Ulrika Andersson

HusmanHagberg Värmdö
4.8
Affärer senaste året

Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 358 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Andersson har haft 48 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

358 omdömen om Ulrika Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
KRISTINA J
Ingarö Björkvik/Klacknäset

Tydlig, lugn, svarar på frågor och återkopplar snabbt. Rekommenderas varmt.

Samuel S
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Björkvik/Klacknäset

Mycket professionell och mycket vänlig. Visste exakt vad som skulle göras i varje steg av processen. Det var väldigt smidigt att köpa hus med hennes hjälp.

Eva B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Kedjebacken

Tydlig informativ svarar snabbt på frågor mejl, Sms. Jag har hela tiden känt tillit till att Ulrika ordnar min lägenhetsaffär på bästa sätt. Lugn och vänlig.

Odd B
Gustavsberg Ösby Grind

Proffsig ut i fingerspetsarna! Rekommenderas varmt.

Anders G
Köpte sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hässelmara

Jag har under flera år letat efter rätt hus på Värmdö och har varit på flera visningar med Ulrika Andersson, och intrycket har alltid varit att hon är väldigt påläst på sina projekt, är alltid väldigt vänlig och bemötande. Nu har jag äntligen köpt ett hus på Värmdö och det var just Ulrika som var mäklare för huset jag köpte. Nu fick jag ännu bättre kontakt med henne, och det är nog svårt att hitta en bättre och tryggare mäklare. Hon visade upp en otroligt hög servicenivå, kom och visade huset sent en fredagskväll och därtill...

Caroline S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Tydlig och bra kommunikation.

Matilda B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Vi är så nöjda med Ulrika och kan rekommendera henne till alla som går i sälj/köp-tankar. Vi sålde vår lägenhet med Ulrika. Ulrika är en genuin , lyhörd och professionell mäklare. Ingen stress eller press och mycket förstående för ens situation när man absolut inte vill stressa med någonting. Det kändes verkligen bra. Vi bollade även tankar och frågor med Ulrika när vi skulle köpa hus, det var skönt att kunna vända sig till henne även när det inte gällde våran egen försäljning. När vi väl bestämde oss för att vi var redo...

Tony S
Skeppsdalsström

Ulrika är lugn och professionell mäklare som har än bra kontakt med sin säljare, samt informerat mig kontinuerligt under försäljningen och hur hon arbetat med visningar alltid ring och hört om det passar mig

Nils-Olof V
Köpte sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Hjortens odling/Malma

Som köpare är vi mycket nöjda med Ulrikas insats under processen. Hon gjorde ett bra jobb och var väl insatt i både området och föreningen där vår stuga ligger. Det märktes att mäklaren hade god koll på detaljerna, vilket gav oss en fin trygghet genom hela affären.

Sandra S
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Vedhamn/Grönskan

Ulrika har i varje steg av processen gett tydliga besked, svarat på frågor och alltid gett ett kompetent och förtroendeingivande intryck, vilket varit skönt för oss som förstagångshusköpare.