Leveransen tog lite för lång tid. Väntade länge på mina beställda frön.
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
17919 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Bra sortiment -Snabba leveranser - Om problem/frågor uppstår så är det underbart hjälpsam personal
Stort urval Bra priser Snabb leverans
Hej Reko. Jag sökte på nätet efter gröngödslingsfrön och såg ett erbjudande från Odla.nu. Jag gick dit och... jag var vilse. Utbudet är fantastiskt. Och naturligtvis köpte jag mer än bara gröngödslingsfrön... Jag ångrar att jag inte kände till Odla.nu tidigare. Det blev en liten försening med min beställning, men allt löstes mycket snabbt och smidigt. Jag vill tacka Odla.nu-personalen för den otroligt färgglada fröförpackningen. Den är ett nöje att hålla i. Och själva förpackningen är enkel och genial, utan tejp eller cellofan....
Stort utbud och regelbundet lockande erbjudanden och rabatter.
Good quality tubers, fast delivery
Har bara handlat en gång och det funkade bra.
Snabb och bra leverans. Fina och växtdugliga plantor. Köpte pelargoner, småpetunior m m. Bra förpackade. Kan varmt rekommendera detta företag.
Köpte ny sättpotatis årets potatis kul att prova
Det var mycket bra packat och allt var perfekt👍👍👍👍
Great experience. I ordered mint, basil and lavender plant seeds and they were delivered neatly packaged within a couple of days. I also received a gift ☺️
Alltid snabb leverans och har det mest av vad jag önskar från en levernatör av frön och växter
Bara plus fina plantor som alltid
Snabb leverans och plantorna var skyddade
Beställde ändats två påsa tomat frön och inte förrän jag skrivit och klagat på leveranstiden har jag nu fått att de är på väg men har fortfarande inte fått dem. Två små påsar som går att skick med brev och mycket kan vi säga om post nord men detta är inte deras fel utan dålig service från odla.
Hej Eva! Tack för din feedback. Just nu har vi längre leveranstider pga. ett systembyte och att högsäsongen har börjat. Vi skickar ut orderna i den ordningen som de kommer in, oavsett storleken. Just brev kan ta upp till 7 arbetsdagar innan de levereras, också med tanke på att PostNord bara delar ut varannan dag. Eftersom ditt brev skickades den 31 mars kan det inte ha kommit fram den 1 april. Vi önskar en bra dag! /Kundservice Odla.nu
Snabb leverans och fina knoppar som är planterade nu😍
Lättanvänd hemsida. Snabba leveranser. Enkelt att beställa och betala
Har väntat på leverans i flera veckor. Händer inget
Snabb leverans! Önskar dock lite info när plantorna kommer så snabbt hur länge man kan förvara de i kylskåpet innan de kommer i jorden!
Jättebra och snabb service👍🏼
Snabb leverans, med fräscha produkter
Har varken fått paketet eller någon uppdatering på försändelsen.
Snabb leverans fräscha plantor
Har sedan 10 år tillbaka alltid skickat efter men de senaste två åren av leverans med dåliga sticklingar, gav jag de en sista chans. Snabb leverans exakt det jag beställde och jättefina sticklingar, kraftiga sunda och jättefina Jag är så glad att jag beställde ifrån dem en gång till
Fina välpackade plantor. Snabb leverans.
Korrekt leverans och inom 2 veckor. Odla skickade även med en extra påse av någon sorts slingerväxt. Men skulle inte rekommendera frön av märket Unwins Nature's Haven. Achillea "Cassis" skulle innehålla ca 60 frön. 40 frön hade väl varit acceptabelt, men det var bara 15st!
Beställde flera olika sorters petunia-sticklingar och de var väldigt fina.
Det tog alldeles för lång tid att leverera fröpåsar. Sammanlagt 13 dagar från beställning till leverans. Sa att dom ändrade sina system så man kan förstå en del men nej jag kommer inte handla där flera gånger .
Väntar på min beställning Inte fått nåt meddelande när det ska komma Beställt frön så NU borde de komma
Hade lätt att hitta det jag sökte på hemsidan och blev uppdaterad hur beställningen gick. Dock tog det ganska lång tid innan dom skickade de jag beställt. Tog över en vecka iallafall. Tyvär skicka dom först fel produkt till mig. Så var tvungen att kontakta dom på mail. Tog ungefär 1 dag innan dom svara vilket var snabbare än dom påstått. Hade dock föredragit ett sätt att direktkontakta dom. Te.x chat eller telefon. När dom skrev tillbaka vara dom väldigt tillmötesgående och trevliga samt skicka direkt den rätta produkten. Så de var positivt!
Enkelt och smidigt! Alltid superfina plantor! Rekommenderas varmt!
Fick ekräftelsemejl men inte frön jag beställde
Har fortfarande inte fått mina varor, varför tar det så lång tid . Återkom när jag fått varorna
Snabb leverans plantorna såg fina ut , bra förpackade så nu hoppas jag att de växer bra jag köpte rosenpelargon mvh Birgitta Srenberg
Mina förväntningar är uppfyllda och mycket nöjd med varorna och leveransen.
Bra leveranser och växterna är i fin form när dom anländer. Är mycket nöjd.
Lätta att få tag på och serviceinriktade o trevliga
Beställde småplantor och frön. Plantorna var utmärkta och frön enligt beställning.
Beställde varor för snart två veckor sedan och har inte hört ett ljud. Var är mina varor som jag har betalat🤔Att ge ett omdöme nu vore fel.
Allt till absolut full belåtenhet.
Lite lång tid mellan beställning och leverans, men annars mycket bra.
Ingen leverans ännu. Verkar som att de först måste odla fram, innan leverand
Väntar fortfarande på att få min leverans. Verkar viktigare för företaget att skicka mail om omdömen än att skicka varorna.
10 dagars leveranstid om nu leveransen kommer imorgon ???? Inte accepttspelt
Det var första gången jag har beställt något från Odla.nu. Lätt att beställa, lite lång leveranstid. Men nu är det på gång👍👍
Jag har inte fått några varor. Jag beställde 14/3. Det är inte mycket jag kan betygsätta utom att det inte hänt något. Inte ens en förklaring till att det dröjer
För tidigt att yttra sig. Har ju knappt kommit upp ur jorden
Jag har inte fått mina varor än, så besviken, kan man säga
Fina plantor o bra paketerade. Dock kom de för tidigt i förhållande t vädret. Fortfarande kallt för att sätta ut i trädgården.
Ingen återkoppling på beställda varor vet ej om varorna är på väg eller ej