Trevlig personal som gjorde ett bra jobb! Kommer att utnyttja deras hjälp i framtiden.
Nybergs Fordonsteknik Habo
Välkommen till Nybergs Fordonsteknik Habo – din Autoexperten Bilverkstad i Habo! Hos oss får du personlig service och professionella verkstadstjänster för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, bromsbyte, däckservice samt installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi har...
9 omdömen om Nybergs Fordonsteknik Habo
Mycket bra och personlig service.
Nybergs Fordonsteknik i Habo visade otroligt bra service känsla när jag var knipa när fick problem med min bil och är så tacksam för det. Jag ger företaget med Jonas i spetsen alla plus som går att uppbringa! 👏👏👏👏👏
Trevliga och hjälpsamma. Har alltid fått ett mycket bra bemötande.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bokade service på min bil hos dem. Enkla att nå och boka tid, snabbt kostnadsförslag. Korta kötider, fick tid när jag önskade. Trevligt och proffsigt bemötande, definitivt värt fler besök 👍 /Christer Sandblom
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar från verkstan
Mycket trevligt bemötande. Snabb service. Jobbet gällde byte av avgasrör.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Hade lite bråttom att få bilen fixad innan lång helgen . Det ordnade dom fint .
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänliga hälsningar från verkstaden
Mycket bra. Har anlitat Åke sen bilen var ny. (2011 Volvo S60). .
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Rekommenderar stark mycket nöjd !
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Med vänliga hälsningar vi på verkstan