Alla kategorier Pool Stockholms län Upplands Väsby Nordic Pool
Större karta Vägbeskrivning
Nordic Pool

Nordic Pool

Stockholmsvägen 35, 194 54 Upplands väsby

4.6 i betyg av 5 rekommendationer
Nordic Pool pool säljer inte i första hand tjänster eller produkter - vi vill förmedla och sälja en upplevelse och oförglömliga minnen. Vi värnar alltid om att ha långsiktiga kundrelationer och har alltifrån privatkunder till stora hotell med span.

Läs vad 5 kunder tycker om Nordic Pool

 • Leena L
  Leena L skrev om Nordic Pool
  Vi köpte en swimmingpool av Nordic Pool med topp-produkter från Pahléns.
  Helene och Andreas på Nordic Pool har verkligen lyckats med att hitta en pool som passar oss perfekt. Vi är väldigt nöjda. Vi köpte med trappa ner och det kan vi verkligen rekommendera!
  Poolen är lättskött och allt funkar perfekt. När vi behövt hjälp har vi alltid kunnat vända oss till Nordic Pool.
  Så tveka inte - köp en pool - absolut det bästa vi gjort!
  gillar detta
 • Johan B
  Johan B skrev om Nordic Pool
  Trevligt och proffsigt bemötande. Smidiga att ha att göra med. När leveransen strulade (från fabrik), och det gjorde det verkligen, har de hjälpt till på ett bra sätt.
  gillar detta
 • Ulrika Y
  Ulrika Y skrev om Nordic Pool
  Fantastiskt bemötande trots personalbrist. Superbra och snabb service. Kan varmt rekommendera framtida poolkunder denna butik
  gillar detta
 • Carola W
  Carola W skrev om Nordic Pool
  Jag köpte ett SPA bad. Fick proffsig hjälp från början. Personalen kan sin sak och har erfarenhet av SPA bad. Vi fick den info vi behövde i samband med köpet, före och i samband med leverans. Installationen gick bra. Då displayen måste bytas p.g.a. fuktskada gick det smärtfritt. Jag köper alla tillbehör till mitt SPA bad från Nordic Pool i och med att jag får alltid trevlig, kunnig betjäning. Har jag frågor kring ex skötsel av SPA badet får jag alltid svar och bra tips. Jag är mycket nöjd och köper jag SPA eller pool i framtiden så vänder jag mig till dem.
  gillar detta
 • Håkan B
  Håkan B skrev om Nordic Pool
  Bra bemötande - dock aldrig proaktivt kontaktad vid levernasen om allt fungerade osv
  Allt har dock fungerat - men vid leveransen saknades kuddar - som jag själv har fått ta kontakt kring för att få levererade
  gillar detta
Kategorier
Bad