Jag har haft problem att hitta fotoalbum på stan. Det är perfekt att handla hos Officestore, fina album och snabb leverans.
Officestore
Officestore.se är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, skolprodukter, kontorsmöbler och tekniktillbehör. Med över 500 varumärken i sortimentet levererar vi kvalitetsprodukter till företag, skolor och privatpersoner. Vi fokuserar på snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ...
302 omdömen om Officestore
Kul att du hittat vad du är ute efter :) Tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag köpte 25 m vit pappersduk med tygkänsla. Leveransen kom prompt, mycket bra. Priset var ok. Duken är något tunn. Jag har inte provat den ännu och kan inte yttra mig om kvaliteten när den ligger på bord. Men den ÄR något tunn jämförd med t ex Duni. Jag sätter två stjärnor eftersom duken ÄR snygg, och har tygkänsla. Men är lite för tunn. MVH Ann Björkhem
Tack för din respons Ann! Ofta är dessa dukar relativt tunna. Ska man ha tjockare känsla blir det ofta mycket dyrare i så fall. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb bekräftelse och väldigt snabb leverans.
Fint att höra Veronica! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans
Tack Helena! Vi försöker hålla leveranstider trots semestertid. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och trevlig service
Stort tack för fin respons. Hoppas varorna var till belåtenhet! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabbt och enkelt att handla hos er och era produkter är helt klart bäst. Jag köpte Fönstersåpa vilken underbar produkt helt klart bäst. Medvänliga hälsningar Carina
Kul att du är nöjd med oss och de produkter vi tillhandahåller! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
för min beställning funkade allt perfekt snabb ser vice
Hej Carina! Tack för din respons. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det var lätt att handla i webbutiken9 och det var snabb leverans.
Tack Svante! Vi försöker skicka så snabbt vi kan även här under semestertid. Hälsningar Daniel / Officestore.se
 Ni har en bild på en 10 pack pepsi max och skriver priset 24.38 st. då förväntar jag mig att priset gäller för kartongen inte per burk. 24.88 ( blev priset med frakt)per burk är ju bedrägeri. efter att varit i kontakt med er angående priset så känner jag mig blåst. ni får gärna skicka en retursedel så jag kan returnera dessa exklusiva burkar. Med vänlig hälsning, Kalle Bengtsson på Zannaz. ordernummer 276102028 ps. Tråkigt att ni inte svarar på mail mer....
Hej Karl-Erik! Tråkigt att du missförstått detta. Vi svarar på alla mail inom några timmar, kanske lite längre svarstid nu under semestertid. Vart har du mailat? Produkten heter Dricka PEPSI Max 33cl burk som det står i titeln. De är alltså en burk. Men den kommer i 10-pack. Så priset du ser är per burk. Men den kan enbart köpas i 10-pack. Vi tar kontakt med dig för att lösa detta. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och bra priser! Hittade papper i storlekar och priser jag inte hittade någon annanstans! Kommer definitivt att återkomma!
Kul att du är nöjd över vårt stora sortiment o snabba leveranser. Tack för omdömer! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mycket bra kvalitet och välja mellan och jätte snabb leverans. Men borde ha skickat dammsugarpåsarna i samma paket som dammsugaren.
Tack så hemskt mycket Lone! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag ska vara ärlig och säga att jag var skeptisk, då jag aldrig handlat härifrån förut. Men jag kommer definitivt att återvända! Snabb leverans och bra priser på pyssel varor samt det praktiska med att handla andra grejer samtidigt – som jag brukar vara tvungen att betala 3 olika frakter för olika hemsidor. Mitt pysslande tar aldrig slut, så jag kommer garanterat tillbaks! 💛
Tack för ditt omdöme Evelina, det uppskattar vi. Du är jättevälkommen tillbaka till oss :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Ganska nöjd. Köpte en flipover a4 och fick rabbatt. En bra pärm som tar lite plats, när den är stängd och har en bra funktion, när den är uppfälld. Men det stod att det skulle få plats med 275 ark, men det får plats ca 210. Det tycker jag var dåligt.
Tack för din respons Maria. Gällande ark så kan det bero på hur tjockt papper man använder. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkel hemsida och bra pris. Handlar gärna igen
Stort tack för Ert omdöme! Ni är så välkomna tillbaka :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Tack för ditt fina omdöme! Ha nu en fin sommar :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och bra service mycket bra priser
Tack för dem fina ordern Mats! Ha nu en fin sommar :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Har inenting att klaga på så okej
Tack så mycket Blomdahl. Vad krävs för att vi ska få 5:a i beyg? Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
snabb leverans av rätt produkt.
Tack Gran! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag beställde och betalade 13 stycken av en produkt. I paketet som kom låg det 12 stycken. Jag har mailat dem och hoppas/väntar på återkoppling….
Hej Susanna! Ledsen att vi missade 1 st av din beställning. Ber om ursäkt för det. Vi skickar en extra till dig direkt. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
delivered fast, but mad packaging. small order was split into two parcels, both of which were grotesquely oversized.
Hej! Ibland så finns inte allt på lager eller är beställningsvara och då måste vi skicka i fler paket. Ibland ställer även logistikföretagens regler för leverans till det när vi ska välja storlek på paket. Så ibland måste vi skicka i större än man kan behöva. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Nöjd och snabb leveranstid. Inget att anmärka 👍
Tack för din fina respons Robert! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Nice quality at the most reasonable prices
Tack för ditt omdöme! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Tog lite tid innan leveransen kom, visade sig att produkten var restad men då vill man gärna ha den informationen. Leveranstiden när jag beställde var inget som nämnde detta. Annars var upplevelsen bra, svarade snabbt när man mejlade :).
Hej! Tack för din respons. I ert fall så beställde ni en beställningsvara där det tydligt framgår att leveranstid är cirka 8-10 dgr. Varan blev ytterligare någon dag sen utöver detta pga leverantören. Ber om ursäkt för det. Men inte alltid lätt att få exakta tider på beställningsvaror. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det gick bra att beställa Har dock inte fått varan än Beställde garderobs brickor som vi ska ha på jobbet
Hej Maria! Ser att din beställning har gått iväg i tid. Men ibland kan det ta någon/några dagar längre med Postnord. Du skall ha fått spårningslänk för att kunna spåra paketet. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det var relativt enkelt att hitta produkten och sen snabbt att få den. Kan tänka mig beställa igen //
Hej Anna! Tack för ditt omdöme. Vad kunde vi gjort mer för att ha fått ett högre betyg? Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
hej jag känna ingen lätt att samarbete med Office store som finns ingen telefon att kontakta dem på andra någon fel på leverans
Hej Alhabbal! Tråkigt att du känner så. Vi tycker vi är väldigt lätta att samarbeta med. Vi svarar väldigt snabbt på epost. Så skicka ett mail till oss så skall vi hjälpa dig. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag hade svårt att hitta den aktuella produkten på butik i Strängnäs. Därför var denna ”upptäckt” välkommen. Dock beställde jag 15 st. men det fanns bara 7 st.?? Att leverera 7 st. förpackningar tandstickor i vår brevlåda för 119:- var verkligen i överkant! I övrigt skedde leveransen, med aviseringar, på ett bra sätt. Med vänlig hälsning Sven Axelsson Lasarettsgränd 5 64530 Strängnäs
Hej Sven! Om jag kikar på din order så är det 7 st du har beställt. Vill du ha fler så är du välkommen att beställa det. Hemleverans är tyvärr dyrt för oss och vi måste ta betalt för det. Kan du tänka dig hämta hos ombud så kostar det 69 kr istället. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Härlig stol i alla avseenden , stora inställningar
Tack för din fina respons Stig. Kul att du är nöjd med stolen :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Väldigt lång leveranstid. Det som brukar ta bara någon dag från andra liknande bolag tog flera veckor från Officestore. Kanske fanns inte produkten i lager? Annars bra priser.
Hej Ylva! Som på många andra ställen så har vi även varor som ej finns i lager utan är beställningsvaror. Detta framgår på varje produkt samt uppskattad leveranstid. Du kanske bara missade denna text. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Besällde en sladd och fick den inom några dagar.
Tack Per för att du lämnade omdöme. Vad var det som gjorde att du inte gav oss full pott? Hälsningar Daniel / Officestore.se
Officestore råkade skicka fel produkt till mig men de var oerhört snabba med att rätta till felet och skicka den rätta produkten. Fin service!
Hej Heléne! Vi är ledsna att det blev lite tokigt. Även om det inte är ofta så gör vi fel ibland ;) Tack för ditt omdöme! Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkelt att välja och snabb leverans
Tack för ditt fina omdöme Linda! Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bordet blev till belåtenhet och leveransen fungerade utmärkt!
Va kul att bordet blev bra Lisbeth! Tack för du tog dig tid och lämnade ett omdöme. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans Kanske lite dyrt Annars fungerade bra Bord de vara fri leverans
Hej Simberg! Tack för din respons. Vi brukar ligga billigast bland våra konkurrenter om man jämför likvärdiga produkter. Vi erbjuder fri leverans när man handlar över 995 kr annars billig leverans på 69 kr. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans, bra kvalite enligt beskrivning och bild
Stort tack för din fina respons Mikael! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Fick ej beställt leveransalternativ! Åtgärdades tillfredsställande!
Hej Bertil! Ledsen att Postnord inte utförde leveransen enligt önskemål. Ber om ursäkt för detta. Hoppas du är nöjd med kompensationen från oss. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Officestore hade fel lagersaldo så en vara jag lagt i varukorgen och fått bekräftad vid betalningen fanns ej. Då erbjöd de en betydligt dyrare vara istället, dock fick jag i alla fall 20% rabatt men slutpriset blev mycket högre än jag hade räknat med. Leveransen skickade de i två olika paket från två olika lager via Postnord till även det två olika utlämningsställen i Malmö så jag var tvungen att lägga en hel timme att hämta ut paketen. Dessutom klagomål på det ena utlämningsstället (Folkets Livs) att adresslappen var felskriven....
Hej Jan! Ledsen att det strulat lite för dig. Vi har inte 100% av alla 50.000 artiklar på vår direktlager så ibland kan leverans ske från två ställen. Att paketen hamnar på två olika ställen låter krångligt. Postnord skall skicka till närmaste om inte det är fullt eller av annan anledning inte går att leverera dit. Så varför dem inte gjort det kan jag inte svara på. Jag hoppas du ger oss en chans till. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra och snabb leverans även bra produkt. Lätt att hitta det jag ville ha.
Tack Kaj! Fint att du är nöjd med allt. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Första gången jag handlade på Officestore. Köpte biljettblock. Snabb leverans, enkelt och prisvärt. Rekommenderas!
Tack för ditt fina omdöme Tore. Vad hade gjort att vi fått 5 av 5 i betyg? Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Suppet smidigt att hitta produkterna på eran hemsida med tanken av priset som konkurrerar.
Tack Yahya! fint att hör att du är nöjd. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag beställde kontorsvaror med leverans till företagets adress (som kostade extra). Postnord ringer på lördag om någon kan komma och ta emot paketet. Jag sa att vi jobbar inte på helgerna, ni måste komma tillbaka på vanlig arbetstid, då är byggnaden öppet och receptionen bemannad. Istället lämnades paketet till närmaste utlämningsställe. Tyvärr har jag ingen möjlighet att hämta det därifrån. Hur kan ett seriöst företag sälja kontorsvaror och leverera de utanför arbetstid och förvänta att folk kan ta emot det? Jag kommer aldrig beställa något mer från er. Bara besvär…
Hej Mari-Liis! Det låter underligt. Postnord skall enligt deras information leverera företagspaket mån-fred 07-17. Jag är ledsen att det blev lite struligt för Er. Men detta var tyvärr utanför vår kontroll. Jag hoppas du väljer att handla av oss igen så skall du se att leveransen går bättre. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Funkade mycket bra. Snabbt och precist!👍
Tack :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och snabb och bra kundservice.
Tack Mehlika :) Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag har ännu inte fått er leverans vilket inte känns glädjande. Kommer inte göra ytterligare köp hos er!
Hej Anna Katarina! Din order skickades dagen efter din beställning kom till oss. Så kika i din mailkorg för spårningslänk. Du får även SMS avisering från POSTNORD. Så allt ser ut att ha gått enligt plan. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det är mycket bra. Jag ska nog fortsätta skicka efter från Officestore.
Fint att höra Sören. Tack för din fina respons. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
bra leverans , punktlig och bra produkt
Stort tack för att du tagit dig tid och lämnat fin respons till oss. Tack! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och bra leverans. Är väldigt nöjd.
Va bra att du är så nöjd Monica. Supertack för din respons. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Trevlig hemsida, snabb leverans.
Vad roligt att du gillar vår sida, tack! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Perfekt, snabb leverans! Kommer köpa igen.
Fint att höra Mats! Tack för ditt fina betyg om oss. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Superbra! Låga priser. Snabb leverans. Lätt att beställa. Stort urval.
Jättekul att du är så nöjd Lena. Det uppskattar vi :) Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se