Lång väntan hos ombudet bbbnnnnnnnnnnnm
Officestore
Officestore.se är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, skolprodukter, kontorsmöbler och tekniktillbehör. Med över 500 varumärken i sortimentet levererar vi kvalitetsprodukter till företag, skolor och privatpersoner. Vi fokuserar på snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ...
346 omdömen om Officestore
Passade mitt behov perfekt....
Så bra Ingamay! Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra och billiga erbjudanden och fick precis dom ramarna jag ville ha. Så är jättenöjd med dom.
Härligt att du är nöjd Johanna! Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Allt bra, snabbt och smidigt! 👍
Fint att höra Ingrid! Tack så mycket för du tog dig tid och lämnade ett omdöme! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Lätt att hitta den produkt man vill ha! Bra pris! Snabb leverans! 👍
Kul att vi kunde göra det enkelt och smidigt Gudrun! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra kommunikation och överlag en bra leverantör.
Stort tack för det Gaudy! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Fullt nöjd! Rekommenderas varmt.
Vi tackar ödmjukast för ditt fina omdöme Curt! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkelt att beställa och en otroligt snabb service
Kul att vi uppfyllt dina krav och önskemål! Tack för fin respons. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra grejer och snabb leverans.
Stort tack för ditt svar Sture! Fint att du är nöjd. Du är välkommen tillbaka! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Ursäkta att jag skriver det här, kan ni inte bara skippa den här frågan? Helt OK för min del att fylla i ett par pricka/stjärnor men skriva egna kommentarer blir bara tjatigt
Hej Ulrike! Tack för din åsikt. Det är recensionsföretaget RECO som bestämmer hur detta skall se ut. Men vi framför åsikten till dem. Samtidigt blir det mer trovärdigt och seriöst med en kommentar. Tack för att du ändå tog dig tid. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Kan inte lämna något omdöme, första gången jag handlade hos er.
Tack för din återkoppling Laila. Det uppskattar vi! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra pris, snabb leverans, m a o bra
Tack för Er respons! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bedrövligt att det kostar så mycket då man lyckats beställa fel vara och vill byta. Det går inte heller att nå dem på telefon.
Hej Marianne! Vi tar 150 kr i returkostnad om man vill skicka tillbaka något. Det är inte dyrt för att skicka två paket a ca 5-10 kg per styck och som är ca 50X50X100 cm. Detta blir ändå en förlust för vår del trots att vi tar 150 kr. Du får gärna ordna med returfrakt själv, men då lär det kosta många hundralappar mer. Tycker du det är rimligt att vi skall stå för detta? Jag förstår att det är irriterande om man råkat beställa fel, men vi försöker hjälpa dig för att det skall vara så smidigt som möjligt. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Hej! Jag beställde o betalade för fyra varor, varav tre almanackor för 2027 som visade sig vara restnoterade. Den fjärde varan fick jag levererad till mitt postombud. Dess leverans var utan anmärkning, korrekt emballerad o inom godkänd tid. Meddelandet om restnoteringarna var kort o tydligt. Jag ser fram emot den fullständiga leveransen.
Hej Per! Många almanackor skickas ut under v.37, men man kan beställa dem tidigare. Det står noterat på deras produktsida. Men det är lätt att missa. Så du kommer få leverans när som helst. Tack för ditt omdöme! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Första gången vi handlade vårt diskmedel hos er och det har fungerat bra.
Kul att höra Solbacka! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mitt paket skickades tillvertvutlämningsställe som ligger flera mil bort. Kan därför inte hämta ut mitt paket. Hade beställt och betalt för leverans hem. Marianne Billström
Hej Marianne! Ledsen att något blivit tokigt med leveransen. Vi har skickat din leverans med hemleverans med Postnord. Men av någon anledning så har de ej löst detta. Men vi kontaktar dem för att lösa detta. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Tydlig information på hemsidan och snabb leverans.
Tack för omdömet Cecilia! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Stort urval av de produkter jsg letade efter . De utvalda produkterna motsvarade mina förväntningar. Snabb leversns.
Så kul att du är nöjd och vi kunde uppfylla din förväntningar Ulla-Britt! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och bra kvalitet. Väldigt nöjd med Officestore!
Tack för det superfina omdömet! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Informativ beställningssida Snabb leverans Varan uppfyllde förväntningarna och lite till.
Låter alldeles utmärkt Rolf. Tack för att du tog dig tid och lämna ett omdöme! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Väldigt snabb leverans.Allt var rätt enligt beställningen.Bra förpackat.Rekommenderas verkligen.
Tack för de fina order Per! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Väldigt prisvärt och snabb leverans!
Fint o höra att du är nöjd Beatrice! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Hej! Den lilla erfarenhet jag har av dem är positiv. Bästa hälsningar Börje.
Tack Börje! Vi uppskattar att du handlat hos oss. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Officestore har mycket bra sortiment med utmärkt kvalité och bra pris. Leveransen gick också mycket snabbt.
Tack Janne :) Fint att du är nöjd med vårt jobb. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Beställning av psoaskudde utan problem men vänta mkt länge på leverans. fick besked vad dröjsmålet berodde på, vilket jag uppskattade. När det äntligen var dags för leverans var det inga problem. Det absolut sista fasen transport till min bostad var perfekt! Mkt vänlig chaufför, som bar in lådan i min lägenhet. Äntligen!
Tack för din återkoppling Anita! Din kudde är en beställningsvara och tyvärr försenades leveransen från tillverkaren. Vi är ledsna för det. Hoppas kudden blir bra! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Dyrt, färgen var inte lit bilden. Och dyr returfrakt på det.
Hej Lisa! Va tråkigt att du inte var nöjd med din produkt du beställt. Färger kan skilja sig något i nyans på en bild på en websida och i verkligheten. Vår returfrakt är på 150 kr och det kan tyckas dyrt. Men vi skickar oftast varor som är väldigt tunga jämfört med om du exempelvis har beställt en t-shirt som du vill returnera. Och tyngre paket kostar väldigt mycket att skicka. Hoppas du har förståelse för det. Du är välkommen åter att prova oss igen så kan jag med säkerhet säga att du kommer bli nöjd :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans , bra kvalitet. Nöjd
Tack för din fina respons Gerd! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag beställde pastellfärger som visade sig vara slut men fick tips på liknande dock lite dyrare men fick procent som kompensation. Mycket nöjd med snabbt svar, trevligt bemötande och bra vara!
Kul att du blev nöjd Monika trots att vi hade slut på varan du beställt. Ibland blir det så att lagersaldot ej hänger med. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag hittade precis det jag letade efter. Beställningen var enkel och varan kom fram på rekordtid. Mycket nöjd med köpet och kommer gärna att handla här igen!
Tack för dina fina ord Ghazi! Det uppskattar vi. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Nöjd ! ... God fortsättning ! ...
Tack Vasile! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mycket trevligt bemötande. Första gången, så därför var detta allt jag har att säga.
Tack Ingrid för din respons! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Försenad leverans pga felaktig spårningslänk & inte så engagerat bemötande via mejl men annars ok
Tack för ditt omdöme Li! Spårningslänken genereras automatisk och om jag kollar på din så ser allt korrekt ut. Så kanske bara var något tillfälligt tekniskt fel hos Postnord. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och gott bemötande.
Stort tack för det fina omdömet Jonathan :) Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabbt levererat! Jag är jättenöjd med produkten!
Härligt att du är nöjd med vår service och produkten! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Trevligt bemötande via mail, tråkigt att de inte kunde leverera produkt med den färg jag valt utan fick ändra färg, pga av utgången färg från leverantören.
Hej Peter! Tack för att du tog dig tid o lämnade ett omdöme. Ja tyvärr hade inte leverantören uppdaterat oss kring detta. Men vi hoppas du blir nöjd med den andra färgen. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Trodde jag beställt A4 fick A5
Hej Christina! Har kikat på din order och du har beställt A5, det står på den orderbekräftelse du har fått också. Du är välkommen att skicka tillbaka dem så byter vi till A4. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det var lätt och smidigt att handla och produkten levde upp till mina förväntningar.
Fint att höra Olof! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Det var bra och snabbt levererat det som jag hade beställt. Tack
Kul att du är nöjd Barbro! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Svårt att bedöma kvalitet på små plastlådor. Men tiden från beställning till ankomst imponerade.
Härligt att du är nöjd med våra snabba leveranser Roberth! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
fraktade väldigt snabbt och bra priser på produkterna
Tack för ditt fina omdöme Elias! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mycket nöjd, allt fungerade bra.
Vad bra att du är nöjd! Tack för ditt omdöme :) Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Fungerade bra snabbt o smidigt
Tack Anneli! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och bra service och bra priser
Vi uppskattar att du lämnat detta fina omdöme till oss Mats! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans, enkelt att beställa.
Stort tack Helena Maria för ditt omdöme, det uppskattar vi. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag har haft problem att hitta fotoalbum på stan. Det är perfekt att handla hos Officestore, fina album och snabb leverans.
Kul att du hittat vad du är ute efter :) Tack för ditt fina omdöme. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag köpte 25 m vit pappersduk med tygkänsla. Leveransen kom prompt, mycket bra. Priset var ok. Duken är något tunn. Jag har inte provat den ännu och kan inte yttra mig om kvaliteten när den ligger på bord. Men den ÄR något tunn jämförd med t ex Duni. Jag sätter två stjärnor eftersom duken ÄR snygg, och har tygkänsla. Men är lite för tunn. MVH Ann Björkhem
Tack för din respons Ann! Ofta är dessa dukar relativt tunna. Ska man ha tjockare känsla blir det ofta mycket dyrare i så fall. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb bekräftelse och väldigt snabb leverans.
Fint att höra Veronica! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans
Tack Helena! Vi försöker hålla leveranstider trots semestertid. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och trevlig service
Stort tack för fin respons. Hoppas varorna var till belåtenhet! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabbt och enkelt att handla hos er och era produkter är helt klart bäst. Jag köpte Fönstersåpa vilken underbar produkt helt klart bäst. Medvänliga hälsningar Carina
Kul att du är nöjd med oss och de produkter vi tillhandahåller! Tack för du tog dig tid att lämna ett omdöme. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se