Jättenöjd såhär långt i alla fall. Hoppas allt blir toppen!
Odla.nu
Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...
18031 omdömen om Odla.nu
Sedan starten hos Reco 2020
Jag tycker att fröna är fantastiska. Bra gronings procent. Jag säger till alla att de ska köpa fröna ifrån odla.nu
Beställde solcelllampa och fick 5 växtstöd .Vet inte om jag skall skratta eller gråta men betala fick jag i vilket fall .
Så jätte nöjd köoer gärna mer fröer o lökar
Så skönt att få hem så fina växter.
Finns så mycket att välja mellan för olika säsonger. Vid beställning är leveransen mycket snabb, där av så är jag en trogen odla kund 👍👏
För en vecka frågade jag varför det skulle ta 2 veckor att få varorna. Jag fick ett svar, var ok. Men nu har jag fortfarande inte fått mina varor. Nu vill jag ha pengar tillbaka. Får se om det funkar...
Jättefin svartaöga. Dem är bra växter inne sen ut maj månad. Jag är nöjd. Mvh Maria//
Beställde sticklingar av svartöga och pelargoner. Alla var jättefina och växer bra. Snabb leverans.
Korrekt och väl packat. Även de levande plantorna mycket välemballerade
Beställde 2*3 pelargonskott. Skrev att ett hade tappat sin jordklump och därmed torkat ut och bad om ett nytt skott. Därefter vissnade ett av den andra sorten trots direkt plantering. Inget svar har kommit från Odla! Dåligt
Odla.nu är inte bra! Beställde och betalade för 2 säckar gödning men fick bara 1. Orimligt att 10 kg kan kosta ca 650 kr r!!
Snabbt och mycket bra för en rullstolsburna
Snabb leverans. Plantorna motsvarade förväntningarna.
Varorna kom snabbt och var fint och välpaketerade Jag beställde sticklingar och de var toppenfina 👍🏻 bara plus till odla
Lererat halva beställningen. Inget svar vid förfrågan var resterande av beställningen tagit vägen.
Bara bra upplevelse. Rekommenderar andra att handla.
Superbra kvalitet på sticklingar, som alltid!
Allt har fungerat perfekt, och fina plantor.
Min första beställning. Och jag tyckte den var snabb och bra växter.
Fick efterlysa paketet. Dålig info
Jättefina plantor som tar sig bra efter omskolning
- Lång väntan innan varorna packades. - Fick en bonus i paketet, en fröpåse som var utgången!! + Mycket nöjd med varorna.
Väldigt bra service trots ett inledande problem med sen leverans så löste det sig och jag är helt nöjd.
Det var riktigt roligt att handla hos Odla. Priserna var väldigt bra. Jag kunde köpt hur mycket som helst men jag hade inte så mycket att spendera denna gång. Men det blev en luktpion, en praktnäva och en påse med Luktärtsfrön. Och som en bonus fick jag en fröpåsen till av samma luktärtor. Tack så jättemycket! Så trevlig överraskning. Jag blev lite konfunderad över att det endast fanns ett öga på pion-roten. Det kan ha funnits ett till men det var väldigt mjukt och ramlade av när jag tog roten ur påsen. Jag hoppas att...
Lätt och smidigt att beställa och snabb leverans Helt nöjd och kommer att beställa igen!
Odla.nu har alltid det jag vill köpa och det är alltid skickat så fort det går med tanke på temperatur där jag bor. Mycket lätt att beställa också.
Allting perfekt. Årets Pelagon var fin och oskadad. Fröerna som jag beställde stämde och växer redan bra!
Odla.nu erbjuder en smidig och inspirerande upplevelse för alla som gillar trädgård och odling. Webbplatsen är lätt att navigera, med tydliga kategorier och mycket information som gör det enkelt att hitta rätt växter, fröer eller tillbehör. Beställningsprocessen känns enkel och trygg, och leveransen brukar vara snabb och välorganiserad. Produkterna kommer oftast väl förpackade, vilket är extra viktigt när det gäller levande växter.
Jag har inte fått några varor, så upplevelsen är obefintlig.
Skotten hade klarat frakten, så nu väntar jag bara att dom skall börja växa i sina nya krukor
Det har ännu inte kommit några dahliaknölarna, men däremot en faktura,
Jag har inte fått leveransen.
Bra sortiment och bra priser, smidigt
Vi har efter 2 veckor ännu inte fått någon leverans?
Bra och snabb leverans. Tyvärr var några av sticklingarna slut. De kontaktade Klarna snabbt så de sänkte min betalning.
Enkelt att handla till bra priser och snabbt leverera av varor.
Var inte så jättekul ,då blommorna hade möglat . Ganska trist
Alltid fina sticklingar! Snabb leverans och bra kundtjänst!
Snabb leverans och lätt att hitta på hemsidan.
Bra sticklingar frön och knudor, svarar snabbt.
Bra kundbemötande, bra leverans och bra kvalitet på varorna
Plugg plantorna höll god kvalitet
Har beställt krukor och fortfarande inte fått dem efter ca 3 veckor i dagarna. Har ej fått något meddelande heller när de ska komma, har som väl är inte fått någon faktura heller.
Snabb och felfri leverans. Fick en bonuspåse!
Perfekta plantor. Bra info innan varorna kom. Allt till belåtenhet!
Snabb leverans, rätt leverans, extra fröpåse plus
Har väntat på beställningen sen 20/3. Inte fått något än? Inget är mottaget på Post nord. Tycker det tar för lång tid tyvärr.
jag handlar på odla.nu ungefär vår o höst.Jag handlade denna vår vårblommor. Alltid fräscha blommor o ordentligt o noggrant förpackade. Snabb leverans.
Mitt enda klagomål är att jag fick 2 växter som var mögliga och jag vet inte om det går att rädda dem.