Odla.nu

• BestInSweden2026
20 336
4.2
Till webbshopen Dela

Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...

20336 omdömen om Odla.nu

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 20336 omdömen med 4.2 i snittbetyg
Connie K
Skrev om Odla.nu

Bra och väntar på min första leverans där i från

Görel B
Skrev om Odla.nu

Två av växterna är jag inte belåten med. Rölleka alldeles vissen fått den återbetald. Nejlikrot mörka svampfläckar på bladen.tog bort några blad vid leverans men efter plantering har fler blad blivit angripna Det är ju inget förmånligt pris på varorna så då ska dom vara fina. Första gången jag handlar men kommer inte göra det nån mer gång

Leonard W

Väldigt lång distributionstid!

David A
Skrev om Odla.nu

Det var lätt att handla hos er. Växterna som kom så väldigt bra ut, stora fina plantor.

Leila B
Skrev om Odla.nu

Jag vet inte vad ni menar har gjort 2 beställningar i år, den senaste har jag inte fått trots att det gott 10 dagar

Pia N
Skrev om Odla.nu

Snabb orderhantering. Snabb leverans med otroligt väl inpackade plantor dessutom var plantorna i perfekt skick.

Jessica A
Skrev om Odla.nu

La min order 5 augusti och har fortfarande inte hört något. Har mailat men inte fått någon återkoppling. Tog betalningmetod Klarna och ordern finns inte att hitta längre. Man antar ju att ordern är borta.

Ulrika B
Skrev om Odla.nu

Beställde några perenner på rea och fick snbb leverans av väldigt fina och kraftiga växter. Jättenöjd 😀

Elsie H
Skrev om Odla.nu

Snabbb service och bra varor så nöjd

Margaretha H

Jättetrevligt sortiment! Snabb leverans! Massor med trevlig inredning som man känner att man absolut behöver 😊🙃

Ulla Elisabeth P

Bra att Barncancerfonden får pengar 🌻

Maria Elisabeth H

Har alltid fina fröer och växter som förgyller trädgårdens och hemmets atmosfär.

Kristina Kicki Elisabet L

Lätt att beställa på nätet. De beställda varorna motsvarade förväntan.

Jimmy J
Skrev om Odla.nu

Jag fick fel grejer så upplevelsen kunde ju varit bättre

Bodil E
Skrev om Odla.nu

Bra växter och bra pris……………….

Rickard F
Skrev om Odla.nu

Otroligt lång leveranstid jämfört med många andra butiker.

Ann-Sofi S
Skrev om Odla.nu

Jag förstår inte att det skulle behöva ta 2 veckor att skicka myr medel.

Kia B
Skrev om Odla.nu

Fungerade bra, fick stilig hibiskus!!

Råsa J
Skrev om Odla.nu

Citrusplantan jag köpte kom fint och välpackad i en kartong utan skador! Mycket nöjd.

Anna R
Skrev om Odla.nu

Eftersom jag inte har fått ina beställda fröer än kan jag inte svara🤨. Mer än 2 veckor sedan.

Petra C
Skrev om Odla.nu

Extremt dålig kundservice då de är under all kritik. Men växterna har varit helt ok. Dock paketerat utan att man skriver växter på paketet vilket mitt andra paket var.. inga växter mår bra av att kastas runt i en post hantering.

Anna M
Skrev om Odla.nu

Jag tycker odla år ett jättebra företag. Rekommenderar gärna

Apik G
Skrev om Odla.nu

Jag kommer fortsätta handla här nöjd 🫶

Lena W

Snabb leverans Produkt, som motsvarar beskrivning Ok prisnivå

Douglas G
Skrev om Odla.nu

Jag är alltid nöjd med Odla.nu. Bra produkter och friska växter.

Lea A
Skrev om Odla.nu

Bra urval av fröer. Synd att två visade sig vara slut och man fick pengar tillbaka. Sen tog det lite mer än utlovade 10 dagar innan allt kom.

Annbritt D
Skrev om Odla.nu

Lätt beskrivning och bilder av diverse blomsterlökar jag beställde. Ingen direkt erfarenhet av att beställa tidigare. Trevligt att ni skänker pengar till barncancerfonden.Jag har erfarenhet av att ha ett barn med botad leukemi och är själv liten bidragsgivare. Betyder så mycket med en fin verksamhet.

Sonja S
Skrev om Odla.nu

Köpte hallonbuskar som jag är mycket nöjd med. Kanonbra förpackat och snabb leverans. Återkommer snart.

Helena K
Skrev om Odla.nu

Alldeles för lång leveranstid ! Det står klart och tydligt att varan skickas ca 10 dgr efter beatällning men det är inte acceptabelt. Jag skickar efter ganska mycket och jag har ingen aktör som är så slöa med att skicka.

Marianne S
Skrev om Odla.nu

Bra, fick det jag beställt och i rätt tid.

Ove N
Skrev om Odla.nu

Grym service! Jag mejla och frågade om varor kunde skickas samma dag! Fick svar direkt och 1 timme senare var det packat och jag fick varor dagen efter. Helt fantastiska!

Elin P
Skrev om Odla.nu

Beställde för 3veckor sedan , kundtjänst är överbelastade och där får man inget svar. Tyvär betalade jag med Swish och med tanke på recensioner man läst nu i efterhand så känns det inte som jag kommer få mina grejer…Gör alla en tjänst och lägg ner den där fake sidan

Gunilla S
Skrev om Odla.nu

Efter nio dagar då jag inte hört något från odla.nu om leveransen, mailade jag dem. Jag fick snabbt svar, de hade högsäsong och leveransen tog längre tid än vanligt. Efter det tog det bara någon dag innan jag fick det jag hade beställt utan anmärkning. Jag hade önskat att få meddelande om dröjsmålet, då hade mitt betyg varit högre. Gunilla Svensson

Åsa J
Skrev om Odla.nu

Har beställt och betalat för vattenkanna och tulpaner. Order mottagen men jag har ej fått någon vara och inget meddelande om när leveransen kommer! Mycket dåligt!!

Svar från Odla.nu

Hej Åsa, tack för din feedback. Det framgår tydligt på hemsidan att tulpanlökar är en förbeställningsvara och att vi börjar att skicka ut order som innehåller dessa från och med 4 september. Ha en bra dag! Kundservice Odla.nu

Jolanta R
Skrev om Odla.nu

Lite lång tid från beställning tills att varorna skickas. Men väl förpackade, plantorna kommit i perfekt skick. Tror återkommer.

Inga-Lill Z

Hämtade växterna samma dag som aviseringen enligt instruktionerna. Välpackade kraftiga solhattar mötte mig när jag öppnande kartongen. Jag är jättenöjd med plantorna som överträffade förväntningarna. Nu är de planterade och även knoppiga. Har alltid fått bra plantor vid alla tillfällen jag beställt från Odla.nu.

Kajsa W
Skrev om Odla.nu

Som alltid så får man bra artiklar från Odla.nu. Fort och lätt.

Fia B
Skrev om Odla.nu

Det var lätt att hitta önskad produkt på er hemsida, bra urval med många frösorter av hög kvalitet. När jag har köpt från er har det alltid varit bra grobarhet och växterna har blivit friska och fina. Jag har hittat fröer av klassiska örter som kan vara svåra att hitta på andra ställen. Lätt att beställa, smidig betalning och snabb leverans.

Eva Birgitta H

Jag är nöjd. Det är bra priser, fast en del dyrt. Jag gillar krukor

Ann-sofi Å

Köpte nyss fröpåse som går ut i datum i december 2026!!! Dom kommer vara gamla i nästa säsong. Så jävla dåligt!!!

Monica V
Skrev om Odla.nu

Enkelt att beställa och varan kom IOM några dagar. Väl paketerad som behövdes för varan jag beställde. Nöjd med varan som levde upp till mina förväntningar.

Linda J
Skrev om Odla.nu

Jag fick en trasig lampa och har skrivit till dom två ggr om att få reklamera varan. Inget svar på en vecka nu.

Agnes Ö
Skrev om Odla.nu

Det har gått 13 dagar och jag har inte hört någonting. De sa 10 dagar så jag väntar lugnt än så länge. Men att frågan om omdöme kommer innan varan ens är skickad imponerar inte.

Siri E
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans, beställde iofs bara fröer men dom levererades efter några dagar. Stort sortiment.

Kathrine Hultman E

Perfekt service och jättefina växter

Ann-Marie Å

Tyvärr kan jag inte ge något riktigt omdöme. Jag har tyvärr fortfarande inte fått leveransen.

Pia L
Skrev om Odla.nu

Jag beställde jättefina ljusstakar och en stor vas som jag blev jättenöjd med, leveransen gick snabbt. Allt var väl inpackad ,så bara lovord från mig jag kommer säkert att handla hos er igen.

Eva L
Skrev om Odla.nu

Hade beställt en glasvas som definitivt inte var inslagen/packad som ömtåligt gods. Vilket innebar att vasen var i tusen bitar! Fick snabbt svar från kundtjänst där man beklagade och att tyvärr var vasen slutsåld. Man skulle reglera fakturan.

Birgitta N
Skrev om Odla.nu

Hela ärendet fungerade jättebra växten var mycket fin leveransen bra

Ywonne A
Skrev om Odla.nu

Jag blev bemött på en trevligt och bra sätt. köpte fröpåsar.