Nordlys Viking

• BadgeThreeYears
  • BestInSweden2026
1 094
4.7

Nordlys Viking är ett nordiskt livsstilsvarumärke som sedan 2004 arbetat med att designa och skapa hantverk inspirerat av vikingarnas formspråk. I vår webbshop hittar du ett brett urval av produkter där vi kombinerar ett modernt formspråk med det fornnordiska. Företaget är familjeägt och drivs av Tone och Elias som båda har...

1094 omdömen om Nordlys Viking

Sedan starten hos Reco 2024

Cilla S
Skrev om Nordlys Viking

Superfint halsband, snabb leverans!

Gilles C
Skrev om Nordlys Viking

Mycket bra och snabb Rekommenderar mycket

Kim D

Mycket fina saker. Vill ha alla Snabb leverans 🚚

Edel L
Skrev om Nordlys Viking

Jeg er veldig fornøyd med boken jeg kjøpte 😊

Mia K
Skrev om Nordlys Viking

Mycket fina smycken överensstämmer mycket bra med bildern

Rita H

Veldig fornøyd. Pakken kom raskt. Øredobber var helt nydelige ❤️❤️

Daniel K
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans, bra kvalitet.

Alexander S
Skrev om Nordlys Viking

Riktigt bra butik. Supernöjd hela vägen från beställning, väntan på leverans och även med produkten. I början var jag missnöjd då jag blåste fel i hornet. Men min bror som kan spela trumpet visade hur jag skulle blåsa. Folk i staden trodde att det var Hesa Fredrik som lät en morgon. Jag köpte detta horn då jag älskar Sagan om Ringen och alltid drömt om att blåsa i ett horn som Boromir eller Isengaard. Jag kommer handla mera härifrån.

Amanda H
Skrev om Nordlys Viking

Väldigt bra. Jag hade lite frågor om färgalternativ till ett av dryckeshornen, och kundservice svarade väldigt snabbt och hjälpsamt. Hornet kom snabbt och är jättefint och den färg jag önskade! Bra kvalité

Ulrika N
Skrev om Nordlys Viking

Dubbelbeställde vilket de rättade till snabbt via telefonsamtal. Mitt paket kom idag -snabb leverans. Har inte hunnit hämta det än.

Anette B
Skrev om Nordlys Viking

Kjapp levering til Norge. Nydelige smykker, allerede begybt å bruke de

Angelika B
Skrev om Nordlys Viking

Så nöjd för mitt armband och ring med turkoser. Så bra att de är öppna då man kan ställa in storleken själv. Rekommenderar denna lilla butiken.

Irina M
Skrev om Nordlys Viking

Jag är jättenöjd. Hornet var jättefint, det var I bra kvalitet och en snabb leverans. Jag rekommenderar!:)

Toril N
Skrev om Nordlys Viking

Nydelige og elegante smykker. Har bestilt flere ganger og er kjempefornøyd både med pris og hurtig levering

Jarle Marius F
Skrev om Nordlys Viking

Veldig bra bok 🙏🏼 Som jeg anbefaler alle som liker troll, eventyr og trolldom å kjøpe.

Magnus R
Skrev om Nordlys Viking

Fina saker och snabb leverans.

Madelen L
Skrev om Nordlys Viking

Pålitliga, snabb service. Ett av halsbanden var till min far, hans ögon lyste av glädje o han satte på sig det direkt. Jag köpte bitar av oxben i läderremmar, positivt överraskad då bitarna är stora o runorna tydliga. Fick med en liten hälsning på orderbladet. Kommer beställa mer från Nordlys.

Kenneth H
Skrev om Nordlys Viking

God service og hurtig levering

Gittan B
Skrev om Nordlys Viking

Jag blev besviken när jag måste åka 12 mil tur och retur för att hämta paketet. Bor i Stöde men ni skickade paketet till Bergsåker

Egle E
Skrev om Nordlys Viking

Fin, autentisk drickeshorn. Snabb leverans!

Helene C
Skrev om Nordlys Viking

Fastnade för den annorlunda vikingastilen. Mycket välgjorda och fina smycken. Köpte ett stenhänge i present, det var snyggt. Gillar med de fina Indiska presentpåsarna !

Christian S
Skrev om Nordlys Viking

Har endnu ikke modtaget mine varer, så det er svært at bedømme relevant

Kerstin S
Skrev om Nordlys Viking

Precis det jag letade efter! Bra betalningssätt och kom inom ett par dagar i postlådan med trevlig hälsning. Både positivt och effektivt!

Elsa Ö
Skrev om Nordlys Viking

besviken på att kopparna va så små å sen de brutalt höga priset, inte nöjd

Mikael G
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och bra kvalité på produkterna

Tone V
Skrev om Nordlys Viking

Jeg bestilte ett par øre ringer og ett armbånd . Info flyten var god - kanskje litt mye ? Øre ringene var nydelige - litt vanskelige å «låse» men fine ☺️ jeg hadde kanskje også ønsket at armringen var litt større - men alt i alt veldig fornøyd . Mvh Tone

Patrik L
Skrev om Nordlys Viking

Find och bra paketerat. Leverans som de sa

Malin E
Skrev om Nordlys Viking

Fina smycken, lite ojämna ibland, men jag väntar mig inget annat, det är lite ruffig vikingastil och till överkomliga priser. Kan önska ett ännu större utbud dock! Det är mååååånga torshammare :) Har köpt vid flera tillfällen men hittills bara ”herrsmycken”, så detta gäller endast dom.

Clint D
Skrev om Nordlys Viking

Good quality and amazing looking product

Conny B
Skrev om Nordlys Viking

Bra och snabb leverans och motsvarade förväntningarna 😊👍

Anna Enore Ø
Skrev om Nordlys Viking

Rask levering. Elsker produktet. 10 av 10!

Eirik N
Skrev om Nordlys Viking

Det virker som gode produkter. Har ikke fått i posten enda.☺️

Kari H
Skrev om Nordlys Viking

Fornøyd med varene og informadjon underveis☺️

Ellinor Frøydis H
Skrev om Nordlys Viking

Enkel bestilling, rask levering og fine varer.

Bengt L
Skrev om Nordlys Viking

Snygga saker och funkar bra 🙂

Johanna N
Skrev om Nordlys Viking

Snabb frakt och bra packat. Ringen jag beställde var över förväntan så är mycket nöjd

Helene R

Smykket kom overaskende fort i posten. Elsker smykket mitt ❤️

Anna-Lena F
Skrev om Nordlys Viking

Jag köpte en ring i mässing. Den är så himla fin

Maria B
Skrev om Nordlys Viking

Så nöjd med mina visselpipor. Bra ljud och finna

Kirstine Ø
Skrev om Nordlys Viking

Fik de fineste perler, som ankom efter kort tid.

Marion F
Skrev om Nordlys Viking

Jer er veldig fornøyd. Tusen takk.

Barbro S
Skrev om Nordlys Viking

Mycket trevligt bemötande.Jag hade inga förväntningar men blev positivt överraskad.Jag har köpt fina ringar armband till min son o stenar till mitt barnbarn så jag hoppas de kommer åter till Kristianstad,så lycka till i fortsättningen

Bertil L
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och allt till belåtenhet.

Per G
Skrev om Nordlys Viking

Bra service med mycket fina produkter. Rekommenderas.

Linda D
Skrev om Nordlys Viking

Fantastisk produkt av ypperste kvalitet.

Amanda N
Skrev om Nordlys Viking

Gick snabbt att få sakerna och de var så fint förpackade! ✨️✨️ Och så fick jag ett litet handskrivet meddelande, så roligt! Och så klart, så otroligt fina smycken!

Yasmine T
Skrev om Nordlys Viking

Snabb leverans och jätte fin liten örtsax som var en födelsedags present till min dotter

Tanja F
Skrev om Nordlys Viking

Love your products! Love your service! Love your personal message on delivery note!

Mai Britt N
Skrev om Nordlys Viking

Rask og god behandling🙏😊 Varen var kjempefin og kom i nydelig liten pose. Leveringen var raskere enn alle andre jeg har handlet fra, så veldig fornøyd.

Joakim S
Skrev om Nordlys Viking

Gillar verkligen viking tema på hemsidan. Betalning gick fort, leveransen gick smidig och jag fick det jag beställde. Jag har inga klagomål. 10/10 jag kommer säkert handla hos "Nordlys viking" igen för deras fina produkter. // Jocke