Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö

4.5 i betyg av av 375 omdömen
Vi kanske är smått partiska, men vi skulle vilja välkomna dig till Sveriges vackrast belägna Bobutik - Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på Värmdö!

Här förmedlar vi bostäder bland klippor och båthus, mitt i skärgårdsidyllen. Endast 20min från Slussen i Stockholm, men ändå avskilt och till synes långt borta. Värmdö är Sveriges 6:e största ö och har ca 40 000 året-runt-boende. På sommaren blomstrar ön och då bor här fler än 100 000 personer i fritidshus, villor och bostadsrätter.

Varför ska du då låta oss på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling hjälpa dig hitta drömboendet eller sälja din fastighet? Många av våra kunder väljer oss för att vi erbjuder en helhet kring fastighetsaffären. Med oss behövs bara en kontakt för att få tag på fastighetsmäklare, försäkringstjänsteman och bankkontakt. Enkelt för både köpare och säljare. Vi lotsar dig också genom hela affären med fokus på trygghet och ekonomi och vårt starka kontaktnät här på Värmdö kan komma väl till pass inför din bostadsaffär.

Är det här ditt företag?

Uppdatera ditt företag

375 omdömen om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö