Odalman Mark Och Trädgård AB

7 omdömen om Odalman Mark Och Trädgård AB

Sedan starten hos Reco 2026

Emma D
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Mycket enkla att arbeta med! Rak och tydlig kommunikation och mycket väl utfört arbete!

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Stort tack för ditt fina omdöme och toppbetyget! Vad roligt att höra att du uppskattade både kommunikationen och arbetet – det är något vi lägger stor vikt vid. Det har varit väldigt smidigt att arbeta hos er och ni är varmt välkommen att höra av er igen!

Hans W
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Trevliga o tillmötesgående. Passade tiden o jobbet utfördes snabbt!

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Tack så mycket för ditt omdöme! Kul att höra att allt fungerade bra och att du är nöjd med både bemötande och utförande. Välkommen igen!

Gunilla K
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Snabba noggranna trevliga inga problem alls

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Stort tack för de fina orden och toppbetyget! Kul att höra att du upplevde oss som snabba, noggranna och trevliga – precis det vi strävar efter. Varmt välkommen igen!

Janne L
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Ett noggrant utfört arbete. Trevlig personal. Höll överenskomna tider. Kan rekommenderas.

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Stort tack för de fina orden och rekommendationen! Det betyder extra mycket med tanke på vårt löpande samarbete. Alltid lika roligt att jobba tillsammans och se till att allt flyter på som det ska. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet framöver!

Leif K
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Pratade mest i telefonen. Höll i spaden med en hand. Visade och pekade vad hur personalen skulle jobba. Ineffektiv. Kommer inte att anlita något mer gång. Leif

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Tack för att du delar din upplevelse. Det var tråkigt att höra att det inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar till oss din feedback och arbetar vidare med detta internt.

Bo V
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Kan knappast bli bättre: gjorde jättebra jobb (2 uppdrag), flexibla, lyhörda, totalt pålitliga, humana priser och dessutom fantastiskt trevliga.

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Stort tack för dina fantastiska ord! Det betyder verkligen mycket för oss att du är så nöjd med båda uppdragen. Vi strävar alltid efter att vara flexibla och lyhörda, så det känns bra att det märks. Tack för ditt förtroende, du är varmt välkommen att höra av dig igen när det är dags!

Malin A
Wrote about Odalman Mark Och Trädgård AB

Förstklassig service och mycket kunnig personal. Goda tips oxå för framtiden så man kan förenkla trädgården.

Svar från Odalman Mark Och Trädgård AB

Stort tack för de fina orden! Det betyder mycket, särskilt från dig som vi har så nära och löpande samarbete med. Alltid lika roligt att jobba tillsammans och kul att höra att våra tips uppskattas. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla och förenkla era utemiljöer ihop!