Jenny Svensk

Jenny Svensk

Jenny Svensk är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Jenny Svensk har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Jenny Svensk har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 266 omdömen med ett betyg på 4.8. Jenny Svensk har haft 33 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

266 omdömen om Jenny Svensk

Sedan starten hos Reco 2016
Ants Åke V
Sålde en tomt med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Malma

Jag har bara gått att säga om Jenny, hon har varit mycket hjälpsam. Tomten har varit svårsåld på grund av att det är byggförbud på fastigheten, tomten ligger i strandskyddad zon. Efter några försök att sälja tomten tycks det lösa sig.

Marie J
Köpte en tomt med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Malma

Trevligt bemötande, tillgänglig och snabba återkopplingar. Vi upplevde att mäklaren uppfyllde alla våra förväntningar.

Lisa L
Gustavsberg Södra Bruksgatorna

Vi är supernöjda med försäljningen av vår bostad!!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Lisa! Lycka till nu i letandet av er nya bostad.

Kim K
Djurö Byns Gård

Jenny är kunnig och engagerad. Vi rekommenderar varmt.

Svar från Jenny Svensk

Stort tack Kim! Tack för förtroendet och att dina fina ord.

Inger K
Djurö Byns Gård

Engagerad mäklare. Duktig på sitt jobb.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Inger! Och så fantastiskt att få förmedla radhus på finaste platsen! Byns Gård, Djurö.

Katja S
Gustavsberg Norra Bruksgatorna

Jenny är lätt att ha att göra med! Tydlig, lyhörd, snabb Glad att just hon var med mig på min resa i försäljningen av lägenheten.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Katja! Och jag är glad att jag fick vara med dig under din resa. Hoppas att du hittar något nytt fint boende!

Mikaela S
Köpte sitt hus med hjälp av Jenny Svensk en del av HusmanHagberg Värmdö
Hagaberg

Jenny är ett proffs ut i fingerspetsarna! Lyhörd, trygg och alltid glad och positiv men också ärlig och empatisk. Tack!

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Mikaela! Och ni har ju erfarenhet av att både sälja och köpa av mig. Det värmer verkligen! Hoppas nu att ni kommer att trivas i er villa under lång tid framöver! Och kom ihåg att tipsa om mig till släkt och vänner så får ni ett fint presentkort vid affär! Kramar till hela familjen.

Pernilla E
Hagaberg

Jenny visade på ett stort intresse för bostaden och det kändes som att hon skulle kunna visa den på ett positivt sätt. Jenny var trevlig på ett naturligt sätt, snabb och flexibel och tydlig med viktiga saker. Jenny visade på god förmåga att läsa av situationen och ta rätt beslut om taktik gentemot köparen.

Svar från Jenny Svensk

Vilka träffande ord! Tack snälla. Det är precis så som jag vill uppfattas. Stort lycka till nu med ditt framtida liv i vår vackra södra del av landet.

Anders J
Hagaberg

Trevligt bemötande , professionellt och lösningsinriktat.

Svar från Jenny Svensk

Tack snälla Anders för dina fina ord! Ser fram emot att hjälpa dig med tillträde och deklaration.

Emilie S
Gustavsbergs Hamn

Fantastiska Jenny! En riktig guldstjärna! Så nöjd med allt! Enormt tacksamt och nöjd!

Svar från Jenny Svensk

Emilie, stort tack. Det värmer extra mycket att det kommer just från dig då vi har haft ett långt samarbete. Försäljningar kräver strategi, tålamod och energi. Vi lyckades till slut! Önskar dig nu en fantastisk framtid!