Mycket bra. Inget negativt. 🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀🚀
O.N.A Uthyrning AB
30 omdömen om O.N.A Uthyrning AB
Väldigt smidigt och snabb respons. Fint tält! Rekommenderas definitivt! 👍
Super bra service! Extremt nöjd!
Hyrde ljudsystem och mickrofoner till vårt bröllop. Fungerade superbra och smidigt service, upphämtning och lämning. Kommer garanterat använda igen när behov uppstår!
Smidig hantering, väldigt tillmötesgående och hjälpsam när jag strulade till de vid återlämning.
Superbra maskiner och riktigt bra service👍
Smidigt, tillmötesgående och informativt! 10 av 10 🤩
Smidigt och enkelt att hyra utav!
Super bra, service och enkelt att hyra.
Jag är mycket nöjd över hur enkelt det var, så bra information jag fick av uthyraren. Så detta kommer jag att göra igen. Jag rekommenderar denna uthyrare.
Alltid ett nöja att hyra ifrån! Supertrevlig och serviceminded, rekommenderas starkt!
Snabbt, smidigt och enkelt! Trevligt bemötande, kan varmt rekommenderas!
Super smidigt och trevligt bemötande, rekommenderas.
Fantastisk service med högkvalitativa verktyg. Väldigt snabb svar på alla mina frågor
Supersmidigt och bra! Är jättenöjd och kommer att använda tjänsten fler gånger 😍
Smidigt och bra, rekommenderas
Väldigt professionellt bemötande och snabb återkoppling. Dom har dessutom smidig och enkel leverans samt upphämtning. Rekommenderar starkt!
Väldigt smidig och enkel uthyrning. Jättetrevligt bemötande och bra service. Hyrde två ihopfällbara bord till fest som var lätta att hantera och frakta. Jag är supernöjd!
Jättebra kontakt och smidig upphämtning/lämning. Bra grejer! Rekommenderas +++++
Supersmidig hämtning och lämning, trevligt bemötande o snabba svar. Kommer definitivt att hyra igen!
Fräscha och bra grejer och trevligt bemötande
Snabb respons med trevligt bemötande och tydliga instruktioner. Rekommenderas!
Lånade altantvätt . Jätte smidigt att hämta och lämna tillbaka . Fick även bra instruktioner i hur vi skulle använda den . Kan varmt rekommendera!
Supersmidigt och snabb kommunikation med allt man behövde veta. Kommer hyra fler gånger.
Rekommenderar starkt. Allt gick bra och smidigt.
Supersmidigt, hjälpsam och enkelt. Bra maskiner att hyra till ok peng. Rekommenderas!
Jättesnäll och hjälpsam, allt funkade jättebra.
Vi hyrde ångtvätt och textilvårdsmaskin och allt fungerade jättebra. Maskinerna var enkla att använda och gav bra resultat. Kontakten var smidig och vi fick snabb hjälp när vi hade frågor. Väldigt trevligt bemötande. Kan absolut tänka oss att hyra igen!
Jag hyrde tält, bord och stolar från den företaget och är mycket nöjd. Allt fungerade bra och utrustningen var i gott skick. Kontakten var enkel och de svarade snabbt på frågor. Leverans/upphämtning gick smidigt. Jag kan absolut rekommendera dem.
Mycket bra service vi är mycket nöjda. Varmt rekommenderar