Nova Solar AB
Vi är det lilla solcellsföretaget med fullt fokus på service och utförande. Därför står vi stolta med att visa vad våra kunder tycker om våra projekt. Vi håller till i Kungsbacka, Norra Halland, men arbetar över stora områden och med alla typer av system och materialtillverkare. Oavsett om du vill ha en hel solcellsanläggning, batterilagring, smartmeter, hybridväxelriktare eller möjlighet att ladda ditt elfordon är vi kunniga och hjälper dig gärna med en skräddarsydd lösning. Välkommen att kontakta oss!
Utmärkelser
98 omdömen om Nova Solar AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Nova Solar AB
Mycket bra bemötande! Trevliga och kompetenta montörer! Snyggt och stilrent arbete, extra plus för noggrann städning, märktes inte att dom varit här och monterat!
skrev om Nova Solar AB
Bemötandet har varit utmärkt i alla led. Förväntningen var att få en solcellsanläggning byggd snabbt och utan anmärkning, och det fick vi. Vi är mycket nöjda.
skrev om Nova Solar AB
Upplevde begränsningar i kommunikation och planering från Nova Solar, men montörerna gjorde ett mycket bra jobb!
skrev om Nova Solar AB
Trevlig och kunnig personal och leveransen blev av snabbare än väntat. Eftersom vi ännu inte fått igång anläggningen ännu kan vi inte ge en helhetsbedömning.
Lite oklart är om slutkostnaden stämde med offerten då (första?) fakturan inte stämde och man kunde önskat en lite tydligare information om vem som installerar vad och när samt när man behöver vara hemma och inte.
Valde att anlita från Nova Solar då vänner rekommenderat dem. -
skrev om Nova Solar AB
Bra bemötande och håller vad de lovar.
skrev om Nova Solar AB
Bra kommunikation och vilja att ta kundens behov i beaktning till 100% , flexibilitet
Smidigt och effektivt.
Snyggt resultat. -
skrev om Nova Solar AB
Överträffade mina förväntningar. Bra kommunikation, noggranna och kunniga montörer.
skrev om Nova Solar AB
Bra bemötande och bra priser. Höll vad dem lovade.
Skulle uppskattat mer information innan och efter installation om hur processen skulle gå till och vad jag ska tänka på. Skötsel etc -
skrev om Nova Solar AB
Bra, håller vad de lovar trevlig personal som gör jobben
skrev om Nova Solar AB
Bra bemötande, gav snabbt svar på alla frågor. De levde upp till våra förväntningar. Vi köpte solpaneler.
Bästa betyg,!
Trevligt bemötande, snabb och konkurrens kraftig offert. Installationen av 40 Eurener 450w solpaneler skedde inom utlovad tid och på ett utomordentligt bra sätt.
Tack för detta Nova Solar! -
skrev om Nova Solar AB
Joel med personal bjuder på ordentlig med hjälp och råd samt tar fram offerter som är enkla att förstå. Leverans av material gjordes av ett bra åkeri, personal som gjorde montaget kom i tid, gjorde det de skulle samt skötte arbetsmiljön bra (plockade undan efter sig varje dag). Helnöjd med montaget i sin helhet.
skrev om Nova Solar AB
Allt det dem lovade höll dom med råge,Killarna som monterade jättebra.Har rekommenderat dem till ett flertal personer Har enbart beröm att säga
skrev om Nova Solar AB
Jag är helnöjd med montering och bemötande.Ångrar inte ett ögonblick att jag anlitade NovaSolar
skrev om Nova Solar AB
Kort tid förhållandevis för leverans.
Mina förväntningar införlivades.
Både prsonal som satte upp solpanelerna och elektrikerna som monterade och driftsatte växelriktare var bra och hade gott uppförande. -
skrev om Nova Solar AB
Köpte en solcellsanläggning på 35 paneler och laddare för elbil. Allt gick väldigt smidigt. Så smidigt att man undrade om det verkligen var sant. Fantastiskt bemötande från alla. Otroligt väloljad maskineri
Bra trevliga killar
Uppsättningen av solceller skulle se bra ut på taket och att det skulle fungera hitills har allt fungerat
Vi köpte solceller på vårt villa tak och på carporten
Hälsningar Elisabeth och Bernt -
skrev om Nova Solar AB
Allt har gått enl plan.bra bemött ock bra monteringsteam. Men jag vet ej om det fungerar än. Väntar på vattenfall
skrev om Nova Solar AB
Bättre leverantör kan man inte hitta! Montörerna kämpade tappert i snöyra och regn och blev färdiga på utsatt tid. Städade upp efter sig och inget lämnades kvar. Hur perfekt som helst.
Trevligt bemötande från alla på företaget.
Vad mer kan man önska sig? Kan inte bli mer än nöjd!
Rekommenderas! Mer än 10 poäng på en 10-gradig skala!!
Skall du installera solceller så välj Nova Solar. Du kommer att bli mer än nöjd!
Ole -
skrev om Nova Solar AB
Vi har bara positiva upplevelser med vårt solcellsköp,
trevlig personal, höll genomgående tider som lovat,
var alltid nåbara om man undrade över något.
Offert-priset stämde på öret! -
skrev om Nova Solar AB
Vänligt bemötande av kunnig personal hela kund resan har varit perfekt från start till mål. Bra projekt flöde med löpande information skapade trygghet i affären av vår solcells anläggning.
skrev om Nova Solar AB
Från första kontakt bara positiva saker att säga.
Proffsigt, transparent och trevligt. -
skrev om Nova Solar AB
Jag har upplevt dom som ett seriöst företag, och trevlig personal med god service.
skrev om Nova Solar AB
Professionellt bemötande. Mycket trevlig personal.
Höll leverans datum. För mina solceller.
Ett seriöst företag.
Rekommenderas.
Lars-Gunnar Olsson -
skrev om Nova Solar AB
Snabbtoch effektiv leverans och montering
skrev om Nova Solar AB
Vid första kontakt väldigt sakkunniga.
Vid utförandet var dom proffsiga och montörer och elektrikerna var superbra. -
skrev om Nova Solar AB
Mycket bra bemötande från början till slut
Är mycket nöjd -
skrev om Nova Solar AB
Allt fungerade till belåtenhet och vi är supernöjda👍
skrev om Nova Solar AB
Mycket seriöst företag som gör snygga jobb och försöker på ett fantastiskt sett möta eventuella önskemål gällande installationen.
Jag har köpt solpaneler och växelriktare.
Rekommenderas! -
skrev om Nova Solar AB
Kanonbra firma bra bemötande bra service och hjälpsamma
Kan rekommendera denna firma till vänner och bekanta -
skrev om Nova Solar AB
Trevliga o verkade mycke duktiga.. Ryckte att dom levde upp tillimma förväntningar. Har köpt solpaneler som blivit uppsatta o inkopplade.
skrev om Nova Solar AB
Snabb hantering vid offertförfrågan ett seriöst företag som håller vad dom lovar.
skrev om Nova Solar AB
Från första kontakten vid förfrågan om solceller tills allt var igång så har företaget varit exemplariskt. Killarna som kom och monterade solcellsanläggningen var helt underbara. Vår erfarenhet är att detta företag är helt underbara och vi kommer varmt rekommendera dom för andra.
skrev om Nova Solar AB
Vill tacka Nova Solar för ett strålande jobb! Allt var väl planerat hela vägen. Mycket nöjda.
/ Valdet Mehmeti Varberg -
skrev om Nova Solar AB
Otroligt professionella. Snabbt och korrekt montage, trevliga montörer, bra materialval och flexibla mot slutkund. Jag rekommenderar verkligen Nova Solar till alla som funderar på att installera Solpaneler och smarta energilösningar.
skrev om Nova Solar AB
Väldigt professionellt bemötande från början till slut.
Installationen blev helt enligt plan och till och med några veckor tidigare. Bra kommunikation genom hela processen. -
skrev om Nova Solar AB
Proffsigt bemötande vid första kundkontakten och vid installationen.
skrev om Nova Solar AB
Very professional, before giving you a quote they come and visit you to have a look into your roof and define the requirements. The instalation went very well. They seem to be the only company with 10/10 scores from institute solar energy kvalitet and live up to the expectations. Only waiting for the final documentation to be delivered, which should arrive this week! (And also for vattenfall to come and connect the new meter).
Tack Nova Solar -
skrev om Nova Solar AB
Bra och snabb support,och relative pricksäker leverans! Blev lite justeringar vid monteringen,men fixades snabbt och bra!
skrev om Nova Solar AB
Kunnig och kompetent personal och snabba i både leverans samt slutförande.
Köpte solpaneler samt växelriktare -
skrev om Nova Solar AB
Nova Solar vet hur man tar hand om en kund. Vi är supernöjda och vilken service. Från första samtal till montage klart.
Kan varmt rekommendera Nova Solar utan tvekan.
/ Lars b -
skrev om Nova Solar AB
Jag har installerat batteri och solceller på min villa. Joel och Nova Solar AB har varit mycket hjälpsamma, trevliga och pålitliga. Jag uppskattar den service och helhetsansvar som Joel och Nova Solar AB tagit.
skrev om Nova Solar AB
Har blivit väl bemött av företaget.
Installationen har utförts proffesionellt av engagerad och kunnig personal.
Har köpt en solcellsanläggning av Nova Solar. Företaget rekommenderas. -
skrev om Nova Solar AB
Supersnabba supportsvar, snabb leverans och bra bemötande hela vägen från förfrågan och planering till installatörer och elektriker. Mycket imponerad! Långt mycket bättre än man kan förvänta sig i dessa busy-solcellstider där de flesta inte ens har tid att svara på offertförfrågningar 😅 Stort tack!
skrev om Nova Solar AB
Lovade och höll leveransplan och pris. Mycket bra bemötande av personal.
skrev om Nova Solar AB
Kunniga och bra bemötande. De höll allt vad vi hade kommit överens om och väldigt snabb leverans.
skrev om Nova Solar AB
Bra bemötande och lyhörda för önskemål infästningssystem och placering med mera. Lite strulig första kontakt pga personal som slutade vilket gjorde att vi fick "börja om" men de tog sitt ansvar och löste det bra. Installationen blev ett par veckor sen pga grossisten inte fick iväg materialet som tänkt men när det väl var på plats så var de här och monterade omgående. Inga anmärkningar överhuvudtaget vid besiktning där flera personer från företaget också närvarande vilket kändes seriöst.
skrev om Nova Solar AB
Otroligt bra bemötande, med snabb återkoppling vid frågor!
skrev om Nova Solar AB
När jag tog in offerter var nummer ett att kvalitén på installationen skulle vara väl utförd då huset ligger i ett väderutsatt läge i skärgården. Ett flertal företag gav offerter utan att komma ut och kika på plats, Nova Solar och två till var ute och mätte etc. innan offert.
Efter accepterad offert satte de igång arbetet någon vecka efter tidsplan p.g.a. komponentbrist. Installatörerna var trevliga och kompetenta, lyhörda på hur man önskade kabeldragning kunde göras, var växelriktare skulle placeras o.s.v. Allt installationsmaterial och kablage fästes upp ordentligt och doldes för väder och vind. Pannorna slipades ur enligt konstens alla regler etc. Snygg elinstallation förövrigt kring växelriktare/elcentral.
I stora hela, kan jag rekommendera Nova Solar. Nöjd med hela processen från offert/installation och driftsättning. Fick intrycket att kundnöjdhet var viktigt och att de jobbade hårt för detta.