Nymans Bilservice

Nymans Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.7

Välkommen till Nymans Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Nordmaling! Vi erbjuder service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Vi hjälper dig med bilservice, felsökning, reparationer, bromsservice, däckservice med däckbyte och däckförsäkring, batteritest och batteribyte. Vi installerar även motor-...

145 omdömen om Nymans Bilservice

Lars Olof Wilhelm N
Skrev om Nymans Bilservice

Bra bemötande, tydlighet om åtgärder och lättbokad service

Svar från Nymans Bilservice

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sojk Byggtjänst A
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service och kunnig personal.

Conny Johan E
Skrev om Nymans Bilservice

Dyra och dyra slarvigt gjort...

Svar från Nymans Bilservice

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Yngve Andreas V
Skrev om Nymans Bilservice

Trevlig personal och bra att ha å göra med.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Eva Margareta L
Skrev om Nymans Bilservice

Bra bemötande och snabb reparation av bilen

Linda Marie H
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service, Bra bemötande. Vid frågor fick man snabba svar och hjälp om man undrar över något.

Svar från Nymans Bilservice

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Ann-Christine Ö
Skrev om Nymans Bilservice

Trots fullbokade fick jag hjälp direkt. Alltid trevliga och hjälpsamma.

Karl H
Skrev om Nymans Bilservice

Toppen hantering av verkstadsjobbet och ett kundvänligt bemötande med Degerman i spetsen! Tack & på återseende!

Ulla Margareta B
Skrev om Nymans Bilservice

Alltid lika pålitliga och försöker hitta billiga lösningar.

Anna-Karin Elisabeth L
Skrev om Nymans Bilservice

Kunnig på sin sak. Fint och trevligt bemötande. Ett ställe man gärna vänder sig till även nästa gång man behöver hjälp. Rekommenderar! 🙂👍

Inger Christina L
Skrev om Nymans Bilservice

Ett bra bemötande, trevlig personal och bra arbete.

Bengt Erik Mikael E
Skrev om Nymans Bilservice

Bra bemötande snabba åtgärder i tid.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för dina ord, det gör oss glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök.

Clydecia Melissa S
Skrev om Nymans Bilservice

Bra, snabb, pragmatisk och prisvärd service.

Eva Maria Ulrika D
Skrev om Nymans Bilservice

De glömmer att göra allt man bett om. Vi har hämtat bilen och ratten har varit sned. Ingen hjulinställning gjordes efter en reparation som kräver hjulinställning efteråt. De skulle spola genom värmepaketet men glömde det så vi fick boka ny tid för det. Sen höll det i två månader. Vi har själv spolat igenom det sen och det funkar fortfarande efter sju månader. Långa väntetider fast man hört av andra som fått hjälp fort. Har hänt mer än en gång att vi fått boka ny tid för de inte har hunnit reparera det vi bad om. Nu är det slut bokat för våran del.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din ärliga återkoppling, vi beklagar att du är missnöjd med ditt besök. Kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.

Daniel Erik Mikael O

Trevliga, förstående, hjälpsamma.

Svar från Nymans Bilservice

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Hilmar Yngve Stefan J
Skrev om Nymans Bilservice

Jag blev väl bemöt och tiden blev som beräknat

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Eric Ulric Harald L
Skrev om Nymans Bilservice

Bra kundbemötande. Humana priser. Korta väntetider för att få service utförd. Snabba och bra utförda arbeten.

Axel F
Skrev om Nymans Bilservice

Trevligt bemötande och utmärkt utförd service.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Erik Anders S
Skrev om Nymans Bilservice

Lungt och sakligt ,snabba och jobba,Bra

Svar från Nymans Bilservice

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Erika Madelene L
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service, duktig på förklara

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Malin Elisabeth F
Skrev om Nymans Bilservice

Det var en jättebra service jag fick.

Svar från Nymans Bilservice

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Pia Sofie T
Skrev om Nymans Bilservice

Jag är nöjd med jobbet och det är trevlig personal.

Svar från Nymans Bilservice

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Liselott Marlene S
Skrev om Nymans Bilservice

Bra bemötande,god service, kan man rekommenderas till andra

Ola Nils Göran K
Skrev om Nymans Bilservice

Kunniga och serviceinriktade, bilservice.

Olle G

Trevligt bemötande snabb service

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Kjell Ove M
Skrev om Nymans Bilservice

Mycket bra,snabb och trevligt bemötande.

Teawadros Mamo T
Skrev om Nymans Bilservice

Väldigt fina och kunniga mekaniker! Man känner sig alltid välkommen. Rekommenderas!

Jan Mikael N
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service och bemötande. Skönt att ha en bra verkstad i en liten kommun.

Svar från Nymans Bilservice

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Lars Erik M
Skrev om Nymans Bilservice

Allt gick smidigt och bra...Bra info från trevlig personal.

Hans Tommy V
Skrev om Nymans Bilservice

Proffsigt utfört arbete, tidsmässigt enligt överenskommelse

Lars Fredrik Willia S
Skrev om Nymans Bilservice

Bra hjälp och service, fortsätter använda mig av deras tjänster framöver också.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Stefan A
Skrev om Nymans Bilservice

Duktiga killar som jobbar där med ett trevligt bemötande varjegång 👍👍👍

Sonja Marianne E
Skrev om Nymans Bilservice

Väldigt trevligt bemötande.Bra genomgång på bilen så nu fattas bara besiktningen 17 oktober.

Kent Olof Roland T
Skrev om Nymans Bilservice

Hjälpte oss med bogsering av bil samt snabbt byte av drivrem + service på bilen Bra jobbat!

Ann-Margret N
Skrev om Nymans Bilservice

Snabbt utgjord service och klara besked om vad som bör göras och vad det kostar.

Solveig Camilla O
Skrev om Nymans Bilservice

Dom har den bästa servicen av alla. Så trevliga, kunniga och snabba och framförallt väldigt hjälpsamma.

Jan Henrik Ingemar S
Skrev om Nymans Bilservice

Trevligt bemötande och snabb hantering.

Matts Anders Sigfrid E

Bra service snabb hantering Mats

Anne Katrine F
Skrev om Nymans Bilservice

Känner att de gör alltid sitt allra bästa. Har alltid blivit nöjd med deras arbete. Är en mycket okunnig bilägare, men de behandlar mig ändå med stor respekt. Tacksam att få ha denna service i min hemort!

Svar från Nymans Bilservice

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Gl Redovisning I Nordmaling A

Mycket god och bra bemötande och service

Stig Gustav Paul F
Skrev om Nymans Bilservice

Bra bemötande, håller vad man lovar.

Svar från Nymans Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Mats Ove N
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service trevligt personal.

Hans Olof J
Skrev om Nymans Bilservice

Mycket bra och väl genomfört arbete

Ann Lillemor V

Bra och snabbt arbete. Trevligt bemötande 🤗

Gustav Bertil J
Skrev om Nymans Bilservice

En mycket bra mottagande En service i FRAMKANT.

Svar från Nymans Bilservice

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Elvy Anita Elise A

Snabb service Mkt bra bemötande Bara positivt

Lars Åke Sigurd F
Skrev om Nymans Bilservice

Snabb och proffsigt personal. De gör alltid bra jobb. Hittar fler fler fel så talar om det vid avhämtning av bilen

Kjell Erik Roland S
Skrev om Nymans Bilservice

Bra service och ett trevligt bemötande.

Roger B
Skrev om Nymans Bilservice

Mycket trevlig personal man känner sig välkommen när man stiger in genom dörren

Maskinteknik I Ö-Vik A
Skrev om Nymans Bilservice

Utförde ett bra arbete och service

Svar från Nymans Bilservice

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss. Välkommen åter!