Alla kategorier Fastighetsbolag Västra Götaland Göteborg Nordström Holding AB

Nordström Holding AB

Ingela Gathenhielms Gata 5, 421 30 Västra frölunda — Visa karta

1.0 i betyg av 1 rekommendationer
 

Läs vad 1 kund tycker om Nordström Holding AB

 • Anders A
  Anders A skrev om Nordström Holding AB
  Det värsta jag varit med om. Julvihus har en enormt usel service, otrevliga att göra med helt enkelt.

  Många tänker nog; han (jag, som skriver detta) är den enda som råkat ut för det. Men det är det faktiskt inte, jag är troligen den ende som skriver ner det här på internet och klagar. Jag är den som talar för oss allihopa som bor i en Julvihusfastighet.
  Läs vad jag har att säga

  Hos oss i Uddevalla har dem EN vaktmästare som finns tillgänglig BARA måndagar. En vaktmästare som kommer hit en gång i veckan och har ansvar för 9 ingångar, varje ingång har 4 våningar - 72 hushåll plus allt annat omkring byggnaden, hur ska den här ensamme stackaren hinna med allt? Hur tänker dem egentligen?

  I april månad 2009 påbörjades en renovering av vårat vardagsrum, det skulle tapetseras. En tapetremsa revs, sen dess har det bara stått..en grå ful grund på väggen, nu är det 9 september 2009 - 5 månader senare och inget är gjort!!!
  Jag ringde också angående fönsterproblem; fönstret består av två sidor där dem kan öppnas så man kan rensa/tvätta mellan glasen. Hos mig har ju detta gått sönder på något sätt så fönsterramarna är separerade och kall luft under vintern kommer in. när man öppnar fönstret sitter andra sidan fast så man sitter där och tänker; när kommer dem och fixar det här, jag har ju trots allt ringt för flera månader sen.

  Är du en person som vill att allt ska flyta med din hyresvärd, trasiga saker repareras så fort som möjligt eller helt enkelt vill veta att du är trygg i ditt hem - välj inte Julvihus.

  Jag är inte den enda som är besviken över Julvihus, vi har bytt många grannar genom åren - grannar som varit missnöjda.

  Skriver det här som en varning till er som kanske tänkt flytta till en av Julvihus fastigheter. Ni kan ignorera detta här och ändå flytta in, men ni kommer förmodligen ångra er efter en tid.

  Med vänliga Hälsningar Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier