Mycket bra service och trevlig personal
Nymans Bilservice
Välkommen till Nymans Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Nordmaling! Vi erbjuder service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice med däckbyte och däckförsäkring, batteritest och batteribyte. Vi installerar även motor-...
17 omdömen om Nymans Bilservice
Bemötandet på Nymans bilservice är alltid jättebra och trevligt . Jag har alltid upplevt att de levererar det som de har sagt. Deras jobb på mina bilar har alltid varit bra. Den här gången så byttes bromsskivor och belägg. Fick en tid för leverans av bilen. En dryg timme efter det så ringde de upp och det var bara att hämta bilen. Jag väljer alltid Nymans. Duktiga personer som jobbar där.
Mycket bra bemötande, trevliga killar med god service.
Lätt att få tid Trevligt bemötande
Gjorde ett bra jobb med mina bromsar på bilen.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Nymans Bilservice
Allt har fungerat väldigt bra.Bra och trevlig personal
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Mycket bra. Snabb hjälp och tydlig beskrivning av problem och åtgärder.
Duktiga pojkar som trevligt, ärligt och ledigt bemöter samt löser problem inom stipulerad tid.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Bra service trevlig personal. Lång väntetid
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt. Hälsningar Verkstan
Trevligt bemötande. Bra diskussion och rådgivning. Olje- och filterbyte, genomgång av bilen.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Flexibel och snabb service. Priset var lägre än förväntat. Kamremsbyte på husbil.
Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Killarna på Nymans Bilservice gör ett helt grymt jobb. En "riktig" bilverkstad där man kan lämna in sin bil och faktiskt få den lagad! Som exempel så fick jag pris på märkesverkstad för att laga ett avgasläckage, 38000kr skulle det gå loss på, pga partikelfiltret blev inblandat. Killarna på Nymans Bilservice plockade ner avgassystemet och lyckades hitta en extremt kort flexmuff och svetsa och fixa problemet. Alltid supertrevliga och väldigt service-minded. Rekommenderar Nymans till alla jag träffar!
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande. Snabb hjälp!
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Trevligt bemötande och snabb service
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande, bra jobb och allt så helt ok.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Ofta har det varit mycket trevligt att besöka verkstad för att fått bilen reparedat. De är hjälpsamma att hitta lösning oliga proplem i bilen. Det enda nackdel ibland för långa vänttetider att få fel lagat.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss, vi tar till oss din feedback. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt kundbemötande Bra service Duktiga bilmekaniker
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen! Hälsningar från oss på verkstan