Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Ulrika Andersson är mäklare på HusmanHagberg Värmdö

Ulrika Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2003-08. Ulrika Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 310 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Andersson har haft 44 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

310 omdömen om Ulrika Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
Katarina N
Ingarö Hanskroka

Vi är mycket nöjda från början till slut i vår försäljning. Mycket duktig och ett engagemang och ett lugn.

Ingela B
Gustavsberg Höjdhagen

Ulrika är noggrann kunnig och proffsig, men också personlig.

William C
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Ingarö Vedhamn/Grönskan

Trevlig. Inte för på. Svarade på alla frågor.

Ann-Marie B
Gustavsberg Ösbydalen

Ett bra bemötande. Ulrika var påläst på objektet och vi fick snabbt återkoppling på våra frågor.

Hej! Stort tack för fint omdöme. Hälsningar Ulrika

Raymond B
Gustavsberg Ösbydalen

Bra bemötande. Vi fick komma och se objektet före visningen vilket började bra. När budgivningen var klar gick det fort att skriva och ett bra bemötande av Ulrika. Mvh, Raymond

Hej! Stort tack för fint omdöme. Hälsningar Ulrika

Annika W
Köpte sin stuga med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Djurö/Vindö Svedudden

Trevlig och förtroendeingivande. Snabb återkoppling och bra påläst.

Svar från Ulrika Andersson

Hej Annika! Tack för fint omdöme, roligt att höra. Grattis än en gång till köpet! Hälsningar Ulrika

Gisela A
Kolvik

Ulrika har under hela säljprocessen varit mycket proffesionell och lyhörd gentemot oss. Jag rekommenderar henne varmt!

Svar från Ulrika Andersson

Hej Gisela! Stort tack för fint omdöme och trevligt samarbete! Hälsningar Ulrika

Annmarie N
Gustavsberg Porslinskvarteren

Förmedlingen sköttes på ett professionellt och vänligt sätt. Ulrika tog fram alla uppgifter som vi ville få information om. Hon rekommenderas på det varmaste

Svar från Ulrika Andersson

Hej! Stort tack för ert fina omdöme, det gläder mig att höra. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er nya bostad. Varma hälsningar, Ulrika

Anna K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Andersson en del av HusmanHagberg Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Ulrika är en helt suverän mäklare - kunnig och trygg och noggrann. Alltid mån om att hålla kunden välinformerad. Mycket god koll på marknaden och svårslagen lokalkännedom. Rekommenderas varmt!

Svar från Ulrika Andersson

Hej Anna! Stort tack för ditt fina omdöme, det uppskattas verkligen! Kram, Ulrika

Arne A
Gustavsberg Porslinskvarteren

Lyssnande, saklig, kunnig och trevlig. Gav snabbt svar på våra frågor och hjälpte oss väl för att få fram information och informationsmaterial som vi önskade. Var väl förberedd inför kontraktsskrivningen

Svar från Ulrika Andersson

Hej Arne! Tack för ert fina omdöme, roligt att höra att ni är nöjda. Hoppas att ni ska trivas riktigt bra i er nya bostad. Hälsningar Ulrika