Caroline Duimovich

Caroline Duimovich

Caroline Duimovich är mäklare på Fastighetsbyrån Värmdö

Caroline Duimovich har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 224 omdömen med ett betyg på 4.9. Caroline Duimovich har haft 55 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

224 omdömen om Caroline Duimovich

Sedan starten hos Reco 2019
Mirja Å
Sålde sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Gustavsberg Farstadal

Så nöjda med Caroline! Vi kände oss trygga hela vägen. Caroline var bland annat engagerad, tillgänglig och lätt att kommunicera med.

Jenny Irene H
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Ingarö Enkärret

Engagerad, professionell, kunnig!

Felicia S
Köpte sitt hus med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Saltarö

Trevlig, hjälpsam och kunnig!

Mikael R
Sålde sitt hus med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Mörtnäs

Caroline är en mäklare som man inte kan hitta trodde jag tills jag träffade Caroline. Hon kan ha 40 hästar i stallet samtidigt som hon rider på 7 hästar och stänger affärer till mycket fina slutpriser. Alltid tillgänglig, lätt att få tag på och jobbar alltid proaktivt för att göra den bästa affären för mig som säljare och köpare. Hon har även guidat mig i mitt husköp och nu har jag köpt mitt drömhus! Tack Caroline ❤️

Marie G
Torsby

Mäklare som som arbetar mycket målinriktat. Trevligt och professionellt förhållningssätt och bemötande gentemot oss som säljare och i kontakten med köpare.

Patrik S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Caroline Duimovich en del av Fastighetsbyrån Värmdö
Torsby

Välkomnande, varm, ärlighet och ett väldigt proffsigt kunnande om branschen, samarbeten med banken m.m.

Disa H
Gustavsberg Farstadal

Så glad att ha Caroline som mäklare! Hon är trygg, tydlig, lyhörd, engagerad och enormt kunnig. Caroline har varit en klippa under hela processen, och vi skulle rekommendera alla som går i tankar på att sälja att välja henne!

Mikael T
Gustavsberg Farstadal

Proffsig och lätt att ha att göra med.

Alexander D
Gustavsberg Farstadal

Vi har både köpt och sålt via Caroline de senaste åren och hon är grym att ha att göra med. Tydlig, strukturerad och framförallt på tårna, vilket har uppskattats enormt av oss som gillar snabba steg. Rekommenderar Caroline starkt om du söker mäklare

Sofie E
Mörtnäs

Värmdö bästa mäklare! Superbra bemötande och vägledning i läggenhetsköp