I princip allt bra, men jag fick inget neddekande om order beställning, utan fick meddelade om skickat samma dag Svea meddelande om betalning. Jag gjorde liknade beställning hos annat företag och fick den dagen efter Ert sändningsmeddelande. Det gick inte att se något väntade på Svea heller. M a o om Ni skickat orderbekräftelse i tid hade jag sparat en beställning.
Officestore
Officestore.se är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, skolprodukter, kontorsmöbler och tekniktillbehör. Med över 500 varumärken i sortimentet levererar vi kvalitetsprodukter till företag, skolor och privatpersoner. Vi fokuserar på snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ...
145 omdömen om Officestore
Hej Anders! En orderbekräftelse skickar vi ut direkt efter köpet. Mailet har säkert hamnat i din skräppost, så kika där så hittar du det. Om det är något du undrar över så är vi bara ett mail bort, vi svara oftast inom 1 timma. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans till bra priser.
Tack för ditt omdöme Anders! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det var enkelt att beställa tidsjournal för 2026 0ch 2027. Viket det var suveränt. Snabb leverans.
Fint att höra att du upplevde att allt gick snabbt och smidigt Jan! Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Lätt att ha kontakt med och att köpa.
Tack för det fina omdömet Eva! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Har ännu inte fått det jag beställt
Hej! Har du varit i kontakt med vår kundservice och fått hjälp? Om varan inte kommit brukar det ofta bero på att man beställt en produkt som är beställningsvara. Då står den längre leveranstiden på produktsidan. Men kontakta oss så hjälper vi dig! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkel beställning men leveransen kom till fel utlämningsställe!
Officestore gjorde allt för att reda ut min leverans. Därför är det på sin plats att berömma Officestore som höll kontakt med mig genom hela processen.
Hej Jan! Ser ut som att Bring inte hittat ditt företag på adressen du angivit. Vi kontaktar dig för att lösa det hela. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och bra leverans, men Grundboken/dagboken ser inte riktigt ut som på bild exteriört men innehållet som förväntat.
Bra produkt, vettigt pris och leveransen kom ända fram till dörren!
Tack för din fina respons Lennart! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det gick bra att handla papper till printern. Ni bör skriva antingen du eller ni i båda meningarna. Slarvigt att växla.
Tack för feedbacken Bengt! Vi skall se över om vi använt fel språkbruk på något ställe! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Vet inte vad jag tycker om Officestore eftersom Bring inte lyckats leverera varan!
Hej Claes! Din vara är på väg enligt plan och bör levereras idag. Du har fått mail med spårningslänk från oss och SMS från Bring. Du får gärna återkomma när du mottagit och skriva om omdömet. Ha en fortsatt fin tisdag :) Hälsningar Daniel / Officestore
Supersnabb leverans och bra pris.
Tack för fint omdöme Annika, det uppskattar vi! Hälsningar Andreas / Officestore
Gick snabbt att få det som behövdes
Vi är glada att du är nöjd Elisabeth, och stort tack för högsta betyg! Hälsningar Andreas / Officestore
Otroligt bra service och snabba leveranser
Tack för fint omdöme Bitgit! Hälsningar Andreas / Officestore
Snabb och smidig leverans. Bra kvalitet.
Tack för den fina responsen Catharina! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore
Beställningen av almanackorna fungerade utmärkt.
Tack för att du valde att lämna ett omdöme Brita! Hälsningar Daniel / Officestore
Jättelätt att hitta och handla på hemsidan! Har köpt tidigare, gick lika superbra då, inklusive blixtsnabb leverans till dörren! Allt perfekt alltså. Köpte ett antal MailBox L (emballage).
Tack Per-Ove för att då handlat hos oss igen, och tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore
Bra priser snabba leveranser och fri frakt , toppen
Tack Lottas för ditt fina omdöme. Det uppskattar vi! Hälsningar Daniel / Officestore
Fantastisk godt bemøtende på kundeservice 👏👏 Rask levering 👍
Tack Linda! Du är välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore
Det var väldigt smidigt jag hämtade mina fina kattkalendrar idag
Hoppas dina kalendrar blir fina där hemma hos dig! Tack för ditt omdöme :) Hälsningar Daniel / Officestore
Det var lätt att hitta på websidan
Tack Tommy! Hälsningar Daniel / Officestore
"Supersnabb leverans och produkterna (papper/skrivblock) var välförpackade. Lätt att navigera på hemsidan och hitta rätt bland kontorsmaterialet. Rekommenderas!"
Kul att du är nöjd Maria! Hälsningar Daniel / Officestore
Bra, snabb service. Dåligt, fakturan säger inte vad den avser
Hej! På sida två av fakturan står det klart och tydligt vad den avser. Du har nog bara inte läst hela pdf-filen. Hälsningar Daniel / Officestore
Lätt att hitta på hemsidan och mycket enkelt att beställa. Billigare än de flesta och bra kvalitet på dem produkter jag beställde. Hjälpsamma och trevliga anställda på support. Jag beställde i första hand papper till printern. Lite rörigt med flera leverantörer och även flera transportörer med olika ombud i olika städer. Ett ganska tungt paket (över 12 kg) hade sprängs på båda kortsidor och innehållet hade inget skydd där. Dock var ingen produkt inuti skadad.
Hej Roman! Tack för ditt omdöme. Vissa varor har vi på annat lager eller skickas direkt från leverantör. Vi försöker ha ett så stort sortiment som möjligt och då kan det vara svårt att ha allt på samma ställe. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore
Trevligt bemötande, snabb leverans.
Tack Ros-Marie! Hälsningar Daniel / Officestore
Hittade på Officestore den skrivare jag sökte Canon TS6350a Beställde onsd. 09.00 fick bekräftat samt kvitto i mejlen nån timme senare. Leverans 25 timmar senare! Helt perfekt!!
Tack för ditt fina omdöme Lennart! Hoppas du är nöjd med skrivaren. Hälsningar Daniel / Officestore
Bra och tydlig hemsida. Lätt att bestälka och leveransen kom precis som utlovat. Produkten jag köpte motsvarade informtionen. Mycket nöjd!
Tack för att du tog dig tid och lämnade ett sådant fin omdöme Eva. Det uppskattas! Du är välkommen åter! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Lätt att beställa köpte silkespapper till jul pyssel och fick det jag ville ha.
Tack för omdömet Gunilla! Hoppas det blir ett fint julpyssel :) Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Snabb och leverans, hoppas ni ger en slant till cancer fonden
Tack för omdömet Annika! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Snabb leverans. Bra produkter.
Tack Anne för ditt fina omdöme! Välkommen åter! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Order gick igenom, men det var lite strul med mitt Danska mobilnr - skrev och snabbt svar, en fin lösning och snabb leverans. Jag återkommer absolut! 10/10!
Hoppas du blev nöjd med produkterna Michael! Du är välkommen igen :) Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Lite ovan att hantera priser med resp utan moms så det var lite rörigt för mig först, och det visade sig att d var fel på hemsidan då ett gäng produkter såldes gratis fast det inte var så. Men super gullig och snabb kundtjänst. Väldigt väldigt nöjd med varorna
Hej Jenny! Tack för ditt omdöme. Ja vi har både privat och företagskunder och så därför kan man välja att visa priserna med eller utan moms. Kul att du är nöjd :) Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Billigt, stort utbud och snabb leverans!
Tack Eva-K! Där träffade du in våra tre grundpelare. Du är välkommen tillbaka :) Hälsningar Daniel / Officestore
Enkelt och lättfattligt inköp. Snabb och friktionsfri leverans. utomordentligt trevligt bemötande vid förfrågan om produkten. till skillnad från annat företag där jag ännu i denna dag inte fått ordning på varken expediering eller leverans av liknande produkt, tyvärr.
Va kul att du känner att du fått ett trevligt bemötande. Det är något som vi tycker är väldigt viktigt! Tack för du tog dig tid och lämnade ett omdöme om oss :) Hälsningar Daniel / Officestore
Mycket snabb leverans och bra varor
Tack för ditt fina betyg Ulla :) Fint att du är nöjd. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore
Bra flyttkartonger och snabb service.
Härligt att höra att du är nöjd Yvonne! Tack för ditt fina omdöme om oss :) Hälsningar Daniel / Officestore
Allt gick snabbt och bra. Fick kontakt med en människa även under helgen. Enda fadäser var att 10-årsdagboken visade bild på insidan av boken som om det vore en 3-årsdagbok, men detta rättade till omedelbart. Mycket positiv upplevelse av snabb och bra service.
Tack för ditt omdöme Karin! Kul att du är nöjd med vår service även på helger! Du är välkommen tillbaka :) Hälsningar Daniel / Officestore
Jag tycker att det har fungerat mycket bra så jag är nöjd.
Fint att höra Anita! Tack för den fina responsen. Hälsningar Daniel / Officestore
Beställde 2st Burde 2027 (5-pack) kalendrar De Skickade fel produkt och fel år (2026) i världens största paket för att det var en sk vägg almenacka. Plus att det int efanns nån retur sedel Värdelöst!
Hej Joakim! Det du beställt är Väggkalender Årsplan 2027, alltså en kalender för väggen. Men har du fått fel år skickat så har något blivit fel. Ber om ursäkt för det. Jag skickar dig ett mail så vi kan lösa det hela. Hälsningar Daniel / Officestore
Det var snabbt och smidigt, fick varorna dagen efter beställning.
Allt var toppen. Snabb leverans
Konst leran var väldigt bra och snabb leverans så 5/5 där. Men ni sa andrig att det tog så lång tid att torka utan ung. Vill bara att det ska stå mycket tydligare!!!
Jag har inte hämtat ut mitt paket än
Konkurrensmässigt pris. Snabb leverans. Bra info.
Hej Lars! Tack för din fina respons, det uppskattar vi. Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Beställning och leverans fungerar bra.👍
Hej Jim! Kul o höra att du är nöjd. Du är välkommen åter! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Bra pris och snabb leverans. Kommer och anlita dem fler gånger.Bra utbud.
Tack för den fina responsen Lage! Du är så välkommen åter :) Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Snabb och personlig kundtjänst, bra packad leverans. Om jag ska klaga på något och förklara varför jag inte ger 5 stjärnor, så är det pga leveransalternativen. Endast Bring kan leverera, och leverans av större order sker i många olika delleveranser, vilket är lite stökigt. Borde vara valfritt om delleverans önskas, som kund önskar jag hellre samlad leverans för alla artiklar i min order, även om det innebär försenad leverans med enstaka dagar. Detta är något Amazon erbjuder, bara för att jämföra kundupplevelsen.
Köpte hängmappslådor och de leverades snabbt och smidigt
Tack för ditt fina omdöme Susanne! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore
Hade ett par frågor om produkterna och skrev i formuläret på sidan. Fick svar överraskande snabbt och kundtjänst var väldigt trevliga i sina mejl. Bra priser och billig hemleverans jämfört med andra likvärdiga sidor. Väldigt nöjd med både köp och "upplevelse". Köpte stora anslagstavlor som skulle vara för stora att fraktas med min egna bil, så att få det hemlevererat till min ytterdörr för 99:- var hur bra som helst. Behöver jag fler i framtiden kommer jag garanterat välja Office Store igen.
Kul o höra att du är nöjd Linda! Vänliga hälsningar Daniel / Officestore