Mäklare en Värmdö

6 revisados mäklare en Värmdö municipio

• HusmanHagberg Värmdö

Verifierat företag
    1,203 valoraciones
    Välkommen till HusmanHagberg och din mäklare på vackra Värmdö!
    Anders L
    Anders L: Visserligen hoppade den husspekulant som Ulrika sa att hon hade - och som vägde över varför vi valde henne som mäklare - av.! Icke desto mindre gjorde hon sedan ett bra jobb att på kort tid sälja vårt hus för en mer än acceptabel summa.
  • Driver du mäklarfirma i Värmdö?

• Fastighetsbyrån Värmdö

Verifierat företag
    1,086 valoraciones
    Välkommen till Fastighetsbyrån Värmdö! Vi är den största mäklaren på området, hos oss är du garanterad en lyckad affär.
    Peter M
    Peter M: En stjärna med erfarenhet och pondus, det skapar snabbt trygghet och förtroende i en så stor affär. Förväntningarna var högt ställda och det levde hon upp till och vi är i slutändan väldigt nöjda med samarbetet
  • 747 valoraciones
    Välkommen in till vår BoButik i Värmdö för bästa personliga service! Vi svarar gärna på dina frågor om bostad och boende här på Värmdö.
    Viktor S
    Viktor S: Trevligt och professionellt bemötande. Inlyssnande och förstående. Flexibel och snabb vid behov men även tolerant när så behövts.
  • 11 valoraciones
    Katarina Jadranka A
    Katarina Jadranka A: Professionella, seriösa och håller god kommunikation med oss säljare. Tydliga rekommendationer för att göra objektet mer säljbart (t ex homestyling o dyl) och enkel och snabb process. Även efteråt kring alla skatteberäkningar fick vi bra hjälp. Rekommenderas varmt!
  • Driver du mäklarfirma i Värmdö?

Ver página: