Nova Psykiatri

www.novapsykiatri.se
  • BadgeThreeYears
4.9
Boka tid Ring 08-519 359 00

Hos Nova Psykiatri är vårt mål att erbjuda en utredningsupplevelse som känns enkel och professionell, där du som patient är i fokus. Med en effektiv och transparent process strävar vi efter att skapa en trygg upplevelse som möter dina förväntningar. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och omtanke – och vi är stolta över att sikta på att ha Sveriges mest nöjda patienter.

334 omdömen om Nova Psykiatri

Sedan starten hos Reco 2024

Peter S
Skrev om Nova Psykiatri

Jag gick till Yohanna och var mycket nöjd med henne och hur processen var.

Sandra A
Skrev om Nova Psykiatri

Jätte trevliga, fint bemötande och förstående

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Sandra, kul att höra!

Christina W
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb vård men framförallt mycket professionellt bemötande och hjälp vidare. Mycket nöjd!

Svar från Nova Psykiatri

Tack för din recension Christina, glädjer oss att höra!

Beatrice H
Skrev om Nova Psykiatri

I en fin och ombonad miljö där man blir omhändertagen och bemött på ett sätt som inger lugn och trygghet.

Svar från Nova Psykiatri

Kul att höra, tack för att du delar Beatrice!

Andreas M
Skrev om Nova Psykiatri

Trevligt bemötande och smidig utredning

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Andreas!

Amanda P
Skrev om Nova Psykiatri

Jag är så tacksam för det stödet och hjälpen jag fått av Yohanna och Miranda under min NPF utredning. Jag känner för första gången att jag blivit lyssnad på. Det har varit enkelt att få svar på frågor under tiden och de har verkligen tagit hänsyn till mig och min situation! Jag rekommenderar alla att söka hit för NPF utredning. Återigen tack för allt!

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Amanda för ditt fina omdöme!

Sandra L
Skrev om Nova Psykiatri

Superbra och professionellt bemötande av både psykolog, läkare och administration! Kan verkligen rekommendera!

Svar från Nova Psykiatri

Härligt att höra Sandra! Tack för att du delar :)

Alejandro A
Skrev om Nova Psykiatri

Jättebra, fick snabb hjälp! Väldigt snälla och proffsig personal

Svar från Nova Psykiatri

Tack Alejandro för att du delar med dig!

Simon D
Skrev om Nova Psykiatri

Snabbt enkelt och fick hjälp med kontakten med Försäkringskassan.

Svar från Nova Psykiatri

Jättekul att höra Simon, tack för att du delar!

Carl K
Skrev om Nova Psykiatri

Proffsigt bemötande, smidig plattform för kontakt/ möten, snabbt flöde och återkoppling där som i vårt fall en ADHD diagnos för barn tar den lilla tid det ska ta för att komma vidare med åtgärder innan år har passerat, som det gör hos den svenska sjukvården…. Extra stort tack till Anna Lallo för sitt proffsiga bemötande!

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Carl för ditt fina omdöme!

Melinda S

Bre bemötande och behjälpliga

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Melinda!

Camilla P
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket proffsigt bemötande från början till slut.

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Camilla, kul att höra!

Felix A
Skrev om Nova Psykiatri

Erbjuder tydlighet och hjälpsamhet hela vägen

Svar från Nova Psykiatri

Tack för ditt omdöme Felix!

Johan C
Skrev om Nova Psykiatri

Smidiga kontakter, ett gott bemötande och en professionell utreding med minimala ledtider. Väldigt nöjd.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Johan för att du delar, jättekul att höra!

Oscar S
Skrev om Nova Psykiatri

Bra upplevelse. Trevligt och proffesionellt bemötande från både Matilda och Miranda. Det var både kul, stressigt och lärorikt i samma veva. Jag tackar för den här utredningen. Allt gott

Svar från Nova Psykiatri

Tack för ditt omdöme Oscar! :)

Daniel C
Skrev om Nova Psykiatri

Riktigt bra bemötande och hantering av mitt fall. Tacksam för att inte vänta i vårdköer till oändlighet utan få hjälp och komma vidare på ett mycket bra vis

Svar från Nova Psykiatri

Härligt att höra Daniel, tack för att du delar med dig.

Mathilda N
Skrev om Nova Psykiatri

Genomförde en ADHD/autism utredning hos Nova Psykiatri och ångrar det inte en sekund. Proffsigt bemötande från första samtal. Väl omhändertagen under utredning, snabb återkoppling efteråt och en noggrann sammanställning med bra tips och råd för att uppnå en god livskvalité. Lätta att få kontakt med och rekommenderar alla som funderar på att göra en utredning att söka er till Nova Psykiatri, dom ser dig.

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla för ditt omdöme Mathilda! Så kul att höra.

Katarina F
Skrev om Nova Psykiatri

Fint bemötande från start till slut och känslan av en ordentlig och ärlig utredning. Kunnig personal som svarade på alla mina svåra frågor och ingav förtroende. Rekommenderas.

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack för din rekommendation Katarina!

Ingrid H
Skrev om Nova Psykiatri

Bra bemötande, snabb utredning och trevlig kompetent utredare.

Svar från Nova Psykiatri

Härligt att höra Ingrid, tack för att du delar!

Lina N
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb hjälp, trevligt bemötande, kompetent personal. Gjorde ADHD utredning för båda barnen och allt gick jätte smidigt och upplevdes bara positivt.

Svar från Nova Psykiatri

Super att höra Lina, tack för att du delar med dig!

Lina K
Skrev om Nova Psykiatri

Vi blev bemötta med en stor ödmjukhet och lyhördhet för situationen som vi befann oss i. Alla som vi har haft kontakt med har varit otroligt kompetenta och mitt barn har en positiv upplevelse från hela utredningen och vågar se ljust på framtiden. Vi fick precis det som vi hoppades på, att någon verkligen skulle lyssna och kunna bemöta vårt barn utifrån hens förutsättningar. Hen vågade öppna upp och själv berätta om sina egna svårigheter vilket är riktigt stort. Vi som föräldrar fick ett bra stöd och förståelse genom hela...

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Lina för ditt otroliga omdöme, glädjer oss så att höra!

Joanna R
Skrev om Nova Psykiatri

Utredningen gick relativt snabbt och smidigt. Jag fick jättefint bemötande och kände mig trygg vid varje mötestillfälle. Fått bra stöd och tips på hur jag kan gå vidare med mina svårigheter.

Svar från Nova Psykiatri

Så kul att höra Joanna, tack för att du delar med dig!

Sofie J
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket bra bemötande, snabbt och produktivt arbetssätt.

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Sofie för din recension!

Felicia J
Skrev om Nova Psykiatri

Min son har visat tydliga tecken på ADHD sedan han började i förskoleklassen. Jag skrev en egen vårdbegäran till BUP och vi fick komma på de första bedömningssamtalen inom 3 månader. Jag fick till mig från alla vi träffade att det var väldigt bra att jag var ute i god tid för min sons skull. Samt så sa psykologen till oss att hon verkligen förstod problematiken och att hon kommer be om att min son prioriteras då han är i stort behov av hjälp. Vi blev ställda i kön och efter sex månader kontaktade jag BUP, dom beklagade kötiden...

Svar från Nova Psykiatri

Så himla kul att höra Felicia! Tack snälla för att du delar med dig

Caroline A
Skrev om Nova Psykiatri

Vi är så nöjda! Alla vi pratat med och träffat har varit super trevliga, professionella och pedagogiska. Otroligt snabb hjälp och de följer upp. Bra utredning med bra hjälp till både hemmet och skolan.

Svar från Nova Psykiatri

Jättekul att höra Caroline, tack för att du delar med dig :)

Mattias S
Skrev om Nova Psykiatri

Inget att klaga på, bra bemötande och miljö. Snabbt och smidigt.

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Mattias för din recension!

Philip J
Skrev om Nova Psykiatri

Snabbt startad utredning. Fick alltid snabbt svar om jag hade funderingar och väldigt bra bemötande från psykolog och psykiater

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Philip!

Sara G
Skrev om Nova Psykiatri

Proffsiga och pålitliga. Jag fick bra hjälp och är mycket nöjd med allt, från början till slut. //Sara

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Sara, kul att höra! :)

Alex K
Skrev om Nova Psykiatri

Super trevligt bemötande, jag kände mig trygg från början. Mycket förståelse genom hela utredningen och allt flöt på smidigt. Har bara positivt att säga om Nova🌟

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Alex för ditt fina omdöme!

Maria W
Skrev om Nova Psykiatri

Proffsigt, engagerat och smidigt :)

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Maria för ditt omdöme :)

Viktor N
Skrev om Nova Psykiatri

Proffsigt bemötande i alla samtal, personalen som vi mött under utredningen har alla ingett förtroende och varit en trygghet för oss alla.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för ditt omdöme Viktor, skönt att du är nöjd!

Angelica E
Skrev om Nova Psykiatri

Pratade med Simon, han gäspade, tuggade tuggummi, slängde det och stoppa in ett nytt. Ganska nonchalant. Han tyckte inte jag hade några problem. Var ganska ointresserad av man pratade om, fick tyvärr inget bra intryck av honom. Så fick inte någon hjälp av er. Kontaktade då min vct och fick hjälp direkt, 2 månader senare fick jag min add utredning via Alm psykiatrin.

Svar från Nova Psykiatri

Tråkigt att du inte fick den hjälp du hoppades på hos oss. Skönt att höra att du fick hjälp vidare och att det löste sig för dig.

Jane A
Skrev om Nova Psykiatri

Super bra kontakt den först till sista stund. Inga långa väntetider, Super kunnig personal och otroligt trevliga. Jag kommer att rekommendera Nova till alla jag känner som behöver en NPF utredning.

Svar från Nova Psykiatri

Tack snälla Jane för att du delar!

Philip K
Skrev om Nova Psykiatri

Professionella, flexibla och mycket kompetenta

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Philip!

Natasha A
Skrev om Nova Psykiatri

Min upplevelse med Nova personal har varit helt underbar! Sedan början har alla varit väldigt omtänksamma och försökt göra mig så bekväm som möjligt. Processen har också varit super smidig och det märks att dem vill verkligen hjälpa sina kunder så snabbt som möjligt. Dock dem har fortsatt säga att jag kan alltid kontakt dem ifall jag skulle vilja nämna något mer eller har funderingar, vilket har lättnar mycket. Stort tack till Nova gänget!

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack Natasha för ditt fina omdöme!

Robin Reyes K
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket professionellt och bra.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Robin, jättekul att höra att du är nöjd!

Sofia O

Är så nöjd med Nova, så himla trevliga och snälla! 10/10 ⭐️

Tack snälla för ditt omdöme Sofia! ⭐️

Oscar N
Skrev om Nova Psykiatri

Nova Psykiatri bemötte mig vid första kontakt väldigt professionellt och jag kände mig trygg genom hela processen, jag gjorde en utredning i vuxen ålder för ADHD. Trots några få flertal inblandade visste man hela tiden vad som skulle ske och alla såg till att man kände sig trygg. Stort tack till alla på Nova och speciellt Matilda.

Svar från Nova Psykiatri

Så kul att höra, tack Oscar!

Miranda M
Skrev om Nova Psykiatri

Snabb hjälp! Personal som är supertrevliga och har fina lokaler! Rekommenderar starkt till de som känner att de är i behov av snabbare hjälp än hur den offentliga vägen kan erbjuda, samt vill ha ett säkert och varmt bemötande.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Miranda :)

Lisa O
Skrev om Nova Psykiatri

Otroligt bra personal, kände mig väldigt trygg och bekväm under hela adhd-utredningen vilket gjorde att jag kunde genomföra hela utredningen mycket bättre. Så stort tack till Nova Psykiatri!

Svar från Nova Psykiatri

Tack för att du delar med dig Lisa. Så kul att höra!

Jessica G
Skrev om Nova Psykiatri

Jag känner att de verkligen lyssnade på mig på Nova, och verkligen tog det jag sa på allvar. Vid tidigare kontakt med annan vård (alltså inte hos Nova) har de inte riktigt förstått vad jag menade eller helt enkelt inte haft tillräcklig kunskap om NPF. Här hade man ordentlig kunskap och de tog in allt jag sa. Dessutom blev jag bemött på ett sätt som gjorde att jag kände mig trygg och bekväm.

Svar från Nova Psykiatri

Kul att höra Jessica, tack för att du delar med dig!

Johanna L
Skrev om Nova Psykiatri

Professionellt bemötande från det första kortare bedömningssamtalet och sedan genomgående i vår dotters utredning. En snabb process och smidiga kontaktvägar de gånger vi behövde få tag i psykologen eller läkaren. Välskrivet utlåtande efter diagnos och snabb återgivning till skolan. Mycket nöjda och kan varmt rekommendera!!

Svar från Nova Psykiatri

Stort tack för att du delar med dig Johanna, uppskattar det enormt.

Alexandra S
Skrev om Nova Psykiatri

Mycket bra bemötande. Mycket professionellt.

Svar från Nova Psykiatri

Tusen tack för att du delar med dig Alexandra!

Hanna K
Skrev om Nova Psykiatri

Fantastiskt hjälp i alla delar. Bedömning, läkarsamtal och psykolog. Alla är så varma och behjälpliga och vill verkligen finnas där för en. Jag skulle rekommendera dem alla dagar i veckan! Den bästa investeringen man kan göra för sig själv.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för din fina recension Hanna! Glädjer oss att höra :)

Kevin H
Skrev om Nova Psykiatri

Nova Psykiatri gav mig bra stöd från början till slut. Bra kommunikation rakt igenom.

Svar från Nova Psykiatri

Så kul att höra Kevin! tack för att du delar.

Åsa W
Skrev om Nova Psykiatri

Proffsigt bemötande. Både vi som föräldrar och vår tonåring kände oss väl bemötta och trygga i samtalen.

Svar från Nova Psykiatri

Tack för ditt omdöme Åsa! :)

Nishat S
Skrev om Nova Psykiatri

Smidigt och otroligt tillmötesgående och varma, trevliga. Rekommenderar varmt

Svar från Nova Psykiatri

Så kul att höra Nishat, tack för att du delar!

Sofia T
Skrev om Nova Psykiatri

Fick otroligt snabb hjälp. Alla har varit trevliga och hjälpsamma.

Svar från Nova Psykiatri

Härligt Sofia! Tack för att du delar med dig.

Ludvig K
Skrev om Nova Psykiatri

Jätte trevligt bemötande, bra personer och bra kompetens

Svar från Nova Psykiatri

Tack Ludvig, kul att höra! :)

Evlin S
Skrev om Nova Psykiatri

Allt gått jätte snabbt, både utredning samt resultat av det. Super bra bemötande och engagemang av både psykolog samt läkare.

Svar från Nova Psykiatri

Tack Evlin, kul att höra att du är nöjd!