Ida Lindgren

Ida Lindgren

Ida Lindgren är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Ida Lindgren har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Ida Lindgren har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-12 och har fått 31 omdömen med ett betyg på 4.8. Ida Lindgren har haft 31 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-01

31 omdömen om Ida Lindgren

Sedan starten hos Reco 2023
Bo Niklas C
Stavsnäs

Jättebra, kunnig och professionell.

Leila J
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Stavsnäs

Ida har en magisk sätt med människor. Vi kom i kontakt med Ida när vi var intresserade av ett objekt som hon hade på kommande och innan vi visste ordet av det så var hon även vår mäklare. Hennes fantastiskt positiva attityd har varit en klippa i hela vår process som i många veckor såg väldig dyster ut.

Benjamin D
Gustavsberg Charlottendal

Ida engagerade sig över förväntan i jakten på min nya bostad, vilket ledde till att hon hittade det perfekta boendet för mig i det område jag hoppades på. Hon är oerhört tillmötesgående, lösningsorienterad och delar med sig av sina erfarenheter för att jag som köpare ska känna mig bekväm med mina beslut. Hon är enkel att på tag på och hon svarar alltid snabbt på meddelanden. Jag kan varmt rekommendera Ida som mäklare både för dig som ska köpa eller sälja bostad.

Canan D
Sålde sitt hus med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Ösbydalen

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Hon var både kunnig och engagerad, och såg till att vårt hus verkligen visades från sin allra bästa sida. Hennes tillgänglighet och tydliga kommunikation under hela processen gav oss stort förtroende. Vi fick regelbundna uppdateringar om intresset för huset, vilket gjorde att vi kände oss trygga hela vägen fram till försäljningen. Vi kan varmt rekommendera henne till alla som letar efter en professionell och pålitlig mäklare!

Molly E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Super gullig tjej som vart väldigt hjälpsam och engagerad i försäljningen av min lägenhet! Stort tack!

Lars P
Gustavsberg Ösbydalen

Ida är snäll, varm och trevlig och gjorde ett mycket professionellt intryck vid försäljningen.

Alexandra K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Porslinskvarteren

Ida var så trevlig och kunnig, allt gick super smidigt och hela affären kändes trygg och ärlig. Kommer absolut att anlita henne när jag väljer att sälja lägenheten!

Johan N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Farstadal

Ida har koll på allt och är påläst. Hon återkommer snabbt i alla frågor och bra på att coacha fram till en affär så att alla är nöjda.

Emma Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ida Lindgren en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Farstadal

Världens bästa mäklare! Vi är så tacksamma att vi hade turen att få Ida som vår mäklare. Alltid glad och alltid med ett skratt nära till hands. Hon guidade oss tryggt genom hela processen.

Katrin K
Gustavsberg Charlottendal

Väldigt trevligt, professionellt och varmt bemötande!