Vi är jättenöjda med Caroline som mäklare, både när vi tidigare köpt via henne och nu även sålt. Hon är trygg och kunnig, hjälpte oss igenom hela processen på ett mycket bra sätt. Rekommenderar henne varmt.
Caroline Duimovich
Caroline Duimovich är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö
.Caroline Duimovich har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 260 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Duimovich har haft 55 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-04 - 2026-03
260 omdömen om Caroline Duimovich
Vi fick ett gott intryck av Caroline. Hon är trevlig, påläst och strukturerad. Tydlig och rak kommunikation och lätt att ha att göra med.
Kunnig mäklare med en härlig energi.
Lyhörd, engagerad, positiv framtoning och god lokalkännedom.
speditiv, friendly, knows the business
Vi köpte vårt radhus av Caroline för drygt fyra år sedan, och när det nu var dags att sälja var valet av mäklare självklart. Hon är oerhört kunnig, driven och lyhörd, och vi kände oss trygga genom hela försäljningsprocessen. Tack vare hennes engagemang lyckades hon dessutom sälja huset till ett pris som inte setts i området på länge. Vi kan varmt rekommendera Caroline som mäklare!
Jag tycker att Caroline är en jättebra mäklare som gjorde allt för att hjälpa till och tillvarata allas intressen. Jag vill varmt rekommendera henne. Mvh Maria
I sär klass den bästa Mäklaren vi har träffat, i en tuff marknad så fick vi bra guidning och råd, kändes tryggt hela vägen och kommer garanterat att välja Caroline på Fastighetsbyrån nästa gång man står inför försäljning. //André Wessman
Trevlig, proffsig och snabb i sin kommunikation.
Proffsig, tydlig, tillgänglig och kunnig i närområdet.