Odla.nu

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
18 031
4.4

Vi älskar odling! Sedan 1998 har vi levererat hem växter till alla odlingsintresserade runt om i Sverige. Alla våra växter drivs upp eller mellanlandar i vårt nybyggda växthus i Kristianstad. Här vattnas, rensas och kontrolleras växterna noggrant av odlingsteamet flera gånger om dagen. Väljer du att handla från vår e-handel...

18031 omdömen om Odla.nu

Sedan starten hos Reco 2020

Birgitta B
Escribió sobre Odla.nu

Jättenöjd såhär långt i alla fall. Hoppas allt blir toppen!

Roger P
Escribió sobre Odla.nu

Jag tycker att fröna är fantastiska. Bra gronings procent. Jag säger till alla att de ska köpa fröna ifrån odla.nu

Thorbjörn W
Escribió sobre Odla.nu

Beställde solcelllampa och fick 5 växtstöd .Vet inte om jag skall skratta eller gråta men betala fick jag i vilket fall .

Pia W
Escribió sobre Odla.nu

Så jätte nöjd köoer gärna mer fröer o lökar

Elisabeth E
Escribió sobre Odla.nu

Så skönt att få hem så fina växter.

Pontus W
Escribió sobre Odla.nu

Finns så mycket att välja mellan för olika säsonger. Vid beställning är leveransen mycket snabb, där av så är jag en trogen odla kund 👍👏

Fredrik O
Escribió sobre Odla.nu

För en vecka frågade jag varför det skulle ta 2 veckor att få varorna. Jag fick ett svar, var ok. Men nu har jag fortfarande inte fått mina varor. Nu vill jag ha pengar tillbaka. Får se om det funkar...

Maria W
Escribió sobre Odla.nu

Jättefin svartaöga. Dem är bra växter inne sen ut maj månad. Jag är nöjd. Mvh Maria//

Monica N
Escribió sobre Odla.nu

Beställde sticklingar av svartöga och pelargoner. Alla var jättefina och växer bra. Snabb leverans.

Maria B
Escribió sobre Odla.nu

Korrekt och väl packat. Även de levande plantorna mycket välemballerade

Annica A
Escribió sobre Odla.nu

Beställde 2*3 pelargonskott. Skrev att ett hade tappat sin jordklump och därmed torkat ut och bad om ett nytt skott. Därefter vissnade ett av den andra sorten trots direkt plantering. Inget svar har kommit från Odla! Dåligt

Gunnel S
Escribió sobre Odla.nu

Odla.nu är inte bra! Beställde och betalade för 2 säckar gödning men fick bara 1. Orimligt att 10 kg kan kosta ca 650 kr r!!

Ronny T
Escribió sobre Odla.nu

Snabbt och mycket bra för en rullstolsburna

Karin W
Escribió sobre Odla.nu

Snabb leverans. Plantorna motsvarade förväntningarna.

Ingela G
Escribió sobre Odla.nu

Varorna kom snabbt och var fint och välpaketerade Jag beställde sticklingar och de var toppenfina 👍🏻 bara plus till odla

Anita N
Escribió sobre Odla.nu

Lererat halva beställningen. Inget svar vid förfrågan var resterande av beställningen tagit vägen.

Katarina G
Escribió sobre Odla.nu

Bara bra upplevelse. Rekommenderar andra att handla.

Sofia E
Escribió sobre Odla.nu

Superbra kvalitet på sticklingar, som alltid!

Susanne S
Escribió sobre Odla.nu

Allt har fungerat perfekt, och fina plantor.

Kristina E
Escribió sobre Odla.nu

Min första beställning. Och jag tyckte den var snabb och bra växter.

Urban R

Fick efterlysa paketet. Dålig info

Carita I
Escribió sobre Odla.nu

Jättefina plantor som tar sig bra efter omskolning

Anna L
Escribió sobre Odla.nu

- Lång väntan innan varorna packades. - Fick en bonus i paketet, en fröpåse som var utgången!! + Mycket nöjd med varorna.

Torben C
Escribió sobre Odla.nu

Väldigt bra service trots ett inledande problem med sen leverans så löste det sig och jag är helt nöjd.

Karin W
Escribió sobre Odla.nu

Det var riktigt roligt att handla hos Odla. Priserna var väldigt bra. Jag kunde köpt hur mycket som helst men jag hade inte så mycket att spendera denna gång. Men det blev en luktpion, en praktnäva och en påse med Luktärtsfrön. Och som en bonus fick jag en fröpåsen till av samma luktärtor. Tack så jättemycket! Så trevlig överraskning. Jag blev lite konfunderad över att det endast fanns ett öga på pion-roten. Det kan ha funnits ett till men det var väldigt mjukt och ramlade av när jag tog roten ur påsen. Jag hoppas att...

Catharina J
Escribió sobre Odla.nu

Lätt och smidigt att beställa och snabb leverans Helt nöjd och kommer att beställa igen!

Ulla E
Escribió sobre Odla.nu

Odla.nu har alltid det jag vill köpa och det är alltid skickat så fort det går med tanke på temperatur där jag bor. Mycket lätt att beställa också.

Stefan B
Escribió sobre Odla.nu

Allting perfekt. Årets Pelagon var fin och oskadad. Fröerna som jag beställde stämde och växer redan bra!

Linnea Dragana B
Escribió sobre Odla.nu

Odla.nu erbjuder en smidig och inspirerande upplevelse för alla som gillar trädgård och odling. Webbplatsen är lätt att navigera, med tydliga kategorier och mycket information som gör det enkelt att hitta rätt växter, fröer eller tillbehör. Beställningsprocessen känns enkel och trygg, och leveransen brukar vara snabb och välorganiserad. Produkterna kommer oftast väl förpackade, vilket är extra viktigt när det gäller levande växter.

Stig A
Escribió sobre Odla.nu

Jag har inte fått några varor, så upplevelsen är obefintlig.

Birgitta N
Escribió sobre Odla.nu

Skotten hade klarat frakten, så nu väntar jag bara att dom skall börja växa i sina nya krukor

Jan B
Escribió sobre Odla.nu

Det har ännu inte kommit några dahliaknölarna, men däremot en faktura,

Ann-Charlotte E
Escribió sobre Odla.nu

Jag har inte fått leveransen.

Marita F
Escribió sobre Odla.nu

Bra sortiment och bra priser, smidigt

Gunnar M
Escribió sobre Odla.nu

Vi har efter 2 veckor ännu inte fått någon leverans?

Margareta H
Escribió sobre Odla.nu

Bra och snabb leverans. Tyvärr var några av sticklingarna slut. De kontaktade Klarna snabbt så de sänkte min betalning.

Peder J
Escribió sobre Odla.nu

Enkelt att handla till bra priser och snabbt leverera av varor.

Elizabeth D

Var inte så jättekul ,då blommorna hade möglat . Ganska trist

Therese P
Escribió sobre Odla.nu

Alltid fina sticklingar! Snabb leverans och bra kundtjänst!

Kerstin N
Escribió sobre Odla.nu

Snabb leverans och lätt att hitta på hemsidan.

Fredrik G
Escribió sobre Odla.nu

Bra sticklingar frön och knudor, svarar snabbt.

Pernilla H
Escribió sobre Odla.nu

Bra kundbemötande, bra leverans och bra kvalitet på varorna

Eva L
Escribió sobre Odla.nu

Plugg plantorna höll god kvalitet

Annika S
Escribió sobre Odla.nu

Har beställt krukor och fortfarande inte fått dem efter ca 3 veckor i dagarna. Har ej fått något meddelande heller när de ska komma, har som väl är inte fått någon faktura heller.

Maije S
Escribió sobre Odla.nu

Snabb och felfri leverans. Fick en bonuspåse!

Annica N
Escribió sobre Odla.nu

Perfekta plantor. Bra info innan varorna kom. Allt till belåtenhet!

Anna G
Escribió sobre Odla.nu

Snabb leverans, rätt leverans, extra fröpåse plus

Pär A
Escribió sobre Odla.nu

Har väntat på beställningen sen 20/3. Inte fått något än? Inget är mottaget på Post nord. Tycker det tar för lång tid tyvärr.

Berit H
Escribió sobre Odla.nu

jag handlar på odla.nu ungefär vår o höst.Jag handlade denna vår vårblommor. Alltid fräscha blommor o ordentligt o noggrant förpackade. Snabb leverans.

Eva J
Escribió sobre Odla.nu

Mitt enda klagomål är att jag fick 2 växter som var mögliga och jag vet inte om det går att rädda dem.