Notar Båstad

Notar Båstad

Parte de Notar www.notar.se
5.0
Llama 073-518 14 70 Compartir

Din mäklare i Båstad Söker du en mäklare med stark lokal förankring? Vi har lång erfarenhet och djup kunskap om bostadsmarknaden på Bjärehalvön. Oavsett om du vill sälja, köpa eller få en kostnadsfri värdering är vi din trygga partner. Med god insikt i varje områdes unika förutsättningar hjälper vi dig att nå rätt köpare...

8 omdömen om Notar Båstad

Fatima V
Vendió su casa con ayuda de Johan Svahn parte de Notar Båstad
Förslöv

Jag känner allt positivt om Notar på alla sätt och vis . Från samma början till slut fick vi alla svar , hjälp och jag tänker rekommendera Notar till mina vänner bekanta och familjen. Vi flyttar så att jag inte har så mycket tid, men jag tycker och tänker positivt om Notar

Andra Otilia O
Östra Karup

Vänligt bemötande och med god uppföljning under processen.

Fatima V
Vendió su casa con ayuda de Johan Svahn parte de Notar Båstad
Förslöv

Johan är en snäll människa från samma början . Alltid trevlig , hjälpsam. Svarade på alla frågor och varje gång när jag ringer så svarar han. Öppen och tacksam. Han hade alltid tid för att komma till oss . Han svarar i telefon även på helgerna. Jag har bara positiva saker att säga om honom.

Linus N
Förslöv

Otroligt nöjda med samarbetet från start till köp. Tydlig information, snabba svar på frågor och väldigt hjälpsam på alla sätt. Utan tvekan den bästa mäklaren vi varit i kontakt med under vårt bostadsletande.

Inger H
Compró su apartamento con ayuda de Johan Svahn parte de Notar Båstad
Förslöv

Trovärdig och noggrann, vänlig och tålmodig, lyssnar och stöttar i köp/säljprocessen. Jag är trygg som kund/klient.

Andra O
Östra Karup

Vi hade en mycket positiv upplevelse av att arbeta med Johan under köpet av vårt andra hus. Han bidrog med stor energi, professionalism och ett lugnt, lösningsfokuserat förhållningssätt till varje steg. Tack vare hans kunskap och noggranna hantering av detaljerna kändes transaktionen strukturerad, transparent och stressfri. Vi rekommenderar honom gärna till alla som söker en pålitlig och kompetent fastighetsmäklare.

Max P
Vendió su apartamento con ayuda de Johan Svahn parte de Notar Båstad
Hemmeslöv

Johan är verkligen en helt fantastisk mäklare.

Jonas L
Båstad

Johan är en professionell mäklare med en mycket god lokalkännedom och kunskap om objektet. Han har ett trevligt bemötande, är flexibel och har en väldigt hög tillgänglighet även utanför vanlig kontorstid.