Jag blev bemött på en trevligt och bra sätt. köpte fröpåsar.
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
20287 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Hej Första gången jag beställde från Odla.nu Det var en trevlig upplevelse då plantorna kom fram snarast och väl packade. Plantorna var gröna och fina och bra storlek kommer att beställa igen // Robert
Toppenfina växter. Har alltid varit mycket nöld.
Bra varor, bra utbud och snabb hantering
Mycket bra varor och snabb leverans
Känns som bra produkter, chili tomat och gurknäring. Dock kunde leveranstiden varit något snabbare. Man har ju blivit bortskämd idag med snabba leveranser.
Bra kvalitet på varan och snabb leverans
Snabb leverans , bra pris och och otroligt fina plantor jag fick
Min beställning levererades inte. Har beställt fröer hos Impecta i många år utan problem men första gången jag testade Odla.nu blev det fel
Fick jättefina växter som var väl paketerade. 5 ⭐️
Friska plantor. Bra sortiment och priser, dessutom snabb leverans.
Har inte fått mina varor ännu så det är svårt att betygsätta.
Mkt bra produkter 👍🏼🍎🫐🍒🍇🤗‼️
Jobbigt att fylla denna ruta med 30 tecken. Odla är ok.
Växterna kom omgående i bästa skick, perfekt förpackade för att tåla frakten..
Alltid bra och friska plantor.
Smidigt att beställa från, bra leverans.
Bra service vid reklamation och snabb svar
Som man kan förvänta sig ! Fina grejer !
Det var första gången jag köpte från Odla och det fungerade bra
Jättefin produkt! Dock väldigt lång tid innan paketet hemkommit.
Bra men lite väl lång leveranstid, ca två veckor.
Har fått vänta 14 dagar på en skål som jag ska hämta i Kristianstad. Ni skriver att ni har mkt att göra. Kommer inte att handla mer hos er.
Bra produkt, men lång leveranstid drar ned betyget
Det var em mycket trevlig produkt. Jag saknade tyvärr sjäva mätglaset, som för mig gör det till en regnmätare.
Snabbb leverans. Snyggt och tryggt förpackat.
Fick mina beställda varor igår. Skopan väldigt fin. Ljusslingorna måste laddas o hängas upp för att bedöma, ser bra ut just nu. Varma hälsningar från Eivor
Bedrövliga leveranstider. +30 tecken... vilket också är bedrövligt.
Känner mig trygg hos er. Vet att jag får vad jag beställer.
Allt fungerade perfekt, produkten kom välemballerad och precis som den hade beskrivits. Mycket nöjd!
Alltid bra leveranser, utom nu sist. Beställt i juni och fick det först nu i aug.
Snabb leverans 👍och mycket att bälja på
Svarar aldrig Skickat lök påse som är 100 gr och skrivit på 250 gr
Gjorde min beställning den 17/7 . När jag inte hört nåt den 28/7 mailade jag och frågade var min leverans tagit vägen . Har idag den 3/8 fortfarande inte fått svar på mailet ! Men fick min beställning i fredags . Dålig kommunikation och dåligt att inte kunna följa sin leverans .
Jag väntar på leverans med frö. Beställde frö den 20 juli och betalade 37 kr + leverans 25 kr. Det är bluff företag! De tar bara pengar men ingen frö. Vad är detta, bedrägeri. Handlar aldrig från detta företag. M.v.h Ryszard Jan Tyka
Var första gången jag handlade på Odla. Hittade varor jag letat efter till bra pris.
Bra priser men inte så snabb leverans
.........................................
Stort sortiment och bra priser på en del frön. Fin kvalitet å både frön och sticklingar
Varorna kom på utsatt tid!! Snygga fjärilar
Bra produkt och jag är mycket nöjd, fick dock vänta länge på varan innan den kom!
Snabb leverans enl beställning
Efter att ha väntat på leverans i ca 10 dagar kom helt fel varor. Inget svar på mejl om detta och ingen etikett för retur av paketet. Jag beställde en vattenkanna och två skördetråg och fick 2 plastkanter till rabatter.
Bra sortiment, lätt att beställa. Helt nöjd.
Ok även om det inte ska behöva ta två veckor att få fröer via post. Vet inte om det var Odla eller skitföretaget PostNord.
Jag beställde två varor som var avsedda som present nu till helgen. Varorna fanns i lager och det skulle ta högst 10 dgr. Nu har det gått 16 dagar och jag har inte fått något paket och inget meddelande om förfröjning. Vid kontakt med kundtjänst får ja ett meddelande att de har för mycket att göra för att kunna besvara kunder.
Fick vänta onormalt länge på en enkel leverans och fick ingen information vid beställningen att det var så lång leveranstid
Snabb leverans och bra packad var den fina björnbärsplantan
Bra produkt väl emballerad lite lång leveranstid
Det tycker jag är väldigt fint gjort