Adam Varberg

Adam Varberg

Adam Varberg är mäklare på Notar Karlstad

Adam Varberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. Adam Varberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-02 och har fått 33 omdömen med ett betyg på 4.9. Adam Varberg har haft 34 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

33 omdömen om Adam Varberg

Jeanette Elinor R
Sålde sitt hus med hjälp av Adam Varberg en del av Notar Karlstad
Alster

Adam är en glad och positiv mäklare. Jag som säljare gillade hans upplägg.

Halima A
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Varberg en del av Notar Karlstad

Adam är duktig på att fånga upp människor och finns där för både säljare och köpare på ett väldigt positivt sätt. Enkel att ha att göra med och alltid hjälpsam. Jag är otroligt nöjda och ger Adam många guldstjärnor! Vi rekommenderar Adam varmt vidare.

Clara S
Köpte sitt hus med hjälp av Adam Varberg en del av Notar Karlstad
Alster

Professionellt, smidigt och väldigt trevligt hela vägen. Vi kan varmt rekommendera dig vidare!

Ann-Marie N
Deje

Adam är mkt påläst kunnig och lätt att prata med. Jag är så nöjd med hur jag blivit bemött och ser fram emot mitt nya boende. Jag kan varmt rekommendera Adam.

Thi K
Inre hamn

He is a kind, good and professional broker.

Louise B
Inre hamn

Mycket bra och trygg. Speciellt för oss, vi är nya på bostadsmarknaden så kändes det väldigt bra.

Rebecca B
Herrhagen

Mycket nöjd. Tydlig, engagerad, kunnig, hjälpsam.

Maria L
Molkom

Kan varmt rekommendera Adam. Kände mig trygg genom hela försäljningsprocessen av min lägenhet.

Julia R
Tingvallastaden

Bra, proffsig, kunde svara på alla frågor vi hade om lägenheten, bostadsrättsföreningen mm. Var kunnig och påläst om hela processen från att vara på visning till att sedan köpa lägenheten med all juridik och liknande.

Birgitta H
Jakobsberg

Bra bemötande och återkoppling.