Fastighetsbyrån Värmdö

Fastighetsbyrån Värmdö

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears

Vi på Fastighetsbyrån har etablerat oss som Värmdös största fastighetsmäklare. Därför kan vi området till punkt och pricka och har det kontaktnät som krävs för att din affär ska bli lyckad. Vilket steg du än befinner dig i bostadsaffären så hjälper vi till. När du anlitar oss för din bostadsaffär får du garanterat trygghet,...

992 omdömen om Fastighetsbyrån Värmdö

Sedan starten hos Reco 2013

Lee Tony Ingvar L
Hagaberg

Motsvarar alla förväntningar som vi hade inför försäljningen.

Mimmi F
Skrev om Sebastian Gardell en del av Fastighetsbyrån Värmdö

Tyvärr väldigt besviken på sebastians uppdrag som mäklare. Ingen återkoppling trots två försök och anmälan till visning. Får ett besked att fastigheten är såld innan visning. Urdåligt. Undrar om säljaren vet om detta?

Linnea A
Gustavsberg Ösbydalen

Snabbt och proffesionellt bemötande. Caroline var mycket hjälpsam med vårt intresse och köp av nytt boende.

Carl Christer L
Stavsnäs

Fantastiskt proffsig rakt igenom. Svarade på frågor före köpet. Vid avtalsdagen mån om både köpare och säljare. Fikade på de viktiga och tog sig tid för båda parter. 5 stjärnor av 5 är vår erfarenhet.

Marie Therése H
Stavsnäs

Vi är jättenöjda med vårt val av Sebastian som mäklare. Han är väldigt professionell och sköter kommunikationen med alla parter på ett väldigt bra sätt. Allt har gått snabbt och smidigt precis som man önskar.

Michael P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Hästhagen

Mycket trevlig, professionell, tydlig och effektiv 🤗

Liv K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petronella Tell en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Holmviksskogen

Mycket trevlig, förstående och hjälpsam mäklare som hela vägen gjort processen så enkel och bra som möjligt för oss som köpare och som säljare.

Kristine K
Kolvik

Öppet, trovärdig och trygg! håller kontakt och uppdaterar löpande!

Pia W
Värmdövik

Så tacksam att jag hittade Caroline i havet av mäklare. Samtidigt som hon var varm, empatisk och lyhörd, var hon strukturerad och effektiv. Hon svarade klart och tydligt på alla mina frågor. Jag har aldrig sålt en bostad förut och var mycket tacksam för hennes professionalism, kunnighet, råd och stöd. Caroline var mycket tillgänglig och svarade snabbt på email och andra kommunikationer. Jag var imponerad av hur hon kände in både säljare och köpare, och skapade en bra kontakt. Det betydde mycket för mig att Caroline var rak,...

Charlie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Hästhagen

Bra.

Christina Maria R
Gustavsberg Ösbydalen

Mkt trevlig och hjälpsam! Hon hjälpte oss i en svår och tidspressad situation.

Karl R
Gustavsberg Ösbydalen

Mycket bra! Hjälpt oss på ett fantastiskt sätt.

Yvonne B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petronella Tell en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Farsta Slottsvik

Petronella har ett stort engagemang och trevligt bemötande. Med gediget arbete såldes min lägenhet och jag kan varmt rekommendera Petronella till fler!

Mirja Å
Gustavsberg Farstadal

Så nöjda med Caroline! Vi kände oss trygga hela vägen. Caroline var bland annat engagerad, tillgänglig och lätt att kommunicera med.

Jenny Irene H
Ingarö Enkärret

Engagerad, professionell, kunnig!

Felicia S
Saltarö

Trevlig, hjälpsam och kunnig!

Kim Yngve Arne L
Bullandö

Väldigt bra och noga jag kommer att rekommendera Sebastian till alla jag känner Kim

Alexandra A
Ingarö Skälsmara

Lyhörd och noggrann. Jag är jättenöjd!

Clara L
Sålde sitt hus med hjälp av Petronella Tell en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Ingarö Långvik

Bra att diskutera med, lättillgänglig, bra kunskap om området och dessutom mycket trevlig.

Thordis A
Värmdövik

Ida har varit fantastisk hjälpsam i en för oss stor affär. Hon är professionell, påläst och tydlig. Lyhörd och mycket trevlig att ha som mäklare. En mäklare som vi varmt kan rekommendera till alla och gärna återkomma till.

Vilhelm V
Ingarö Fågelvik

Påläst och tydlig var Sebastian genom hela affären. Som köpare värdesätter jag detta tillsammans med att han alltid var tillgänglig. En fin balans mellan säljare och köpare.

Monica M
Ingarö Fågelvik

Trevligt bemötande, informativ och höll kontakten med oss när det behövdes. Han levde väl upp till våra förväntningar och såg till att vi fick ett snabbt och bra avslut på affären. Kan väl rekommendera Sebastian Gardell som mäklare

Hanna M
Ingarö Fågelvik

Proffsigt bemötande, tillgänglig för frågor och bra hantering av vårt bostadsköp. Mycket nöjda!

Patrick C
Ingarö Brunn

Ida gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Hennes proffsiga sätt och engagemang fick oss att känna att vi var i trygga händer från start till mål.

Mikael O
Ingarö Brunn

Väldigt kunnig, professionell och vänlig. Ida var alltid tillgänglig och gav relevanta svar och snabb återkoppling på alla våra frågor. Vi är helt enkelt mycket nöjda.

Anna O
Ingarö Brunn

Professionellt, vänligt och kompetent bemötande vilket resulterade i en försäljningprocess som vi var mycket nöjda med.

Sofie S
Farsta Slottsvik

Proffsig, snabb och med mycket erfarenhet

Monica W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Gardell en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Östra Ekedal

Sebastian Gardell är mycket erfaren o duktig mäklare. Inger förtroende och självkänsla i denna svåra situation att köpa ny bostad. Kan verkligen rekommendera Sebastian Gardell. Rutger o Monica Lindberg

Maria N
Gustavsberg Munkmora

Mycket trevlig mäklare. Snabb på att återkomma. Hjälpsam vid frågor ang skatter och dylikt.

Stefan W
Gustavsberg - Ösby Sjöpark

Med ett brett kontakt nät och sin erfarenhet blev det en snabb försäljning. Vi hade mycket bra samtal om hur marknaden ser ut och därefter kunde jag ta ett bra beslut. Fick snabb återkoppling på mina funderingar. Rekommenderar henne varmt.

Katarina P
Gustavsberg Östra Ekedal

Kunnig, trevlig och duktig mäklare! Vi köpte ny bostad och kände oss trygga hela vägen med Petronella. Rekommenderas varmt!

Katarina P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Gardell en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg - Ösby Sjöpark

Sebastian har rätt balans mellan personlig och professionell. Han har varit engagerad och hjälpsam under hela säljprocessen. Vi är nöjda och kan varmt rekommendera honom!

Mikael R
Gustavsberg Östra Ekedal

Jag hade en pressad situation. Sebastian åtog sig att hjälpa mig. Han kom i mål om än med en intressent som fanns med i bilden redan innan jag bytte mäklare. ..

Jannica B
Gustavsberg Lugnet

Lugn & sansad . Tydlig i vad han vill. Men framförallt väldigt duktig med tanke på han ringa ålder

Angelica P
Gustavsberg Porslinskvarteren

Supertrevlig kille som vet vad han gör! Otroligt lyhörd och hjälpsam!

Mikael R
Mörtnäs

Caroline är en mäklare som man inte kan hitta trodde jag tills jag träffade Caroline. Hon kan ha 40 hästar i stallet samtidigt som hon rider på 7 hästar och stänger affärer till mycket fina slutpriser. Alltid tillgänglig, lätt att få tag på och jobbar alltid proaktivt för att göra den bästa affären för mig som säljare och köpare. Hon har även guidat mig i mitt husköp och nu har jag köpt mitt drömhus! Tack Caroline ❤️

Alexander D
Gustavsberg Ösbydalen

Använde Petronella i form av köpare och är supernöjd med kontakt, transparens och bemötande under hela processen. Kan varmt rekommendera.

Kristian K
Gustavsberg

Jobbar hårt för att uppnå de som vi som säljare önskar!

Miqaela E
Södra Kopparmora

Sebastian gav ett proffsigt och ärligt intryck. Han var en trygg motpart som köpare och mån om att affären skulle bli bra för alla parter.

Rebecca P
Gustavsberg Aspvik/Räknäs

Sebastian har gjort ett toppenjobb och hjälpte oss att köpa vårt drömhus. Mycket trevlig och hjälpsam, vi är mycket nöjda!

Peter D
Gustavsberg Aspvik/Räknäs

Otroligt driven och gör allt för att det ska bli en så bra försäljning som möjligt. Jag kommer definitivt anlita Sebastian om jag ska sälja igen.

Marie G
Torsby

Mäklare som som arbetar mycket målinriktat. Trevligt och professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot oss som säljare och i kontakten med köpare.

Patrik S
Torsby

Välkomnande, varm, ärlighet och ett väldigt proffsigt kunnande om branschen, samarbeten med banken m.m.

Bo Niklas C
Stavsnäs

Jättebra, kunnig och professionell.

Leila J
Stavsnäs

Ida har en magisk sätt med människor. Vi kom i kontakt med Ida när vi var intresserade av ett objekt som hon hade på kommande och innan vi visste ordet av det så var hon även vår mäklare. Hennes fantastiskt positiva attityd har varit en klippa i hela vår process som i många veckor såg väldig dyster ut.

Disa H
Gustavsberg Farstadal

Så glad att ha Caroline som mäklare! Hon är trygg, tydlig, lyhörd, engagerad och enormt kunnig. Caroline har varit en klippa under hela processen, och vi skulle rekommendera alla som går i tankar på att sälja att välja henne!

Mikael T
Gustavsberg Farstadal

Proffsig och lätt att ha att göra med.

Benjamin D
Gustavsberg Charlottendal

Ida engagerade sig över förväntan i jakten på min nya bostad, vilket ledde till att hon hittade det perfekta boendet för mig i det område jag hoppades på. Hon är oerhört tillmötesgående, lösningsorienterad och delar med sig av sina erfarenheter för att jag som köpare ska känna mig bekväm med mina beslut. Hon är enkel att på tag på och hon svarar alltid snabbt på meddelanden. Jag kan varmt rekommendera Ida som mäklare både för dig som ska köpa eller sälja bostad.

Alexander D
Gustavsberg Farstadal

Vi har både köpt och sålt via Caroline de senaste åren och hon är grym att ha att göra med. Tydlig, strukturerad och framförallt på tårna, vilket har uppskattats enormt av oss som gillar snabba steg. Rekommenderar Caroline starkt om du söker mäklare

Canan D
Gustavsberg Ösbydalen

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Hon var både kunnig och engagerad, och såg till att vårt hus verkligen visades från sin allra bästa sida. Hennes tillgänglighet och tydliga kommunikation under hela processen gav oss stort förtroende. Vi fick regelbundna uppdateringar om intresset för huset, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen fram till försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som letar efter en professionell och pålitlig mäklare!