Väldigt snabba med leverans och installation, nöjd med upplevelsen från start till slut! Tack gubbar!
Norrlands Miljökraft AB
Norrlands Miljökraft AB är ett företag som erbjuder smarta lösningar med ren, hållbar energi från förnybara källor för en grönare framtid. Med oss får du stabilitet och flexibilitet i ditt elavtal, maximala besparingar och personlig rådgivning av våra experter. Genom samarbeten med ett flertal elbolag köper vi in stora volymer...
20 omdömen om Norrlands Miljökraft AB
Sedan starten hos Reco 2024
Superbra service och bemötande
Jag har alltid trott att bra miljöval ska vara dyrt, märkte tydligt när Daniel hjälpte mig att det bara var att jag hade ett dåligt avtal.. kom ner i pris och bidrar mer till miljön nu än jag gjorde tidigare. Rekommenderar starkt!
Bra jobbat Niklas & Daniel. Ni har varit mycket professionella och lyhörda genom hela processen. Ni lyssnade verkligen på mina behov och rekommenderade ett batteri som jag är positivt överraskad av. Alltid kul när något överträffar ens förväntningar!
Tack så jätte mycket för hjälpen Pär! Mycket bra service! Och trevligt bemötande!
Stort Tack för superbra Service!!!
Schysst avtal ! tack Gabriel billigare än Vattenfalls
Tack Norrlands kraft för ett grymt el och produktions avtal!
Jag är väldigt nöjd med hjälpen jag fick från Norrlands Kraft när jag bytte elavtal för min pizzeria. De gjorde hela processen enkel och gav mig ett avtal som passar perfekt för min verksamhet. Ett stort tack för det professionella och personliga bemötandet!
Bra service och fick hjälp med bra avtal tack!
Hjälpte mig att komma ur ett dyrare elavtal. Väldigt hjälpsam och genuin!
Bra avtal, smidigt och enkelt. Nöjd!
Bra elavtal och grym service!!
Tack för bra service, super trevlig personal!
Fick hjälp med ett billigare elavtal, smidig övergång
Bland dom bästa valen jag har tagit i år. Jag kom ner i kostnad på grund Av det nya avtalet jag fick från Norrlands Kraft !
Tack för hjälpen och för snabb service!
Såg till att jag fick ett riktigt bra avtal, grym service!
Bästa valet. Helt enligt förväntningar och utomordentlig service.
Tack för en bra service. Jag är nöjd med mitt avtal!