Ockelbo Bilservice

Ockelbo Bilservice

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Ockelbo Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Ockelbo! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell och med personlig service och hög kvalitet. Oavsett om du behöver hjälp med felsökning, AC-service, bromsservice, däckservice eller installation av motor- och kupévärmare,...

94 omdömen om Ockelbo Bilservice

Johan P
Skrev om Ockelbo Bilservice

Har åter servat mig gamla bil där. Kund sedan mer är 15 år.

Gunnar L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Alltid bra och trevlig personal, snabbt att få tid!

Lisa Evy Birgit E
Skrev om Ockelbo Bilservice

Alltid trevligt bemötande och perfekt utfört arbete. Denna gång byte av tändspole vilket gjordes snabbt och proffsigt. Rekommenderar starkt Ockelbo Bilservice

Johan Niklas L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Alltid bra bemötande och jobb 👍

Mats-Åke G
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabb o trevligt bemötande på en gammal bil

Victor Ejlert H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Underbart bemötande och förstklassig service.

Ulf Göte N
Skrev om Ockelbo Bilservice

God service ,trevligt bemötande. Väl utfört arbete.

Gunnel Birgitta Å
Skrev om Ockelbo Bilservice

Fick bra bemötande och bästa tipset angående felet på bilen. Bilservice hade rätt och bilen rullar vidare.😃

Per-Ola C
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket kunnig, alltid trevligt bemötande, håller vad dom lovar. Bra priser!

Eva Maria S
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bra snabb service, trevligt bemötande. Inte så lång tid melan tidsbeställning och åtgärd. Bra

Svar från Ockelbo Bilservice

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Kurt Börje P
Skrev om Ockelbo Bilservice

Kan inte vara mer service vänlig än så som man blir bemött

Gert Lennart Ove F
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bra jobbat av er som varit inblndade

Bo Torbjörn H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabbt och bra bemötande. Trevlig mekaniker

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ann-Christin R
Skrev om Ockelbo Bilservice

Gott bemötande, mekanikern håller vad han lovar.

Svar från Ockelbo Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Åsa Margareta L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bengt är suverän på det han gör. Är väldigt service minded.

Yngve Martin G

Utmärkt service och engagemang

Svar från Ockelbo Bilservice

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Erik Sune Å
Skrev om Ockelbo Bilservice

Det går inte få det bättre än som han sköter det

Svar från Ockelbo Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Staffan G
Skrev om Ockelbo Bilservice

Otroligt snabb leverans av nytt batteri till min VW. 4 timmar från samtal tills jag kunde hämta batteriet trots att det inte fanns hemma, good work!

Ulf Mikael E
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabbare och prisvärdare än motsvarande märkesverkstad.

Kenth Magnus S
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket trevlig personal och snabb service!

Bo Inge E
Skrev om Ockelbo Bilservice

Suverän service, fick t.o.m. hämtning när bilen var klar dessutom kul att prata med för Bengt har verkligen välsmort munläder. 😁

Erik Bertil Joakim W
Skrev om Ockelbo Bilservice

Super service alltid trevlig!!

Anna Matilda Ulrika G
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket snabb och kompetent hjälp och snabbt akut avhjälpande av fel. Väldigt tydlig och informativ gällande åtgärd och fel, och framförallt otroligt trevligt och respektfullt bemötande! Tack för hjälpen!

Ylva B
Skrev om Ockelbo Bilservice

Man får alltid bra hjälp av Bengt! Han är jämt glad och positiv! Lagat mina bilar där i många år och alltid nöjd!

Bernt Gunnar B
Skrev om Ockelbo Bilservice

Som vanligt bra kommunikation. Kunde inte bli bättre.

Monica Kristina R
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabb och bra service. Trevlig personal

Ts Skog A
Skrev om Ockelbo Bilservice

Utomordentlig service, grymt bra ställe

Bo Tonny J

Perfekt service !!!!!!!!!!!!

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation

Ann Kristine S
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabb, effektiv och bra tips på allt som kan vara bra att veta.

Sune L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Snabbt o professionellt med klara tider. Inget oklart gott kaffe

Hedvig J
Skrev om Ockelbo Bilservice

Proffsigt och vänligt samt en känsla av att allt är gjort enligt alla konstens regler.

Kent Olov S
Skrev om Ockelbo Bilservice

Servicen var mycket bra. Felsökning och reparation var också mycket bra.

Kent Rune S
Skrev om Ockelbo Bilservice

Korta väntetider o bra dialog om ev reparationer. Service och felsökning.

Svar från Ockelbo Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Per Håkan Luis L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket trevlig och kunnig personal Otroligt tillmötesgående

Evy Christina B
Skrev om Ockelbo Bilservice

Alltid trevligt bemötande och god service

Robert Van Het H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Jag är redan länge kund av Bengt.Jag kan bara vara positiv om sin arbete och sin person . Den här gången har han utfört en service som han gör varje år. Jag är glad att han fins.

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med dina verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Pieter Jacobus H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Service är enormt bra. Bemötandet är jätte trevligt. Och han tänker med om där uppstår problem.

Ingrid Annika M
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bra service och väldigt kunnig och hjälpsam personal

Jan Mikael K
Skrev om Ockelbo Bilservice

Trevligt Bemötande och professionellt utfört arbete!

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Astrid Yvonne Helena B
Skrev om Ockelbo Bilservice

Vänligt bemötande, bra genomfört arbete som dessutom blir väldokumenterad. Jag är mycket nöjd.

Lisbeth B

Mycket bra. Mycket trevligt bemötande

Svar från Ockelbo Bilservice

Så roligt att höra att du är nöjd, det är precis det vi vill. Vi ser fram emot att möta dig igen när det är dags att serva eller laga bilen. Mvh Autoexperten

Rolf Allan H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Blev bemött mycket bra. Är bekant med Bengt sen tidigare så förväntningarna blev därefter. Det blev både service och reparation. Fick lånebil under tiden. M.v.h. Rolf Hammarsten

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Varmt välkommen åter! Med Vänlig Hälsning Autoexperten

Artur Benny L
Skrev om Ockelbo Bilservice

Ett trevligt bemötande och en skicklig mekaniker

Annika F
Skrev om Ockelbo Bilservice

Alltid lika tillmötesgående och förklarar vad som behöver göras. Jag känner mig trygg med att bilen blir lagad på bästa sätt.

Svar från Ockelbo Bilservice

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bo Stefan P
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bengts bemötande av oss kunder är ett föredöme för alla bilverkstäder. Trevlig, informativ, ger korrekt information, bra priser, proffsigt utförda arbeten, pålitlig. En gång Bengt - alltid Bengt!

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Stefan Patrik H
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket bra, Mina däck var helt slut hjälpte mig och ringa Däck Firma och låna ut sin bil till mig 5/5👍👍

Svar från Ockelbo Bilservice

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Barbro Inga Elisabet O
Skrev om Ockelbo Bilservice

Bra bemötande! Snabbt trevlig!

Svar från Ockelbo Bilservice

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid!  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Stefan Johannes Åkess P
Skrev om Ockelbo Bilservice

Mycket bra bemötande och service

Britt-marie Elisabet B
Skrev om Ockelbo Bilservice

Ny verkstad för mig. Trevligt positivt humoristiskt bemötande med bästa vilja att hjälpa. Information om skador, reservdelar, kostnader.

Svar från Ockelbo Bilservice

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Joel Seth Tomas G
Skrev om Ockelbo Bilservice

Fantastiskt bemötande och service!

Svar från Ockelbo Bilservice

Härligt att höra! Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten