Blev otroligt bra bemött av både läkare och psykologen Isak Våra förväntningar var att vi skulle få ett besked som visar hur vi skulle kunna möta och stötta Rex i hans liv. Vi fick klara besked och rekommendationer på hur vi skulle gå vidare med allt. Min upplevelse av Nova är utomordentligt bra. Rekommenderar gärna er till vänner och behövande. Mvh Jonas (Rex pappa)
Nova Psykiatri
Hos Nova Psykiatri är vårt mål att erbjuda en utredningsupplevelse som känns enkel och professionell, där du som patient är i fokus. Med en effektiv och transparent process strävar vi efter att skapa en trygg upplevelse som möter dina förväntningar. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och omtanke – och vi är stolta över att sikta på att ha Sveriges mest nöjda patienter.
445 omdömen om Nova Psykiatri
Sedan starten hos Reco 2024
Otroligt nöjd med bemötande och hur fort de gick från första mötet till diagnos.
Tack Åsa för att du delar med dig!
Professionella och jättefint bemötande från alla jag haft att göra med, läkare, psykolog m.m. Korta väntetider och väl genomförd, grundlig npf-utredning. Smidig chatt-funktion som underlättar kontakt, kommunikation och tillgänglighet. Snabba svar, och fanns tillhands och var behjälpliga med alla frågor under resans gång. Rekommenderas verkligen!
Tusen tack Maria för ditt omdöme!
De är duktiga, kunniga och lägger märke till allra minsta detalj. Kort sagt är de professionella. Jag fick hjälpen jag behövde under en kort tid. De rekommenderas varmt!
Stort tack Eilie för din recension!
Mycket trevligt upplevelse från början till slut! Proffesionellt, härligt och hjälpsamt bemötande från involverad personal. Fick mycket bra hjälp när det krånglade med förhandsbeskedet från Försäkringskassan. Rekommenderas varmt!
Roligt att höra Emelie, tack för att du delar med dig!
Seamless experience. They made me feel safe through the whole process.
Great to hear Benjame, thanks for sharing!
Bra bemötande, respektfullt och professionellt. Lite oklarheter runt Kaddio, inloggning och vems konto som ska användas vid samtalen.
Tack snälla Jessica för din feedback!
Jag förväntade mig en snabb och effektiv utredning. Vilket var precis det jag fick. Både psykolog och läkare var mycket tillmötesgående och duktiga. Jag är nöjd!
Tack för att du delar Mattias, kul att höra!
Proffsigt bemötande. Flexibla.
Tack för ditt omdöme Karin!
Enkelt och smidigt. Bra med tider att boka
Tack Peter för din recension!
Det var en snabb och effektiv hjälp men endå så kände man att man fick med allt som behövdes och att man fick gå igenom allt utförligt, bra kontakt och jätte trevlig och smidigt, e jättenöjd och det som är bäst är att man slipper att vänta alltså att det går fort med hela utredningen.
Tack snälla för att du delar med dig Elina!
Professionell, varmt och enkelt.
Så kul att höra, tack Jimmy.
Har blivit väl omhändertagen av fantastisk personal. Även om det inte blev nån diagnos i mitt fall så fick jag ändå vidare stöd och hjälp.
Tusen tack Therese för att du delar med dig!
Suveränt! Bemötandet, professionaliteten, allt!
Tack för din recension Fay, uppskattar det!
Jag kände mig verkligen hörd jämfört med till exempel regionen som har förminskat mina problem. Super trevlig och hjälpsam personal. Otroligt snabb och smidig process. Väldigt nöjd!
Tack snälla för din fina recension Elin!
Profession tillsammans med fint bemötande. Mycket nöjd med vårat besök där!
Så kul att höra, tack för att du delar Hanna!
Snabbt och professionellt omhändertagande och utredning
Tack för din recension Pierre!
Jag är så nöjd med min upplevelse från Nova. Bra information om hur allt ska gå till och tydliga instruktioner. Läkare och psykologer har varit fantastiska! Enkelt att kunna få kontakt med den som man söker. Jag är så nöjd att jag valde Nova.
Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
En positiv och smidig upplevelse för oss som familj. Bra organiserat och tydlig förklaring hur allt går till. Trevlig och förstående psykolog som hade ett mycket fint bemötande mot vårat barn som därmed samarbetade väl under utredningen. Lätt att få kontakt vid frågor och vid administrativa problem. Rekommenderar varmt andra föräldrar att göra utredning via Nova Psykiatri i Danmark och på så vis slippa de årslånga väntetiderna i Sverige.
Stort tack för dina ord! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig och att du kände dig trygg i processen.
En väldigt bra upplevelse rakt igenom. Allt gick väldigt smidigt från första träff till avslutande samtal. Utredningen kändes väldigt noggrann, professionell och gedigen. De var väldigt flexibla vad det gällde att få till datum för träffar. Det ända som kan kändes konstigt vid det fysiska besöket var att man träffades i ett kontorshotell i Köpenhamn. Förstår att detta är smidig lösning då man behöver göra utredningen i Danmark, även om all personal är svenskar. Hade vi haft ett vettigare system i Sverige hade man ju önskat att regionen betalade vården även om den gavs i Sverige.
Tack snälla för din feedback! Det betyder mycket för oss.
Min son har gjort en bred nfp utredningen. Vi är jättenöjda! Professionellt och ödmjukt bemötande som gjorde att jag kände mig trygg som vårdnadshavare. För min son var hela upplevelsen jobbig men att han fick ta allt i sin takt hjälpte och han kände sig trygg nog att ändå genomföra utredningen. Jag tror att det kommer hjälpa honom massor att faktiskt få en förklaring på varför hjärnan fungerar som den gör. Bara som igår när han hade svårt att komma ner i varv vid läggdags så utbrister han glatt "mamma det måste va min adhd som kickar in". Tusen tusen tack för allt! Mvh Jennifer och Milo
Tack för din fina feedback!
Professionella och ödmjuka människor. Vi är mycket nöjda över valet av klinik. Rekommenderas varmt.
Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
Allt var bra. Läkarna och psykologerna var bra. Det var jobbigt att ta sig dit men annars var alla bra.
Stort tack för dina ord! Det betyder mycket för oss.
Super gott bemötande av psykolog Ida. Snabb och tydlig återkoppling, fina samtal och en trygg och god relation. Är jätte nöjd med Novas snabbhet i ärendet och hur smidigt allt har gått.
Stort tack för din fina feedback.
Gjorde en ADHD utredning och är mycket nöjd. Väldigt bra bemötande från bedömnings samtalet hela vägen till det avslutande samtalet. Rekommenderar.
Stort tack för dina ord, det uppskattas verkligen.
Gullig personal, snabba svar, bra information, snabbt, smidigt.
Tack för din fina recension! Vad bra att du är nöjd.
Skulle absolut rekommendera Nova Psykiatri! Första intrycket av läkaren gjorde mig faktiskt nervös. Enligt mitt tyckte var det inget bemötande som motsvarade summan vi betalat direkt. Men han gjorde sitt jobb och det var huvudsaken. Psykologen efter var grym! Lugn och harmonisk. Vi kände oss sedda och tagna på allvar. Hon var flexibel när vi önskade ändring i tider och utstrålade ett lugn och omhändertagande. Proffsigt ⭐️ Själva mottagningen är väldigt fin också. Från första kontakt till färdig utredning var ca 6-8 veckor...
Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket.
Bra bemötande, kände mig hörd.
Tusen tack för din feedback! Vad roligt att höra.
Mycket hjälpsamma och ödmjuka! Jag kände att de lyssnade och jag ska nu får den hjälp jag behöver. Rekommenderar!
Stort tack för dina ord, det uppskattas verkligen.
Jag tycker min upplevelse var otrolig. Jag hade yohanna som utredare vilket jag är mycket nöjd över. Hon var professionell i samband lättsam, vilket gjorde de bekvämt för mig att vara där och besvara frågorna, de kändes inte som en utfrågning utan istället som en konversation me någon man känner. Tacksam för det bemötande jag fick. Läkarsamtalet var också mycket bra, där jag möttes med ett varmt välkomnande. Tack Nova psykiatri
Tack för din fina recension! Vad bra att du är nöjd.
Väldigt bra bemötande och information allt från början till slut. Från tidsbokning glr inledande samtal till information om besök i Köpenhamn och på plats i Köpenhamn, till återgivning samtalet. Snabb,t konkret och professionellt. Särskild tack till Ida för ditt empatiska och professionella sätt att ta personer med neurofunktionsnedsättning❤️
Stort tack! Vad roligt att höra.
Jag tycker att det gick jättebra
Tack snälla för din feedback! Vad roligt att höra.
Väldigt bra mottagning och ypperligt trevlig samt hjälpsam personal
Tack snälla för din feedback!
Snabb utredningstid. Tydlighet om vad som kommer hända. Väldigt trevlig läkare Miranda och framförallt psykolog Yohanna. Kände mig sedd, hörd och framförallt väldigt trygg. Utrett även ena dottern här och vi var lika nöjda då som jag är idag! 🌟🌟🌟🌟🌟
Tack för din recension! Kul att du haft en bra upplevelse hos oss
Jättefint bemötande samt effektiv och noggrann utredning.
Tack! Vad bra att du är nöjd med din upplevelse.
På vilket sätt blev du bemött av Nova Psykiatri? - Psykologen Yohanna Espinoza Berg var väldigt trevlig och hon såg och hörde mig. Hon ingav ett lugn så jag kunde öppna mitt innersta utan problem, kände mig trygg runt henne. Hon är väldigt proffsig i sitt bemötande, kunde pratat mycket mer om tid fanns. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Nova Psykiatri upp till dem? - Hade de förväntningar Yohanna gav mig med sitt agerande och personlighet och hon levde upp över dessa förväntningar Sammanfatta din upplevelse...
Stort tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket!
Snabbt och proffesionellt rekommenderas
Tack för din recension!
Trevligt bemötande och snabba svar.
Tack snälla för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket!
Fantastiskt bemötande och skönt att kunna uppleva att man kan öppna sig så lätt och känna sig välkommen
Tack snälla för din feedback!
Jag är supernöjd med min utredning som gjort tillsammans med psykologen Kristofer. Han skapar tillit och får en att känna sig sedd & hörd.
Tack! Vi är glada att höra att du är nöjd.
Mycket bra kontakt Välj Nova om du vill bli behandlad bra Effektivt och professionellt på alla sätt .
Stort tack, det är väldigt uppskattat.
Väldigt trevligt bemötande, man känner sig välkommen och förstod! Hade inga särskilda förväntningar förutom att kunna få en bättre förståelse av mina svårigheter, och det har Nova Psykiatri levt upp till. Jag sökte dem just för att jag insåg att jag hade många svårigheter att fungera i vardagen som inte kunde förklaras av bara en eller fåtal aspekter. Vid självutforskning misstänkte jag att jag hade någon sorts neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, och därför valde jag Nova Psykiatri som den kliniken som kändes mest trovärdigt...
Tack för din fina feedback, vad roligt att läsa!
Vi är enormt nöjda med professionellt bemötandet och stöd i utredningen för Hilmas situation. Tacksamt Med nära kontakt och lätt tillgänglighet och stöd.
Tack snälla, vi uppskattar att du delar med dig!
Hela upplevelsen har varit tydlig och lätt att följa. Utredningen var snabb men trots det väldigt specificerad.
Tack snälla för din recension, det betyder mycket.
Inlyssnande. Noggranna och hjälpsamma i alla steg.
Stort tack, det är väldigt uppskattat
Very nice Professional staff all the way through. Quickly recognised my symptoms and underling issues allowing the process to be easier. They made me feel heard and understood. It is a life changing experience for me so far! Thank you all so much
Thank you for the review Scott!
Bästa för vår dotter! Som att hon hittade sig själv i och med utredningen
Tack snälla, vi uppskattar att du delar med dig.
Jag genomgick min ADHD-utredning hos Nova Psykiatri och upplevde hela processen som mycket professionell och välorganiserad. Bemötandet var respektfullt, tydligt och engagerat, vilket skapade en trygg känsla genom hela utredningen. Tidsramen var kort och effektiv utan att tumma på kvaliteten, vilket jag uppskattade. Resultatet av utredningen presenterades på ett pedagogiskt och begripligt sätt, vilket gjorde det lätt att ta till sig informationen. Jag har nu påbörjat behandling med Concerta och upplever en viss förbättring...
Tack snälla för din feedback! Vad roligt att höra!
Upplevde allt positivt. Bra bemötande. Snabba svar. Bra och tydliga förklaringar
Tack för att du tog dig tid att skriva, det betyder mycket!
Kände ett sådant varmt och tryggt bemötande hos både psykologen och läkaren. Dom verkligen lyssnade på mig och gjorde mig bekväm i utredningen, och det gjorde att jag vågade öppna mig helt angående mina svårigheter och svagheter jag har levt med enda sen barnsben. Är otroligt tacksam att dom gjorde ett sådant bra jobb att jag nu fick min diagnos och fick berätta mitt riktiga jag så jag kan få rätt hjälp! Rekommenderar dom starkt!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tack för dina ord! Vad bra att du haft en positiv upplevelse.