HusmanHagberg Värmdö

HusmanHagberg Värmdö

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTenYears
1 095

Välkommen till underbara Värmdö och HusmanHagberg! Det är nu tjugo år sedan HusmanHagberg öppnades här på Värmdö vilket ger oss en lång erfarenhet av fastighetsförmedling av fritidshus, villor, lägenheter och tomter. Vi kan vårt närområde, har ett stort kontaktnät och har ett kunnigt och trevligt gäng. Att göra affärer är något...

1095 omdömen om HusmanHagberg Värmdö

Sedan starten hos Reco 2017

Lisa L
Gustavsberg Södra Bruksgatorna

Vi är supernöjda med försäljningen av vår bostad!!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Lisa! Lycka till nu i letandet av er nya bostad.

Kim K
Djurö Byns Gård

Jenny är kunnig och engagerad. Vi rekommenderar varmt.

Svar från Jenny Svensk

Stort tack Kim! Tack för förtroendet och att dina fina ord.

John Philip F
Vik

Mycket trevligt och professionellt bemötande och utförande av fastighetsaffären!

Svar från Agnes Szabo

Tack så mycket Philip för dina ord och mycket fint samarbete! Så effektiva och målinriktade ni var under hela processen vilket också gjorde att vi gick i mål! Önskar er lycka till i er nästa bostad som även den hade jag förmån att förmedla åt er.

Inger K
Djurö Byns Gård

Engagerad mäklare. Duktig på sitt jobb.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Inger! Och så fantastiskt att få förmedla radhus på finaste platsen! Byns Gård, Djurö.

Jan S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kedjebacken

Trevlig och informerade tydligt om allting som gällde vid köp av bostaden.

Rebecka H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Ösbydalen

Charlotte har varit ett fantastiskt stöd i vår boendeaffär. Hon är engagerad och lyhörd vilket fått oss att känna oss trygga och väl bemötta. Tack Charlotte!

Svar från Charlotte Balcker

Hej, Tusen tack för de fina orden! Det värmer verkligen att höra att ni känt er trygga och väl bemötta. Stort grattis dessutom till ert köp som skedde i samband med er försäljning. Önskar er nu lycka till på nya orten - välkomna tillbaka till Värmdö 🌸

Britt-Marie S
Gustavsberg Kedjebacken

Första kontakten med Charlotte var som om vi hade känt varandra länge. Vi hade inga direkta förväntningar. Lite jobbig situation att först sälja vårt hus och lilla trädgård, som vi haft i 47 år och sedan hitta en lägenhet som ersättning. Charlotte kunde leda oss och visa oss lugnt och sansat den lägenhet, som vi efter två besök valde att vara vårt nya hem.

Svar från Charlotte Balcker

🌼 Tusen tack för de fina orden och ert förtroende! Det har varit en ära att få hjälpa er i en så viktig förändring, och jag är glad att ni hittade ett nytt hem som känns rätt. Önskar er all lycka och trivsel i ert nya boende! 🌼 hälsningar Charlotte

Katja S
Gustavsberg Norra Bruksgatorna

Jenny är lätt att ha att göra med! Tydlig, lyhörd, snabb Glad att just hon var med mig på min resa i försäljningen av lägenheten.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Katja! Och jag är glad att jag fick vara med dig under din resa. Hoppas att du hittar något nytt fint boende!

Kerstin C
Gustavsberg Holmviksskogen

Vänlig, professionell, målmedveten, klarar stressiga situationer. Toppenbra

Sven Erik C
Mörtnäs Hagar

Duktig o professionell mäklare.

Svar från Charlotte Balcker

Hej, Tack för fint samarbete och mycket annorlunda men ytterst smidig affär Önskar ni er en fin sommar. Hälsningar Charlotte 🌼

Ann-Chatrine L
Mörtnäs Hagar

Professionell, kunnig och inkännande. Duktig mäklare.

Svar från Charlotte Balcker

Hej! Självklart! Här är ett förslag på ett professionellt men varmt tackmeddelande: ⸻ Stort tack för det fina samarbetet – det har varit ett nöje att få arbeta tillsammans med er! Jag uppskattar verkligen er vänliga recension, det betyder mycket för mig. Tack för ert förtroende, och jag ser fram emot att våra vägar korsas igen i framtiden.🌸

Kristina W
Gustavsberg Holmviksskogen

Samarbetet med Agnes Szabo har fungerat mkt bra. Hon har varit väldigt lyhörd för min situation och önskemål, anpassat men även drivit på, när jag velat bromsa. Det har varit en lättsam och positiv stämning hela perioden och Agnes har tydligt beskrivet allt i den inte alltid lätta proceduren som en försäljning är. En försäljning som gick väldigt smidigt efter endast en visning. Kan varmt rekommendera henne! Kristina Wedin

Svar från Agnes Szabo

Tack fina Kristina för dina ord och för ett fint samarbete! Du sätter ord på det jag eftersträvar i mina kundrelationer. Affären är självklart alltid i fokus men sättet vi når det ekonomiska målet på urskiljer den mäklare som verkligen bryr sig om människan. Önskar dig lycka till i fortsättningen!

Ille E
Köpte sin stuga med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Professionell, pedagogisk och hjälpsam.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för de fina orden om mig som mäklare, som också reflekterar min värdegrund och hur jag vill uppfattas. Jag är tacksam för att ni var med och bidrog till att göra köpet så smidigt. Jag önskar er allt gott i ert nya hus!🌸

Daniel S
Köpte sin stuga med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Ur perspektivet som köpare så var Charlotte väldigt hjälpsam, tydlig och ärlig. Vi skulle varmt rekommendera henne med gott samvete.

Svar från Charlotte Balcker

Hej. Stort tack för de fina orden som betyder verkligen mycket för mig. Det har varit ett nöje att få hjälpa er genom processen, och jag är så glad att ni upplevde mig som både hjälpsam, tydlig och ärlig. Jag önskar er all lycka i ert nya hem och tackar för er rekommendation – den värmer verkligen! ✨ hälsningar Charlotte

Ylva G
Sålde sin stuga med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Charlotte var lätt att jobba med - glad, hög energi och massvis med erfarenhet. Hon gav oss kloka råd om det mesta rörande försäljningen, och var alltid snabb att svara på frågor från oss. Hon hjälpte oss sätta höga men realistiska mål vilka uppnåddes.

Svar från Charlotte Balcker

Hej Tack så mycket för de fina orden! Det har verkligen varit ett nöje att arbeta tillsammans. Jag uppskattar verkligen din feedback och är glad att vi kunde sätta realistiska mål och uppnå dem tillsammans. Tack för förtroendet och samarbetet! 🌸

Frode G
Sålde sin stuga med hjälp av Charlotte Balcker en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Superbra! Charlotte hjälpte oss sälja huset. Engagerad, erfaren, trygg. Kan varmt rekommendera.

Svar från Charlotte Balcker

Tack så mycket för den fina rekommendationen! Det har varit ett nöje att få hjälpa till med försäljningen av ert hus. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och är glad att ni kände er trygga och nöjda med vårt samarbete. Stort tack och lycka till på ert äventyr ✨

Mikaela S
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Hagaberg

Jenny är ett proffs ut i fingerspetsarna! Lyhörd, trygg och alltid glad och positiv men också ärlig och empatisk. Tack!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Mikaela! Och ni har ju erfarenhet av att både sälja och köpa av mig. Det värmer verkligen! Hoppas nu att ni kommer att trivas i er villa under lång tid framöver! Och kom ihåg att tipsa om mig till släkt och vänner så får ni ett fint presentkort vid affär! Kramar till hela familjen.

Helena B
Koviksudde

Stort tack Ulrika för att du tog åt dig uppdraget. Så proffsig och trevlig

Pernilla E
Hagaberg

Jenny visade på ett stort intresse för bostaden och det kändes som att hon skulle kunna visa den på ett positivt sätt. Jenny var trevlig på ett naturligt sätt, snabb och flexibel och tydlig med viktiga saker. Jenny visade på god förmåga att läsa av situationen och ta rätt beslut om taktik gentemot köparen.

Svar från Jenny Svensk

Vilka träffande ord! Tack snälla. Det är precis så som jag vill uppfattas. Stort lycka till nu med ditt framtida liv i vår vackra södra del av landet.

Anders J
Hagaberg

Trevligt bemötande , professionellt och lösningsinriktat.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Anders för dina fina ord! Ser fram emot att hjälpa dig med tillträde och deklaration.

Sofi Cathrin V
Gustavsberg Lugnet

Mycket bra bemötande och tydlig information .

Svar från Charlotte Balcker

Tack för att ni valde att anlita oss på Husmanhagberg igen. Snabbt och smidigt blev det denna gång. Önskar er nu lycka till med flytten.,

Tappen K
Gustavsberg Lugnet

Ödmjuk samt inlyssnande. Du får ett seriöst bemötande. Rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för trevliga möten och er fina recension. Önskar er nu lycka till med er försäljning. ✨😀

Lars S
Gustavsberg Porslinskvarteren

Jag vill tacka Agnes för hennes engagemang, snabba återkopplingar samt ett alltid trevligt och glatt bemötande. Under säljprocessen var det aldrig några tveksamheter vad gäller kommunikationen, från säljstart till avslut. Helt enkelt ordning och reda, tack Agnes. Värmdös bästa mäklare.

Svar från Agnes Szabo

Tack Lasse för dina fina ord! Alltid kul att höra att en uppdragsgivare är nöjd med arbetet och engagemanget man har levererat. Önskar dig lycka till med dina planer efter denna lägenhetsförsäljning! Agnes

Emilie S
Gustavsbergs Hamn

Fantastiska Jenny! En riktig guldstjärna! Så nöjd med allt! Enormt tacksamt och nöjd!

Svar från Jenny Svensk

Emilie, stort tack. Det värmer extra mycket att det kommer just från dig då vi har haft ett långt samarbete. Försäljningar kräver strategi, tålamod och energi. Vi lyckades till slut! Önskar dig nu en fantastisk framtid!

Anna Å
Gustavsbergs Hamn

Vi tycker att Agnes är en mycket positiv, engagerad och noggrann mäklare. Hon är lyhörd för säljarens önskemål och hon är kunnig och erfaren. Att hon dessutom hittade en köpare redan efter första visningen imponerade verkligen på oss. Tack Agnes! Anna och Olof

Svar från Agnes Szabo

Fina Anna och Olof! Stort tack för ert förtroende! Tänk, vilken resa som ni har just påbörjat! Känn er alltid varmt välkomna att titta förbi vårt kontor när ni är ute på era promenader med Valle. Önskar er lycka till med fortsättningen på er boresa! Bästa hälsningar, Agnes

Lisa E
Hässelmara

Inlyssnande, hjälpsam och skapade en trygghet och tydlighet. Professionell!

Marcus J
Hässelmara

Vi upplevde Ulrika som en väldigt professionell mäklare. Hon kunde besvara alla frågar som vi hade och gjorde att vi kände oss trygga under affärens gång. Vi rekommenderar Ulrika starkt!

Mats A
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Nathanson en del av HusmanHagberg Värmdö
Södernäs

Noggrann, lugn och trevligt bemötande. Känns verkligen seriös.

Svar från Robert Nathanson

Hej Mats, Tusen tack för din bedömning. Betyder mycket för mig. Hälsningar Robert

Carl-Fredric M
Hässelmara

Jätte duktig smidigt och bra

Ester B
Gustavsberg Kedjebacken

Mycket trevlig, Fick ett stort förtroende för henne . Hjälpsam och lätt att ha att göra med. Fick svar och hjälp på alla frågor man hade med ett trevligt bemötande. Rekommenderar henne varmt.

Svar från Charlotte Balcker

Hej⭐️ Stort tack för din fina rekommendation! Jag är glad att du kände förtroende för mig och att jag kunnat vara till hjälp. Det betyder mycket att du uppskattade mitt bemötande. Tack igen för de värmande orden, nu ser vi till att sälja er fantastiska lägenhet 🙌✨

Helena B
Gustavsberg Kedjebacken

Mycket trevlig och engagerad, kände stort förtroende för henne, mycket tillmötesgående,kunnig och hjälpsam. Rekomenderar henne varmt.

Svar från Charlotte Balcker

Tack så mycket för din fina rekommendation⭐️ Jag uppskattar verkligen dina ord och är glad att du kände förtroende och att jag kunde vara till hjälp.Ser mycket fram emot att sälja er fina lägenhet 🌺

Carina C
Gustavsberg Kedjebacken

Blir väldigt bra bemött. Hade stora förväntningar på Charlotte. Hon gjorde denna försäljning med bravur. Proffsig.kunnig och säker.

Svar från Charlotte Balcker

Tack Carina för härlig rekommendation 😀 vilken tur att jag motsvarade dina förväntningar. Din fina lägenhet krävde fina köpare och det fann vi. Perfect match ✨ Önskar dig allt det bästa i nya bostaden 🌼

Katarina S
Gustavsberg Kvarnberget

Snabb och effektiv försäljning.

Svar från Jenny Svensk

Tack Katarina för mycket bra samarbete. Alltid lika roligt att få förmedla lägenheter som varit en del av Gustavsbergs bruksbostäder. Önskar er all lycka med erat nya boende.

Andreas G
Mörtnäsviken/Grisslinge

Fantastiskt bemötande från första gången jag träffade Charlotte tills att affären blev klar. Extremt hjälpsam, kunnig och flexibel! Hon svarade snabbt på alla frågor och förklarade allt på ett pedagogiskt sätt som gjorde det lätt att förstå. Hon har haft en bra förståelse för båda parterna och såg till att det blev en snabb och smidig affär. Charlotte kommer kontaktas direkt vid nästa bostadsköp.

Svar från Charlotte Balcker

🌷tack snälla du för att du tagit denna tid och skrivit en fantastisk rekommendation. Exakt såhär vill jag att en köpare känner när de köper av mig. Önskar dig nu lycka till med flytten och total njutning av utsikten. Verkligen stort tack 🙏 hälsningar Charlotte

Vendela W
Mörtnäsviken/Grisslinge

Helt fantastisk mäklare som var öppen och ärlig med allt från början utan att försöka förfina saker för att det skulle låta bra för mig som säljare. Skötte min försäljning exemplariska från start till slut. Var även lika engagerad gällande min affär för att köpa ny bostad och hjälpte till massvis där. Kommer aldrig vilja använda en annan mäklare igen oavsett vart i Stockholm jag bor.

Svar från Charlotte Balcker

✨ tusen tack för dina fina ord som m mig och mitt sätt att förmedla bostadstjänster. Det har varit spännande att vara med på din resa. Hoppas vi får jobba ihop mer 🤩 hälsningar Charlotte 🌼

Mathilda N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Under mitt köp av lägenheten blev jag bemött av Ulrika på ett bra och trevligt sätt. Hon visade snabbt att hon alltid var tillgänglig för frågor och jag kände mig trygg under processen!

Bernt F
Mörtnäs Hagar

Mycket bra. Lätt att ha kontakt med vid frågor.

Svar från Charlotte Balcker

Tack för förtroendet att förmedla er fina lägenhet .Grattis till er, nu håller vi tummarna att köparen får sålt snabbt. 🌸

Fannie Elisabeth L
Köpte sin stuga med hjälp av Agnes Szabo en del av HusmanHagberg Värmdö
Stavsnäs

Allt gick bra och smidigt, mycket och noggrann information

Svar från Agnes Szabo

Tack Fannie för ert fina omdöme! Ett av mina mål i mitt förmedlingsarbete är att köparna ska vara välinformerade och känna sig trygga i sitt beslut. Grattis till en bra affär!

Laila D
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hjortens odling/Malma

Trevlig behaglig och kämpe hon är toppen helt enkelr

Laila N
Värmdövik

Bemötandet var mycket bra. Tre säljare och inte lätt att hantera men gjorde det helt suveränt. Sammanfattningen är att det är inte lätt att sälja en fastighet med tre säljare. När det ska kommuniceras med alla tre och vi ska dessutom vara överens. Men det blev ett riktigt bra avslut.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att det blev ett bra avslut som ni alla var nöjda med! Varma hälsningar, Ulrika

Ulf E
Gustavsberg Farsta Slottsvik

Vi är otroligt glada att vi valde Ulrika som vår mäklare när vi sålde vårt parhus. Hon lade verkligen ner ett stort arbete vid försäljningen och kändes verkligen superproffsig, lugn och trygg. Vi kan varmt rekommendera Ulrika Andersson till den som söker en mäklare i toppklass!

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ert fina omdöme! Härligt att höra att ni uppskattar mitt arbete, det värmer i hjärtat. Tack för fint samarbete! Varma hälsningar, Ulrika

Malin E
Gustavsberg Östra Ekedal

Ulrika är väldigt kompetent och lyhörd. Jag kände mig väldigt omhändertagen och trygg i hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne och Husman Hagberg.

Svar från Ulrika Andersson

Tack Malin, härligt att höra! Är så glad att jag fick förtroendet att sälja din superfina lägenhet och köparna trivs jättebra. Varma hälsningar, Ulrika

Nathalie B
Gustavsberg Ösby Grind

Vi är så glada och tacksamma att ha haft Ulrika som mäklare. När man tar ett så stort beslut som att köpa hus så är det oerhört hjälpsamt att ha en mäklare som Ulrika med i processen. Någon som vi kunde vända oss till med alla våra frågor med vetskap om att vi alltid skulle få ett snabbt och korrekt svar och om inte svar fanns så togs det reda på snabbt. Vi har under våran jakt av hus stött på många olika mäklare och vi insåg hur mycket vårat förtroende och tillit till mäklare påverkade våran inställning till fortsatt intresse av huset. Vi kommer absolut att rekommendera Ulrika vidare!

Svar från Ulrika Andersson

Tack, vad glad jag blir när jag läser ert fina omdöme! Det är precis så det ska vara. Husköp är ett stort beslut och då är det så viktigt med förtroende och rätt information. Stort grattis än en gång till ert nya fina boende i Ösby Grind! Varma hälsningar, Ulrika

Katarina B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsbergs Hamn

Det kändes tryggt och säkert att köpa av Ulrika. Hon var väldigt tillmötesgående, lätt att nå och samarbetet har flutit på väldigt bra mellan alla parter.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ditt fina omdöme, härligt att höra! Och grattis än en gång till en jättefin lägenhet! Varma hälsningar, Ulrika

Christina W
Skeviksstrand

Ulrika är en fantastisk mäklare. Proffsig, kunnig och trevlig genom hela fastighets affären för både köpare och säljare. Hon är en mäklare som du känner dig trygg med vid ett av dina viktigaste köp i livet.

Svar från Ulrika Andersson

Tack snälla för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Är så glad att jag fick hjälpa er med husköpet i Skeviksstrand. Varma hälsningar, Ulrika

Rebecca N
Gustavsberg Ösby Grind

Vi är jättenöjda med Ulrika! Lätt att få kontakt med, återkopplar alltid och är inte för påstridig. Rekommenderar!

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack Rebecca, jätteroligt att höra att ni är nöjda! Grattis än en gång till husköpet, hoppas att ni ska stortrivas i Ösby Grind! Varma hälsningar, Ulrika

Agnes R
Gustavsbergs Hamn

Jag är väldigt nöjd med Ulrika! Hon är lyhörd, proffsig och är väldigt duktig med kommunikationen. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Ulrika Andersson

Tack för din fina rekommendation, Agnes! Glad att jag fick förtroendet att förmedla din superfina lägenhet, som jag vet att du verkligen har trivts i. Varma hälsningar, Ulrika

Camilla K
Gustavsberg Farsta Slottsvik

Ulrika har varit väldigt professionell och engagerad. Hon har arbetat stenhårt med försäljningen och hon har fått oss att känna oss trygga genom hela proceduren. Vi rekommenderar henne varmt till andra som funderar på att sälja sin bostad!

Sandra K
Gustavsberg Ösby Grind

Ulrika har varit till stor hjälp från start till när vi fick nycklarna till vårt drömhem. Trots att bostaden låg på kommande tog hon sig tid till en privat visning under semestertider. Kommunikationen har varit enkel och tydlig och bemötandet har alltid varit lika trevligt och professionellt. Vi har varit helt trygga med Ulrika.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack Sandra, jätteroligt att höra att ni är nöjda med mitt arbete! Tacksam att jag fick hjälpa er i köpet av ert drömhem, hoppas att ni stortrivs i Ösby Grind! Varma hälsningar, Ulrika

Nikolay B
Gustavsberg Ösby Grind

En av bästa mäklarna som jag har haft kontakt med! Rekommenderar verkligen. .

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för din fina rekommendation! Glad att jag kunde hjälpa er vidare och och vi hittade en köpare som verkligen uppskattade ert fina hus. Tack för fint samarbete! Varma hälsningar, Ulrika