Lyhörda för kunders önskemål, enkla att ha att göra med. Proffsigt bemötande, tryggt!
Nybyggdens Bygg AB
Nybyggdens Bygg AB är ett byggföretag som startades i mars 2023. Det drivs av Oskar Johansson och har utgångspunkt i Älmhult. Nu även filial i Växjö & Ljungby. Nybyggdens Bygg AB består av, förutom Oskar Johansson, 20 glada snickare som tillsammans besitter många års erfarenhet och kunskap av alla typer av projekt. Vi kan tryggt...
63 omdömen om Nybyggdens Bygg AB
Sedan starten hos Reco 2024
We have enjoyed working with Oskar, now onto our third project. He is knowledgeable, friendly and English speaking which was helpful. The team offers a broad range of services which we needed, from heatpumps to bathroom installation, windows and doors, roof repairs, drainage and grading. We look forward to seeing our next project!
Jag har på kort tid anlitat företaget i olika ärenden, och har mött mycket engagerade medarbetare med hög servicegrad. Ett flexibelt företag som hela tiden ser till kundens bästa. Man löser arbetsuppgifterna snabbt, men ändå noggrant.
Kommer i tid, utför arbeten professionellt och har en super ledning. Rekommenderas
Vårt samarbete med Nybyggdens Bygg fungerar väldigt bra!
Mycket nöjd med Nybyggdens Bygg. Bytte tak åt mej, jobbet förlöpte precis som avtalat. Mycket kunnig och trevlig personal. Jag ringer denna firman nästa gång jag ska ha något gjort.
Mycket bra! Duktiga snickare, trevliga och tillmötesgående & bra resultat!
Kan rekommenderas varmt. Mycket trevliga och professionella. Duktiga, Jobbar hårt.
Förutom sen start så blev jag vänligt och proffsigt bemött i alla avseenden. Tydlig offert som nästan höll hela vägen, men tillkomna kostnader är aldrig roligt och drar ner betyget något.Hade hellre fått en ca summa på detta innan. Många bra ideer kring lösningar av detaljer som jag inte själv tänkt på och som bidrog till att resultatet blev väldigt bra. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet.
Bytte ett räcke. Kom samma dag som utlovat, gjorde bra jobb till bra peng. Rekommenderas!
Vi har haft bra dialog med vad vi som kund önskat. De återkommer alltid så snart de kan och svarar på frågor. Vi är mycket nöjda.
Takbyte. Mycket positivt bemötande.Alla lika duktiga och trevliga.Jobbet väl utfört och helt enligt överenskommelse.Jag är helnöjd.Rekommenderar gärna Nybyggdens bygg.10 stjärnor.
Trevliga professionella och kunniga medarbetare som genomförde takbytet helt enligt offert och tidplan
Riktigt trevliga och proffsiga.
Oskar var helt fantastisk! Han följde med oss på en visning när vi inte riktigt visste vad vi skulle leta efter, och hjälpte oss att se både möjligheter och saker att tänka på. Hans råd var tydliga, proffsiga och väldigt hjälpsamma. Vi kände oss trygga och uppskattade verkligen hans engagemang – kan varmt rekommendera honom!
Hej! Byggde nytt badrum och blev som förväntat. Kan varmt rekommendera företaget. Med vänlig hälsning! /Desirée
Vi är himla nöjda både med utfört arbete och byggarnas bemötande.
Jag är supernöjd med deras arbete och alltid ett trevligt bemötande. Är snabba och kommer när de lovar. Har bara positivt att säga om dem.
Kul att höra! Tack för förtroendet.
Vi lät Nybyggdens Bygg byta vårat tak efter rekommendation från en kompis dem varit hos. Och det var inget dumt beslut! Oerhört noggranna, snabba och kommunikativa. Vi är mycket nöjda, vi kommer definitivt bli en av alla återkommande kunder. //Lucas
Allt har egentligen överträffat förväntningarna! Kan inte annat än att rekommendera Nybygden, vilket jag redan gjort till kollegor. Fredde och Rickard är superbra att ha med att göra,snabba, noggranna och duktiga. Bra och enkel dialog. Bra hantverkare är guld värt, och det tycker jag att jag har fått i Nybygden!
Fantastiskt snabba och otroligt trevliga. Vilka proffs.
Mycket nöjda! Proffsiga killar som inte är rädda för att ta i och jobba på!
Kunniga och pålitliga. Lätt att komma i kontakt med. Kommer med egna kreativa lösningar. Fint resultat.
Ett mycket trevligt bemötande av alla hantverkarna på på Nybyggdens Bygg. De rekommenderas varmt!
Tog kontakt med Nybyggdens Bygg AB för att byta trall och bygga ut altangolvet, byta två ytterdörrar samt helrenovera två badrum. Redan efter offertförfrågan via deras onlineformulär fick jag snabb återkoppling och ett möte bokades snabbt med projektledaren för att gå igenom detaljer och kostnad. Projektledare, snickare och elektriker har bemött mig på ett mycket trevligt och professionellt sätt. Altanen och de nya ytterdörrarna är nu på plats och resultatet blev både välgjort och riktigt snyggt. Badrummen är inplanerade...
Vi är mycket nöjda och imponerade med fixet av vår renovering av en 1800-talsveranda. 150 år gamla ruttna ekstolpar skarvades och togs till vara på och snickarglädje ordnades enligt original. Taket byttes och förbättrades enligt deras förslag. Vi njuter varje dag av vår nygamla veranda. De var därutöver lätta att få kontakt och prata med. Överlag en supertrevligt gäng!
Bra när det händer snabbt, och blir färdigt. Duktiga och trevliga killar. Mycket nöjd 😊
We had our roof renewed by Nybyggdens Bygg AB. We are very glad with the kind and professional team that worked on our home. They all worked in a tidy and efficient way, leaving the worksite around the house clean and safe for our young children. We are looking forward to have them here for the next big job we can’t do our selves.
Tak och fönsterbyte gjordes. Allt utfördes på ett smidigt sätt, engagemang rakt igenom och en tydlig kommunikation hela tiden. Många bra idéer som man inte själv tänkt på! Vi är helnöjda
Vi anlitade Nybyggdens Bygg när vi skulle byta tak och fönster. Fick bra och seriöst första intryck som gjorde att vi aldrig tvekade. Väl på plats har gänget varit proffsiga och tillmötesgående hela vägen. Och det är även första gången jag upplevt god kommunikation med kunden vilket verkligen har uppskattats. Rekommenderar verkligen detta företag!
Jag fick hjälp med byte av brädfodring på mitt lilla soldattorp. Jag är mycket nöjd med resultatet! Hampus och lärlingen Frans var duktiga, noggranna och trevliga 😁
Kontaktade Nybyggdens Bygg för offert på takbyte på vår villa. Efter genomgång på plats av arbetets omfattning fick jag inom kort en offert på arbetet. Takbytet genomfördes på 3 veckor på ett professionellt sätt av kunniga snickare och vi är mycket nöjda med arbetet.
Blev bra bemött och fick ett nytt värmesystem på mindre än 1 vecka 🙏 Renoverat ett rum i källaren och sonen blev såååå nöjd. 😀
Väldigt bra, snabbt och smidigt bemötande. Lyhörda för mina önskemål. Upplysande om saker jag ej hade kunskap om. Snabbt genomfört takbyte.
Mycket bra, jättebra arbete. Det blev mycket bra.
Trevligt och professionellt bemötande. Håller vad dom lovar, rekommenderas utan tvekan!!!
En riktigt slitvarg Mycket trevlig och noggrann personal Ska hjälpa mig att byta tak
Jag blev väldigt fint bemött från första< kontakt till sista Ja förväntningarna uppfylldes jättebra. Det gällde att byta tak på ett c:a 200 år gammalt snett och vingt gammalt hus.Killarna gjorde ett utomordentligt snyggt jobb. Dessutom var dom roliga och trevliga hela tiden. Jag kommer att rekommendera Nybyggdens Bygg till alla jag känner.
Trevliga snickare som utför ett noggrant och snyggt arbete!👍
Har bara gott att säga om företaget och dess anställda. Blev vänligt bemött och jag uppskattade den tydliga och kontinuerliga kommunikationen under hela arbetets gång. Jobbet gjordes snabbt och med väldigt hög kvalitet. Kan varmt rekommendera dem för renovering och byggnation.
Väldigt trevligt bemötande och tillmötesgående. Proffsiga och snabba och väldigt noggranna. Oerhört nöjd med arbetet och kommer anlita Nybygden igen!
Supernöjd med min renovering och utbyggnad. Nybyggdens Bygg gjorde arbetet på utsatt tid och inom offertens pris. Kan starkt rekommendera och kommer framöver anlita till alla mina projekt.
Hur togs du emot av Nybyggdens Bygg AB? – Vi fick enorm hjälp av Oskar från Nybyggdens Bygg AB. Han identifierade tydligt vad problemet var, hur vi kan lösa det med hjälp av hans företag och när renoveringen ska starta. -Vilka förväntningar hade du och hur uppfyllde Nybyggdens Bygg AB dem? Vi hoppades på tydligt kommunicerat hur problemet med vårt hus skulle lösas och hur mycket det skulle kosta. Oskar tänkte noga och skrev på papper vad vi kunde förvänta oss. - Sammanfatta din upplevelse och beskriv ditt köp av produkten...
Mycket trevliga att samarbeta med. Snabba och väl utförda jobb med byte av fönster och panel på vårt förråd!
Snabb och proffsig hjälp när jag totalrenoverade mitt ca 60 år gamla badrum, inklusive stambyte och nya vattenledningar. Serviceminded och mån om att lyssna på önskemål och hitta lösningar. Jag har redan bett dem om offert på ytterligare ett jobb på mitt hus.
Regling och plåttak. Snabbt och välgjort! Tack!!
Roligt att höra. Vi ser fram emot fler arbeten!
Hjälp med diverse snickerier samt byte av dörrar och fönster. Kan varmt rekommendera Nybyggdens bygg då engagerade och inlyssnande.
Vad roligt att ni känner er hörda och är nöjda med arbetet som utförts!
Snabb service och mycket trevligt bemötande, vi uppskattade mycket att ni kom ut på en röd dag!
Vi försöker i den mån att lösa akutjobb även med kort varsel. tack för förtroendet!
Mycket duktiga och punktliga killarna, utför arbetet som lovat i rätt tid och bra kvalitet. Rekommenderar dem starkt
Tack för de fina orden, De värmer!
Håller vad dem lovat! Trevliga!
Det tycker vi är superviktigt att hålla vad som lovas. Du var minsann rätt trevlig själv!