Otroligt fina, rejäla produkter som en glad liten viking kommer uppskatta mycket!
Nordlys Viking
Nordlys Viking är ett nordiskt livsstilsvarumärke som sedan 2004 arbetat med att designa och skapa hantverk inspirerat av vikingarnas formspråk. I vår webbshop hittar du ett brett urval av produkter där vi kombinerar ett modernt formspråk med det fornnordiska. Företaget är familjeägt och drivs av Tone och Elias som båda har...
773 omdömen om Nordlys Viking
Sedan starten hos Reco 2024
Ni är grymma, otroligt fina och gediget hantverk!
Grymt! Snabb leverans väldigt bra
Ett trevligt företag som jag kommer att handla mer av.
Blev extra glad över den personliga hälsningen som var handskriven på fraktsedeln. Det värmde verkligen. Var också positivt överraskad över den extremt snabba leveransen Underbara och högkvalitativa produkter och jag har varit återkommande kund vilket jag helt klart kommer fortsätta med.
Excellent product as described, very happy
En unik butik med unik katalog. Alla varor jag har köpt tidigare såg ut som om de var tillverkade med kvalitet i åtanke. Varje gång jag vill ha en present till mina utländska vänner/familj tittar jag först i deras katalog. Vad kan säga "Sverige" bättre än fornnordisk kultur?
Snabbt och bra. Halsbandet och hänget var riktigt fina Sambon kommer bli glad på Julafton. Trevligt med ett handskrivet meddelande också 🤗🤗 God Jul 🔥💥
Personligt och professionellt.
Bra hjälp i chatten samt snabb leverans
Det är en julklapp, en önskad sådan. Kan inte betygsätta den ännu. :)
Produkterna motsvarar förväntan. Snabb leverans! Mycket nöjd.
Snabbt och smidigt. Trevligt med en personlig hälsning.
Bra, snabbt, trevligt. Fint packeterat, trevlig service. Kommer handla hos igen.
Fick bra svar på frågor. Fick till och med ett eget foto skickat till mig av produkten för att kunna se bättre. Jag beställde, fick rabatt och blev jättenöjd med mina varor som kom fram snabbt och väl förpackade. Bättre än så blir det inte!
Köpte keltisk-inspirerande örhängen och matchande armband och ring med stenar. Mycket nöjd, toppen med justerbara smycken. Snabb leverans och packat med omsorg. (Hade önskat att kunna välja vart paketen levererades för upphämtning.)
Allt bra förutom tjatet det här är bara tråkigt att skriva
Hejsan David, Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme. Ledsen att du upplever vår kommunikation som tjatig. Det tar vi med oss framåt. Vi försöker att skicka minimalt med mejl kring kundens köp. Men det kan givetvis vara för mycket oavsett. Vi tycker det är viktigt att en recension innehåller mer än bara stjärnor, så att den som läser får en förståelse för vad som varit bra eller mindre bra. Hoppas du har en trevlig dag! Med vänlig hälsning Elias@Nordlys
Fina smycken och snabb leverans!👍
Supernöjd med produkten. Mjödstop i kohorn. Riktigt fina.
Kanonbra och innovativa smaker!
Jag har fått jätte fin upplevelse att köpa julklappar från Nordlys Viking 😍. De var lätt att panta och så kom paketet jätte snabbt , jag bliver nöjd med mina vacker julklapparna och tacksam för Nordlys Viking 💜
Enkelt att hitta det jag sökte. Snabbare leverans än jag förväntat mig. Köpte två halsband med runa.
Bästa kvalitet känns det är genuint
Jag känner mig jättefin i mina nya örhängen
Helt okej snab leverans men jag köpte 4 horn muggar som skulle varit 350ml det vill seja 3.5 dl men av 4 så bara en i den storleken dom andra var 2.5 dl till 2dl nog för horn är ett overkligt natur material men det är rät bra om man kontrollerar storleken på mugarna när man säljer dom
Hej Isabelle, Tack för ditt omdöme och att du tagit dig tid att skriva det. Det du beskriver förvånar mig. Då de muggar du beställt normalt sett är lite större än det vi beskrivit. Så jag funderar på om vi kan ha skickat dig fel storlek. Vi har ju en mindre storlek på kaffemugg som ska vara ca 2.5 dl. Jag kommer mejla dig och hoppas att du kan dela lite mer information kring produkterna, så att vinkan åtgärda problemet. Med vänliga hälsningar Elias@Nordlys
Otroligt fina grejor, unika! Trygg handel och snabb leverans. Mvh// nöjd kund
En snabb och smidig affär. Jag är mycket nöjd med både produkterna och hur enkelt allt gick.
Leveranstiden gick väldigt fort och jag är mkt nöjd med min beställning
Bra hemsida, snabb leverans, nöjd med varorna som väl stämde med mina förväntningar.
Mycket hög kvalitet och riktigt snyggt hantverk!
Snabb leverans och super snyggt inslaget i fint presentpapper. Vilka snygga ljusstakar jag beställt
Fina saker och snabba leveranser,tack
Snabb leverans. Snygga smycken som verkligen va prisvärda på alla vis. Trevligt personligt meddelande i leveransen, som va handskrivet. Kändes personligt.
Tydliga beskrivningar, bra kvalitet, lätt att hitta på hemsidan, enkelt att betala, snabb leverans till brevlådan - toppen!
Enkelt och lätt att handla. Köpte en armring och ett hänge. Väldigt nöjd med smyckena
Coolt som fan allting. Älskar ljusstaken och horn glasen underbart.
Allt fungerade perfekt! Och varan var till belåtenhet! Tack!
Fina smycken, snabb leverans och en personlig hälsning på följesedeln blir man ju glad av :)
Så fina smycken som kom fort efter beställning
Allt gick jätte bra! Jag har köpt några örhängen. Man kan kontakta personalen genom webbsidan och få snabba och trevliga svar. Absolut rekommenderas!
Mycket bra service, fick hjälp via chatten när jag gjorde fel. Problemet löstes snabbt och elegant. De är mycket hjälpsamma och bra att ha och göra med. En positiv upplevelse och dessutom snabb leverans. Köpte olika pärlor och ett hängsmycke mm.
Kanon instrument, ljud är jätte fint.
Very nice product and for sure my husband would love it. Fast delivery!
Otroligt vackra smycken! Mycket bra hantverk!
Fina smycken och supersnabb leverans!😍
Så vackra trådrullar att det är synd att använda dem!
Behagligt att handla av er, fina foto av produkterna och översiktliga. Mycket nöjd med produkterna, armband herr. Kommer att handla igen.
Bra produkter, hög kvalitet och snabb leverans!
Fina handgjorda visselpipor som jag är mycket nöjd med!
Väligt fint smycke. Enkelt att beställ och snabb leverans!