Nova Solar AB

Nova Solar AB

www.nova-solar.se
  • BadgeFourYears
Omdömen totalt
274
Snittbetyg
4.5
Ring 0300-201 00 Dela

Om företaget

Vi är det lilla solcellsföretaget med fullt fokus på service och utförande. Därför står vi stolta med att visa vad våra kunder tycker om våra projekt. Vi håller till i Kungsbacka, Norra Halland, men arbetar över stora områden och med alla typer av system och materialtillverkare. Oavsett om du vill ha en hel solcellsanläggning,... 

Skriv ett omdöme

274 omdömen om Nova Solar AB

Sedan starten hos Reco 2021

Visar 274 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Mikael M
Skrev om Nova Solar AB

Mycket trevligt bemötande, Bra säljare Martin som kom hem och kollade på taket innan offert, Han var tillmötesgående i mina frågo,r samt tog fram flera olika offerter på olika alternativ utifrån mina önskemål. Bygglaget som var här och installerade solcellerna var även de trevliga och professionell. Såg och lät som att de kunde sina saker, Samma sak med Elektriker-teamet som kom några veckor senare. Om än var jag själv väl påläst och hemma under installation så kunde ge feedback på placeringsförslag av växelriktare, batteri... 

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Ines P
Skrev om Nova Solar AB

Montörerna har varit fantastiska, men allt har gått för fort. Det saknas ett förmöte där man är delaktig i tex växelriktaren placering och vilka valmöjligheter som finns. Gäller även för sladdragningen, fanns andra sätt än det de först gjorde. Layouten för placering på taket kom via Mail men inget om det andra och det är det som är viktigt. Har heller inte riktigt fått någon info nu efter besiktningen om hur vi får info om när allt kan sättas igång. Önskar en beskrivning på alla steg som ska göras, hur det ska gå till, när... 

Bahman N
Skrev om Nova Solar AB

Tack för trevlig bemötande och för attni är bra för man prata med. MVH Bahman

Lars-Åke K
Skrev om Nova Solar AB

Allt flöt på mycket bra. Snygg installation. Tycker emellertid att säljaren som besökte kunde vara lite mer informativ om vad som krävdes runt installationen till mätaren och runt utrymme för växelriktare. Slutade ändå med ett bra resultat.

Kristina W
Skrev om Nova Solar AB

Kunniga o lösningsfokuserade personer på NovaSolar. Hjälpsamma

Kent V
Skrev om Nova Solar AB

Vänligt, kunnigt och trevligt bemötande vid varje kontakt.

Göran N
Skrev om Nova Solar AB

Mycket bra kontakt och info vid frågor.. Fått svar på ett bra sätt.

Tony W
Skrev om Nova Solar AB

Allt helt enligt offert från en trevlig kunnig säljare Installationen gick precis som planerat och blev väldigt snygg och samtidigt seriös enligt alla regler Jag kan verkligen rekommendera Nova sol ☀️

Åsa B
Skrev om Nova Solar AB

Mycket bra och trevliga kontakter, alla inblandade. Uppskattar verkligen att Nova Solar håller ihop alltsammans åt mig som kund. Snabb leverans óch montering av panelerna, men sedan upplevde jag att det hakade upp sig lite och jag behöver trycka på för att det skulle komma vidare. Vissa brister i samordningen när elektriker skulle bokas/komma. För mig som kund hade jag uppskattat mer uppföljning ända fram till målet. Målet för mig är ju att att jag känner mig nöjd med investeringen, trygg med att allt fungerar och att jag vet hur jag ska monitorera och sköta min anläggning.

Kjell N
Skrev om Nova Solar AB

Blev väldigt bra bemött av Nova Solar AB av både kontorspersonal samt montörer. Nova Solar Ab levde upp till alla förväntningar jag hade, blev glatt överraskad. Jag har köpt solceller.

Jörn-Inge T
Skrev om Nova Solar AB

Bra bemötande vid kontakt med företaget . Mina förväntningar var ett bra kunnande och proffsighet, vilket har stämt än så länge. Fungerat bra med montage och installation av solceller och växelriktare. Blir en besiktning av anläggningen 14/5.

Christian M
Skrev om Nova Solar AB

Allt har flytit på kanonbra, duktiga på alla sätt och inte något att klaga på. Jag rekommenderar detta företag och dess personal. Mvh Christian

Magnus T
Skrev om Nova Solar AB

Bra bemött, bra installation. Hade nog önskat mer feedback på mitt val av utrustning. Även mer hjälp med igångsättningen, inloggning registrering av växelriktare.

Bo C
Skrev om Nova Solar AB

Det bästa som man kan få all personal som installerade anläggningen var profs

Emil A
Skrev om Nova Solar AB

Bra kvalitet, responsiva och bemötande.

Anders B
Skrev om Nova Solar AB

Alltid till hands, servicen snabb och genomtänkt. Professionell i upphandlingen, ärligt och kostnadsmedveten. Montering utförd snabbt och effektivt.

Ann-Charlott S
Skrev om Nova Solar AB

Vi har fått fin service i samband med installation av solpaneler på hustak och garagetak. Allt har flutit på mycket smidigt.

Håkan H
Skrev om Nova Solar AB

Vi fick en solcellsanläggning installerad. På förhand hade vi tagit reda på att Nova Solar hade gott rykte men trots det överträffade de våra förväntningar. Utmärkt service från kontoret. Bra support, vänliga och snabba svar på frågor Toppenkillar som skötte installationen. kunniga och trevliga. Besiktning helt utan anmärkning. Vi är väldigt nöjda och kan rekommendera Nova Solar utan minsta tvekan.

Mikael S
Skrev om Nova Solar AB

Allt fungerade bra från start till färdig anläggning. Trevligt bemötande från deras montörer. Allt var rent och snyggt när de var klara.

Therese P
Skrev om Nova Solar AB

Jättenöjda! Snabb installation, allt har flutit på smärtfritt.

Jens B
Skrev om Nova Solar AB

Vänlig, tålamodig och bra bemötande, båda av de på plats samt kontor.

Helene A
Skrev om Nova Solar AB

Allt har fungerat enligt plan och vi har träffat trevliga hantverkare.

Ingela F
Skrev om Nova Solar AB

Trevligt bemötande och utförde arbetet snabbt och effektivt. Bra bemötande då man ringde deras reception också.

Johan K
Skrev om Nova Solar AB

Trevliga killar som va och gjorde jobbet. Sedan hade jag velat ha en liten genomgång hur allt funkar. Men det kanske kommer senare.

Gerhard D
Skrev om Nova Solar AB

Vi blev bra bemött och hantverkarna monterade på ett smidigt sätt. Vi väntar fortfarande på klartecken från Ellevio för att sätta igång anläggningen och det känns inte bra.

Magnus G
Skrev om Nova Solar AB

Mycket smidigt att anlita Nova Solar. Snabb leverans, snabbt igångsatt arbete. Mycket bra information och dialog. Fantastiskt trevliga och fint utfört arbete. Även otroligt bra stöd och hjälp av Sofia på huvudkontoret! Här har vi företaget som går all in för att jag som kund ska bli nöjd! Kommer rekommendera er!

Mona S
Skrev om Nova Solar AB

Allt bra,vänligt bemötande och bra jobb.

Robert G
Skrev om Nova Solar AB

Har inget att klaga på gällande Nova Solars leverans och installation av 24 st solpaneler. Snabbt och smidigt. Duktiga installatörer som städade och tog hand om allt emballage efter sig. All dokumentation kom samlat och i samband med att installationen var klar. Om man ska vara petig så hade jag velat ha en liten överlämning av anläggningen när den är färdig även om det kanske går att läsa sig till i dokumentationen. Känns alltid bra att få prata med någon och veta att allt är klart.

Arne Ö
Skrev om Nova Solar AB

Leverans och arbete på plats utmärkt. Val av produkter utmärkt. Arbetet med dokumentation mindre väl utfört. Saknar fortfarande garantisedlar för solpaneler och växelriktare trots 1 månad sedan dokumentationsleverans. Nova Solar uppfyllde mina förväntningar väl. Bemötandet oftast bra men någon person har inte klart för sig rollen beställare och leverantör. Rekommenderar gärna andra att anlita företaget. Entreprenaden innehöll 30 st solceller (Longi 430WHI-MO 6 FB och växelriktare Huawei SUN2000-10KTL-M1) med montage och driftsättning.

Dino M
Skrev om Nova Solar AB

Hjälpsamma och professionella i sitt bemötande, utförande och support efteråt.

Fredrik S
Skrev om Nova Solar AB

Bra service och bra pris. Trevlig personal

Marcus N
Skrev om Nova Solar AB

bra från start till mål. tydlig kommunikation. Klara i god tid innan senast beslutade datum. Snygg installation av solceller.

Nikolaos P
Skrev om Nova Solar AB

Väldigt bra bemötande, proffesionellt attityd. De installerade solpaneler.

Mikael S
Skrev om Nova Solar AB

Köp av solcellsanläggning utav Nova Solar genom Sunhero upphandling. Bra, smidig och informativ hantering hela vägen fram. Bara positivt så här långt kring information, leveranstid och montage. De frågor vi har haft på vägen har besvarats snabbt. Det som kvarstår är besiktning. Framkommer inget större där så är vi väldigt nöjda!

Orvar M
Skrev om Nova Solar AB

Toppen!!! Allt perfekt! Hoppas det fortsätter!

Per T
Skrev om Nova Solar AB

Köpte solcellsanläggning av Nova Solar genom Sunhero. Trevligt bemötande och bra jobb utfört så vitt jag kan bedömma. Hittills har mina förväntningar när det gäller leveranstid överträffats. Det återstår uppstart av anläggningen så jag hoppas på ett bra avslut.

Per E
Skrev om Nova Solar AB

Nova Solar både informerade och aviserade i god tid hur och när installationen skulle göras. Även leveransen av materialet sköttes med bra kommunikation. Själva installationen var utmärkt utfört och det märktes att de hade erfarenhet av installationer och var noggranna. De gjorde det dessutom i början av januari i - 5 gr kyla utan att klaga. De var också noga med säkerheten. Bra dialog och uppföljning av var vi bäst installerade växelriktaren. Jag hade problem med wifi för appen mot växelriktaren. Det löste Nova Solar och... 

Walderyd W
Skrev om Nova Solar AB

Bemötande och genomförande klart över förväntningarna.

Atli S
Skrev om Nova Solar AB

Duktiga och trevliga. Men inte så bra att meddela i tid leveransen och arbete så att man kan förbereda

Lisa N
Skrev om Nova Solar AB

Vi har köpt solpaneler med montering. Allt har fungerat smidigt och med trevligt bemötande. Så här långt har allt varit bra. Vi har dock inte haft slutbesiktning ännu, så nu hoppas vi på att sista biten fungerar lika bra också.

Lars-Gunnar G
Skrev om Nova Solar AB

Allt har hittills fungerat mycket bra. Lätt att få tag på Nova solar vid eventuella frågor!

Anneli S
Skrev om Nova Solar AB

Mycket bra process från början till slut med bra samordning internt och med nätleverantör, underleverantörer och besiktningsmän. Väldigt snabb och tydlig information och återkoppling på frågor under vägen. Noggranna och proffsiga montörer.

Michael D
Skrev om Nova Solar AB

Kvalitet på utförandet var mycket bra, gick inga genvägar utan installerade paneler växelriktare och kabel korrekt, snyggt och prydligt. Installationstillfället kom väldigt plötsligt. Visste ungefär vilka veckor men ringde till slut dagen före men gick bra. Trevligt bemötande. Fick dock påminna nån gång om glömda takplattor i dagens slut men fixade det snabbt. Sånt som händer.

Erik Oskar L
Skrev om Nova Solar AB

Har för andra gången anlitat Nova Solar för inköp och montering av solcellsanläggning. lika nöjd andra gången som första, man håller vad man lovar, bra priser, bra produkter, felfria installationer och mycket god kommunikation genom hela processen. 5 solar av 5. //Oskar

1
Joel D gillar detta
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Erik H
Skrev om Nova Solar AB

Mycket bra bemötande samt noga och väl utfört arbete.

Joakim R
Skrev om Nova Solar AB

Bra och trevlig personal. Återkoppling fungerat bra Arbetsmiljön fruktansvärt, inget riktigt Fallskydd. Sätter fast en sektorn av ställning som fanns i hängrännan med spännband, om det blåser så kommer den ta med sig ställning och hängrännor. om någon finns i den så hade det varit fruktansvärt. Tråkigt att företaget utsätter killarna för sådana risker😡

Viveka H
Skrev om Nova Solar AB

Installation av solceller. Mycket bra bemötande.

Ove S
Skrev om Nova Solar AB

Det ät för tidigt att ge ett omdöme redan nu, Vill vänta tills efter besiktningen innan vi kan ge ett slutgiltigt omdöme. Dock anser jag att Nova Solar borde bli bättre på framförhållning och information. * Vid den första inspektionen kom vi överens om att installatören skulle bestämma exakt vart markröret skulle grävas ner, Därför kom vi överens om att ni skulle ge mig viss framförhållning så att jag skulle ha tillräckligt med tid att gräva. Att då montörerna komma först på eftermiddagen innan installationen skall... 

Mats E
Skrev om Nova Solar AB

Vi är väldigt nöjda med hur de planerat, informerat om och genomfört monteringen av solcellerna på vårt tak. Kan varmt rekommenderas.

Peter O
Skrev om Nova Solar AB

Toppen från början till slut. Helnöjd, bra upplägg med leverans och montering. Bra bemötande av duktiga montörer och en glad tjej (Fia) på kontoret.

Filtrera omdömen