Snabb leverans förhoppningsvis kvalitet på lökarna….
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
14626 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Synd bara att produkten jag köpte sänktes till halva priset när jag fått hem mina.
Enkelt att hitta inspiration och det jag vill ha. Snabb leverans.
Nöjd med varorna och leverans
Köpte höstlökar Snabb leverans, bra kvalitet
Snabb leverans av mina vårlökar
Inte första gången jag handlar utav Odla. Bra utbud, snabba leveranser och bra kvalité på produktera
Det var enkelt att handla på hemsidan, tydlig information. Jag köpte olika blomsterlökar. Leveranstiden som de utlovade stämde bra, de kom i tid och är nu planterade. Lökarna såg bra ut, men resultatet visar sig ju inte förrän till våren!
Höstastrar, produkt och leverans var över förväntan!
Jordgubbsplantorna var jättefina när de kom. Planterade dom och ser fram emot härliga jordgubbar nästa år!
Alltid bra varor snabb leverans har handlat flera gånger
Enkelt att beställa Överskådlig sajt och bra information om varorna. Bra att kunna välja leveranssätt.. trevligt brev som följde med varorna.
Jag köpte 5 st vintergröna buskar som inte fanns att köpa i plantskolor i närheten. Växterna var större, fylligare och mycket finare än jag väntade mig. Bra pris också. Levererades via postnord (gratis leverans) och vad jag förstod så har paketet skickats en fredag och det dröjde tills på måndag när jag kunde hämta det. Var orolig att det skulle påverka växter men de påverkades inte vad jag kan se.
Ja det är bra all fungerar bra men en del inte fungerar beror på jord och zon ! Björnbär är toppen trivs i jord. Alla andra fungerar bra också men en del inte ok. 👍
Bra bemötande på emeilet jag skrev...
Enkelt att beställa, bra utbud och perfekt att få det hemkört ( handlade över 20 kg)
Väldigt fina växter, jättenöjd
Enkelt, snabbt och smidigt att handla från Odla.nu
Bra varor mycket att välja på bra produkter 👍😀
Snabb leverans och bonus f fröpåsen som kom med som en present.
Snabb leverans, utomordentligt bra packat, bra service överlag
Lätta att finna det jag söker. Odla.nu har de flesta växter jag är intresserad av. Köper växter från Odla.nu flera gånger om året, tryggt och säkert
Jag köpte frön och upplevde inget särskilt. Fröna kom och det hade jag förväntat mig.. 🌺🙏🏽
Snabb leverans och fröer med informativa förpackningar
Smidigt, fina blommsterlökar ,snabb leverans.
Bra pris och ett bra utbud. Inget negativt att säga.
Fantastiska jordgubbsplantor 👍👍👍👍👍 Och jätte bra paketerat 👍👍👍👍👍
Snabb o bra leverans och fina växter.
Lätt att handla, allt fungerade bra från beställning till leverans. Köpte liljeväxt krukodlad, fick fina exemplar.
Bra, enkelt att beställa. Snabb leverans och god tillväxt på sticklingar, lökar och knölar. Med andra ord: nöjd kund😃
Helt ok att handla nu när jag har betalkort, kunde aldrig göra det innan, synd att man inte kan få faktura. Bra att inte kundkorgen töms fast man inte blir klar samma dag. Gratis fröpåse med kort datum uppskattas. Jag saknar forumet som det var förr!!!!! Sorgligt att det blev övergivet :( Man får intrycket att odla inte var intresserat av att hålla det vid liv.
Lätt att beställa på nätet, bra sortiment, snabb service!
Köpte lökar, var fina. Kom snabbt.
Snabb leverans Kan inte uttala mig om kvalitén på produkten än. Vet det om ett par veckor och nästa augusti när det är dags att skörda.
Väldigt fina Jung och en snabb leverans jag kommer att beställa i från er fler gånger kan jag säga och jag ska rekommendera er till min vänner
Snabb leverans och varan var det jag förväntade mig
Pålitliga när det gäller att skicka paketet.
Bra webbsida, bra produkter, snabb keverans
Helt perfekt både plantorna o emballaget varjättebra. Vi köpte jordgubbar som vi har stora förhoppningar på. Kommer säkert att beställa mer.
Beställd växter från Odla.nu och de växterna som kom var välpacketerade och i toppskick. Väldigt prisvärt!
Nöjd med både varor o leverans.
Jag tycker att Odla.nu är mycket bra och trevligt att titta på alla fina bilder
Köpet fungerade bra. För tidigt att säga något om kvaliten på lökarna
Levererade som förväntat de lökar jag beställde. Märker tyvärr först till våren om de motsvarar den kvalité som jag förväntar mig utifrån det relativt höga priset. Fick mina lökar inom rimlig tid från det jag beställde dem.
Levererar i tid varje gång. Alltid nöjd när ja handlat f
Alltid bra leverans och fina växter.
Bra service. Snabb leverans och fina växter
Bra service och varan jag beställde kom snabbt. Jättefin idé också att minska på slit o släng genom att skicka med en fröpåse som av någon anledning inte kan säljas. En glad överraskning!
Superfina plantor.i leveransen.
Köpte ett antal alunrot, fina växter och bra paketeterade!