Rubrik: En trygg, proffsig och helt underbar mäklare! Omdöme: Min upplevelse av Ulrika Andersson på HusmanHagberg Värmdö har varit inget mindre än fantastisk. Från första mötet kände jag mig både sedd och prioriterad. Ulrika är inte bara extremt kunnig och erfaren, hon har också en personlighet som gjorde hela processen trygg och behaglig. Hon var alltid tillgänglig, svarade snabbt på frågor och höll mig uppdaterad, så jag behövde aldrig undra vad nästa steg var. Ulrika är en "underbar" mäklare i ordets rätta bemärkelse...
Ulrika Andersson
Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö
.Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 311 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Andersson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
311 omdömen om Ulrika Andersson
Vi är mycket nöjda från början till slut i vår försäljning. Mycket duktig och ett engagemang och ett lugn.
Ulrika är noggrann kunnig och proffsig, men också personlig.
Trevlig. Inte för på. Svarade på alla frågor.
Ett bra bemötande. Ulrika var påläst på objektet och vi fick snabbt återkoppling på våra frågor.
Hej! Stort tack för fint omdöme. Hälsningar Ulrika
Bra bemötande. Vi fick komma och se objektet före visningen vilket började bra. När budgivningen var klar gick det fort att skriva och ett bra bemötande av Ulrika. Mvh, Raymond
Hej! Stort tack för fint omdöme. Hälsningar Ulrika
Trevlig och förtroendeingivande. Snabb återkoppling och bra påläst.
Hej Annika! Tack för fint omdöme, roligt att höra. Grattis än en gång till köpet! Hälsningar Ulrika
Ulrika har under hela säljprocessen varit mycket proffesionell och lyhörd gentemot oss. Jag rekommenderar henne varmt!
Hej Gisela! Stort tack för fint omdöme och trevligt samarbete! Hälsningar Ulrika
Förmedlingen sköttes på ett professionellt och vänligt sätt. Ulrika tog fram alla uppgifter som vi ville få information om. Hon rekommenderas på det varmaste
Hej! Stort tack för ert fina omdöme, det gläder mig att höra. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er nya bostad. Varma hälsningar, Ulrika
Ulrika är en helt suverän mäklare - kunnig och trygg och noggrann. Alltid mån om att hålla kunden välinformerad. Mycket god koll på marknaden och svårslagen lokalkännedom. Rekommenderas varmt!
Hej Anna! Stort tack för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Kram, Ulrika