Odla.nu

• BestInSweden2025
15 726
4.4
Till webbshopen Dela

Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...

15726 omdömen om Odla.nu

Sedan starten hos Reco 2020

Britt C
Skrev om Odla.nu

Finns inget att klaga på. Snabb leverans.

Kirthel Paula Helene H

Hej har handlat sticklingar av olika slag. Är mkt hög kvalitet med bra växtkraft. Kan verkligen rekommendera Odla.nu.

Rehneé Ö
Skrev om Odla.nu

Dålig leverans med post nord som hade hanterat paketet ovarsamt. Klena plantor som va trasiga, fick viss ersättning.

Kaj P

Toppen leverans. Nu mot trädgården

Annmarie W
Skrev om Odla.nu

Enkelt smidigt och fina sticklingar😄

Ingrid B
Skrev om Odla.nu

Fina blommor av bra kvalitet med snabb och säker leverans.

Susanne B
Skrev om Odla.nu

Mycket nöjd med min leverans från Odla.nu. Noga packade växter och sticklingar av som nu växer riktigt bra! Har nu beställt en till leverans!

Yvonne W
Skrev om Odla.nu

Jättenöjd alla sticklingar var så kraftiga och fina kommer apsolut handla där alla gånger jag ska köpa blommor

Marie E

Snabb leverans, fina sticklingar

Britt-Marie L

Bra, lätt att hitta på deras hemsida och snabb hjälp om man vill fråga!

Andrine M
Skrev om Odla.nu

Lätt att beställa, tydlig info om växterna, snabb leverans. Väl förpackade häckplantor! Dessa är nu på plats och vi hoppas de ska ta sig!

Per-Eric B
Skrev om Odla.nu

Snabbt o plantorna verkar fina.

Cecilia L
Skrev om Odla.nu

Stort utbud och snabb leverans.

Anne R
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans, bra kvalitet på varorna, även om jag inte har kunnat plantera ut dem ännu, så står dem sig bra i växthuset. Några dagar till och vi kan plantera dem i balkong lådarna. Men det syns att det blir bara super!

Elisabeth W

Fina bäxter vid ankomst Lite fler dagar än annonserat därför en fyra

Cecilia T
Skrev om Odla.nu

Finfint att handla av Odla.se men varför måste den här kommentaren vara på minst 30 tecken Reco? Det är väl inte så reko?

May B
Skrev om Odla.nu

Har handlat flera gånger ifrån Odla, jag har aldrig varit missnöjd.

Lil S
Skrev om Odla.nu

Super. Alltid lyckats med era fina fröer.

Britt-Marie B

Allt var ok. Handlade i så mycket men är nöjd med det jag fick

Yvonne T
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans. Det var jag glad för. Jag har satt alla frön , nu får man vänta och se om jag lyckas med dem från jag beställde

Andreas H

Bra produkter, snabb leverans

Cathrine W

Snabb leverans. Fina plantor. Lätt att hitta på deras hemsida

Kristel L
Skrev om Odla.nu

Otroligt fin Kundservice. Fick inte allt jag beställt först. Men fint bemötande och snabb leverans av det som saknades!

Ingalisa G
Skrev om Odla.nu

Plantorna var jättefina. Leveransen fungerade bra.

Dragana C
Skrev om Odla.nu

Väldigt nöjd. Snabb leverans av fina och välinpackade plantor.

Marie Iris Elisabet P

Jag beställde ett gäng pluggar av blommor som var jättefina. Toppenbra kvalité som blev planterade i krukor direkt och växer och frodas nu. Bra förpackade också.

Roland P
Skrev om Odla.nu

Enkelt att handla och mycket att välja på. Snabb leverans med bra kvalité

Maud Å
Skrev om Odla.nu

Perfekt att köpa ifrån er och det funkar utmärkt

Eva W
Skrev om Odla.nu

Lätt att handla och varorna stämmer överens med bilderna på siten Leveransen är snabb och jag som inte har bil uppskattar att det finns någon stans att handla till trädgård/balkong som levererar till dörren. Kvaliten på varorna är mycket bra och jag handlar alla mina plantor på odla.nu sen 3 år tillbaka

Inger H
Skrev om Odla.nu

Smidigt att beställa från Odla.nu. Snabb leverans och fina plantor.

Anita B
Skrev om Odla.nu

Bra produkter, snabb leverans.

Cornelis B
Skrev om Odla.nu

Försändelsen var välpackad och levererades snabbt och exakt enligt beskrivningen. Jag är mycket nöjd med mitt köp och kommer definitivt tillbaka för fler beställningar. Detta är en bra och pålitlig säljare.

Ann-Christin J

Köpte pluggplantor de tar sig fint.

Bertil G

kkertwerytp jasdkddlndwkdlg älfkglkfjgowrj

Britt-Marie W

Den var bra och mina förväntningar uppfylldes och snabb leverans. Sticklingarna var stora och kraftiiga

Camila S
Skrev om Odla.nu

Bra service och kundservice. Leveransen var inte den bästa, men, det beror på PostNord tyvärr. Paketet var trasigt, även plastförpackningen som sticklingarna var i. Som tur var höll sig sticklingarna. Men, odla själva, är jättebra.

Lars L
Skrev om Odla.nu

Bra beskrivning av växterna Smidigt att hämta ut, bra packat

Zeki A
Skrev om Odla.nu

Bra och snabb kommunikation med kund. Jag är nöjd.

Sandra J
Skrev om Odla.nu

Fina stiklingar och snabb leverans

Gunnel W
Skrev om Odla.nu

Alltid fräscha växter och utomordentlig service

Ulf M
Skrev om Odla.nu

Det var ju jättesmidigt, snabb leverans och bra pris, kommer klart kolla om det är något framöver 😊

Lars Ö
Skrev om Odla.nu

Mycket bra och snabb leverans!

Yvonne K
Skrev om Odla.nu

Tycker ni verkar bra allt gick snabbt och smidigt och blomlådorna håller riktigt.bra kvalitet. Jag är jättenöjd.

Sari B
Skrev om Odla.nu

Snabb leverans, billiga frön, palettblad

Gunnar N
Skrev om Odla.nu

Snabbt och bra, varav var som förväntat

Eva S
Skrev om Odla.nu

Har allt jag behöver en mycket snabb leverns

Eva-Lotte O

Hej, jag köpte 9 pelargon sticklingar. Och det verkar bra 👍

Claes N
Skrev om Odla.nu

Bra att hanlda på Odla.nu, och snabb leverans.

Susan Sina M

Har handlar en gång tidigare av Odla.nu och även denna gång kom beställningen snabbt, plus en bonusfröpåse igen vilket uppskattas! Ska bli spännande och se årets Magnolio blommor!

Isabella N
Skrev om Odla.nu

Bra paketerat, trevlig överraskning med leveransen och bra kvalité på grejerna