Nordiska Inglasningar AB

• BadgeEightYears
1 128
4.6
Llama 08-515 198 00 Compartir

Upplev balkongens fulla potential med Svenska premium Inglasningar. Välkommen till Nordiska Inglasningar, din expert på skräddarsydda balkong- och uterumslösningar. Vi specialiserar oss på att skapa perfekta och högklassiga inglasningar för både privatpersoner och fastighetsägare. Med marknadens bredaste sortiment och en kombination...

1128 omdömen om Nordiska Inglasningar AB

Sedan starten hos Reco 2019

Paro H
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Efter att ha fått en bra information på de olika alternativen kom vi fram till ett accepterat pris på vår planerade balkong inglasning med säljaren. Allt gick lugnt, sakligt och ingen speciell stress att nå det resultatet. Montörerna som utförde arbetet gjorde det på ett bra sätt (även om det var lite svårt med kommunikationen p.g.r. språket)! De var mycket noggranna vid monteringen samt att allt skulle vara städat och rent då det var klart. Efter någon dag upptäckte vi en skada få det ena glaset och kontaktade kundtjänst...

Patrik G
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Mycket proffsigt intryck av både säljare och montörer. Arbetet med att glasa in balkongen gick snabbt och hela tiden rent o prydligt. Nu nästan 2 år efter inglasningen är vi fortfarande mer än nöjda.

Jonas N
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Mycket bra utförande från beställning till installation. Vi blev väldigt nöjda med inglasningen.

Rebecka J
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag anlitade Nordiska Inglasningar AB för att glasa in min balkong och är jättenöjd. De hade trevligt och professionellt bemötande från start till mål. Arbetet utfördes snabbt och noggrant och resultatet blev precis som jag hoppades. Jag gillar särskilt hur fönstrena öppnas och att det är så lätt att rengöra vid behov. Balkongen känns som ett helt nytt rum som uppskattas av både mig och katterna. Rekommenderas varmt!

Sükran O
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Väldigt smidigt och enkelt med att få information

Aristeidis P
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

De har snabb leverans och installation med professionell service av högsta kvalitet.

Rainer H
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi är. Jättenöjda det har fungerat bra inget att klaga på mvh familjen Hemmälin

Agneta K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi var mycket nöjda med genomgången av vad vi önskade ha för inglasning på vår balkong. Vi upplevde att allt som hade med inglasningen gjordes snabbt och var ordentligt utfört. Vår balkong är inglasad från golvet till taket.

Viktor M
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vår upplevelse är positiv! Dom har glasat in våran balkong och vi har nu nytta av den redan i februari. Installationen tog en dag och har väldigt smidigt. Det är snyggt gjort och ser stilrent ut. Vi ser fram emot sommaren och nästa vinter med våran nya balkong

Tony Z
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Blev ett extra fint rum! Ni jorde ett bra utfört jobb.

Carolina B
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag upplever att Nordiska inglasning varit tillmötesgående, serviceinriktade och hjälpsamma vid inglasning av min balkong. Även det enda företaget som kunde lösa måttanpassade moduler då min balkong inte är rektangulär utan ligger i hörnet på huset och därmed har en osymmetrisk form. Andra företag kunde inte lösa takkonstruktionen men Nordiska inglasning kunde formsy sina lösningar vilket gjorde det möjligt för mig att överhuvudtaget kunna glasa in. Vid all kontakt har jag upplevt dem trevliga och hjälpsamma och jag är väldigt nöjd med mitt resultat.

Bo K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Med 30 års erfarenhet inom branschen kan jag utan att tveka kalla mig själv som väldigt kunnig på "balkonger och inglasningar". Mitt "inglasnings projekt" startade med ett besök från Nordiska Inglasningar och företagets säljavdelning. Här fick jag möjlighet att se och känna på alla ingående komponenter. Jag ställde frågor om: val av material, dimensionering av glas och leveranstider. Representanten från Nordisk Inglasningar gav mig betryggande svar på mina frågor. Han lyssnade också respektfullt på mina kommentarer. Det...

Minna L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Blev jättenöjd med slutresultatet! Allting gick smidigt från början till slut gällande deras arbete. Jag valde Vår-Höst alternativet och ser framemot en mycket längre balkongsäsong.

Hanna K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag är super nöjd med både hur smidigt de gick vid installationen av inglasningen och av resultatet

Anders W
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Monteringen gick snabbt och smidig. Allt på plats samma dag och bra information när de skulle komma och montera. Lite udda faktureringsmetod via factoringbolag på sms, men det fungerade när man väl hittade fakturan bland all reklam i länken...

Zaher J
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag är mycket nöjd med Nordiska inlastning som glasade in vår balkong. Arbetet utfördes professionellt och med hög kvalitet. Personalen var trevlig, punktlig och noggrann. Resultatet blev över förväntan och jag kan varmt rekommendera dem.

Victor F
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Ända från start har vi fått toppenhjälp med allt från bygglov till hjälp med att få godkänt utav föreningen. Själva inglasningen är fantastisk och håller värmen ordentligt bra och ser riktigt snyggt ut samtidigt. Ska jag glasa in något mer kommer jag absolut använda mig utav nordiska inglasningar

Diana L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vår upplevelse var positiv. Alla var trevliga och jobbet var bra utfört.

Nezar I
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag är mycket nöjd med min upplevelse av Nordiska Inglasningar AB. Från första kontakt till färdig installation har bemötandet varit professionellt, trevligt och engagerat. De var lyhörda för mina önskemål, gav tydlig information genom hela processen och levererade ett resultat som överträffade mina förväntningar. Arbetet utfördes noggrant och inom utsatt tid. Jag kan varmt rekommendera Nordiska Inglasningar AB till andra som söker kvalitet och pålitlig service.

Camilla H
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Blev ett mkt bra bemötande ifrån Nordiska Inglasningar AB proffesionellt å rådgivande. Vi hade höga förväntningar som de levererade. Vår balkong som glasades in blev oerhört bra och vi har haft stor glädje av mervärdet den ger vår lägenhet Allt igenom ett fantastiskt bemötande och leverans

Marina L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Trevliga svar när prata med dom det gaska fort när dom satt upp glaset

Ulla L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Tyvärr så fick jag vänta i ca 1 år innan jag fick min inglasning, man förhalade det med olika anledningar hela tiden. När jag äntligen fick min inglasning så gick det jättebra och de 2 som satte upp glasen var både trevliga och duktiga.

Niclas S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Bra service, snabbt arbete. Blev inte klart första tillfället, men kom tillbaks veckan därefter och gjorde klart. Skickligt utfört arbete och bra samordnare, som ringde o följde upp emellanåt. Snyggt städat efter sista tillfället.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Niclas för att du delar din upplevelse. Skönt att höra att arbetet flöt på bra och att teamet kom tillbaka veckan efter för att göra klart när allt inte blev färdigt första gången. Vi är också glada att du lyfter vår samordnare som följde upp och att det var snyggt städat vid sista tillfället. Hör gärna av dig om du vill komplettera med något framöver eller om vi kan hjälpa till på annat sätt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar

Ulf Kenneth B
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi är helnöjda. Allt har fungerat perfekt från prospekt till montage och färdigställande. Montörerna skötte sig klanderfritt och gjorde ett mycket bra och professionellt arbete. Alla kontakter med NIAB har varit professionella och jag har hela tiden blivit vänligt bemött. Vi beställde och fick färganpassade konsoller och det exklusivaste glaset. Vi valde tvådelat skjutfönster för att behålla så mycket golvyta som möjligt fri. Sammanfattningsvis är vi helnöjda med slutprodukten och väntar nu på lite varmare väder.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack Ulf Kenneth för ett fint och utförligt omdöme. Väldigt roligt att höra att allt fungerade smidigt hela vägen från första kontakt till färdig installation. Kul också att ni är nöjda med de färganpassade konsollerna och valet av tvådelat skjutfönster som gav er mer fri golvyta. Det gör stor skillnad i vardagen. Nu hoppas vi att varmare väder kommer snart så ni kan njuta fullt ut av slutresultatet. Hör gärna av er om ni vill komplettera med något framöver. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar

Svante I
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Uppskattade mycket att få pris direkt på säljmötet och kunde besluta för ett ja vid sittande bord…även om insatsen kostar en bra slant! Montaget genomfördes snabbt och effektivt på två dagar av tre trevliga montörer. Dock kan kommunikationen med dom förbättras om deras kunskap i engelska (eller svenska) kan utvecklas ett par snäpp. Påpekat att vi inte var nöjda med anslutningen av takbelysningen som gjordes med en inomhuskabel och stickkontakt till vårt enda uttag på balkongen. Behöver därför anlita egen elektriker för...

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Svante för ett genomtänkt och tydligt omdöme. Kul att höra att du uppskattade att få pris direkt vid säljmötet och att montaget gick snabbt och effektivt med vårt team. Vi tar verkligen till oss din feedback kring kommunikationen och elanslutningen av takbelysningen. Det ska kännas genomarbetat hela vägen och vi vill gärna se över detta tillsammans med dig. Hör av dig till oss på info@nordiskainglasningar.se med dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast och går igenom en bra lösning. Tack för rekommendationen...

Noel A
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jätte nöjd med hur inglasningen blev. Processen var även väldigt snabbt och effektivt.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack Noel. Vad roligt att höra att du är så nöjd med hur inglasningen blev och att hela processen upplevdes snabb och effektiv. Det är precis den känslan vi vill att man ska ha från start till färdigt resultat. Hoppas du får mycket glädje av din inglasning framöver. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar

Eric Ronnie S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Helt ok. Balkongen blev bra. Blev gjord i omgångar. Bra slutresultat.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Eric Ronnie för din recension. Skönt att höra att du är nöjd med slutresultatet och att balkongen blev bra till slut. Vi uppskattar också din förståelse för att arbetet gjordes i omgångar. Ibland krävs det för att få till helheten på rätt sätt. Hör gärna av dig om du vill justera något framöver eller har frågor. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar

Ulrika H
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Inglasningen är anpassad till balkongen och av hög kvalité. Vid mötet så var säljaren in lyssnande och kom med förslag utifrån mina behov. Högsta betyg till ovan, det som gör att betygen inte blir full pott är att installationen flyttades många gånger och med kort varsel. Inte helt optimalt då jag tog ledigt från jobbet för att kunna ta emot installatören.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Ulrika för dina fina ord om både kvaliteten på inglasningen och mötet med vår säljare. Vad roligt att höra att lösningen blev väl anpassad till din balkong och dina behov. Vi tar samtidigt till oss det du skriver om att installationen flyttades flera gånger med kort varsel. Det förstår vi skapade en besvärlig situation när du planerat ledighet för att ta emot montörerna. Så ska det inte behöva fungera. Vi vill gärna se över vad som hänt i ditt ärende och säkerställa att vi lär oss av det. Tack för att du tog dig...

Peter H
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Allt gick väldigt smidigt och proffsigt. Det var inte det billigaste alternativet men jag tror att det lönar sig. Vid en eventuell försäljning av lägenheten så blir det bara pluspoäng och utgifterna är avdragsgilla.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din recension, Peter. Vad roligt att höra att allt gick smidigt och proffsigt från start till mål. Vi uppskattar också att du lyfter helhetsvärdet i lösningen. En inglasning ska kännas rätt både nu och på sikt, och det är kul att du ser den som en investering som kan ge pluspoäng vid en framtida försäljning av lägenheten. Tack för förtroendet och för att du valde oss. Hör gärna av dig om du vill komplettera framöver eller har frågor längre fram. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar

Kina T
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi är mycket nöjda, ett fint och välgjort arbete. Vi ser framemot att kunna nyttja vår balkong på ett helt annat sätt , hela året:)

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för dina fina ord, Kina. Vad roligt att höra att ni är så nöjda med både resultatet och arbetet som gjordes. Härligt att balkongen nu kan användas på ett helt annat sätt året runt. Det är precis den känslan vi vill skapa med våra inglasningar. Vi hoppas att ni får många sköna stunder där framöver. Hör gärna av er om ni vill komplettera med något längre fram eller om frågor dyker upp. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar

Raja Sekhar R
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

I purchased the “Grundutförande – Vår & Höst ingår” balcony glass solution and am very satisfied with both the installation process and the final result. The team worked quickly and professionally while setting everything up. Initially, I experienced some cold air leaking into the balcony, but after a few follow-ups, they promptly came back and fixed the issue. I really appreciate their support and responsiveness. The glass looks beautiful and completely unobstructed — it almost feels like there’s no glass at all. I’m very excited to fully enjoy the balcony during the spring season.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Thank you so much for your thoughtful review, Raja. We are really glad to hear that you are happy with both the installation process and the final result of your “Vår & Höst ingår” solution. It means a lot to us that you noticed how quickly and professionally the team worked. We also appreciate you mentioning the follow up when you experienced some cold air at first. I am happy we could come back promptly and get everything properly adjusted for you. Great to hear that the glass feels almost invisible and that you are...

Lena S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Det var ett väldigt trevligt bemötande av de som kom och satte upp inglasningen. Var mycket positivt överraskad hur stabilt och bra det blev. Tror verkligen att vi kommer att ha mycket nytta av inglasningen och vi är mycket nöjda med hur balkongen blev. Allt som allt en mycket positiv upplevelse.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina recension, Lena. Vad roligt att höra att du upplevde både ett trevligt bemötande och ett stabilt och välgjort resultat. Härligt att inglasningen blev bättre än förväntat och att ni redan känner att ni kommer ha stor nytta av balkongen framöver. Det är precis så vi vill att det ska kännas när allt är klart. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Hör gärna av dig om du funderar på något längre fram. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar

Hans E
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Bra produktbeskrivning, kvalitet i produkt. Bra bemötande. Fel i mått på levererat material ledde till fördubblad monteringstid.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Hans för din tydliga och värdefulla feedback. Vad bra att du upplevde både bemötandet och kvaliteten i produkten som positiva. Vi tar samtidigt till oss det du skriver om felet i mått på materialet som ledde till längre monteringstid. Sådant ska fungera smidigare och vi ser över vad som hänt i ditt ärende så att vi kan undvika liknande situationer framåt. Tack för att du lyfter både det som fungerade bra och det som kan bli bättre. Hör gärna av dig om det är något vi kan hjälpa till med framöver. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar

Dmitri I
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi har fått inglasning på balkongen och är mycket nöjda. Allt gick smidigt från början till slut och resultatet ser riktigt bra ut. Balkongen har fått ett helt nytt lyft och kan nu användas större delen av året. Trevligt bemötande och ett fint utfört arbete. Rekommenderas!

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina recension, Dmitrii. Vad roligt att höra att allt gick smidigt från start till mål och att resultatet gav balkongen ett rejält lyft. Härligt också att ni redan känner att den kan användas större delen av året. Precis så vill vi att en inglasning ska fungera i vardagen. Vi för vidare dina ord om både bemötandet och utförandet till teamet. Tack för rekommendationen och för förtroendet. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar

Joachim W
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi fick en väldigt bra och tydlig presentation när de kom med en utställningsbuss till vår gata. Vi fick möjlighet att känna och klämma. Det fanns flera olika alternativ i olika prisklasser. När de kom och glasade in vår balkong så var de noga med att inte smutsa ner golven. Det var två personer som jobbade effektivt och de var klara på en dag. Vi är jättenöjda och ser fram emot våren.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din utförliga recension, Joachim. Vad roligt att höra att presentationen med utställningsbussen gav en tydlig bild av alternativen och att ni fick möjlighet att känna och jämföra i lugn och ro. Kul också att montageteamet arbetade effektivt, höll rent och blev klara på en dag. Precis så vill vi att hela processen ska fungera från första möte till färdig inglasning. Härligt att ni är så nöjda och ser fram emot att använda balkongen i vår. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar

Kerstin L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Efter ett mycket givande samtal med försäljaren så bokade jag inglasning av min balkong. Kort väntetid tills de kom och monterade. Killarna var trevliga, snabba och framförallt noggranna. Inglasningen tog två dagar. Jag hade stora förväntningar och känner mig mycket nöjd. Ingen snö och ingen blåst på balkongen. Ser fram emot vår, sommar och höst när jag kan sitta ute. Fönstren är lättöppnade så nu kan jag njuta av alla väder. Och putsa föntrena själv inifrån. Uterumspaket vår & höst

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina recension, Kerstin. Vad roligt att höra att samtalet med säljaren gav en bra start och att både väntetiden och montaget kändes smidigt. Härligt att höra att inglasningen redan gör skillnad med mindre blåst och snö på balkongen. Och att fönstren är lättöppnade och enkla att putsa inifrån. Precis så ska det fungera i vardagen. Vi hoppas att du får många sköna stunder ute från tidig vår till sen höst. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar

Sabina A
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

De kom i tid, utförde arbetet enligt överenskommelse och städade upp allt bakom sig. Professionalism på högsta nivå

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina återkoppling, Sabina. Vad bra att allt gick enligt överenskommelse från start till mål. Vi blir extra glada att höra att teamet var i tid, arbetade noggrant och lämnade det städat efter sig. Det ska kännas tryggt och smidigt hela vägen när man väljer en inglasning. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar

Berit K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Snabbt och smidigt från beställning till montering. Jättenöjd,

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina recension, Berit. Vad roligt att höra att hela processen gick snabbt och smidigt från beställning till montering och att du är så nöjd med resultatet. Balkongen blev verkligen ljus och öppen, och utsikten kommer verkligen till sin rätt med glaset på plats. Vi hoppas att du får många härliga stunder där ute året runt och tack för förtroendet. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar

Marja-leena L
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

I början beskrev de hur de skulle göra, väldigt noggrant. När tiden var inne, ringde de och berättade att det skulle komma två personer som skulle installera glasen. De kom vid avtalad tid en måndag runt klockan nio. Jobbade hårt. Den ena mannen sa att de måste komma tillbaka på fredag för att avsluta jobbet. Kom på fredag och jobbade klart. Den andra mannen visade mig hur jag skulle öppna och stänga glasen. De hade till och med rengjort glasen! Nu står jag här på min inglasade balkong och ler. Tack Nordiska Inglasningar, jag är jätte nöjd.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina och utförliga recension, Marja Leena. Vad roligt att höra att allt fungerade så noggrant från första genomgång till färdig installation. Skönt att montörerna höll tiderna, kom tillbaka och avslutade arbetet som planerat och även visade hur glasen öppnas och stängs. Att de dessutom rengjorde glasen innan de gick är precis så vi vill lämna varje balkong. Härligt att du nu kan stå på balkongen och njuta. Vi hoppas du får många fina stunder där framöver. Tack för förtroendet, Francisco på Nordiska Inglasningar

Samuel K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jag tror det är en bra företag .nar jag diskuterade med de det var lite missförstånd om priset men vi klarade. Sen de gick bra.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Samuel för din feedback och för att du tog dig tid att skriva. Skönt att höra att ni kunde reda ut missförståndet kring priset och att allt sedan fungerade bra. Vi vet att tydlighet från start är viktigt och tar med oss din kommentar. Samtidigt är det fint att höra att dialogen ledde fram till en bra lösning. Hör gärna av dig om du vill se över något framöver eller har frågor. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar

Srikanth A
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Nordiska Inglasningar behandlade oss mycket väl. För vår lägenhet behöver vi en bra inglasad balkong och Nordiska Inglasningar AB gjorde ett mycket bra jobb för vår lägenhet och vi rekommenderar dem.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina rekommendation, Srikanth. Vad roligt att höra att ni kände er väl bemötta och att inglasningen blev ett bra tillskott till er lägenhet. Vi vet hur stor skillnad en bra inglasad balkong kan göra i vardagen, så det betyder mycket att ni är nöjda med både resultatet och arbetet. Tack för förtroendet och för att ni valde oss. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar

Pearlina K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Allt har gått snabb från fösta möte med säljare till att vi få installera var klart. Själva installationen tog bara 1, 5 dagar och killar var väldigt duktig samt trevlig! Vill säga att allting går fort men resultatet är fantastiskt vilket jag och familj är väldigt nöjd med våran balkong. Vi valde paket premium för att vi skulle nöjda med balkongen årets runt vilket det gör det, även det är -4 grader utomhus men balkongen har blivit ganska varmt ute på inglasning. Varmt rekommenderar företaget! // Pearlina

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din fina recension, Pearlina. Vad roligt att höra att allt gick snabbt från första mötet till färdig installation och att montaget tog bara en och en halv dag. Härligt att premiumlösningen gör att ni kan använda balkongen året runt och att den håller värmen även när det är minusgrader ute. Det är precis den känslan vi vill skapa för både vardag och familjetid. Tack för rekommendationen och för förtroendet. Allt gott, Christoffer på Nordiska Inglasningar

Maria S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Tydligt och enkelt. Så nöjd med min inglasning.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din recension, Maria. Vad roligt att höra att du upplevde processen som tydlig och enkel och att du är så nöjd med din inglasning. Det är precis så vi vill att det ska kännas från första kontakt till färdigt resultat. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar

Jonathan E
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Jättefin ny inglasad balkong. Arbetet tog bara en dag, vilket var snabbt och smidigt. En liten ”hake” gick sönder efter någon månad men jag ringde och fick hjälp att fixa den dagen efter. 5 av 5 i service. Jag är jättenöjd med utförandet och servicen. Jonathan Edelsvärd

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack för din recension, Jonathan. Vad roligt att höra att montaget gick snabbt och smidigt och att ni är nöjda med er nya inglasade balkong. Bra att du hörde av dig direkt när haken i öppnaren gav sig och att vi kunde lösa det redan dagen efter. Så ska service fungera. Vi uppskattar verkligen att du lyfter både utförandet och hjälpen efteråt. Bästa hälsningar, Oliver på Nordiska Inglasningar

Ashti Z
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

De lovade något vid första träffen och när de kom för att fixa balkonen var det helt annorlunda än vad de hade lovat, Jag var tvungen att betala 30000 kronor mer för att få det gjort det som de lovade. Balkongen blev fin men det kommer in ändå luft och är inte tätt.

Ali Gül G
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Professionellt arbete och bra resultat. Några små detaljer kunde varit bättre, men elhetsintrycket är positivt.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Tack Ali för din feedback. Vad bra att helhetsintrycket är positivt och att du upplevde arbetet som professionellt. Vi tar till oss att några detaljer kunde varit bättre. Hör gärna av dig till oss så går vi igenom det tillsammans och ser vad vi kan justera eller hjälpa till med. Hälsningar, Teamet på Nordiska Inglasningar

Marcus S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Supernöjd med resultatet & kan nu nyttja balkongen en stor del av året.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack, Marcus. Härligt att höra att resultatet blev som du hoppades och att balkongen nu kan användas betydligt längre tid på året. Fin bild också, det ser både ljust och ombonat ut. Hoppas ni får många sköna stunder där ute. Hör av dig om det dyker upp frågor framöver. Bästa hälsningar. Oliver på Nordiska Inglasningar

Anneli S
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Vi är supernöjda med vår inglasade balkong som vi numera kan nyttja året runt.

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack, Anneli. Vad fint att höra att den inglasade balkongen verkligen används året runt nu. Det är precis den känslan vi vill skapa. Härligt också att se hur ombonat och trivsamt ni fått det. Hör av dig om det dyker upp frågor eller om ni vill komplettera längre fram. Varma hälsningar, Johan på Nordiska Inglasningar

Rahime I
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Hej, dem trevliga och gjorde jobbet så smidigt så möjligt utan problem. Jag är jätte nöjd. 🙂

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack, Rahime. Vad härligt att höra att du är jättenöjd med balkongen och att allt gick smidigt utan problem. Fint foto också, det ser riktigt ljust och trivsamt ut. Hör gärna av dig om du behöver hjälp längre fram eller har frågor. Hälsningar, Sebastian på Nordiska Inglasningar

Emma K
Escribió sobre Nordiska Inglasningar AB

Är super nöjd med säljaren och installatörerna som hjälpte få min dröm att gå i uppfyllelse. Allting gick super smidigt och relativt snabbt med tanke på alla röda dagar som kom emellan. Rekommenderar starkt till att anlita Nordiska inglasningar

Svar från Nordiska Inglasningar AB

Stort tack, Emma. Vad fint att läsa att både säljarna och installatörerna hjälpte dig hela vägen fram till resultatet du drömt om. Att allt flöt på smidigt, även när röda dagar kom emellan, är precis så vi vill arbeta. Tack också för rekommendationen, den betyder mycket för oss. Hör gärna av dig om du behöver hjälp längre fram. Vänliga hälsningar, Pedram på Nordiska Inglasningar