Mycket bra bemötande 👌av servicetekniker
Nybergs Fordonsteknik Habo
Välkommen till Nybergs Fordonsteknik Habo – din Autoexperten Bilverkstad i Habo! Hos oss får du personlig service och professionella verkstadstjänster för alla bilar oavsett märke och modell. Vi erbjuder bilservice, felsökning, bromsbyte, däckservice samt installation av motor- och kupévärmare och montering av dragkrok. Vi har...
99 omdömen om Nybergs Fordonsteknik Habo
Välkomnande bemötande vid första kontakten och väldigt trevlig personal. Bra med kontakt under jobbet med ett elfel som inte var självskrivet. Mycket nöjd med helheten bara plus. 🤗
Supersnabb service, väldigt fint bemötande, klar och tydlig information. Rekommenderas!
Det var så smidigt och väldigt bra kommunikation från deras sida med pris och vad som ska göras. Kan stark rekommendera till andra!
Trevlig personal och fin service. Rekommenderas.
En jätte fin service Jätte tack
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Snabb och prisvärd montering av extra ljus
Trevlig och inhörande kille bra bemötande.
Trevligt. Mycket bra. Snabbt däckbyte.
Bra personal och bra bemötande.
Vänligt bemötande och kunnig personal som löste mitt problem!
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Trevligt samtal med teknikern och bra information om arbetet. Rune
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Väldigt trevlig personal som var tydliga med pris och tid. Rekommenderas
Fick hjälp snabbt .. trevligt bemötande
Bra bemötande av personalen Snabbt jobbat med mitt fordon Bra pris på arbetet
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Snabbt, smidigt och serviceminded!
Bra bemötande Kunnigt Klar enligt överenskommelse
Professionellt och fint bemötande. Kände mig trygg och i goda händer. Han tog av sin tid att svara på alla frågor, gav detaljerad tydlig information beträffande AC felsök och AC reparation jag kom dit för. Erbjöd snabb tid och snabbt utfört med bra pris för både service och reparation. Han passade även på att erbjuda byte av kupéfilter. Kollade även upp information om medlemsservice för in och utvändig biltvätt och priser. Fräsch byggnad, bra läge. Jag har bara bra saker att säga om hela upplevelsen. AC verkar fungera på...
Snabbt och bra, trevligt bemötande.
Jag fick fantastisk bra hjälp och är så nöjd.
Så nöjd! Bästa servicen man någonsin kan önska
Bra bemötande, mycket trevliga lokaler. Återkommer
Jonas är en mycket duktig mekaniker
Snabbt utfört jobb och trevlig personal
Bra bemötande löser uppgiften på ett bra sätt.personlalen gör det där mer som inte är nöd vändigt
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Mycket bra bemötande hade höga förväntningar som ni levde upp till med marginal tacksam att ni sökte begagnade reservdelar lite tråkigt dock att ni inte släcker tvåor från besiktningen vilket jag vet att en del verkstäder gör men sammantaget en bra upplevelse
Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!
Trevlig personal och bra utfört arbete
Smidig bokning och bra service
Mycket trevligt bemötande när man kommer in i verkstaden. Medarbetarna har en stor förståelse för hur jag vill ha min bil servad och hjälp med de eventuella problem som jag har. Jag servade vår Skoda med bra resultat, och kommer att fortsätta med detta. Troligtvis kommer vi även att serva vår Volvo där i framtiden.
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Fick hjälp med reparation av broms v bak. Kom akut på måndagen och bilen var klar på förmiddagen dagen efter. Fantastisk service.
Bilen jag har köpte jag hos Nybergs i Habo, för ett år sedan. Nu var det dags för en årlig service plus kamremsbyte. Jag bokade tid hos Nybergs Fordonsteknik i Habo genom personligt besök, eftersom jag bor i närheten. Jag fick snabbt tid efter några dagar. Mycket trevligt bemötande. Jag fick bra information av fordonsteknikern om arbetet som skulle göras och vad det skulle kosta.. Mina förväntningar var höga inför servicen, De uppfylldes med stort förtroende för en mycket kunnig fordonstekniker, som jag upplevde honom....
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Mycket trevlig personlig kontakt och professionellt utfört arbete!
Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Vi välkomnar dig gärna igen när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök
Jonas Wigenmark Jonas Wigenmark är toppen Tänker på allt. Jag åker gärna 8 mil t.o.r för service hos honom. Han servar våra bilar under många år. När han bytte arbetsgivare till Er. Följde vi med. Vi har 3 bilar. Bland annat Volvo PV 544 1962.
Mycket trevligt person tillmötesgående bra kontakt
Ett mycket trevligt bemötande där jag även fick lära mig något. Dessutom var hanteringen mycket snabb.
Snabb och superbra service. väldigt bra bemötande från teknikern också.😊
Bra bemötande och lätt att nå på telefon vid frågor. Beskrev tydligt vad som behövde repareras och såg till att få tag i begagnade detaljer med bra kvalitet för att hålla priset nere så gott det gick.
Lätt få kontakt med och få snabb tid. Starkt minus för bemötande i telefon under dagen för åtgärd, hyfsat dryg/nedlåtande person när han gav framtida råd..
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Varje servicebesök fungerar alldeles utmärkt.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Ok pris. Årlig service och service av AC. Mycket bra bemötande och bra svar på mina frågor
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Alltid trevliga och tillmötesgående. Smidigt att få en tid. Svarar alltid när man ringer till verkstaden och får bra hjälp. Kan verkligen rekommendera att lämna in sin bil här.
Trevlig personal! Bilen går bättre!
Bra arbete. Ett bra och personligt bemötande.
Bra bemötande. Snabb service. Återkommer gärna.
Trevligt bemötande och dom gjorde vad vi kom överens om när min bil var på service
Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.
Kanon bra service samt trevlig & kunnig personal kommer fortsätta lämna mina bilar där .. Peter Hjalmarsson
Bra och smidigt prisinidikatipnen sen innan stämde fick till och med lite lägre pris.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Bra, jätte nöjd med bemötandet. Trevlig personal och inget att klaga på
Ett proffsigt och vänligt bemötande. Tog sig tid att förklara felet och visa den trasiga delen när jag hämtade bilen (service och byte av vattenpumpen).
Bra bemötande och väl utfört jobb. Återkommer när det är dags nästa gång.