Mycket trevligt bemötande! Kunnig personal!
Ockelbo Bilservice
Välkommen till Ockelbo Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Ockelbo! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell och med personlig service och hög kvalitet. Oavsett om du behöver hjälp med felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice eller installation av motor- och kupévärmare,...
9 omdömen om Ockelbo Bilservice
Fick hjälp snabbt och utfört enligt ök. Så skall det utföras när man vill ha hjälp med bilen.
Bra service och väldigt kunnig och förtroendeingivande personal. Jag fick till och med låna en bil för att åka och handla medan Bengt gjorde årlig service och bytte bromsskivor. Jag fick även goda råd angående däckbyte. Toppenverkstad!
Trevligt och professionellt bemötande vid såväl telefonkontakt som i verkliga livet.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med vänllig hälsning Ockelbo Bilservice
Trevligt och bra bemötande. Det gick fort att få en tid och arbetet utfördes på ett väldigt bra sätt.
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Alltid glatt och trevligt Och en bra service
Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar från verkstaden
Det var jätte bra bemötande och bra service
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt och sakligt bemötande. Mycket nöjd sedan tidigare av de reparationer som är gjorda så även nu. Bilen klar tidigare än förväntat.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Snabb service och ett bra bemötande lyssnar på funderingar helt bra.
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar vi på verkstan