Officestore

Officestore

• BadgeTwoYears
4.4

Officestore.se är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, skolprodukter, kontorsmöbler och tekniktillbehör. Med över 500 varumärken i sortimentet levererar vi kvalitetsprodukter till företag, skolor och privatpersoner. Vi fokuserar på snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ...

252 omdömen om Officestore

Johansson B
Wrote about Officestore

Snabb leverans, bra vara och pris

Stefan S
Wrote about Officestore

Det var enkelt att hitta på hemsidan, sedan var expideringen outstanding. Bra service.

Svar från Officestore

Stort tack för ditt omdöme! Vi hoppas du kommer åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Roger O
Wrote about Officestore

Behövde silkespapper att packa grejer med och sökte på nätet och Officestore tyckte jag hade ett bra pris och hade inte hört talas om dom så jag chansade. De var framme rätt fort tyckte jag och nu kan jag packa ordentligt.

Svar från Officestore

Härligt att höra Roger! Du är så välkommen tillbaka! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Madelene K
Wrote about Officestore

Snabb service och bra att man fick sms när de fanns och hämta på postombud

Svar från Officestore

Tack för du tog dig tid och lämnade ett fint omdöme. Det uppskattas! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Johan T
Wrote about Officestore

Det fungerade perfekt. Leveransen kom i rätt tid och allting fungerde so det skulle. Med vänliga hälsningar, Carl J Tengström

Fint att höra! Ni är välkomna tillbaka! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Markus B
Wrote about Officestore

I särklass det dyraste kaffe jag köpt!!

Svar från Officestore

Hej Markus! Vi säljer enbart kaffe som ett komplement och inte i stora mängde som en Ica butik gör och kan därför inte hålla samma priser. Vi är dock bland de billigaste av liknande butiker online. Det är ingen som tvingat dig handla hos oss utan du är fri att åka till ICA butiken istället om du tycker det är dyrt. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Marshall A
Wrote about Officestore

Första gången vi handlat på Office store men bra och snabb service, inga krångligheter Produkterna kom 2 dagar efteråt vilket varven positiv upplevelse.

Stort tack för din respons! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Lennart Z

Snabbt, proffsigt och prisvärt

Svar från Officestore

Tack för ditt fina omdöme Lennart! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Marina M
Wrote about Officestore

Snabba svar från kundservice, bra utbud för min del (privat flytt) och möjlighet att få grejer till hemadress genom PostNord (de är en ”annan femma”). Lite väl dyrt att göra returer av artiklar som man betalat t ex 400kr.

Svar från Officestore

Tack Marina för ditt utförliga omdöme. Vi har ett standardpris för returer. Det är klart om man skall returnera en billig vara så blir det procentuellt dyrare. Men en sådan vara kan väga 10 kg och kosta väldigt mycket att frakta. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Nimbuskyrkan E
Wrote about Officestore

Det var smidigt att beställa och väldigt snabb leverans.

Tack för ert omdöme! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Anneli L
Wrote about Officestore

kontakten med företaget var väldigt bra men tyvärr levde inte produkten upp till mina förväntningar. Jag köpte dekorationsleran och gjorde tyvärr jämförelse med lufttorkad lera som jag jobbat med förut och tyvärr var det något helt annat. allt vi gjort gick sönder den blev som kex när den torkat och sprack så jag förstår inte hur man ska använda den

Svar från Officestore

Hej Anneli! Ja, lerorna kan man jobba med på lite olika sätt. Vi skall försöka ta fram en beskrivning från leverantören till dig. Hälsningar Daniel / Officestore.se

KjellJohansson K
Wrote about Officestore

Det stod på deras sida, 1-2 dagars leverans. Därför beställde jag lamineringsfickor som jag behövde omgående. Det var en vecka sedan och dom har fortfarande inte kommit. Det kom ett mejl, att det kan ta flera veckor. Bedrövligt! Jag fick köra till en vanlig butik och köpa, så jag kommer att returnera om dom kommer någon gång. Kommer aldrig att handla där mer.

Svar från Officestore

Hej Kjell! Du beställde den 8:e mars och vi skickar varorna den 9:e mars. De finns att hämta ut sedan den 10:e mars. Jag vet inte vad du fått för annat mail. Så din kritik känns väldigt felriktad. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Lars J
Wrote about Officestore

Funkade fint. Finns inget att klaga på

Tack Lars! Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Sara R
Wrote about Officestore

Det var min första kontakt med Officestore. Så min första beställning och jag har ingenting att klaga på, mer än att leveranstiden var lite lång tyckte jag. Men annars var allt perfekt.

Svar från Officestore

Hej Sara! Tack för ditt omdöme. Lagervaror skickas senast dagen efter. Men vi har mycket beställningsvaror i sortimentet också och de tar lite längre tid. Det står dock på produktsidan ungefärlig leveranstid. Välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore.se

Tomas F
Wrote about Officestore

Snabb leverans, Nöjd med produkten, som förväntad.

Svar från Officestore

Bra att du är nöjd Tomas! vi tackar för ditt omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Mariana A
Wrote about Officestore

Bra service och snabb leverans

Svar från Officestore

Fint att höra Mariana! Du är välkommen att handla igen när du har behov :) Hälsningar Daniel / Officestore.se

Örby S
Wrote about Officestore

Mycket enkelt att hitta och även enkelt att betala i kassan. Jag hade egentligen inga förväntningar men jag visste vad jag skulle köpa. Jag hade gott om tid innan jag behövde toapapper och torkpapper men det gick väldigt snabbt att få grejorna.

Svar från Officestore

Tack för din positiva respons Örby! Du är välkommen åter. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Abdifatha M
Wrote about Officestore

Jag anser att detta är ett bedrägligt företag. Jag beställde varor men fick inte det som motsvarade min beställning. När jag försökte returnera varorna var jag dessutom tvungen att själv betala returfrakten och köpa retursedel/etikett. Totalt fick jag betala nästan dubbelt så mycket som jag ursprungligen betalade för varorna. Detta känns mycket oseriöst och jag upplever att företaget lurar kunder på pengar. Det är verkligen synd att det finns företag som behandlar sina kunder på detta sätt.

Svar från Officestore

Hej! Tråkigt att du skriver saker som ej är sanna här. Vi är ett seriöst företag som hanterar våra kunder mycket väl. Det kan du se på alla hundratals omdömen här som har 4,5 av 5 i snitt. Vi har skickat de varorna till dig som du har beställt. Om du önskar returnera dem så får du stå för returfrakt. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Sara P
Wrote about Officestore

Paketet var trasigt och så dåligt förseglat att min vara hade ramlat ut under leveransen.

Svar från Officestore

Hej Sara! Ledsen att ditt paket blivit förstört under leveransen. Vi skickar givetvis ett nytt till dig. Hälsningar Daniel / Officestore.se

KRISTIN MARGARETA O
Wrote about Officestore

Supersnabb leverans av fin vara av hög kvalitet!

Svar från Officestore

Tack för din väldigt fina respins Kristin Margareta. Kul att du är nöjd. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Mikael Per O
Wrote about Officestore

Ett stort utbud och med snabb och smidig leverans.

Svar från Officestore

Tack Mikael Per för dina fina ord! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Eva E

Kvick leverans, stort plus. Prisvärt

Svar från Officestore

Jättetack Eva för den fina feedbacken! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Jme A
Wrote about Officestore

Snabb leverans enkelt att beställa.

Svar från Officestore

Precis så det skall vara. Tack för återkopplingen Jme! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Byvägens A
Wrote about Officestore

Bra varor till bra pris. Dock skickades ett paket häftmassa i en gigantiskt kartong, otroligt onödigt. De varor jag beställde kom också från olika lager, vilket innebar att olika delar av försändelsen levererades till olika ställen, till ombud/hem. Dubbeljobb för mig.

Svar från Officestore

Tack för återkoppling! Ibland kan det bli lite tokigt i packningen. Ofta beror det på att fraktbolagen har krav på att paket skall minst vara i en viss storlek eller väga en viss mängd för att deras maskiner skall kunna hantera dem och läsa dem. Ibland finns inte alla varor på vårt huvudlager och då skickar vi dem separat. Däremot skall det skickas med det fraktsätt du valt. Så gissar att Postnord gjort en miss där. Ledsen för det! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Kristoffer B
Wrote about Officestore

Det var inga problem alls, köpte mestadels dryck och lite diverse kontorsmatrial som pennor

Svar från Officestore

Tack för ditt fina betyg Kristoffer! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Ellinor E
Wrote about Officestore

Jag har vart i kontakt med er angående min beställning och ska göra en retur. Detta upplevde jag väldigt positivt då det gick snabbt. Mycket bra service och snabb leverans!! Ellinor Ekman

Svar från Officestore

Stort tack för omdömet Ellinor! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Jeanette Z
Wrote about Officestore

bra,snabbt gillar att kunna betala med swish...bra packat..vänligen Jeanette

Fint att höra! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Anders A
Wrote about Officestore

Superbra. Jag är mecket nöjd och belåten.

Bra att du är nöjd! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Karin B
Wrote about Officestore

Snabb och smidig affär. Bra produkt

Tack för din fina respons Karin! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Office B
Wrote about Officestore

It was a good experience. They resolved the issue in no time.

Great to hear! Welcome back! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Lillemor T
Wrote about Officestore

Jag köpte korttidsmopp Breazy 50/fp, 1 fp Kort leveranstid! Bra! Kartongens volym var minst 4 gånger volymen på varan. Inte så bra. Det låg en massa uppblåsta plastbitar som inte gjorde någon nytta. Varan var inte alls ömtålig.

Svar från Officestore

Tack Lillemor! Ibland kan det vara så att våra mindre kartonger varit tillfälligt slut eller att de måste vara i en speciellt storlek beroende på fraktsätt. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Lennart S
Wrote about Officestore

Mycket snabbt!! Så bra, att få hem direkt.

Svar från Officestore

Bra att det gick snabbt, det är alltid vårt mål att kunna leverera så snabbt som möjligt. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Benny L
Wrote about Officestore

Det verkar bra. Första gången jag handlade. Helt ok. Varorna har kommit och jag har betalat.

Fint att höra Benny! Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Gunilla L
Wrote about Officestore

Finns inget att klaga på. Snabb leverans. Dock i flera paket vilket inte är så bra miljömässigt. Det måste inte vara så bråttom, de beställda varorna skulle kunna vänta in varandra.

Svar från Officestore

Tack för din respons Gunilla! Ibland kan det vara så att allt inte finns på vårt huvudlager och då gör det från separat lager. Annars försöker vi tänka så miljövänligt som möjligt. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Lena B
Wrote about Officestore

Snabb och bra service. Produkt bra.

Svar från Officestore

Stort tack Lena! Uppskattar att du lämnat omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Gunnar D
Wrote about Officestore

Snabbt och bra Jag tycker att det är besvärligt med dessa frågor. Varför ska jag bekymra mig om hur många tecken som behövs

Tack för ditt omdöme Gunnar! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Gunilla T
Wrote about Officestore

Bara bra bra med det som inte finns i affären

Tack Gunilla! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Mindaugas M

Hej! Liten lång leveranstid 😊

Svar från Officestore

Hej! Tack för ditt omdöme. En del varor är beställningsvaror, och då kan leveranstiden vara lite längre tyvärr. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Christer S
Wrote about Officestore

Mycket bra! Snabbt och bra packat! Helt nöjd!

Svar från Officestore

Stort tack Christer för ditt omdöme. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Leila J
Wrote about Officestore

Enkelt att handla på nätet,varan var som jag förväntade mig.Jag köpte Tubigrip och är mycke nöjd,snabb leverans är ett plus.

Svar från Officestore

Fint att du är nöjd Leila! Hoppas du är nöjd med varan. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Byggställningar A
Wrote about Officestore

Lätt och smidigt att handla :)

Svar från Officestore

Tack för fin respons. Välkommen åter Byggställningar! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Maria H
Wrote about Officestore

köpte flytt kartong och det gick bra så visst är Jag nöjd med flytt

Svar från Officestore

Visst är det smidigt att få flyttkartongerna hem till dörren. Tack för omdömet! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Maud A
Wrote about Officestore

Snabb leverans o bra emballage

Lena T
Wrote about Officestore

Enkelt att hitta i utbudet och beställa. Köpte snoddmappar. Snabb leverans.

Svar från Officestore

Fint att höra att det var enkelt att hitta! Tack för omdömet! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Åke L
Wrote about Officestore

Jag köpte 4 st Termos pump COFFEE QUEEN M 2,2L. Enkelt att beställa och mycket snabb leverans

Svar från Officestore

Tack Åke! Hoppas dem kommer väl till användning. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Linn B
Wrote about Officestore

Mycket bra återkoppling när varan inte fanns på lager. Snabb leverans av det som fanns.

Svar från Officestore

Tack Linn! Ledsen att vi inte kunde leverera en av dina beställda artiklar. Hälsningar Daniel / Officestore.se

Maja M

Fick äntligen tag i ett färgband till min ” antika ” räknemaskin!!! Toppen

Svar från Officestore

Härligt att höra Maja! En gammal räknemaskin är ändå bäst :) Hälsningar Daniel / Officestore.se

Jeanette O
Wrote about Officestore

Snabb leverans, bra pris. Bra att Officestore har det i mitt fall apoteken inte hade.

Tack för din fina respons Jeanette! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Katie S
Wrote about Officestore

Snabb leverans och bra sortiment! :)

Tack Katie! Hälsningar Daniel / Officestore.se

Marianne J
Wrote about Officestore

Beställt Whiteboard tavla, blädderblock, pennor och sudd. Tavlan kom i separat försändelse en dag med hemleverans. Bra tänkte jag, fort och smidigt. Trodde allt var med. Nästa dag kom blädderblocken i trasigt paket. Det andra har jag inte fått.

Svar från Officestore

Hej Marianne! Ibland skickas saker i olika försändelser då det skickas från separata lager eller att allt inte får plats i ett. Gällande trasigt paket. Kontakta vår kundservice så löser vi omgående ny leverans. Hälsningar Daniel / Officestore.se