Finns inget att klaga på. Snabb leverans.
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
15726 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Hej har handlat sticklingar av olika slag. Är mkt hög kvalitet med bra växtkraft. Kan verkligen rekommendera Odla.nu.
Dålig leverans med post nord som hade hanterat paketet ovarsamt. Klena plantor som va trasiga, fick viss ersättning.
Toppen leverans. Nu mot trädgården
Enkelt smidigt och fina sticklingar😄
Fina blommor av bra kvalitet med snabb och säker leverans.
Mycket nöjd med min leverans från Odla.nu. Noga packade växter och sticklingar av som nu växer riktigt bra! Har nu beställt en till leverans!
Jättenöjd alla sticklingar var så kraftiga och fina kommer apsolut handla där alla gånger jag ska köpa blommor
Snabb leverans, fina sticklingar
Bra, lätt att hitta på deras hemsida och snabb hjälp om man vill fråga!
Lätt att beställa, tydlig info om växterna, snabb leverans. Väl förpackade häckplantor! Dessa är nu på plats och vi hoppas de ska ta sig!
Snabbt o plantorna verkar fina.
Stort utbud och snabb leverans.
Snabb leverans, bra kvalitet på varorna, även om jag inte har kunnat plantera ut dem ännu, så står dem sig bra i växthuset. Några dagar till och vi kan plantera dem i balkong lådarna. Men det syns att det blir bara super!
Fina bäxter vid ankomst Lite fler dagar än annonserat därför en fyra
Finfint att handla av Odla.se men varför måste den här kommentaren vara på minst 30 tecken Reco? Det är väl inte så reko?
Har handlat flera gånger ifrån Odla, jag har aldrig varit missnöjd.
Super. Alltid lyckats med era fina fröer.
Allt var ok. Handlade i så mycket men är nöjd med det jag fick
Snabb leverans. Det var jag glad för. Jag har satt alla frön , nu får man vänta och se om jag lyckas med dem från jag beställde
Bra produkter, snabb leverans
Snabb leverans. Fina plantor. Lätt att hitta på deras hemsida
Otroligt fin Kundservice. Fick inte allt jag beställt först. Men fint bemötande och snabb leverans av det som saknades!
Plantorna var jättefina. Leveransen fungerade bra.
Väldigt nöjd. Snabb leverans av fina och välinpackade plantor.
Jag beställde ett gäng pluggar av blommor som var jättefina. Toppenbra kvalité som blev planterade i krukor direkt och växer och frodas nu. Bra förpackade också.
Enkelt att handla och mycket att välja på. Snabb leverans med bra kvalité
Perfekt att köpa ifrån er och det funkar utmärkt
Lätt att handla och varorna stämmer överens med bilderna på siten Leveransen är snabb och jag som inte har bil uppskattar att det finns någon stans att handla till trädgård/balkong som levererar till dörren. Kvaliten på varorna är mycket bra och jag handlar alla mina plantor på odla.nu sen 3 år tillbaka
Smidigt att beställa från Odla.nu. Snabb leverans och fina plantor.
Bra produkter, snabb leverans.
Försändelsen var välpackad och levererades snabbt och exakt enligt beskrivningen. Jag är mycket nöjd med mitt köp och kommer definitivt tillbaka för fler beställningar. Detta är en bra och pålitlig säljare.
Köpte pluggplantor de tar sig fint.
kkertwerytp jasdkddlndwkdlg älfkglkfjgowrj
Den var bra och mina förväntningar uppfylldes och snabb leverans. Sticklingarna var stora och kraftiiga
Bra service och kundservice. Leveransen var inte den bästa, men, det beror på PostNord tyvärr. Paketet var trasigt, även plastförpackningen som sticklingarna var i. Som tur var höll sig sticklingarna. Men, odla själva, är jättebra.
Bra beskrivning av växterna Smidigt att hämta ut, bra packat
Bra och snabb kommunikation med kund. Jag är nöjd.
Fina stiklingar och snabb leverans
Alltid fräscha växter och utomordentlig service
Det var ju jättesmidigt, snabb leverans och bra pris, kommer klart kolla om det är något framöver 😊
Mycket bra och snabb leverans!
Tycker ni verkar bra allt gick snabbt och smidigt och blomlådorna håller riktigt.bra kvalitet. Jag är jättenöjd.
Snabb leverans, billiga frön, palettblad
Snabbt och bra, varav var som förväntat
Har allt jag behöver en mycket snabb leverns
Hej, jag köpte 9 pelargon sticklingar. Och det verkar bra 👍
Bra att hanlda på Odla.nu, och snabb leverans.
Har handlar en gång tidigare av Odla.nu och även denna gång kom beställningen snabbt, plus en bonusfröpåse igen vilket uppskattas! Ska bli spännande och se årets Magnolio blommor!
Bra paketerat, trevlig överraskning med leveransen och bra kvalité på grejerna