Jessica Augustsson

Jessica Augustsson

Jessica Augustsson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Jessica Augustsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-07. Jessica Augustsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 30 omdömen med ett betyg på 4.9. Jessica Augustsson har haft 27 försäljningar sen 2025-07 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-07 - 2026-06

30 omdömen om Jessica Augustsson

Eva H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Höjdhagen

Jessica har skött sitt uppdrag att sälja min bostad på bästa sätt. Hon har varit hoppfull och peppat mig när det från början gick trögt och jag misströstade. Som jag förstår det har hon lagt mycket energi på att leta upp och bearbeta ev spekulanter, och till sist lyckades det -- mitt i sommaren! Tack Jessica!

Peter B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kvarnberget

Jessica försökte alla sätt och vis få till ett smidigt köp av lägenheten. Proffsig enkelt och snabbt gick det. MVH Peter

Riad D
Köpte sin stuga med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Runmarö

Jag kände mig trygg med affären, det känds bra

Johan S
Sålde sin stuga med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Runmarö

Vi har upplevt Jessica som engagerad och kunnig.

Anna B
Köpte sin stuga med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Runmarö

Engagerad, positiv och trevlig mäklare. Bra bemötande.

Inés C
Gustavsbergs Hamn

Jessica has been wonderful on the sale of my apartment!! Despite all the obstacles, she did so well selling my apartment and I'm so grateful! 🥰🙏 Super professional service 😉👌

Lisa L
Sålde sin stuga med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Runmarö

Engagerad, professionell och kunnig. En mäklare som tar sitt uppdrag på allvar, vilket gynnar både säljare och köpare. Hon är otroligt kommunikativ och tillgänglig under hela processen. En stjärna på sitt arbete och kan inte annat än varmt rekommendera henne.

Svar från Jessica Augustsson

Tack snälla Lisa för dina fina ord! Det gläder mig verkligen att ni är nöjda med mitt engagemang och arbete – det betyder mycket för mig. Tack för ett fantastiskt samarbete och stort lycka till framöver! ✨

Eva Maria K
Köpte sitt hus med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Värmdö Evlinge

Väldigt noggrann genomgång av samtliga dokument vid skrivning av kontrakt vilket var bra. Väldigt bra kommunikation och snabb återkoppling på frågor

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack Maria för fina ord! Hoppas att ni kommer trivas fint i huset och att allt går bra med flytten!

Elin H
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Värmdö Evlinge

Mycket hjälpsam och duktig. Rekommenderar Jessica varmt

Svar från Jessica Augustsson

Tack snälla Elin för fina ord! Det betyder mycket. Det viktigaste för mig är att ni känner er nöjda och trygga i er affär och att ni nu kan lägga fullt fokus på nästa spännande steg 🌟 Jag är verkligen glad att jag fick förtroendet att hjälpa er i mål efter ert långa sökande. Stort lycka till med flytten till ert nya hem och hoppas verkligen att ni kommer att trivas. Allt gott,

Anne-karin K
Sålde sitt hus med hjälp av Jessica Augustsson en del av HusmanHagberg Värmdö
Norra Ingaröstrand

Vi är mycket nöjda med Jessica. Hon har varit väldig proffsig och har ett mycket bra bemötande. Allt har gått över vår förväntan. Hon återkopplar snabbt och är smidig. Bästa valet vi gjort

Svar från Jessica Augustsson

Stort tack för de fina orden, Anne! Det har varit oerhört trevligt att få lära känna er och att få arbeta tillsammans med er genom hela processen – särskilt i en så smidig och snabb försäljning med ett fantastiskt resultat. För mig är tydlig återkoppling och ett gott samarbete avgörande, och det har verkligen varit exemplariskt från er sida. Stort lycka till med flytten nu och jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i erat nya boende på ny ort! Ta hand om er.