Det fungerade bra att handla av Odla. Varan jag beställde uppfyllde mina förväntningar.
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
17358 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Leveransen gick mycket fortare än kommunicerat vilket var jättebra. Bra produkter.
Bra service, hyfsat snabba svar på mail. Minus för att hemsidan inte är så tydlig som jag skulle önska.
Superbra service och bra kvalitet på produkten
Mycket bra. Och bra priser de har.
Lätt att beställa. Varorna kommer snabbt.
Trevliga mail med odlingstips. Bra priser och stort urval
Bra. Snabbt och bra leverans hem till post lådan
Lätt att beställa, smidig betalning, snabb leverans, förväntad kvalitet
Beställning funkade bra och leveransen
Smidigt och bra på alla vis! Köpte en konstgjord julgran, Dakota 240cm, jättefin! Kom inom en vecka, inget att klaga på! Kan bara ge högt betyg! 👍
Trevlig upplevelse, säker och snabb leverans. Jättebra utbud av blommor till bra pris! Beställde tulipan lökar, så vackra!! Längtar till våren. Mvh/B
Bara positivt! Kommer att handla där igen!
Fick en gratis påse blomfröer för att minska svinn. Mycket uppskattat!
Snabb och bra leverans. Trevlig hemsida. Många goda råd.
Mycket nöjd hitintills, bra service….
Bra varor enkelt att beställa
Mycket nöjd kund Jag köpte Dörrkrans av Buxbom som var jättefin och lökar som ska blomma till våren Daga
Bra produkter till ett rimligt pris.
Beställde julröd hyasint men den är så rosa som den kan bli. lite tråkigt
Jag har bara en erfarenhet av odla men den är positiv. Köpte ett svamphus som jag fick utan krångel.
Fungera bra. Fick tips av någon som önskar sig de produkter jag köpte!
Fantastisk service! Jag krånglade med dem om att byta köpt produkt mot en annan, två gånger, men fick trots det snabb och trevlig hjälp via mail med min order. Det var lätt att beställa och betala. Ordern skickades dessutom fort och jag fick ett separat mail med info för att kunna spåra leveransen. Skulle absolut rekommendera Odla.nu :)
Snabb och bra hantering av order. Väl fungerande produkt.
Bra sortiment. Snabb handläggning.
Köpte en julgransfot på rea och fick en påse från med på köpet, alltid uppskattat!
Bra hampfrö och snabb leverans.
Enkelt och bra, snabb frakt och välpackat.
Snabb leverans av beställda grejer och bra kvalitet Kommer nog att handla av dom igen
Enkelt att beställa. Ett stort plus är att det var fraktfritt.
Mycket information, kunskap o glädje i odling!!! Härligt att ta del av!
Kvalitet, brett utbud, snabb leverans.
Fina lökar och knölar,har varit mycket nöjd med allt jag har köpt.vh Gunilla Arvidsson 💐
Bra köp. En stor fördel att kunna handla utan avgift för frakt
Jag handlade tulpanlökar sent på hösten till väldigt rabatterat pris. Lökarna såg fina ut även om ett fåtal redan börjat växa. Det blir spännande att se i vår hur bra det blir. Det är för tidigt att säga något om slutresultatet men hittills har det sett bra ut. Jag uppskattar möjligheten att köpa till rabatterat pris när varor är på väg att "gå ut". Det är resursmässigt klokt att inte växterna behöver gå till spillo. Köpet var inte så genomtänkt och lökarna sattes inte så välplanerat men jag hoppas att det blir en härlig...
Snabb leverans och hade fått med en fröpåse som jag inte hade beställt:)
Lätt att beställa och otroligt snabb leverans.
Enkelt att handla , bra priser , snabb leverans, bara +++++++.
Jag gillar odla.nu ,bra varor och snabba leveranser, har just nu två amaryllis lökar från er på gång
Brett utbud och snabb service!
Bra priser och jätte snabb leverans. Beställde pion rötter av bra kvalitet men väldigt små, så lite större hade absolut uppskattats
Alltid bra service och bra produkter på Odla. nu.
Bra kvalitet! Snabb frakt och fint paketerat
Handla är enkelt, köpte nyss amaryllislökar, vet inte än om det blir något, tre av fyra verkar leva
Snabb och enkel beställning samt leverans. Fick till och med en extra fröpåse som gåva. Har ej sått mina frön än men väldigt nöjd med odla och kan varmt rekommendera.
Den är lagom stor för att få en stor portion, mycket lätt att göra klar med frön o det är enkelt att skölja fröna morgon o kväll. Tar inte mycket plats.
Otroligt värdelös fågelmatare, har haft många olika modeller under åren och den här funkade helt enkelt inte. Konstig konstruktion med ett lock/tak som bara lossnade och inte gick att ”skruva fast”. Fick ta snöre för att den ska hålla ihop.
Hej Louise! Tack för din feedback! Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@odla.nu om du inte känner dig nöjd med din beställning. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu
Alltid bra produkter, som sänds snabbt efter beställning. Har ett brett sortiment. Har varit kund i många år.
Hej! Fick jättwfina lökae som kom i jorden samma dag, så nu swr vi fram emot en fin vår.
Snabbt enkelt. Bra produkter till rimliga priser.