Smidigt snabbt och gratis parkering perfekt. Läkarintyg förlängning C kort.
Norvia Kliniken
Välkommen till Norvia Kliniken! Vi på Norvia Kliniken utför hälsokontroller, blodprovstester, läkarintyg, företagshälsovård och mycket mer. Du kan välja mellan att ta ett göra en hälsokontroll fysiskt hos en av våra doktorer eller så går det lika bra att beställa ett en hälsokontroll på vår hemsida för att sedan enkelt ta...
1004 omdömen om Norvia Kliniken
Sedan starten hos Reco 2022
Väldigt fin service och bemötande Är nöjd med undersökningen.
Aivan mahtava fantastinen paikka ja kokemus oli <3
Bra och trevligt. Fint med kundparkering.
greatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreatgreat
Mycket bra fick besöks tid väldigt fort vänligt bemötande allt professionellt mycket bra
Mycket bra läkarbesök på distans, effektivt 👍
Jätteduktiga och trevliga. Rekommenderas starkt!
Kund servicens hade väldigt dålig bemötande och oprofessionell!👎 Men läkaren var väldigt trevlig och bra bemötande.👍
Allt funkade jätte fint bästa läkare på länge
I was satisfied; the approach was good, and I felt at ease. Thank you.
Allt gick väldigt smidigt ifrån tidsbokning till besök på kliniken och jag fick snabba provsvar så 5+ från mig
Brabrabrabrabrabrabrabrabrabrabra
Snabb o enkel hantering. Ingen väntetid +++
Det var enkelt att boka tid och läkarundersökningen gick smidigt.
Effektivt, trevligt och enkelt
Väldigt smidigt och enkelt, bra service
Mycket bra o väl fungerande suport
Jag gjorde stor hälsoundersökning. Trevligt, effektivt, rent och hygieniskt.
Trevligt bemötande och fin mottagning ! Förtroende givande upplevelse ! Kunnig !
Bra for alt dem också snil
Det var jätte bra med allting ❤️
Doctor is very nice and helpful, recommend.
Snabbt Korrekt Trevlig & Glad Doktor.
Himla bra doktor!Väl omhändertagen!Rekomderas !
Jätte bra miljö och smidig handling
Jag är väldigt nöjd och tacksam för det fina bemötandet på kliniken. All personal var vänlig, professionell och hjälpsam. Jag blev särskilt imponerad av hur snabbt och smidigt allt gick och hur professionellt min situation hanterades. Jag vill rikta ett stort tack till läkaren och till alla medarbetare på kliniken för ert fantastiska arbete och ert trevliga bemötande.
Enkelt att boka och snabb, smidig undersökning.
Det var en bra upplevelse, allt gick enligt planen och vänligt och professionellt.
Det var bra upplevelse. Det var snabt
Väldigt bra läkare , jag blev behandlad på ett bra sätt och fick bra hjälp
Bra snabb man för hjälp, bra bemötande.
Bra kundbemötande låg bra till med bil även plats bra
Det räcker att ange ”betyget”.
Enkelt att boka, trevligt bemötande,
Mycket smidigt, väldigt trevlig läkare och bra pris. Hade lätt valt Norvia igen!
Trevligt och Proffsigt bemötande
Tack så mycket. Allt bra. Exceptionellt.
Mycket bra bemötande,kunniga och trevliga persnal
Noggrann och snabb. Lyssnar in och ställer frågor
Mycket trevlig, sjuksköterska och läkare. Snabbt och få tid och hjälp.
Personalen är väldigt trevlig och har ett gott bemötande. Ni blir visiterade vid den bokade tiden. Hälsokontrollen genomförs i en lugn och trygg miljö. Om det behövs någon typ av hälsokontroll rekommenderar jag att ni väljer den här kliniken.
Bra bemötande. Smidigt. Kan rekommenderas
Very good thank you very muchhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Snabbt och enkelt. De var mycket trevliga och det gick bra.
Jag är mycket nöjd med min upplevelse på Norvia Kliniken. Från första kontakten blev jag bemött på ett vänligt, respektfullt och professionellt sätt. Personalen var engagerad, lyhörd och tog sig tid att svara på mina frågor. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen under hela besöket. Jag uppskattar verkligen den fina servicen och det professionella bemötandet och kan varmt rekommendera Norvia Kliniken.
De är riktiga experter, professionella och trevliga Tack!
Jag kände mig mottagen på ett bra sätt. Väldigt nöjd. Rekommenderas.
Lätt att få tid. Bra bemötande
Läkaren ägnade maximal uppmärksamhet. Allt bäst!