It was a good experience. They resolved the issue in no time.
Officestore
Officestore.se är en svensk e-handelsbutik som erbjuder ett brett sortiment av kontorsmaterial, skolprodukter, kontorsmöbler och tekniktillbehör. Med över 500 varumärken i sortimentet levererar vi kvalitetsprodukter till företag, skolor och privatpersoner. Vi fokuserar på snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och högkvalitativ...
223 omdömen om Officestore
Jag köpte korttidsmopp Breazy 50/fp, 1 fp Kort leveranstid! Bra! Kartongens volym var minst 4 gånger volymen på varan. Inte så bra. Det låg en massa uppblåsta plastbitar som inte gjorde någon nytta. Varan var inte alls ömtålig.
Mycket snabbt!! Så bra, att få hem direkt.
Det verkar bra. Första gången jag handlade. Helt ok. Varorna har kommit och jag har betalat.
Finns inget att klaga på. Snabb leverans. Dock i flera paket vilket inte är så bra miljömässigt. Det måste inte vara så bråttom, de beställda varorna skulle kunna vänta in varandra.
Snabb och bra service. Produkt bra.
Snabbt och bra Jag tycker att det är besvärligt med dessa frågor. Varför ska jag bekymra mig om hur många tecken som behövs
Tack för ditt omdöme Gunnar! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bara bra bra med det som inte finns i affären
Tack Gunilla! Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Hej! Liten lång leveranstid 😊
Hej! Tack för ditt omdöme. En del varor är beställningsvaror, och då kan leveranstiden vara lite längre tyvärr. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mycket bra! Snabbt och bra packat! Helt nöjd!
Stort tack Christer för ditt omdöme. Du är välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkelt att handla på nätet,varan var som jag förväntade mig.Jag köpte Tubigrip och är mycke nöjd,snabb leverans är ett plus.
Fint att du är nöjd Leila! Hoppas du är nöjd med varan. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Lätt och smidigt att handla :)
Tack för fin respons. Välkommen åter Byggställningar! Hälsningar Daniel / Officestore.se
köpte flytt kartong och det gick bra så visst är Jag nöjd med flytt
Visst är det smidigt att få flyttkartongerna hem till dörren. Tack för omdömet! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans o bra emballage
Enkelt att hitta i utbudet och beställa. Köpte snoddmappar. Snabb leverans.
Fint att höra att det var enkelt att hitta! Tack för omdömet! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag köpte 4 st Termos pump COFFEE QUEEN M 2,2L. Enkelt att beställa och mycket snabb leverans
Tack Åke! Hoppas dem kommer väl till användning. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Mycket bra återkoppling när varan inte fanns på lager. Snabb leverans av det som fanns.
Tack Linn! Ledsen att vi inte kunde leverera en av dina beställda artiklar. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Fick äntligen tag i ett färgband till min ” antika ” räknemaskin!!! Toppen
Härligt att höra Maja! En gammal räknemaskin är ändå bäst :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans, bra pris. Bra att Officestore har det i mitt fall apoteken inte hade.
Tack för din fina respons Jeanette! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och bra sortiment! :)
Tack Katie! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Beställt Whiteboard tavla, blädderblock, pennor och sudd. Tavlan kom i separat försändelse en dag med hemleverans. Bra tänkte jag, fort och smidigt. Trodde allt var med. Nästa dag kom blädderblocken i trasigt paket. Det andra har jag inte fått.
Hej Marianne! Ibland skickas saker i olika försändelser då det skickas från separata lager eller att allt inte får plats i ett. Gällande trasigt paket. Kontakta vår kundservice så löser vi omgående ny leverans. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag har bara använt butiken två gånger. Jag köpte lera. Produkten var av god kvalitet och vackert förpackad. Sammantaget var allt bra.
Du är välkommen tillbaka igen Yuliya! Tack för ditt fina omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se
snabb leverans prisvärt!!!!!!
Tack Magnus! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och fint det jag beställde 🩷
Kul att du blev nöjd Bodil. Du är välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans men lite dyrt med frakt.
Tack för din återkoppling Rahel! Vi skickar överlag ganska tunga och stora paket så vår snittfraktkostnad för dig som kund är överlag väldigt låg. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans, så snabb att halva ordern glömdes bort. Kanske lite tydligare produktinformation. Annars ok!
Hej Christer! Din order har skickats i två leveranser, som vi har skickat dig mail om. Så du har nog bara missat detta. Återkom till vår kundservice om du har några frågor. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra priser snabb leverans.....
Tack Mats! Du är välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och trevligt bemötande vid kontakt med kundsupport!
Tack för ditt fina omdöme! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Köpte kassajournal och hade hoppats att den skulle levereras till postlådan men tvungen hämta 2 mil bort på Coop = nackdel Boken såg bra ut men inte hunnit använda den än Första gången jag beställde från Er.
Hej Larsson! Tack för ditt omdöme. Hade du valt hemelverans så skall den komma dit. Man kan även välja leverans till en paketbox. Hör av dig till vår kundtjänst om du har några fler funderingar. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra priser, snabb leverans och produkter med den kvalitet som utlovats.
Tack Antonsson! Välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Lätt, billigt och användarvänlig sida utan krångel:)
Jag köpte några Brevboxar, silkespapper och ett hålslag av Officestore. Mycket trevlig & snabb service, inklusive snabb leverans.
Jag köpte nästan bara kopieringspapper så jag har svårt att ha någon bestämd uppfattning, men jag fick snabbt personlig hjälp på ett trevligt sätt och varorna kom i god ordning efter ett par dagar.
Väntar fortfarande på min beställning, tycker arr väntetiden är väldigt lång. Hade förväntat mig att det skulle gå snabbare, tråkigt. Jag beställde enväggalmanacka.
Hej Kerstin! Vad jag kan se har du hämtat ditt paket idag. Du beställde i söndags, vi skickade i måndags. Sen har Postnord lite leveransförseningar just nu pga väder och väglag. I onsdags var paketet hos ditt ombud. Så jag tycker ändå att det är en normal leveranstid trots detta. Önskar dig en fin helg. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Lite besviken, beställde en Dagbokskalender 2026 röd men fick en Liten veckokalender 2026 svart. Kanske inte riktigt vad jag ville ha, men den får duga. Inte värt besväret att skicka tillbaka den för ett byte. Lilla Månadskalendern som jag beställde vid samma tillfälle är jag däremot mycket nöjd med. Lise
Hej Lise! Ledsen om något blivit fel. Ta kontakt med vår kundservice så skickar vi ut rätt kalender till dig. Någon retur/byte behöver du inte göra. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra priser och produkter är mycket nöjd.
Bra hemsida, lätt att beställa ifrån. Snabb leverans! Många plus!!!
Tack Ove! Vi uppskattar att du tagit dig tid och lämnat detta fina omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Har ännu inte fått vad jag beställt och betat - urdåligt Bläckpatroner för 1500 sek - Betyg= 0
Hej Erik! Din leverans gick iväg dagen efter din beställning. Om du kikar på din spårning som vi mailat så beräknas Postnord leverera idag. Postnord har förseningar just nu pga svårt väder och väglag. Hoppas du har överseende med det. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och bra köp Använder firman gärna igen
Tack så mycket Hally. Du är så välkommen tillbaka. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och säker leverans!Toppen!
Härligt att du är nöjd Sven. Välkommen åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
11 dagar tog det från beställning till leverans. Snabba leveranser var det som utlovades.
Hej Daniel! Tack för ditt omdöme. Jag ser att din beställning gjordes fredag kväll den 2:a januari. Sen på tisdagen var det en klämdag. Ditt paket gick iväg 7 januari vilket är normalt. Därefter har Postnord tagit ett par dagar extra på sig att leverera. Troligen pga det dåliga väder och väglag som varit. Jag hoppas du ger oss en chans till längre fram. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb och bra leverans. Helt nöjd!
Tack för ditt fina omdöme Mats! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Snabb leverans och bra service.
Härligt att höra Phoung! Du är välkommen tillbaka i framtiden. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Jag fick produkten levererad på två dagar. Helt ok.
Tack Rolf för du tog dig tid att lämna ett omdöme! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Enkelt, okomplicerat, snabb leverans, bra produkter, god kommunikation! riktigt bra helt enkelt Beställde framförallt NORDEX HANDDISK DEBITOL 30 liter
Tack Mariadöttrarna för ert utförliga och fina omdöme. Ni är välkomna åter! Hälsningar Daniel / Officestore.se
Officestore motsvarade i stort förväntningarna. Postnords bristande hantering och information drog dock ned betyget., annars en "5:a". Mvh
Tack Christer för ditt omdöme. Ledsen att leveransen med Postnord krånglade. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Beställde straxt innan jul. Trodde man skulle få vänta på beställningen länge. Men det jag skulle ha kom jättesnabbt. Ni måste ha jobbat på julafton. Stort Tack.
Fint att höra att du är nöjd Kurt! Tack för ditt omdöme. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Bra. Trodde det var en stor förpackning med självtorkande lera (5 kg), eftersom det var det som visades på bilden. Men det var 5 st 1-kilospaket istället. Det gör dock inte något. Nöjd med mina varor och beställningen i övrigt.
Tack för ditt omdöme Sanna! Du är välkommen åter. Hälsningar Daniel / Officestore.se
Allt toppen. Köpte modellgips.
Kul att du är nöjd med allt Ida. Välkommen åter :) Hälsningar Daniel / Officestore.se
Fick tyvärr fel produkt, skulle ha en påse istället för en kartong som ej går att posta i brevlådan. Återkommer med ny beställning.
Ledsen att det blev fel Lena. Kontakta vår support så hjälper vi dig lösa allt smidigt. Hälsningar Daniel / Officestore.se