Efter haft bekymmer med andra så tog vi kontakt med Oderland Webb Hotell och fick snabb hjälp med överflyttning och skydd av våra web katalogher. Snabba svar när vi bad om och ber om hjälp och mycket bra få en order check på att vi skickat in önskan om hjälp Så vi är överraskade av deras snabba och mycket bra hjälp
Oderland Webbhotell
Oderland är ett svenskt webbhotell som sedan 1998 erbjuder allt från premium-hosting och domäner till virtuella servrar och avancerade drifttjänster. Vi arbetar med kunder från alla branscher och driftar allting själva på svenska servrar. Vi har ett högt fokus på kvalitativ support som hjälper våra kunder på riktigt. Sammantaget...
229 omdömen om Oderland Webbhotell
Sedan starten hos Reco 2017
Härligt att vi kunde hjälpa till att lösa dina bekymmer, Jan! Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension :)
Strålande support. Alltid snabba och tydliga svar. Perfekt för en amatör som jag.
Alltid glada att kunna hjälpa till! Tack för din reco, Aron :)
Gillar att man kan parkera domäner tills man vill köpa dem.
Och vi gillar att du gillar oss, Johann!
Otroligt bra support! Jag är verkligen imponerad av Oderland. De hjälpte mig att lösa mina DNS-problem på nolltid och var både trevliga och proffsiga hela vägen. Ett extra stort tack till Joline, som var en riktig klippa! Hon var kunnig, snabb och så genuint hjälpsam. Det märks att Oderland verkligen bryr sig om sina kunder. Rekommenderas varmt! 💛
Väääääldigt gött att du känner dig nöjd, Johan! Ska se till att Joline får ta del av din fina feedback också. Tack för ditt omdöme! :)
Plötsligt krångalde en säkerhetsuppdatering som normalt fungerar utan problem. Fick ringa flera gånger för att få hjälp MEN det vara bara positivt!!! De släppte mig inte förrän problemet var löst =) Det är alltid väldigt lätt att prata med Oderlands support. Känner mig aldrig dum eller besvärlig - i stället får jag fin guidning och begripliga förklaringar som gör att jag klarar att lösa vissa problem själv nästa gång. Rekommenderar varmt Oderland till alla våra kunder och bekanta.
Vad skönt att det löste sig till slut! Det vet du säkert redan, men tveka aldrig att ringa in igen om någonting uppstår. Stort tack för din fina recension! :)
Jag är verkligen inte tekniskt kunnig inom detta område och är så otroligt tacksam för den hjälp jag fick. Kunnig, följsam och förstående personal! Stort tack för att ni är så proffsiga!
Det är det minsta vi kan göra. Vi blir glada när du är glad, Eija! Tack för din reco :)
Så himla fin och enkel support. Alltid fått vägledning och ev önskemål tillgodosedda. Lätta att få tag på, alltså superbra helt enkelt.
Tack ska du ha för din fina kommentar, och för att du tog dig tiden :)
Snabb återkoppling och lösning som alltid och trevligt bemötande
Vi blir riktigt glada av att höra att du uppskattar det! Tack för att du tog dig tid att skriva – du gjorde vår dag ännu bättre. 🙌
Varje gång man behöver hjälp av Supporten på Oderland får man så bra och snabb hjälp. Och dess utom supertrevligt bemötande. Uppskattas verkligen!
Precis den här fredagsenergin vi behövde! Tack för ditt glada och fina omdöme, Helene. Trevlig helg! :)
Jag har haft Oderland i många år, och många andra webbhotell också för den delen. Men Oderland sticker utan tvekan ut med sin kundervice, sin extrema kunskap om sina kunders miljöer och sin tekniska kompetens. Stor, fet RECO på Oderland som webbhotell!
Du ska ha ett stort, fett TACK för din fina review, Anders! :)
Av misstag radera jag hela inkorgen, men fick utmärkt hjälp inom några få minuter. Allt är tillbaka. Tusen tack!!!
Kul att kunna hjälpa till! Tack för din rekommendation :)
Oderland sticker verkligen ut på den svenska webbhotellsmarknaden, framför allt tack vare sin snabba och kunniga support. Vi får svar inom 1 till 2 arbetsdagar, vilket är mycket bättre än vad vi upplevt hos andra leverantörer. På min rekommendation har vår webbyrå därför flyttat alla våra webbplatser, både produktions- och testmiljöer, till Oderlands servrar och vi har märkt en tydlig skillnad i stabilitet och kontroll. Till skillnad från många konkurrenter erbjuder Oderland ett mycket brett utbud av funktioner, särskilt...
Jamie, vilken utförlig och trevlig beskrivning! Nästan så vi inte kunnat sagt det bättre själva – väldigt betryggande att höra om hur ni upplever att allting lirar till en sömlös helhet och att er hosting blivit bättre. Stort tack för ditt omdöme :)
Jag är jättenöjd med all support som Oderland löser, både professionellt och snabbt!
Vad kul att du är nöjd! Mange tack för din review :)
Är.väldigt nöjd med oderland. Alltid hjälpsamma.
Tack för din rekommendation, My!
Jag skulle ladda upp en WP sida som annat företag byggt men stötte på problem med 403-error. Efter en hel massa Googlande och felsökande testade jag kontakta Oderlands support med en förklaring om problemet. Jag vet inte om det tog en timme ens innan supporten hörde av sig och hade hittat felet i en textrad i htacess-filen. Sidan fungerade direkt och helt perfekt. Förstklassig support helt enkelt! 👌🏼👍🏻
Skönt att det löste sig så smidigt! WordPress-gänget (och supporten i allmänhet!) vet vad de håller på med, minst sagt. Stort tack för ditt omdöme! :)
Varje gång jag ska göra något med min hemsida så får jag ångest och svettas... Jag är så rädd att göra något fel. Jag är bra på mycket, men detta är inte direkt något av det. Jag får alltid snabbt hjälp från supporten. Alla är trevliga och väldigt hjälpsamma. Om du är som jag och tycker det ibland blir lite överväldigande att läsa alla manualer och instruktioner till hur man gör ändringar, så föreslår jag att du ringer supporten. De guidar dig igenom hur du ska göra. Det är så mycket enklare. Annars finns det manualer till...
Du är alltid välkommen att höra av dig igen med frågor och funderingar, men det vet du såklart redan! Tack för att du är kund hos oss, Elin, och tack för att du tog dig tiden att lämna en så trevlig review :)
Har haft en mycket bra support vid felsökning och är extremt nöjd.
När du är extremt nöjd, är vi ännu nöjdare! Tack för ditt omdöme :)
Oderland har kunnig och hjälpsam support, vilket tillsammans med tillförlitlig hosting till ett bra pris gör att jag rekommenderar dem starkt.
Vad du beskriver? Grundstenarna i alla bra hosting-bolag, om du frågar oss. TACK ska du ha, Jonas, för att du rekommenderar oss! :)
Snabb och trevlig service! Extremt hjälpsam både på mail och i telefon.
Glada vi blir av att du är nöjd med supporten OCH för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Stort tack, Jessica :)
Exceptionell kundservice! Joel är en klippa⭐️ Finns inget att klaga på.
Vad kul! Ska se till att Joel får höra dina fina ord. Tack för ditt omdöme, Jannie, :)
Hej, Brukar normalt inte ge några betyg på detta sätt, men just här känner jag att jag fick lite mer än vad jag hade förväntat mig. Tydliga och genomtänkta svar från i första hand Felix. Vilket trumfar Oderlands något högra prisbild med råge. Tjing! Patrick
Vi kan inte annat än att tacka så hjärtligt för att du frångick hur du brukar göra för att ge oss ett så trevligt omdöme. Det gör oss lite extra malliga! :)
Haft Orderland i över 10 år och aldrig varit besviken. Supporten är världklassig och hjälper till med allt, snabbt och trevligt. Kan rekommendera Oderland till alla som vill ha en seriös webbleverantör och personlig och hjälpsam support. 10/10.
Vilka fina ord, Tobias. Hoppas verkligen du väljer att stanna i minst 10 år till! Tack för att du tog dig till att skriva en review :)
Hade en frågeställning som jag var osäker på hur jag skulle göra, skrev in en fråga till Oderland support och fick snabbt svar med flera lösningar som hjälpte mig vidare..
Snabba bud och flera bra lösningar, det är så vi vill jobba! Gött att du är nöjd med vår support. :)
Jag fick väldigt snabbt hjälp med att uppdatera PHP
Super att du är nöjd och att vi kunde bistå med snabb assistans! :)
Fick snabb, professionell och trevlig hjälp från början till slut. Tack!
Underbart! Tack för ditt omdöme, Victoria :)
Jag valde att flytta till Oderland eftersom de verkade snabba och jag trodde att servicen skulle vara bra. Tyvärr blev det raka motsatsen. Jag skulle få hjälp med flytten men upplevde att inget riktigt arbete gjordes. Sidan fungerar fortfarande inte som den ska och ingenting har lösts. När man kontaktar supporten skickar de enbart guider som man själv förväntas följa, istället för att faktiskt hjälpa till. Jag ångrar att jag bytte.
Jättetråkigt att din flytt inte blev som du hoppats. Det var en miss i kommunikationen från vår sida, som det kan bli när det är människor bakom spakarna. Vi tar på oss det hela, ber om ursäkt och vill bjuda dig på något som plåster på såren. Du har DM i kundavdelningen! Vi nås på 031-3616161 om du vill prata med oss direkt för mer information. Hoppas vi ger dig anledning att vara nöjdare framöver!
Har använt Oderland i många år och har inga planer att byta. När jag får frågan om vad man ska välja för webbhotell, så rekommenderar jag alltid Oderland. Att exempelvis drifta WordPress-sajter fungerar finfint.
Stolta blir vi, inte minst av att du också rekommenderar oss! Fast du inte ens måste! Du ska ha tack för det, Johan, och tack såklart för ditt goa omdöme :)
Litet familjebolag som vuxit upp utan att tappa sin personlighet. Alltid snabb och påläst support, oavsett om det gäller admin eller teknik. Toppenbra tjänst med hög tillgänglighet och driftsäkerhet. Har varit kund i 20+ år och har inga planer på att byta.
Väldigt fina ord, Johan. Hur kan vi matcha ett sådant omdöme? Det går nog bara genom att göra det vi gör bäst: Att även fortsättningsvis erbjuda konkurrenskraftig hosting och ge dig ännu fler skäl att vara en nöjd kund. Stort tack för ditt långa förtroende och en väldigt fin review!
Fick hjälp av deras support att importera WordPress sida. Mycket proffsig och behjälplig support, trevligt bemötande. Stor skillnad mot för tidigare leverantör vi haft, kan rekommendera att ha Oderland som leverantör.
Välkommen in i värmen, Lars! Vi blir väldigt glada av att du väljer svensk hosting i allmänhet och oss på Oderland i synnerhet. Vi tror och hoppas att du ska trivas! :)
Jag fick hjälp av Sebastian. Otroligt trevlig! Proffsig och extremt serviceinriktad. Var också väldig tekniskt skicklig och mitt problem löstes snabbt. Tusen Tack!
Gerd! Å både Sebastians och resten av företagets vägnar tackar vi enormt för ditt fina omdöme – inte minst eftersom dina fina ord råkade bli vårt 2oo:e omdöme här på Reco. Tjiho!
Oderland Webbhotell är absolut bäst på alla plan. Supporten är helt fantastisk på alla vis, kunniga, svarar snabbt, trevliga och hjälpsamma. Tekniskt så fungerar allt hur bra som helst, har inte haft något tekniskt strul på alla år. Allt från supporten till det tekniska håller högsta kvalitet. Fem stjärnor av fem möjliga.
Tack, tack och åter tack för dina fina ord, Kristina. Räkna med att vi kommer fortsätta på den inslagna vägen och ge dig skäl att vara helnöjd även framåt!
Svarar snabbt och kunnigt när man behöver hjälp!
Sy gytt att du är nöjd, Jan! Tack för att du tog dig tiden att lämna en review :)
Alltid snabb och superfin service, skulle aldrig byta till någon annan!
Det glädjer oss att höra, ska du veta, Johanna! Tack för ett så fint omdöme och för att du gjorde vår dag :)
TACK för all hjälp, det blev jättebra 5 av 5
Och TACK ska du ha, Dennis, för att du tagit dig tiden att komma hela vägen hit till Reco och dela med dig av ett så härligt omdöme. :)
Oderland är alltid snabba med att svara och hjälper att lösa de problem som uppstår. Har varit kund i över 10 år och det kommer att bli många fler.
Tio långa år! Fasen vad kul att du varit med oss så länge (och är med oss minst lika länge till, hoppas vi). Det glädjer oss att vi fortfarande gör dig glad och nöjd som kund – och vilket fint omdöme, dessutom. Tack! :)
Så bra support och hjälp tills de olika ärendena är lösta till 100%, tack!
Vad härligt att det känns som att du också är 100 % nöjd – det gjorde vår dag! Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, Marie :)
Kostnadseffektivt och snabb hjälp vid behov.
Stort tack, Mats, för de fina orden :)
Alltid snabb återkoppling och proffsig hjälp när man har problem. Jag har använt Oderland Webbhotell i många år och är väldigt nöjd.
Och vi hoppas givetvis att det blir många år till tillsammans! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :)
Oderland är alltid snabba med supporten och löser mina tekniska problem. Dessutom trevliga och proffsiga att prata på telefon.
Kul att höra! Tack för ditt omdöme, Marloes! :)
Har Agency konto hos Oderland sen några år tillbaka och är verkligen super nöjd! Snabb hosting och framförallt otroligt bra support. De är snabba på att svara och ger väldigt bra svar som både är korrekta och med tydliga förklaringar. Har även använt deras flytthjälp vid flytt av en e-handel vilket var otroligt smidigt om man överväger att byta webbhotell för en befintlig hemsida.
"Snabb hosting och framförallt otroligt bra support" – put that on a T-shirt! Vi blir i vår tur supernöjda av att du är supernöjd, Viktor. Tack för att du tog tid från din dag att lämna ett så fint omdöme :)
Jag har jobbat som professionell webbutvecklare i runt 20 år och har sett alla typer av webbhotell. Jag rekommenderar alltid Oderland till mina kunder, då de är oslagbara vad gäller både prestanda och support.
Det uppskattar vi enormt, Isabelle, och vi ska fortsätta göra oss förtjänta av dina och andras rekommendationer! Speaking of recommendationer (see what we did there?) – stort tack för ditt oslagbara omdöme :)
Supersnabb och proffsig service som, om jag ska vara ärlig, förvånade mig mycket. Varenda gång jag ringt eller skrivit och bett om support har jag blivit förvånad över hur proffsiga och snabba Oderland är på att hjälpa mig och lösa mina ärendet.
Haha vad kul att vi kan fortsätta överraska, Monica! Du är alltid välkommen att höra av dig fortsatt när du behöver support, men det vet du såklart redan. Tack hur som helst för ditt härliga omdöme :)
Jättetrevligt samtal där jag fick snabb hjälp med en liten kris!
Du ska ha tack för ditt trevliga omdöme, Sara! :)
Otroligt bra service och trevligt bemötande!
Vad kul att du är nöjd med vår support! Tack för att du tog tid tid att lämna en så härlig review :)
Snabbt och korrekt hanterat - som vanligt med Oderland. Fortsätt så!
Det kan du skriva upp att vi kommer, Björn – du kan räkna med oss! Tack för ditt fina omdöme :)
Här märks det att kundservice är viktig Mycket kompetent och trevligt handläggande
Den är mycket riktigt mycket viktig för oss, Sven. Tack för ditt omdöme! :)
Oderland har sörjt för mitt behov av webbhotell, inklusive e-post och domän sedan 2013. Tack vare deras upplägg har jag alltid haft tillgång till snabb och säker support och fått hjälp med kreativa lösningar på problem. Enkla och snabba kontaktvägar, okrångliga lösningar och pålitliga medarbetare som vid samtal alltid sett på saken ur mitt perspektiv! Helt klart toppbetyg!
Stort tack, först och främst, för att vi fått ditt 12 år långa förtroende, Johan! Och ett därtill för ditt trevliga omdöme :)
Snabb och hjälpsam support som gör mer än de måste. Rekommenderas!
Glada vi blir att du är nöjd! Tack för att du tog dig tiden att dela med dig av din upplevelse :)
Oderland är alltid snabb, duktiga o väldigt professionella
Du ska ha tack, Carl, för ditt goa omdöme!
Otroligt bra personlig service och bra tjänst!
Toppen att du är nöjd, Frida! Tack för att du tog dig tid att lämna ett fint omdöme :)