Nordiska Energilösningar AB

Nordiska Energilösningar AB

nordiskaenergilosningar.se
  • Badge2025
4.5

Nordiska Energilösningar är ditt självklara val för att skapa ett oberoende, intelligent och kostnadseffektivt energisystem. Vi levererar nyckelfärdiga lösningar inom solceller, batterilagring och laddboxar till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vårt löfte till dig: Vi hjälper dig att radikalt sänka dina...

36 omdömen om Nordiska Energilösningar AB

Christopher J
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Kanon...snabbtänkt och proffsigt utfört jobb

Eldin M
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Professionella, bra kommunikation och support. Kompetenta och snabba med leverans/installation. Kan absolut rekommendera.

Casten B

Bra pris och bra service. Höll tiden. Kundorienterad . Mvh Casten

Tomas W
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Byte av växelriktare och installation av batterilager. Punktliga, ringde och stämde av innan och levererade en riktigt fin installation. Allt kablage draget enligt konstens alla regler.

Frank Josef Robin F
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Super trevlig personal. Inte bara sälj sälj sälj. Utan ett genuint intresse för kundens bästa. Gillar!

Stefan S
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Från start till i mål gick det väldigt snabbt och bra utfört.

Ewe A
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Är mycket nöjd med Nordiska Energilösningar, dels deras kundvänliga bemötande och att man höll utlovat leverans samt deras lösning på batterilagring. Ewe Atzerson

Svar från Nordiska Energilösningar AB

Hej Ewe, Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med både ditt batteri och installationen. Vi är också väldigt nöjda med hur snyggt och diskret placeringen av ditt batteri blev i det mindre förvaringsutrymmet på gaveln – en riktigt bra lösning! Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och en trygg helhetsupplevelse, och därför betyder din feedback mycket för oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse – det uppskattar vi verkligen! Med vänliga hälsningar, Emilia Nordiska Energilösningar

Tommy L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Snabb och bra installation. Allt funkar som det ska nu.

Svar från Nordiska Energilösningar AB

Hej Tommy, Tack för ditt omdöme! Det betyder mycket att du delar med dig av din upplevelse. Det är verkligen glädjande att höra att allt gick smidigt och att anläggningen fungerar som den ska. Att du känner dig nöjd är något vi värdesätter högt. Tack igen för att du tog dig tid att skriva – det uppskattar jag verkligen! /Emilia, Nordiska Energilösningar

Otto S
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Trevligt bemötande o mycket kunnig säljare 👍😃

Per L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Nordiska energilösningar har installerat batterier till min befintliga solcellsanläggning och så här långt har allt fungerat utmärkt! Både säljare och montör var trevliga och gjorde bra ifrån sig. Bra när man själv inte är så kunnig att få förklaring till hur tekniken fungerar

Michael N
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Trevligt och proffsigt bemötande!

Hans M
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Bara ett gott betyg så här långt, inväntar besök av elektriker för slutkoppling. Mycket smidig affär med Nordiska energi lösningar. Solceller fint uppsatta, bra dimensionerat t o m grannar har sagt det till oss. Blir spännande att se resultat på våran solcell - batteri investering. So far so good Hans och Carina

Gunnar A
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Jag tycker att säljaren och montören var väldigt trevliga, fick ett gott förtroende för dem. Leverans och allt fungerade perfekt. Batteri och växelriktare plus en smartläsare var vad jag köpte.

Henrik J
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Mycket bra intryck. Tydlig info och dialog både under insäljning och genomförande. Sen att det öven finns en uppföljning efteråt är mycket bra. Inte alla som bryr sig om det.

Heino W
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Bra och prisvärd installation, mindre korrigeringar efter installationen krävdes. Detta gjordes direkt inom några dagar

Christopher L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Snabbt, enkelt och bra pris. 🏆

Nils-Erik K
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Mycket bra bemötande från offerten till färdigt arbete 👍

Tron S
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Snabb installation och trevligt bemötande. Funkar perfekt!

Anders O
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Bra jobb och bra återkoppling

Fredrik M
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Solbatteri Vänlig och trevligt bemötande men väldigt lite info om appen som de sa att man skulle få info om för att kunna optimera. Solbatteri med AI fungerar dock bra i sig.

Annchristin D
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Bra kommunikation, lätt att nå för frågor och snabba och tydliga svar. Höll tidsplanen för leverans och installation. Trevliga att ha att göra med.

Johan B
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Mycket bra bemötande, från första hembesök till färdig installation. Mycket trevliga och kunniga installatörer som verkligen jobbade för en proffsig installation och att kunden skulle bli nöjd. Hos mig installerades ett batteripaket från SAJ som fungerar alldeles utmärkt ihop med mina äldre solpaneler.

Kennet H
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Enkla kontakter både via mail och telefon med snabb återkoppling. Deras representanter som var ute skötte uppdraget på ett proffesionellt sätt. Nöjd med leveransen och innehållet i tjänst och produkt.

Mats L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Bra kommunikation med säljare och installatören. Kom med bra lösning och var noggrann i installation. Rent och snyggt efteråt.

Lars S
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Installationen är inte gjord än men offert och leverans av varor är perfekt! Mvh Lasse

Christer O
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

inte mycket till servicetänk när väl batteriet levererats

Håkan P

Bra närvaro, snygg installation

Mattias L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Uppdraget löst i tid och på budget. Ett mindre problem löstes med en konstruktiv lösning.

Berit H
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Jag har hittills fått leverans men ännu inte fått batteriet installerat. Leveransen fungerade utmärkt och jag hoppas att installationen också gör det.

Cay S
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Mycket bra bemötande, snabb respons, mycket trevlig montör. Produkten känns mycket bra ( Är ju lekman på detta område, så kan inte värdera mot andra)

Mattias L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Grymt bra . Ärliga kunniga. Bara pluspoäng från mig.. rekommendera starkt..

Daniel L
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Smidig installation. Trevligt bemötande. Är på det stora hela mycket nöjd och har inte varit något strul

Reine Ö

Trevligt bemötande Jobbar snabbt Teknisk mycket kunniga // Reine i Brinkabo

Joakim O
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Tydliga kalkyler och offerter. Bra säljare, svarar både på mejl och i telefon. Hoppas ni lyckas leverera lika bra hela vägen till projektet går i mål. Mvh Joakim

Michael A
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Det har varit en trevlig upplevelse både från säljaren och kundtjänst hoppas det håller i sig

Hans O
Skrev om Nordiska Energilösningar AB

Den har varit bra, man ville göra ett bra jobb.