Bra service och trevliga människor 👍
Norvia Kliniken
Välkommen till Norvia Kliniken! Vi på Norvia Kliniken utför hälsokontroller, blodprovstester, läkarintyg, företagshälsovård och mycket mer. Du kan välja mellan att ta ett göra en hälsokontroll fysiskt hos en av våra doktorer eller så går det lika bra att beställa ett en hälsokontroll på vår hemsida för att sedan enkelt ta...
873 omdömen om Norvia Kliniken
Sedan starten hos Reco 2022
Mycket bra bemötande, bra service och ganska nöjd i storsätt.
Det var jättebra. Jag fick hjälp och snabbt.
Professionella. Snabba. Enligt förväntan.
Vänligt och professionellt bemötande av både Faramarz och Rosita. Smidig vaccination, Faramaz är snabb och proffsig med sprutorna och mycket pedagogisk, ger tydliga instruktioner kring när och med vilka intervaller tabletter ska tas. Lätt att hitta till kliniken, rent och fräscht. Har bara bokat på plats men smidigt med påminnelse via sms, Swish-betalning och kvitto på mejl.
Det var enkel och snabbt att boka en tid på deras hemsida. det är mycket trevlig bemötande av personal och läkare.
Noggranna, pedagogiska, och otroligt prisvärda! Man känner sig alltid trygg!
Trevligt bemötande och en kunnig läkare, allt gick väldigt smidigt.
Besta kliniken duktig personal
Duktig läkare som genomförde hälsokontroll och gjorde allt jag sökte hjäp för på en bra sätt.
Mycket duktig läkare!Han är noggrann och trevlig.
Bra klinik, snäll och proffsig personal.
Jag tycker det var väldigt trevligt
Väldigt bra mottagande och bra personal
Trevligt bemötande men lite förvirrande. Toaletten kan fräschas upp. Annars tummen upp!
Gick snabbt att bok tid och möte med en seriös läkare som löste mitt problem med ett läkarintyg för att få delta i ett trial lopp i Italien
Jag fick en tid samma dag jag behövde en och fick träffa en trevlig läkare som hjälpte mig med mitt ärende. Suveränt.
Tog TBE-vaccon på drop-in. Allt fungerade snabbt och perfekt. Blev vänligt och bra bemött. Finns inget negativt att säga.
De är trevliga och ger ett bra intryck=kunniga. Gynnar gärna dem när det är dags för en spruta. Anders A
Utökad hälsokontroll. Proffsigt, sakligt och vänligt bemötande. Effektiv undersökning och analys.
Det var rätt så bra. Man visade intresse för min sak och man förstod vad jag pratade om. Det gick snabbt och smidigt. Jag blev vaccinerad för mässlingen och för en annan sak.
Bra!lätt att parkera,trevligt bemötande!sakkunnig läkare. Mvh per
Jag tyckte att det var jätte trevlig och kunning personal som hjälpte till med allt!
Enkelt att ta sig till med bil. Trevligt bemötande och engagemang av personal. Jag fick tid väldigt omgående det är jag tacksam för. Läkarundersökningen var enkelt genomförd, så summan är väldigt positiv. Björne
Snabbt och professionellt ! Trevligt bemötande
Mycket kunnig och trevlig personal rekomenderar varmt
Bardzo dobra i miła obsługa 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Very good clinic for checkups and doctor very kind
Upplevelsen har väldigt bra och smidigt. Undersökningen gick igenom utan större problem.
Alltid nöjd med Norviakliniken och deras läkare.
Jete bra, väldigt effektiva ock kunniga, ska rekommendera till ala såm jag känner
Jag rekommenderar alla som ska dit, professionella, trevliga och omtänksamma personalen.
Det går snabbt och smidigt. .
De är mycket trevliga och professionella. 😊
It was very good experience and helpful nature
Trevligt bemötande Serviceminded Proffsiga
Jag uppskattar verkligen mottagningen. Trevlig läkare och noga.
BRA service och jätte snälla personalen tack så mycket
Min upplevelse är att det går för fort fram, känns inte så seriöst.
Jag och min familj har sedan länge gjort årliga hälsokontroller inkl cancermarkörer hos Norvia Kliniken. Vi har alltid fått mycket professionellt och trevligt bemötande. Enkelt att boka och snabba läkarsvar, med grundlig genomgång av resultaten. Jag kan varmt rekommendera Norvia Kliniken.
Snabba, trevliga och bra service.
JÄTTENÖJD DOKTOR VÄLDIGT LYHÖRD
It was a great clinic and the doctor is very kind and helpful to me. Recommended!!
Det gick lätt att boka tid,bra bemötande
Väldigt bra bemötande, och bra personal.
Snabb och personlig service, kunnig läkare, trevliga lokaler.
Jag är mycket nöjd med mitt besök hos Norvia Kliniken. Väldigt vänligt bemötande från personalen, och allt gick snabbt och smidigt. Man kände sig trygg och väl omhändertagen hela tiden. Rekommenderas varmt!
Trevligt bemötande och lätt att parkera.
Trevligt person korrekt och snabbt behandlad
Super bra och alltid väl bemöt och service på topp nivå. Med vänlig hälsning, Jocke