Mycket speciella smycke! Ser man att dem är tillverkade med kunskap och kärlek.
Nordlys Viking
Nordlys Viking är ett nordiskt livsstilsvarumärke som sedan 2004 arbetat med att designa och skapa hantverk inspirerat av vikingarnas formspråk. I vår webbshop hittar du ett brett urval av produkter där vi kombinerar ett modernt formspråk med det fornnordiska. Företaget är familjeägt och drivs av Tone och Elias som båda har...
1170 omdömen om Nordlys Viking
Sedan starten hos Reco 2024
Kjempe bra service. Lett å bestille. Personlige og hyggelige eposter fra bedriften.
Fikk mine nydelige øreringer i dag, og veldig rask levering, kommer til og handle mere av dere.
Så fin anteckningsbok. Känns genuin och personlig. Tack!!
Perlene på bildene er mye finere enn perlene jeg fikk tilsendt. Dere må bruke mer realistiske bilder. Det samme gjelder de to treøsene jeg kjøpte, de ser mye bedre ut på bildet. Portoen er litt dyr og det tar lang tid å få pakken. Ellers er jeg fornøyd
I've placed my order on thursday 27th august, convinced to receive it on the 2nd of September as claimed on their website. Still, the shipment lable hasn't been created until the 31st of August, it has been collected on September 1st and today my package is still in Sweden. I would have expected at least an express shipment, but it's not the case. I can't really value my order cause I haven't received yet, but since it will be delivered with more than a week delay, I can't say I'm happy with the service. Knowing this, I wouldn't have placed my order and bought my souvenirs during my trip.
Bra och fina produkter..Återkommer säkert igen ...
Spännande sortiment och snabb leverans!
Jag såg dessa fina anteckningsböcker på fb och blev kär på en gång. Jag beställde en Vegvisir medium och hade inte allt för stora förhoppningar (jag har många gånger blivit lurad av reklamen på fb). Leveransen gick väldigt fort och direkt när jag öppnat paketet såg jag vilket fint hantverk det var. Både omslaget i läder och det fina pappret inuti. Precis så fin som jag önskade. Även miljötänket inspirerar. Jag är supernöjd och kommer nog att köpa fler produkter från Nordlys Viking.
Godt håndverk! Rask levering.
Veldig fine produkt, enkelt å bestille og kom forholdsvis raskt frem til Norge.
Troede først at det var et fup firma med billige varer fra Kina, blev behagelig overrasket over at modtage to par smukke øreringe.
Good and fast service with a wonderfull product as a result. Tack så mycket
Det jag beställde kom fram snabbt. Jättebra. Ringmålen är helt ok. Bra miljöpolicy för övrigt. Däremot så var det vissa problem med att det hela tiden kom påminnelser om att fullfölja köpet när jag redan betalat via swish. Lite stressande. Nordlys borde kontakta sitt webbhotell typ.
Trodde fløyten jeg bestilte fungerte men det er bare en suvernir tre fløyte som varmer bedre i peisen.
Mycket nöjd med min völvaring i mässing och gotlandshänge i mässing med karneol!
Snabbt och fin beställning. Älskar kaffekoppar i horn, stämde in bra i beskrivning och bild.
Nydelige øredobber nydelige øredobber. Kommer til å handle på Nordlys Viking igjen. Rask i posten også 👍
Jeg har etter 8 dager enda ikke mottatt min bestilling
Jag älskar att handla från Nordlys. Vackra glaspärlor, en var lite defekt i design och när jag kontaktade kundtjänst som sa att dem kunde skicka en ny. Underbar och tillmötesgående kundservice.
Snabb orderhantering och snabb leverans
Smukke smykker der er mange fine smykker jeg kunne ønske mig
Superbra! Det gick snabbt å smidigt å dryckeshornet var jätteballt! Det blir en toppen present t min pappa som fyller 60 å e väldigt intresserad av både vikinga- å medeltiden! Nu hoppas vi hans reaktion e bra hahah
Bemötande: kanon Förväntningar: som väntat Köpte en spiralring i mässing med lapis lazuli 2 frågor: är lapis lazuli svart o är det normalt att huden blir svart under ringen? Mvh Lotta Friström
Väldigt fint hantverk.Snabb leverans av varorna.Jag uppskattar mitt smycke av oden Väldigt mycket genom att jag är intresserad av historia så är det kul med smycken som påminner om dåtid.Så jag rekommenderar verkligen deras smycken.mvh Mats.
Great quality, obviously crafted with care whether horn or iron or wood. The mouth harp has an even, prominent sound too, easy handling, comfortable to play both directions, and it makes a great necklace as well with how pretty the shape and the hammering of the iron is! Glad to have supported the shop!
Väldigt god kontakt med kunden. Säker leverans och säker betalningsrutin. Intressanta produkter med som det verkar gediget hantverk.
Jättenöjd med min beställning, en kam av horn. Blir fin present!
God kvalitet og fine. Tvillingene elsket de
Bestilte 2 sæt øreringe. De kom hurtigt . Så det var en god handel.
Nydelig produkt og rask levering! Er veldig fornøyd.
Bra utbud av hög kvalitet!!!!!
Vedlig bra kvalitet, meget fornøyd
Beställt flera gånger och är alltid lika nöjd! Snabb leverans, superfint smycke och alltid ett personligt litet meddelande från Nordlys, så man känner sig lite extra speciell. Tack Nordlys! Jag kan inte vara nöjdare! 💛⭐️
Bra service. Snabba svar. Snabb leverans.
Vrinbra grejer och Vringött godis
Jag är jättenöjd med mina varor och leveransen var jättesnabb. Bara lovord från mitt håll!
Smidigt sätt att beställa ock snabb leverans.
Super fint silver smycke Bra service Kan varmt rekommendera
Etter lang postgang fikk jeg varene i dag, lite fornøyd med det, men det ligger på Posten. Varene sto til forventning, men kjedelig at varene har hatt prisnedgang fra da jeg bestilte til jeg mottok varene.
Fint skick/kvalitet på läder fodralet, coola ”mönster”/sigil
Beställde ett armband med kristallen tigeröga och den var ännu vackrare i verkligheten än på bild. Märks att den är gjord med kärlek. Tack!
Nemt at navigere rundt på hjemmesiden og finde det man søger. Super hurtig levering og imødekommende sælgere.
Snabb leverans. Trevligt välkomstmail. Önskar bara att de hade fler halskedjor att välja på till de hängen de har.
Kjempefornøyd med både varer og kundeservice! Anbefaler sterkt ☺️
Snabb leverans och utsökta produkter
Toppen! Snabb leverans och jag älskar min lilla Freja (Hänge) väldigt trevligt att få en personlig hälsning på fakturan/kvittot, sånt gör mycket för intrycket. Jag är mycket nöjd.
Jättefin ring och snabb leverans
Det jeg bestilte var kjempe fint. All takk 🤗 men når jeg går inn på en nettside med .no på slutten,så regner jeg med at det er en norsk side,og dermed ingen toll. Men jeg måtte ut med mye mer for varen enn jeg hadde håpet på😠
Nydelig hådtverk og design ! Bare ett lite minus de er litt korte i lengden på halskjedene etter min smak , men det kan jeg nok fikse selv Fint pakket i små dekorative poser , smykkene er som på bildet , jeg er gidt fornøyd