Blixtsnabb leverans av fina produkter
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
12492 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Blev väldigt besviken på min Stjärnflocka. På bilden var den röd, men den som kom var rosa (vilket jag redan har flera ex).
Har ej fått varorna som jag beställt
Köpte höstflox, bra utbud, hyfsat snabb leverans, kanon bra paketerat! Rekommenderas!
bra hemsida och proffsig leverans, alltid nöjd med leveranser från Odla
Enkel beställning, lite trist att rätt många vårlökar redan var slutsålda men kan ha varit jag som var lite sent ute. Snabb och trevlig kundservice när det blev ett litet leveransfel.
Bra och nöjd på alla sätt och vis 🙂
Jag har fått dåliga exemplar av blommor och lökar. Ruttna lökar, halvdöda växter som i sin tur inte då har tagit sig. Men jag har då hoppats att dom ska klara när dom kommer ner i jorden. Jag har provat igen med lite lökar från odla. Tar dom sig inte kommer jag inte köpa fler från odla.
Snabb leverans o fina plantor.
Enkelt stt beställa. Snabb leverans
Allt var bra, har inte handlat av er tidigare, men är nöjd med leveransen
Leveransen fungerade bra, men beskrivningen av varan stämde inte riktigt med verkligheten. Annars är jag nöjd.
Enkelt att använda hemsidan och beställa. Lite lång leveranstid tycker jag, men växterna var fina och välmående när de kom fram och det är det viktigaste. Skulle dock väldigt gärna se att mängden plast i förpackningen minskade drastiskt, det gillade jag inte att det var en plastförpackning runt varje enskild växt.
snabbt och lätt att beställa och få hem
Mycket bra! Fina växter och snabb leverans där växterna förpackats mycket bra
Inte första gången jag beställer från Odla.nu och är nöjd som vanligt
Fint bemötande vid beställningen, leverans på utsatt tid, superfint packat, allt OK bara ++++!!
Alltid bra utbud och bra priser. Plantorna har alltid överlevt leveranserna.
Det blev en snabb leverans. Allt var välförpackat och mådde bra. Vi köpte lavendel, vit höstanemon, vita liljor, solhatt, balkansippa och en växt till tror jag, som jag just nu inte kommer på. Nöjda och belåtna! :)
Bra hemsida och snabb leverans. Inga anmärkningar alls.
Jag beställde som vanligt några plantor och det gick så smidigt. Jag tittar ofta på er sida och blir inspirerad. Tack för bra service
Helnöjd Alltid tillmötesgående 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
snabb leverans, bra produkter, bara bra!
Snabb leverans. Lökarnas utfall ser jag först i vår.
Snabb säker leverans , trevligt bemötande, bra information
Alltid fungerat vid köp av plantor och lökar.
Snabb leverans, bra packat. Fina växter
Blev väl bemött och jag tycker de har prisvärda varor.Snabb leverans
Snabbare lev än utlovat så det var positivt
Man får sina beställda varor snabbt.
Hög kvalitet på plantor och snabba leveranser.
Jag köpte lavendel från odla och plantorna kom snabbt och var friska och fina
Alltid varit varit nöjd med mina beställningar
$xx$xxxxxxxxxxxxcxcxcccccc x x xxxxxxxxxxxxxcccccccccc
Enkelt att hitta på nätet. Bra hemsida lätt att hitta och att beställa. Väl packat.
Snabb leverans av fina produkter
Snabbt och smidigt. Lättöverskådligt.
De har bemött mig på ett trevligt sätt de gånger jag haft kontakt med dem. De hade de växter jag ville köpa. Jag köpte 3 st klematis.
Säkert är bra , det behöver inte att skriva, när man inte skriver , det betyder ni ä bra , om ni ä inte bra då skriver till er, tack
Kunde i lugn och ro med en kopp te, sitta hemma och välja lökar.
Jag tycker att det är smidigt att beställa och det är bra utbud av produkter.
Snabb leverans och mycket bra erbjudande i mailen
Snabb leverans, bra pris och växterna ser bra ut
Har beställt lökar innan och är väldigt nöjd. Snabb leverans och vackra blommor. kommer att beställa fler ggr
Snabb leverans och fick det jag beställde.
Min erfarenhet var bra, första gången jag handlar därifrån!
Tt bra företag i trädgårdsdekoration. Har mycket levererar varorna snabbt. Bra att företaget satsar på Barncancerfonden
Köpet var tulpanlökar den här gången och det är först till våren jag ser resultatet. Lökarna ser fina ut.
Köpt vintersquash - frö. Skulle ge rik skörd etc. Blev bara en massa blad och långs rankor och små små outvecklade frukter. Inget att äta. Beställde för ngn vecka sedan två blommor att ha ute, blomning tom okt stod det. De var i stort sett vissna alla de små blommirna. Hämtade ut paketet dagen efter att det kommit så det stod inte länge i förpackningen hos mig! Ingrid
Jag var jatte nöjd med odlas erbjudande och med bestalda blomorna som jag har fatt jag tanker fortsata bestalla mera produkter fron dem. Stefan.