Jag är väldigt nöjd med min upplevelse och känner att jag har blivit både väl bemött och mycket omhändertagen genom hela utredningsprocessen. Jag kände mig trygg i hur professionellt och grundligt utredningen gjordes. Det var tydligt att de hade stor kunskap och erfarenhet, och de tog sig verkligen tid att lyssna och förklara. En sak jag uppskattade särskilt mycket var tillgängligheten – det var enkelt att komma i kontakt med rätt person när man hade frågor. Jag kände aldrig att jag var "en i mängden", utan blev bemött...
Nova Psykiatri
Hos Nova Psykiatri är vårt mål att erbjuda en utredningsupplevelse som känns enkel och professionell, där du som patient är i fokus. Med en effektiv och transparent process strävar vi efter att skapa en trygg upplevelse som möter dina förväntningar. Vi vill vara det självklara valet för dig som söker hög kvalitet och omtanke – och vi är stolta över att sikta på att ha Sveriges mest nöjda patienter.
174 omdömen om Nova Psykiatri
Sedan starten hos Reco 2024
Helheten är ok. Men ni kunde ha tydligare information om hur själva intervjun går till. Tänk på att ni hanterar individer som kan ha problem med uppmärksamhet och missar info. Till exempel att det var tillåtet med enkel matsäck och lite så. Men i övrigt var det en bra intervju.
Jag har inget annat än höga förväntningar då jag söker vård. Nova lever upp till detta! Min pojke utreddes snabbt, professionellt och säkert. Rekommenderar varmt
Vi har fått bra bemötande av alla. Förväntningarna var att få gjort en neuropsykologisk utredning inom en månad vilket vi fick. Därefter önskade få starta medicinering inom två veckor och det fick vi också. Upplevelsen är positiv, det jag som förälder kanske saknar är en mer stöttande funktion till oss föräldrar. Det är så svårt att veta hur man ska göra och om man gör rätt. En förutsättning för stöd är att ha eget samtal eller chat utan att min dotter är med. Det är också svårt att man ska behöva ha kontakt med både BUP...
Stort tack för en grundlig och proffsig utredning. Jag upplevde bemötandet som varmt, lyhört och proffesionellt från start till mål. Det kändes som de verkligen ville förstå mig som person och inte bara ställa frågor utifrån en mall.
Vi sökte Nova Psykiatri (NP) efter en lång tids slussande fram och tillbaka inom allmänvården, där vi inte fick gehör pga att skolan inte givit ett styrkande till behov för utredning. Vår son är 16 år och väldigt lugn och tillbakadragen. Syns och hörs inte särskilt mycket i skolan. Vi fick snabb hjälp via NP. Vi sökte utredning för ADD då vi under många år sett sonens olika symptomer som pekar åt detta håll. Vi fick rådet att söka en bredare utredning och köpte en som även utreder för autism. Under utredningens gång...
Proffesionellt bemötande rakt igenom. Jag kände mig hörd och förstådd.
Skönt att höra att du är nöjd Martin!
Varmt och professionellt mottagande och genuint engagemang.
Superkul att höra, tack Oskar!
Jag valde Nova för att min hemregion nekade till att hjälpa mig med min utredning. Hos Nova fick jag tid inom några veckor, och väl på plats fick vi ett varmt och personligt bemötande. Både Anna och Miranda var proffsiga och inkännande och hela upplevelsen kändes trygg från start till mål. Jag har bara gott att säga!
Tack för din fina recension Charlotte!
Jättefint bemötande och trevlig personal både över online chatten & under stamtalen! Kom dit med nyfikenhet och funderingar och lämnade med mer förståelse för mig själv, mina behov och känner mig lättare!
Tack snälla för ditt omdöme Wilda!
Jag hade en väldigt trevlig upplevelse hos Nova. Pratade med både Agata och Matilda och kände mig väldigt bekväm med att prata med båda två. De förstod mig när jag uttryckte min problematik och jag kände aldrig att de misstrodde mig eller ifrågasatte mina upplevelser.
Vad kul att höra att du är nöjd Matilda!
Tack Lotta och Miranda i Danmark! Ni har verkligen hjälpt mig med att hitta mig själv, veta vem jag är och få den hjälp jag behöver. Jag har blivit bemött på ett proffsigt och ödmjukt sätt och jag har vågat vara mig själv. Ni har hjälpt mig med min resa och nu kan det bara bli bättre.
Tack Sara för att du delar med dig!
Gjorde utredningen i Köpenhamn under en dag. Väldigt proffesionellt bemötande från första mötet. Det har känts tryggt under hela processen. Rekommenderar verkligen Nova Psykiatri speciellt till den som inte vill vänta på långa väntetider i vanliga sjukvården. Även ett stort plus att man kan få utredningen betald av Försäkringskassan.
Uppskattar enormt din rekommendation Christine!
Professionellt - snabbt, bra och kunnigt, när väl utredningen kom igång. Lätt att ta sig till de centralt belägna och trevliga lokalerna.
Tack för att du delar Fredrik och kul att du är nöjd!
Trevligt bemötande och vad jag upplevde som en grundlig och professionell utredning. Tider bokades snabbt och innebar att processen gick fort vilket för mig kändes angeläget. Mycket kunde skötas digitalt vilket gjorde allting smidigare! Väldigt nöjd!
Tack för att du delar med dig Christoffer!
Fantastisk upplevelse. Blev tagen på allvar från första stund och det kändes verkligen som att min problematik togs på allvar. Det gick snabbt och god återkoppling vilket uppskattas. Förväntningarna var att förstå mig själv och min problematik och det fick jag absolut förståelse i.
Superkul att höra Emelie, skönt att du är nöjd!
Tydligt, respektfullt och professionellt
Tack snälla Charlotta! Kul att höra :)
Så glad att jag valde Nova Psykiatri. Ett omhändertagande team som har skött allt så smidigt från första kontakt. Snabb ADHD utredning där allt var klart inom några dagar. Tryggt och enkelt!
Tack för att du delar med dig Cecilia, jättekul att höra!
Fantastiskt bemötande från psykolog Cajsa och läkare Miranda. SÅ glad att jag valde Nova Psykiatri. Rekommenderas starkt.
Stort tack för dina vänliga ord! Vad fint att du är nöjd med din upplevelse hos oss.
Everyone I talked to was amazing and understanding of everything and helped me through the whole process.
Thank you Juliana for the review, means so much!
Extremt bra bemötande där jag snabbt kände mig trygg. Skönt att bli validerad efter att man suttit och förskjutit allt. Jag valde paketet av en utredning som blev klar inom en månad efter att min vän rekommenderade Nova Psykiatri. Allt gick snabbt och smidigt. Psykolog Cajsa var alltid tillgänglig för frågar. Rekommenderar Nova Psykiatri varmt!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse! Varmt tack för rekommendationen!
Jag fick ett otroligt bemötande av Matilda! Så lyhörd och inkännande vilket fick mig att känna mig otroligt lyssnad på under min utredning! Önskar att alla får turen att träffa Matilda för utredning hos Nova! Snabb handläggning och utredning på en månad var bara en bra bonus ;)
Tack för ditt fina omdöme, Victoria! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötande och utredning.
Empatiskt och proffesionellt bemötande, mkt bra kontaktmöjligheter och jag kände mig aldrig ”jobbig” när jag hade frågor. Rekommenderar verkligen och 5 extra stjärnor till Psykolog Anna Lallo för så fint bemötande och jobb!
Tack Sannah, jättekul att höra!
Änrligen ett ställe man kan känna tillit till med psykologer och läkare som tar sig tid att lyssna på en och är intresserade av hela ens livshistoria. Snabb tid direkt och grundlig utredning där beskrivningen av mig var mitt i prick! Märks att de verkligen vill hjälpa och bryr sig! Rekommenderas starkt!
Tack snälla för din fina recension! Glädjer oss att du kände dig väl bemött.
Jag upplevde mitt möte med psykologerna under utredningen som väldigt bra och professionellt i allra högsta grad! Först och främst så var min förväntan att allt skulle gå snabbt och kännas tryggt samtidigt vilket det verkligen gjorde. Så jag får säga att jag verkligen är nöjd och tillfreds med min Adhd-utredningen som jag genomgick. Fick även ett jättefint bemötande som jag inte kommer glömma!
Stort tack för din fina recension, Marcus! Vi är väldigt glada att processen levde upp till dina förväntningar.
Vi gjorde utredningen i Köpenhamn och allt fungerade super bra, lätt att hitta och jätte bra bemötande vi är hel nöjda.
Tack för att du delar med dig, Lina! Vad roligt att höra att allt fungerade bra i Köpenhamn och att ni kände er väl bemötta!
Så glad att jag gjorde utredningen privat. Aldrig upplevt att jag blivit så bra bemött av vården någonsin. Efter ett helt liv av missförstånd från människor i min omgivning fick jag äntligen rätt hjälp av personer som är förstående, pålästa, intresserade och verkligen vill hjälpa. Märks verkligen att ni jobbar med personer som har diagnoser då ni är så hjälpsamma med minsta lilla och man känner att inget är en dum fråga. Uppskattar även att det är så lätt att kontakta er och man får snabba svar. Särskilt tack till Matilda...
Stort och varmt tack, Ottilia, för att du tog dig tid att skriva detta. Det betyder otroligt mycket att höra att du kände dig trygg och väl bemött!
Vi hade inte kunnat få ett bättre bemötande i samband med utredningen för vår dotter. Vi har känt oss trygga från första mötet till fastställd diagnos. Vi är så oerhört tacksamma att vi valde er. NI är guld värda!
Tack snälla Frida för din fina återkoppling! Det gläder oss enormt att ni känt er trygga och väl omhändertagna under hela processen.
Efter år av tvekan och en känsla av att inte bli förstådd, bestämde jag mig till slut för att söka en ADHD-utredning efter att ha sett en annons. Med låga förväntningar men stora förhoppningar möttes jag av professionell och empatisk personal med gedigen kunskap.
Tack Joakim för ditt omdöme! :)
Snabba svar, effektiv adhd utredning, professionell och trevlig personal.
Vad skönt att höra att du är nöjd Elias!
Nova bemötte mig på det bäst tänkbara sätt och levde upp till mina förväntningar igenom hela processen. Från informationssamtal till återgivning av min NPF utredning har jag blivit bemött på ett empatiskt och lyhört sätt. Jag rekommenderar varmt Nova och deras personal med mina varmaste rekommendationer. Få tillfällen i mitt liv har jag blivit så bra bemött som jag blivit under mina möten med Nova!
Jättestort tack Thomas för att du delar med dig!
Mina förväntningar var inte stora då jag kämpat för hjälp i flera år utan att hörsammas. Sökte hjälp med NPF-utredning. Fick tid för bedömning snabbt. Hjälp med ansökan till Försäkringskassan väldigt snabbt med ett bra underlag. Jag kunde inte själv finansiera utredningen och ansökte om förhandsbesked från Försäkringskassan. Utförlig beskrivning över processen med instruktioner om hur jag skulle ansöka och hur jag skulle komma i kontakt med Nova psykiatri om jag hade frågor på vägen. Oväntat snabbt förhandsbesked...
Tack snälla för detta utförliga och fina omdöme Marie!
Vi är otroligt nöjda! Väldigt proffsigt bemötande av alla vi träffat och snabbt hanterat. Hela utredningen blev klar på ca 1,5 vecka. Beskrivningen av vår dotter i utredningen är helt klockren.
Tack Anna för att du delar med dig, betyder enormt mycket för oss! :)
Mycket proffisionellt bemötande! Vi behövde inte tänka på något de skötte allt. Inga väntetider, inget runtbollande som de är i regionen värmland. Vi fick träffa samma perrson hela tiden. Vår son valde att göra en diagnosutredning för att få en förklaring till sitt mående och sin upplevelse av att vara annorlunda. Tack Nova psykiatri för ert fantastiska arbete! Ni fick oss att känna oss trygga!
Jätteroligt att höra detta Anna, tack!
Det gick snabbt att boka tid. Proffsigt bemötande. Utmärkt välskriven återgivning som var korrekt och klar snabbt. Remiss skickad till rätt vårdinrättning eftersom psykologen var noggrann.
Tack Anna för ditt fina omdöme!
Fantastiskt bemötande av både Matilda och Miranda, kunde inte vara nöjdare med upplevelsen. Med en kötid på tre-fem år inom den offentliga vården så var det väldigt härligt att få allt klappat och klart på nolltid! Tusen tack för allt! =)
Tack för den positiva feedbacken Anders, superkul att höra!
Jag gjorde en ADHD utredning och är väldigt nöjd med Novas bemötande från bedömnings samtalet till slutgenomgång All personal har varit väldigt noga o målinriktade Väldigt nöjd Tack
Jättekul att höra Martin, tack för att du delar med dig!
Proffesionell och trevligt bemötande. Jag ville göra en adhd utredning och från första kontakt till ett besked tog de lite mindre än två veckor. Väldigt snabbt och effektivt.
Vad kul att höra att du är nöjd Oskar!
Enkelt, snabbt, inget krångel!
Skönt att höra att du är nöjd Malin!
Jag upplevde ett fantastiskt varmt, vänligt och professionellt bemötande. Det kändes väldigt skönt att bli tagen på allvar när man sökte hjälp, när man som i mitt fall har lite svårt att be om hjälp och är i en besvärlig livssituation. Jag vill rikta ett stort tack till Signe, Miranda och Anna. Hoppet har återvänt till mig!
Tack själv Karl för att du delar med dig!
Hittade Nova av en slump och är evigt tacksam! Processen har varit exceptionellt bra från början till slut. Jag har aldrig känt mig så sedd vid vårdkontakt som nu. Anna och Miranda var helt fantastiska! Utredningen var klar på bara 2 veckor. Nu ser jag fram emot att få ordning på mitt liv. Kan inte tacka Nova nog!!
Superkul att höra Hannah, tack! :)
Mycket snabb och smidig utredning!
Skönt att du är nöjd Harald! :)
Blev väl bemött, kände mig trygg, fick den hjälpen jag behövde, gick snabbt, omtänksamma!
Tack Enna för att du delar med dig!
Anna var, enligt vår 7 åriga dotter, väärldens bästa doktor! Hon gjorde testerna som behövdes på ett lustfyllt och lekfullt sätt så att vår dotter hade en väldigt bra upplevelse av utredningen. Jag är så tacksam över ett otroligt professionellt och varmt bemötande både av Anna och av Miranda! Vi kände oss trygga genom hela processen och det var alltid lätt att få kontakt vid frågor som uppkom efter vägen. Tack!
Jättekul att er dotter var nöjd med utredningen!
Jag blev bemött på ett varmt, professionellt och respektfullt sätt redan från första mötet. Personalen, psykologen och läkaren fick mig att känna mig sedd och förstådd. Vid utredningen de ställde frågor på ett neutralt och inkännande sätt som gjorde det lätt att öppna sig. Jag fick snabbt förtroende för dem och kan verkligen rekommendera Nova Psykiatri.
Superkul att höra Sascha! :)
Jag vände mig till Nova för att jag tröttnade på att behöva bolla fram och tillbaka med den offentliga vården och långa vårdköer. Mitt bemötande från Nova har inte varit något annat än positiv. Mitt möte med både Miranda och Anna har varit otroligt bra och de har mött en med mig otrolig respekt och ödmjukhet. Kan inte rekommendera denna klinik nog många gånger till andra människor som tvekar på om de ska gå privat eller inte.
Tack Emilia för din recension!
Fick träffa psykolog och psykiatriker snabbt och sedan påbörja behandling veckan efter. Toppen!
Härligt att höra att du är nöjd Daniel!
Fick ett mycket bra/trygt bemötande, va nervös inför mötena men det försvann ganska fort efter man fick träffa dom som jobbar där. Jag va rädd för att bli misstolkad, har svårt att sätta ord på/ prata om vad jag tänker och känner men dom va duktiga på att nå fram/ formulera sig till mig så jag kände mig trygg/sedd i våra samtal. Dom har hjälpt mig att förstå mig själv och hur jag fungerar och är jävligt tacksam för det, har blivit en extrem lättnad efter att ha gjort en utredning hos dom.
Tack för att du delar med dig Daniel!
Snabb och smidig hjälp med tid och utredning
Kul att höra att du är nöjd med utredningen!
Hela familjen blev bemötta med stöd, förståelse, trygghet och värme. Redan efter vårt första besök hos er så kände vi att vi hade valt helt rätt ställe att göra en ADHD utredning på för vår son. Våra förväntningar var att vi skulle få mer förståelse, få hjälp och bli bra bemötta och det tycker vi verkligen Nova psykiatri levde upp till. Sonen som ibland kan ha svårt att anpassa sig till nya människor och nya miljöer klarade detta utan problem med så professionella, lugna och varma personer runt oss. Vi träffade Miranda...
Superkul att höra Linda, tack för omdömet!