Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 279 omdömen med ett betyg på 4.9. Ulrika Andersson har haft 44 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

279 omdömen om Ulrika Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Mathilda N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Under mitt köp av lägenheten blev jag bemött av Ulrika på ett bra och trevligt sätt. Hon visade snabbt att hon alltid var tillgänglig för frågor och jag kände mig trygg under processen!

Laila D
Sålde sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hjortens odling/Malma

Trevlig behaglig och kämpe hon är toppen helt enkelr

Laila N
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Värmdövik

Bemötandet var mycket bra. Tre säljare och inte lätt att hantera men gjorde det helt suveränt. Sammanfattningen är att det är inte lätt att sälja en fastighet med tre säljare. När det ska kommuniceras med alla tre och vi ska dessutom vara överens. Men det blev ett riktigt bra avslut.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ditt fina omdöme! Härligt att det blev ett bra avslut som ni alla var nöjda med! Varma hälsningar, Ulrika

Ulf E
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Farsta Slottsvik

Vi är otroligt glada att vi valde Ulrika som vår mäklare när vi sålde vårt parhus. Hon lade verkligen ner ett stort arbete vid försäljningen och kändes verkligen superproffsig, lugn och trygg. Vi kan varmt rekommendera Ulrika Andersson till den som söker en mäklare i toppklass!

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ert fina omdöme! Härligt att höra att ni uppskattar mitt arbete, det värmer i hjärtat. Tack för fint samarbete! Varma hälsningar, Ulrika

Malin E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Ulrika är väldigt kompetent och lyhörd. Jag kände mig väldigt omhändertagen och trygg i hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera henne och Husman Hagberg.

Svar från Ulrika Andersson

Tack Malin, härligt att höra! Är så glad att jag fick förtroendet att sälja din superfina lägenhet och köparna trivs jättebra. Varma hälsningar, Ulrika

Nathalie B
Gustavsberg Ösby Grind

Vi är så glada och tacksamma att ha haft Ulrika som mäklare. När man tar ett så stort beslut som att köpa hus så är det oerhört hjälpsamt att ha en mäklare som Ulrika med i processen. Någon som vi kunde vända oss till med alla våra frågor med vetskap om att vi alltid skulle få ett snabbt och korrekt svar och om inte svar fanns så togs det reda på snabbt. Vi har under våran jakt av hus stött på många olika mäklare och vi insåg hur mycket vårat förtroende och tillit till mäklare påverkade våran inställning till fortsatt intresse av huset. Vi kommer absolut att rekommendera Ulrika vidare!

Svar från Ulrika Andersson

Tack, vad glad jag blir när jag läser ert fina omdöme! Det är precis så det ska vara. Husköp är ett stort beslut och då är det så viktigt med förtroende och rätt information. Stort grattis än en gång till ert nya fina boende i Ösby Grind! Varma hälsningar, Ulrika

Katarina B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsbergs Hamn

Det kändes tryggt och säkert att köpa av Ulrika. Hon var väldigt tillmötesgående, lätt att nå och samarbetet har flutit på väldigt bra mellan alla parter.

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack för ditt fina omdöme, härligt att höra! Och grattis än en gång till en jättefin lägenhet! Varma hälsningar, Ulrika

Christina W
Skeviksstrand

Ulrika är en fantastisk mäklare. Proffsig, kunnig och trevlig genom hela fastighets affären för både köpare och säljare. Hon är en mäklare som du känner dig trygg med vid ett av dina viktigaste köp i livet.

Svar från Ulrika Andersson

Tack snälla för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Är så glad att jag fick hjälpa er med husköpet i Skeviksstrand. Varma hälsningar, Ulrika

Rebecca N
Gustavsberg Ösby Grind

Vi är jättenöjda med Ulrika! Lätt att få kontakt med, återkopplar alltid och är inte för påstridig. Rekommenderar!

Svar från Ulrika Andersson

Stort tack Rebecca, jätteroligt att höra att ni är nöjda! Grattis än en gång till husköpet, hoppas att ni ska stortrivas i Ösby Grind! Varma hälsningar, Ulrika

Agnes R
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsbergs Hamn

Jag är väldigt nöjd med Ulrika! Hon är lyhörd, proffsig och är väldigt duktig med kommunikationen. Jag kan varmt rekommendera henne!

Svar från Ulrika Andersson

Tack för din fina rekommendation, Agnes! Glad att jag fick förtroendet att förmedla din superfina lägenhet, som jag vet att du verkligen har trivts i. Varma hälsningar, Ulrika