Caroline Duimovich

Caroline Duimovich

Caroline Duimovich är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Caroline Duimovich har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 265 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Duimovich har haft 50 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

265 omdömen om Caroline Duimovich

Sedan starten hos Reco 2019
Fanny O
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Munkmora

Världens bästa mäklare! Fantastisk på alla sätt och vis! Hon är positiv, enkel att ha att göra med, väldigt professionell och man får snabba svar. Har sålt 2 st bostäder med henne och kommer fortsätta välja henne även i framtiden. Tack för allt Caroline!

Liv H
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Vik

Snabb återkoppling och väldigt bra koll på fastigheten, mycket proffsig mäklare!

Annica G
Gustavsberg Centrum

Vi är väldigt nöjda med Caroline som mäklare. Hon är informativ och rakt på sak.

Anders E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Centrum

Trevlig och fixar det vi behövet

Elsa Götilda L
Hemmesta

Vänlig och till mötes gående

Sofia L
Torsby

Vi är jättenöjda med Caroline som mäklare, både när vi tidigare köpt via henne och nu även sålt. Hon är trygg och kunnig, hjälpte oss igenom hela processen på ett mycket bra sätt. Rekommenderar henne varmt.

Ambjörn B
Gustavsberg Hästhagen

Vi fick ett gott intryck av Caroline. Hon är trevlig, påläst och strukturerad. Tydlig och rak kommunikation och lätt att ha att göra med.

Ingrid Nelly Maria P
Ingarö Brunn

Kunnig mäklare med en härlig energi.

Sandra Marie Elisabeth L
Gustavsberg Björnkärret

Lyhörd, engagerad, positiv framtoning och god lokalkännedom.

Patrick M
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Saltarö

speditiv, friendly, knows the business