Nova Solar AB

• BadgeFiveYears
  • BestInSweden2025
4.4
Ring 0300-201 00 Dela

Vi är det lokala solenergiföretaget som har största fokus på service och utförande. Därför står vi stolta med att visa vad våra kunder tycker om våra projekt. Vi håller till i Kungsbacka, Norra Halland, men arbetar över stora områden och med alla typer av system och materialtillverkare. Oavsett om du vill ha en hel solcellsanläggning,...

507 omdömen om Nova Solar AB

Sedan starten hos Reco 2021

Mats B
Skrev om Nova Solar AB

Bra förklaring om vad man har att erbjuda, och personlig presentation på plats. Bra anpassning av utrustningen när väl Elektriker var på plats för installation

Tony L
Skrev om Nova Solar AB

Kontakten med Nova Solar har fungerat väl. Mina förväntningar på Nova Solar var höga, och de har levt upp till dessa. Monteringen av Solceller och batteri är väl utfört. Tony Librand

Staffan S
Skrev om Nova Solar AB

Fått paneler och batteri installerat. Snabb och bra leverans/installation. Det som kan förbättras lite är kommunikationen när saker och ting är planerat och hur det är planerat.

Anders N
Skrev om Nova Solar AB

Tydlig information och kommunikation i alla delar. Snabba svar på frågor samt förklaringar.

Birger J
Skrev om Nova Solar AB

Förhållandevis bra pris på solcells batteri + installation + inställning av optimeringsapp! Snabb leverans och installation!

Benny S
Skrev om Nova Solar AB

Mycket nöjd. Allt har fungerat jättebra. Det har varit lätt att få svar på frågor har dom inte kunnat svara på telefonen så har dom ringt upp. Installation gick superbra. Kan verkligen rekommendera Nova Solar.

Pål N
Skrev om Nova Solar AB

Nova Solar AB är mycket professionella i sitt arbete från beställning till färdig installation. Tydlig och bra kommunikation med kontor, installatör och elektriker. De arbetar snabbt, effektivt och ändå noggrant. Anställda håller vad de meddelar vad gäller bokade dagar, tider och leveranser. Solpaneler, Batteri och Kablage är installerade på ett mycket bra och design mässigt fint sätt. Kan varmt rekommendera ovan företag.

Michael K
Skrev om Nova Solar AB

Nova Solar exemplariska. Drog ut på tiden pga elektrikerna kom, försvann, kom, dock ett UE företag. Så Nova i sig har varit hur grymma som helst!

Maria B
Skrev om Nova Solar AB

Killarna som var hos oss var både trevliga och effektiva. Allt gick snabbt och lätt. Nöjd med installationen.

Tommie K
Skrev om Nova Solar AB

Jag kan inte svara ännu. Jag måste utvärdera ett tag till och kolla vissa grejer… Skicka en ny utvärdering om några veckor så svarar jag. MVH Tommie

David O
Skrev om Nova Solar AB

Bra kommunikation och snabb installation efter överenskommelse.

Martin E
Skrev om Nova Solar AB

Min upplevelse av Nova Solar är mycket positiv. 2014 lade de på 44 solpaneler (19 kW) på taket. 2025 uppgrades, genom Nova Solar, växelriktaren, en modernare elbilsladdare samt batterilager, allt från Sigenergy. Hittills har allt fungerar perfekt. Dialogen mellan Nova Solar och mig har fungerat fint fint.

Mikael N
Skrev om Nova Solar AB

Tog lång tid innan de kom men när de väl var här löste de det omgående, så jag är nöjd

Toni Andreas S
Skrev om Nova Solar AB

En solcellsanläggning är en stor investering, och tyvärr finns det många oseriösa aktörer i branschen. Jag tog därför in flera offerter och pratade med många olika säljare innan jag bestämde mig. Nova var inte bara mest prisvärda, de gav också ett seriöst intryck. Elektrikern och montörerna som gjorde jobbet la ner ett enormt engagemang och arbetade för att få till snygga och genomtänkta kabeldragningar. Det märktes verkligen att dom ville få de bra och brydde sig om resultatet. Nova har förstått något viktigt – i en...

Joel D gillar detta
Bjöns Max E
Skrev om Nova Solar AB

Från början till slut så gick allt smidigt Berra gjorde bra rekomendationer på anläggningen och förklarar bra dom olika för- och nackdelarn med olika märken och modeller. Instalationen gick snabbt och smidig och dom gömde undan alla kablar på bästa sätt

Magnus N
Skrev om Nova Solar AB

Planering och installation var perfekt. Driftsättningen var tveksam pga en anmärkning från nätägaren. Oklart vad NovaSolar gjorde och dålig feedback. Efter en dryg månad var vi igång efter flera påtryckningar.

Peter N
Skrev om Nova Solar AB

Professionella, effektiva och trevligt bemötande

Carina S
Skrev om Nova Solar AB

Vi investerade i solceller med batteri från Nova Solar. Vi har blivit trevligt och bra bemötta genom hela processen. De har varit informativa och svarat på alla våra frågor. Solcellerna är snyggt monterade på det sätt vi vill ha, med lutning på ett platt tak. De arbetade snabbt, tog en vecka för all montering och installation. Ser bra ut. De tog med sig allt emballage och städade upp efter sig. Anläggningen fungerar som utlovat och vi producerar el till oss själva, till batteriet och till försäljning. Vi gjorde en extern...

Johan R
Skrev om Nova Solar AB

Överlag mycket bra bemötande men lite struligt kring startdatum pga av förseningar med tidigare installation. Bra och smidigt genomförande, bra dialog, inga konstigheter där. Installation och solpaneler, batteri och elbilsladdare. Jag skulle vilja ha lite mer info om systemet/appen och hur jag kan använda det på bästa sätt men de har en bra support man kan ringa till.

Hans A
Skrev om Nova Solar AB

Bra bemötande. Löst uppgiften. Nöjd. Kan rekommenderas.

Inga-Lill G
Skrev om Nova Solar AB

Trevligt bemötande i telefonen och hemma hos när batteriet installerades.

Thomas Edwin D
Skrev om Nova Solar AB

Bra, effektivt och professionellt. Kan inte bli bättre än så

Peter L
Skrev om Nova Solar AB

Bra och proffsigt hanterat, bra dialog, håller vad dom lovat.

Lars L
Skrev om Nova Solar AB

Bra konsultation, snabb leverans, snabb hjälp av kundtjänst

Hans Ö
Skrev om Nova Solar AB

Fick besked om när de skulle komma och böja med installationen av anläggningen. Sedan flöt allt på bra och i rätt takt. Personalen var trevlig och hjälpsam med att svara på frågor. Inget att klaga på. Deras kontakt med el leverantören var också bra så allt flöt på i ett fint flöde.

Johanna N
Skrev om Nova Solar AB

Väldigt bra på alla fronter från start till mål. Rekommenderar starkt!

Björn H
Skrev om Nova Solar AB

Kunniga. Håller vad de lovar. Bra support/hjälp även efter installationen.

Lars S

Hjälpsamma, kom på utlovad tid, löste mitt problem. Toppen Mvh/Lars

Annika K
Skrev om Nova Solar AB

Väldigt proffsigt och personligt bemötande. De är väldigt kunniga inom sitt område. Jag pratade med flera kollegor på Nova Solar från införsäljning till färdig anläggning och alla har varit väldigt trevliga och och proffsiga i sin roll. Jag har känt mig väl omhändertagen längs med hela processen.

Erik C
Skrev om Nova Solar AB

Trevlig säljare och levererade allt som de hade lovat.

John Ö
Skrev om Nova Solar AB

Bra, informativa och lyhörda genom hela försäljningsprocessen. Det var enkelt att hitta en lösning där de kom med installationen. Toppennöjd

Sarmad S
Skrev om Nova Solar AB

Duktiga, professionella, jobbar rent och snyggt. Oberoende Besiktning visar nästan inga fel eller avvikelser med jobbet. Toppen!

Johan M
Skrev om Nova Solar AB

Köpte solcellsanläggning och batteriinstallation av Nova Solar. Jag uppfattar dem som bra på att återkoppla och svara på kundens frågor via mail och telefon. Installatörerna imponerade inte då utförde sitt arbete slarvigt t ex vid montaget av infästningarna av solcellerna. Vidare utförde de inte arbetet så som vi kommit överens om. Ska du installera solceller med Nova Solar bör man vara hemma och bevaka att arbetet utförs så som överenskommet.

Hossein G
Skrev om Nova Solar AB

Jag fick ett gott intryck av säljaren och de övriga tekniker som jobbade hos oss

Jonas L
Skrev om Nova Solar AB

Har fungerat bra genom hela processen. Alltid snabb återkoppling och trevligt bemötande. Mycket nöjd med min anläggning.

Jan G
Skrev om Nova Solar AB

Bra, trevlig och proffsig! Kan rek!

Anna T
Skrev om Nova Solar AB

Säljaren var riktigt dålig, det enda han gjorde var snacka skit om alla andra bolag. Anledningen till att vi ändå valde Nova solar var bla pga deras höga betyg här på reco. Så det vill vi nu åtgärda. Säljaren viste uppenbarligen inte vad han pratade om då han t.ex. sa att man själv fritt kunde välja antal paneler på var sida av taket, det framkom senare att det inte gick att sätta färre än 8 paneler på en sida. Säljaren missade även vilket betalningsalternativ vi valde vilket gjorde att vi i slutändan fick ett felaktigt...

Sören E
Skrev om Nova Solar AB

Bemötandet var mycket bra. De mötte upp samtliga förväntningar. Solpaneler, växelriktare och batterier

Toomas P
Skrev om Nova Solar AB

Bra håller tider informerar bra snygga arbeten

Håkan K
Skrev om Nova Solar AB

Snabb hjälp och lite byråkrati.

Björn L
Skrev om Nova Solar AB

Bra information och lätta att komma i kontakt med. Nöjd med installationen av solcellerna. Skulle anlita dem igen.

Karl E
Skrev om Nova Solar AB

Jobbar bra, har problem med leveranser av resery

George S
Skrev om Nova Solar AB

Väldigt nöjd trots lite förseningar.De var ganska lätta att få tag i och allt flöt på när de väl började montera anläggningen. Väldigt duktig och trevlig personal på plats, tack Marre, Tobbe och Fredrik

Johan A
Skrev om Nova Solar AB

Nöjd Novas engagemang att driftsätta min anläggning. Säljare har varit tillgänglig för frågor och support. Rekommenderas!

Björn L
Skrev om Nova Solar AB

Rådgivande - när de var på besök, och sedan snabb leverans. Jag köpte solceller och batteri, och det fungerar väl

Björn N
Skrev om Nova Solar AB

I princip OK som leverantör så här långt, men installationen blev inte enligt mitt önskemål. Jag tycker personalen behöver förbättra sitt sätt att bemöta oss kunder.

Anders A
Skrev om Nova Solar AB

allt var perfect proffsigt vi köpte solcellsanläggning

Olaf P
Skrev om Nova Solar AB

Det var alltid lätt att kommunicera med Nova Solar. Killarna som installerade vår solcellsanläggning och batterisystem var väldigt trevliga och kunniga. De gjorde ett kanonjobb på kort tid - efter 1.5 dagar var allt fixat och klart. De stämde av med elektrikern och mitt elhandelsbolag så att jag kunde slå på anläggningen några dagar senare. Nova Solar var tydlig med alla detaljer och stämde alltid av med mig som kund. Jag är väldigt nöjd med Nova Solars service och kvaliteten av installationen och anläggningens komponenter.

Andreas P

Bra kunnig Personal trevliga. Allt bra utfört

Karl K
Skrev om Nova Solar AB

Leveransen blev tyvärr försenad och vi hade lite uppstartsproblem pga av semestertider, men på det stora hela en bra upplevelse och systemet verkar än så länge fungera väldigt bra!