Mycket trevligt bemötande av både psykolog och läkare. Bra förklarat de olika steg som man går igenom samt förklarar varför man gör de steg man gör.
Nova Psykiatri
Hos Nova Psykiatri är vårt mål att erbjuda en utredningsupplevelse som känns enkel och professionell, där du som patient är i fokus. Med en effektiv och transparent process strävar vi efter att skapa en trygg upplevelse som möter dina förväntningar. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och omtanke – och vi är stolta över att sikta på att ha Sveriges mest nöjda patienter.
533 omdömen om Nova Psykiatri
Sedan starten hos Reco 2024
Lugn, förstående och kunnig personal. Som tog sig verkligen tid att lyssna och ta in vad man sa.
Jag är verkligen jättenöjd med Nova. Det kändes väldigt bekvämt och naturligt. Och så skönt att få förståelse när man annars känner sig så annorlunda. De va väldigt professionella och kunniga inom autism som jag sökte för. Kan varmt rekommendera dom.
Professionellt och seriöst. En stark känsla av att personalen verkligen lyssnade.
Vi är så otroligt nöjda med vårt beslut att ta hjälp från Nova Psykiatri. Hela den här resan har varit så smidigt och snabb. Alla vi har varit i kontakt med har varit så professionella, lugna och förtroendeingivande. Vår dotter ville inte ens åka därifrån när utredningen var klar. Vi rekommenderar alla att ta hjälp från Nova, tveka inte. Ni kommer inte ångra er.
Lätt att komma i kontakt med och de jag träffat är verkligen måna om att det ska gå proffesionellt tillväga !! Rekommenderas varmaste !
Otroligt bra bemötande. Skickliga yrkesutövare som var metodiska och noggranna. Förtroendeingivande från första kontakt till sista stegen i processen. Rekommenderas starkt.
Nöjd! Psykologer Simon (inledande bedömn) o Matilda o specialistläk Tobias: lyhörda, trygga, kompetenta! Äntligen bli hörd. Matilda var kompetent, lugn o varm, mån att lyssna o fråga för att få all info hon behövde. Specialistläk anpassade till dagsformen o blev inte irriterad av mitt sätt att prata vilket jag har erfarit tidigare i vården. Uppskattade hans tydlighet att hålla struktur å byta till nästa fråga för att hinna med allt. Det var lite stressigt men gick bra. Gavs tydlig info innan (pdf, hemsida o i gratis-bedömningssamtal)....
Bra bemötande och mycket bra stöd då jag även fick stöd via meddelande under helgen när jag behövde det.
Toppen! Så nöjd med både utredning och all personal jag varit i kontakt med
Min vuxna dotter genomgick en NPF-utredning hos Nova, där jag deltog som anhörig. Tyvärr blev vår upplevelse mycket negativ. • Bemötandet under läkarbedömningen upplevdes som direkt olämpligt. • Trots mycket tydliga ADHD-indikationer utforskades utvecklingshistorik och långvariga svårigheter inte på djupet, och Nova valde andra förklaringar. • Utlåtandet innehöll flera felaktigheter som senare korrigerades. Trots det fick vi höra från enhetschefen att det ”måste ligga något i” dem. • När vi bad om en tydlig motivering...
Jag är supernöjd med den hjälp jag fått från Nova psykiatri! Fantastiskt bemötande och förståelse. Kan inte annat än att ge dom högsta betyg!
För oss gick allt snabbt och smidigt. Varje möte var både professionellt och empatiskt. Flera olika professioner var inblandade i processen så den var verkligen heltäckande. Instruktioner till oss föräldrar (till barn som utreddes) var tydliga och lätta att förstå. Kan varmt rekommendera Nova psykiatri.
Snabba och effektiva. Väldigt lyhörda och empatiska, får en att känna sig välkommen och respekterad.
They were great. Very accommodating, professional, and friendly. Highly recommended!
Jag var otroligt nervös inför denna utredning, men redan via bedömmningsamtalet fick jag fint stöd. Jag möttes sedan av så mycket värme och förståelse, från det att jag klev in på mottagningen till det att jag satt i långa intervjuer med fina Yohanna. Jag är så tacksam att jag valde Nova Psykiatri och kommer varmt rekommendera det vidare om människor i min närhet uttrycker önskan om egen utredning. Tusen tack till Yohanna som gav mig en trygg grund för att kunna uttrycka min oro, mina svårigheter och min önskan att förstå mig själv! TACK!
Mycket bra bemötande av all personal.
Perfekt att kunna lösa digitalt. Verkar lyssna på vad man har att säga och tydlig. Kände mig sedd och hörd.
Jag gjorde en ADHD utredning på Nova psykiatri och upplevde all personal som väldigt trevliga, kunniga och förstående. Fick också snabb hjälp! smidigt med både fysiska och digitala besök.
Jag är så väldigt nöjd och tacksam för bemötandet och kunnigheten hos Nova Psykiatri. Man är tyvärr ofta ganska liten i vården men här kände jag mig sedd, hörd och lyssnad till. Att göra en utredning tar kraft och ork och ibland är vägen dit lång. Nova Psykiatri har det empatiska förhållningssättet och det betyder så mycket. Rekommenderar!!! Tack Johanna och Miranda //Maria Eriksson m make
Tycker att det gick bra har inga klagomål
Väldigt nöjd. Snabb kontakt och utredning, fastän det var mitt i sommaren och semestertider. Fint bemötande. Kändes väldigt professionellt.
Första samtalet var verkligen helt perfekt, lättsamt och lättsamma frågor. Förklarade tydligt sina tankar om nästa steg och vad som händer. Jag träffade läkare och psykolog på samma dag vilket var skönt för mig. Läkaren var förstående för att jag hade svårt att prata om vissa saker och anpassade så jag skulle förstå utan att känna mig dum. Samtalet med psykologen gick bra men var långt. Hade fått paus om jag ville men jag fixar inte pauser så vi körde på. Bra samtal och tydliga frågor. Kände mig trygg hela vägen. Lite...
Lätt att ha o göra med, trevlig personal, tydlighet
Bra förberedande information på sidan innan vi tog första kontakten. Vi fick snabbt tid för ett bedömningssamtal och kunde sedan planera in ett besök på plats i Köpenhamn i närtid. Bemötandet har rakt igenom varit proffsigt och tryggt. Lätt att hitta och bra bemötande i Köpenhamn. God tillgänglighet för frågor och diskussioner även mellan och efter de inplanerade samtalen/mötena. Tydlig genomgång av resultatet av utredningen och varför man kommit fram till sina slutsatser. Allt har känts tryggt, rätt och riktigt. Tydliga rekommendationer gällande vägen framåt utifrån barnets bästa.
Jag är jättenöjd med Nova. Superfint bemötande och förståelse från alla inblandade. Kan starkt rekommendera för alla som behöver utreda sig!
⭐⭐⭐⭐⭐ Jag är otroligt tacksam för den vård och det bemötande jag fått av Sandra på Nova Psykiatri under min ADHD utredning. Från allra första början har hon varit varm, lyhörd, professionell och genuint engagerad. Det märks att Sandra verkligen ser människan bakom patienten. Jag har känt mig trygg, förstådd och väl omhändertagen genom hela min resa, och hennes stöd har betytt mer än hon nog själv förstår. Att möta någon inom vården som kombinerar så mycket kunskap med värme, empati och ett äkta engagemang är ovanligt....
Jag sökte hjälp för undersökning av ADHD vilket visade på att mina misstankar stämde. Genom Nova har jag fått hjälp att förstå mig själv men också att få insättning av medicinering. Än idag abonnerar jag medicineringen hos er och är mycket nöjd. Jag har fått alla mina önskemål uppfyllda, trots att det har krävts extraarbete från inblandade, vilket gör mig väldigt tacksam.
Jag är jättenöjd med all hjälp jag har fått. Har haft kontakt med flera personer och alla har varit lyhörda och trevliga. Det är skönt att bli lyssnad på och få den hjälp man behöver. Inget att klaga på.
Fått ett helt fantastiskt bemötande från dag 1. Från både läkare och sjuksköterska. Så glad att jag gjorde utredningen då det förändrat mitt liv.
Fantastisk service och pålästa. Man känner sig verkligen prioterad.
Professionella och så otroligt trevliga. Ställer relevanta frågor och har ett genuint intresse av mig som patient
Jag är nå nöjd med min upplevelse, tack för att ni hjälpte mig när jag varit bortprioriterad så länge, detta har förändrat mitt liv både för mig, mina barn och alla i min närhet.
Trevligt och professionellt bemötande. Tar ordentlig hänsyn till helhetsbilden och ger bra råd och stöd. Plus i kanten för mottagningen i Stockholm är "minikylen" i väntrummet full med läsk/vatten etc. Det kändes väldigt välkomnande.
Tydligt och strukturerat. Bra bemötande. Professionellt. Lokalerna var dock små och inte anpassade för barn med stora rörelsebehov.
Jag är väldigt nöjd med Nova Psykiatri. Jag har blivit bemött med respekt, förståelse och professionalism genom hela kontakten. Personalen tar sig tid att lyssna och jag har känt mig trygg och tagen på allvar. Jag uppskattar verkligen det fina bemötandet och den hjälp jag har fått. Kan varmt rekommendera Nova Psykiatri!
Trevligt och professionellt bemötande.
Tack för att du delar med dig Marcus!
Underbart upplevelse, mycket kunnig personal och väldigt bra mottagande ifrån personalen. Det kändes väldigt tryggt
Tusen tack Hossein för ditt omdöme!
Proffsigt bemötande och väldigt snabb hjälp.
Tack snälla Alexander för din recension!
Proffsigt bemötande på alla plan.
Så bra Björn, tack för att du delar!
Riktigt bra bemötande vid första bedömningsmötet. Tydligt och informativt kring utredningsprocessen och de som jobbar är duktiga och trevliga. Gick effektivt och hela utredningen tog kanske en månad.
Tack Liam för att du delar kul att höra!
Snabb service, korta väntetider, utförlig utredning.
Tusen tack för att du delar med dig Latifa!
Så nöjd med min upplevelse på nova! Utredningen gick snabbt och alla jag fick träffa var super snälla och professionella
Tusen tack för att du delar med dig Hanna!
Jag är så nöjd med mottagandet från start till mål. Så trevliga och så snabb hjälp. Så Proffsigt utfört. Håkan
Kul att höra Håkan, tack för att du delar med dig!
Jag är jättenöjd att jag tog steget och valde Nova psykiatri. Jag har aldrig känt mig så förstådd någonsin. Jag kände mig fruktansvärt nervös och trött inför varje nytt moment men alla gjorde en helt lugn på ett sätt jag inte känt förut. Man känner verkligen hur dom genuint vill hjälpa andra. Det enda jag ångrar är att jag inte gjort dethär tidigare men nu ser jag bara ljust framåt och jag vill tacka alla på Nova. Emma Lenz, Elena Bob, Clara Bisander och nu väntar jag på tid till Helal Ismail. Toppentjejer! ⭐️
Tusen tack Emma för din recension! ⭐️
The experience was so smooth and fast . I really satisfied
Thank you Negar for sharing! :)
Mycket professionellt bemötande. Så glad att jag tog steget till en utredning! Otroligt skönt att äntligen få känna sig förstådd.
Tack för din recension Malin! :)
Mycket bra personligt och personanpassat bemötande.
Tusen tack Lia för att du delar med dig!
Som psykiatri ska vara. Professionell och hjälp i tid
Tack för din recension Anton, kul att höra!
Smidig och bra upplevelse genom hela resan. Kan starkt rekommenderas om man vill undvika de evighetslånga svenska vårdköerna
Tack Henry, kul att höra!