Nordlys Viking

Nordlys Viking

• BadgeTwoYears
4.7

Nordlys Viking är ett nordiskt livsstilsvarumärke som sedan 2004 arbetat med att designa och skapa hantverk inspirerat av vikingarnas formspråk. I vår webbshop hittar du ett brett urval av produkter där vi kombinerar ett modernt formspråk med det fornnordiska. Företaget är familjeägt och drivs av Tone och Elias som båda har...

735 omdömen om Nordlys Viking

Sedan starten hos Reco 2024

Susanne B
Skrev om Nordlys Viking

Så fina smycken som kom fort efter beställning

Мария С
Skrev om Nordlys Viking

Allt gick jätte bra! Jag har köpt några örhängen. Man kan kontakta personalen genom webbsidan och få snabba och trevliga svar. Absolut rekommenderas!

Åse A
Skrev om Nordlys Viking

Mycket bra service, fick hjälp via chatten när jag gjorde fel. Problemet löstes snabbt och elegant. De är mycket hjälpsamma och bra att ha och göra med. En positiv upplevelse och dessutom snabb leverans. Köpte olika pärlor och ett hängsmycke mm.

Bartlomiej P
Skrev om Nordlys Viking

Kanon instrument, ljud är jätte fint.

Gerrylyn J
Skrev om Nordlys Viking

Very nice product and for sure my husband would love it. Fast delivery!

Alexandra S
Skrev om Nordlys Viking

Otroligt vackra smycken! Mycket bra hantverk!

Annelie H
Skrev om Nordlys Viking

Fina smycken och supersnabb leverans!😍

Gisela P
Skrev om Nordlys Viking

Så vackra trådrullar att det är synd att använda dem!

Anette L
Skrev om Nordlys Viking

Behagligt att handla av er, fina foto av produkterna och översiktliga. Mycket nöjd med produkterna, armband herr. Kommer att handla igen.

Emma L
Skrev om Nordlys Viking

Bra produkter, hög kvalitet och snabb leverans!

Anna S
Skrev om Nordlys Viking

Fina handgjorda visselpipor som jag är mycket nöjd med!

Madeleine T
Skrev om Nordlys Viking

Väligt fint smycke. Enkelt att beställ och snabb leverans!

Pia S
Skrev om Nordlys Viking

Bra översikt,snabb leverans. Jag köpte läderremmar i olika stl.

Dag R
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och jag blev positivt överraskad av den höga kvaliteten på det jag köpte.

Josefin J
Skrev om Nordlys Viking

Allt va jättebra, perfekt julklapp ☺️

Thea D
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och väl förpackade varor, som verkar stämma väl överens med vad som lovas vid beställning!

Krister D
Skrev om Nordlys Viking

Bra hemsida och bra priser smat enkelt att beställa.

Daniel S
Skrev om Nordlys Viking

Väldigt nöjd med öl sejdeln riktigt snygg! Glömde dock ställningen så vart en till beställning.

Bo H
Skrev om Nordlys Viking

Trevliga produkter, snabb och säker leverans.

Britt-Marie B
Skrev om Nordlys Viking

Köpte en vara som inte fungerade. Reklamerade och vi omedelbart svar att de skickar en ny. Fantastiskt bra

Christina S
Skrev om Nordlys Viking

Jag beställde två hängsmycken med kedjor till. Helt underbara! Förpackningen skulle dock ha lyfts ett snäpp om de varit packeterade i varsin liten tygpåse. Snådetaljer har också betydelse även om själva varan var till full belåtenhet. Mvh Christina

Irene G

Rekommenderar dem 👍🏻 Fint bra och snabb leverans

Anna I
Skrev om Nordlys Viking

Enkel sida att hitta på. Alltid samma höga kvalitet på varorna och snabb leverans. Jag köpte nya tofflor, de är varma och bekväma

Line K
Skrev om Nordlys Viking

Den personliga handskrivna hälsningen blev jag mycket glad över att få.

Kicki L

Enkelt och snabb leverans.👏👏👏👍

Kristin C
Skrev om Nordlys Viking

Lätt att beställa, snabb leverans.

Anette K
Skrev om Nordlys Viking

Lätt att handla. Bra kvalitet. Bra priser.

Madelene B
Skrev om Nordlys Viking

Trevligt folk som jobbar där med mycket fina produkter. Saknar kanske bara en referens-föremål-grej så man får en bra uppfattning om hur stora sakerna är.

Svar från Nordlys Viking

Hej Madelene, Tack för ditt fina omdöme och feedback. Trevligt att du uppskattar oss och det vi gör. Det betyder mycket! Vi tar med oss din feedback om storlekar och ska se vad vi kan förbättra i framtiden. Är svårt med föremål som fungerar som referens för alla människor. Vi vet också att mått saknats på vissa produkter och försöker komplettera med detta. Tack för din hjälp med att göra oss bättre. Hoppas du får en strålande jul! Mvh Elias & Tone

Nadja B
Skrev om Nordlys Viking

Fina smycken och snabb leverans

Helena S
Skrev om Nordlys Viking

Snygga Smakfulla och Så Fin Vikingakänsla! Blir till Mins tre söner och deras Respektive att bära på ett Vikinga Bröllop till sommaren.

Astrid P
Skrev om Nordlys Viking

Väldig vackra smycken…är väldigt nöjd

Elke R
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och välgjorda saker!

Anneli B
Skrev om Nordlys Viking

Smidigt att beställa och bra priser. Jättefina små figurer som kom jättefort!

Anneli B
Skrev om Nordlys Viking

Fin service och trevlig hälsning på ordern. Snygga smycken. Hade blivit full pott om det inte tagit så lång tid att få varan på posten (men det kan ju vara postens fel).

Svar från Nordlys Viking

Hej Anneli, Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar även din feedback! Vi är ledsna att du fått vänta på din försändelse. PostNord kan vara lite långsamma, särskilt med deras hantering av brev. Väljer man pakettjänsterna går det lite snabbare och om man väljer DHL så går det, enligt vår erfarenhet, snabbast. 😉 Hoppas du har en fantastisk dag! Mvh Elias

Catharina Z
Skrev om Nordlys Viking

Fantastiskt fina saker!!! Köpte halsband med runor.

Alexandra J
Skrev om Nordlys Viking

snabb leverans. Väldigt bra produkt ( nålbindning nål) Jättenöjd och absolut kommer handla mer.

Astrid A
Skrev om Nordlys Viking

Allt funkade bra och jag var nöjd med köpet som helt och hållet motsvarade mina förväntningar: ett flätat mässinghalsband och flera olika glaspärlor.

Birgitt E
Skrev om Nordlys Viking

Välgjord ock vacker. Jag är mycket förtjust i bearbetat järn. Tall candelstick motsvarar mina förväntningar

Bojan J
Skrev om Nordlys Viking

Mycket fina grejer som vi köpte (svärd och sköld till pojkarna) Otroligt bra kvalitet och personligt brev kom med. Hade lite otur med ena svärdet (själva trädet kan bete sig olika och det förstår man) så direkt efter fick vi nytt. Rekommenderar som present också.

Trude L
Skrev om Nordlys Viking

Prisvärda produkter och snabb leverans!

Renate H
Skrev om Nordlys Viking

Jag beställde ett whiskey glas och godis till min man i julklapp. Snyggt glas och jag ser fram emot att se min man öppna och testa allt

Niclas K
Skrev om Nordlys Viking

Kan inget än att varmt rekommendera denna butik 😁👍

Anette B
Skrev om Nordlys Viking

Snygga och gedigna smycken. Fin web-shop!

Carina H
Skrev om Nordlys Viking

De var bra saker, muggen var däremot lite liten, de uppfattade inte jag innan, då det var en kaffe mugg, men fina saker

Svar från Nordlys Viking

Hej Carina, Tack för din recension och feedback! Tråkigt att du kände att muggen var liten. Vi ska se om vi kan förtydliga storleken bättre. Vi har flera ”vanliga” storlekar för kaffe både lagom (ca 250ml) och stor (ca 350 ml). Men den du köpte är en espresso kopp, som också framgår av namnet på produkten. Standarden för dessa är mellan 60ml och 90 ml, så den hamnar helt klart innanför det vanliga för denna typ av muggar. Men det är ju inte alltid så enkelt att ha koll på. Vi är väldigt glada att du oavsett tyckte om våra produkter. Ha en fin dag! Mvh Elias@Nordlys

Robert H
Skrev om Nordlys Viking

Riktigt fina saker , helnöjd !

Margareta H
Skrev om Nordlys Viking

Bra produkt och supersnabb leverans!

Sanna A
Skrev om Nordlys Viking

Otroligt! Servicen var snabb och smidig. Man får det man betalar för och i ärlighetens namn blev jag överraskad över de estetiska detaljerna! Jag köpte en mugg i horn till sambon och han blev överlycklig. 10/10 rekommenderar!

António P
Skrev om Nordlys Viking

Är super nöjd med köpet av tiger öga halsband!

Anna B
Skrev om Nordlys Viking

Alltså vilket fint paket, jättefina varor inslagna med kärlek och ett handskrivet brev till mig, woaoo så glad jag blev över detta.. Otroligt bra varor och rekommenderar verkligen att handla från Nordlys Viking.. Bara superlativ från mig 🤲🏽🧡🍁🍂

Evelyn H
Skrev om Nordlys Viking

Jag beställde flera smycken och alla var mycket fina. Leveransen var snabb och smidig, kommunikationen vänlig. Trevlig upplevelse, helt enkelt. Tack.