Synundersökning grundlig och bra bemötande
Ögonexperten
Välkommen till Ögonexperten i Varberg! Vi är Varbergs äldsta lokala optiker sedan 1956 (tidigare känt som Optiker Haar). Med vår långa erfarenhet är vi din kompletta lösning för ögonhälsa, kontaktlinser och glasögonmode i Varberg. Senaste Glasögontrenderna Upptäck de senaste glasögontrenderna hos oss med ett brett sortiment...
503 omdömen om Ögonexperten
Sedan starten hos Reco 2023
Utomordentligt proffesionellt och trevligt för allt vid mitt besök.
Proffsigt bemötande och mina glasögon blev perfekta mycket nöjd
Frida gjorde grundlig undersökning och jag är väldigt nöjd.
Mycket tillmötesgående. Provsig syn kontroll.
Mycket bra,lugn miljö ingen väntetid , bra råd vid val av båge kunnig optiker trevligt bemötande av alla.
Alltid mycket trevligt bemötande. Synundersökning och kontroll av ögonbotten, etc. Mycket bra apparater som kontrollerar ögonen. Mycket god kompetens. Känner mej alltid trygg och nöjd efter besöket hos Ögonexperten. Kan verkligen rekommenderas.
Mycket bra och proffsigt. Mkt kompetent medarbetare undersökte mig.
Trevligt bemötande, professionell personal. Gjorde synundersökning och inköp av glasögon.
Inlyssnande med ett gott bemötande som gjorde att jag kände mig trygg. Noggrann, som också var noga med att jag förstod vad de olika apparaterna mätte/var till för.
1. Toppen 100% fick den tid jag behövde, svar på mina ff. trevligt bemötande, jag är nöjd med allt så här länge. 2. Köpte nya Ögondroppar, känns bra men vill prova längre för att veta om det blir nya glasögon till hösten, eller ej. Mvh Barbro Forslund
Bra service av trevlig personal 🤗
Jag har köpt glasögon och beställt solglasögon. Bra service och trevlig personal.
Fenomenal kundservice, kanonbra utbud, och otroligt kunniga. Bästa optikern!
Trevligt och kunnigt bemötande som motsvarade mina förväntningar. Skönt att slippa ”försäljningssnacket” utan ett proffsigt besök om ögonhälsa.
Trevligt och professionellt bemötande.
Bemötandet var personligt mer är professionellt vilket var mycket trevligt men själva undersökningen var extremt professionellt och grundlig (Frida) medans bågarna och behandling av glassen var väldigt varierande och såg till att jag fick det som var personligt, bekväma och snygga på mig. Mina förväntningar var att ni skulle vara lite bättre än min tidigare optiker Specsavers men blev överraskad av hur mycket bättre ni var ändra ingenting!!! Tack för att jag kan köra på natten igen, tack för att jag kan se Varbergs architecture...
Trevligt bemötande vid ankomst. Läkaren försenad, men det kan hända. Lugnt och proffsigt samtal och undersökning av läkare.
Jag blev mottagen fint och det gick mycket snabbt, skulle göra en körkortskontroll så behövde mitt legg vilket jag glömde, men det var inga problem, de bara lät mig vänta på min pappa så löste sig det! Mycket trevligt och lättsamt.
Synundersökning, bra bemötande.
Det var ett bokat besök. Jag hade vunnit undersökning i ett korsord. Besöket var bra och mycket trevligt. Jag kände till optikern och det gjorde besöket roligare. Allt var bra med mina ögon. Vill gärna besöka dom igen, kanske om något år.
Lugn och saklig undersökning tycker de har bra kvalitet och service .Har varit kund sedan de startade 1956 var 2år då /J-A
Det är jobbigt och tråkigt men jag vet att jag måste
Kunnig och proffsig prsonal med vänligt och fint bemötande. Jag återkommer mer än gärna! Carola Klevenfeldt
Bra bemötande och undersökning xxxxxxxxxxxxxxxx
Ogon kontontroll. Behövde inte nya glasögon. Alltid trevliga och mycket kunniga.
Snabbt och enkelt! Trevligt bemötande
Pedagogisk och kompetent personal.
Mycket bra bemötande, blev väldigt nöjd. Utprovning av nya linser.
Min upplevelse är att Ögonexperten alltid ger ett professionellt och kunnigt mottagande. Jag får alltid snabb hjälp och ett positivt bemötande.
Fin och lugn miljö. Med ett ord kan man beskriva: De är så proffsiga.
Vänligt och professionellt bemötande. Noga genomgång av syn och ögon hälsa
Mycket kunnig personal och professionellt bemötande. Jag sökte för att få veta hur min ögonsjukdom utvecklar sig och jag fick svar på mina frågor.
Proffsigt och trevligt bemötande.
Trevligt och proffesionellt. Var fokuserade på att utföra ett bra jobb snarare än att sälja.
Kunnig personal bra bemötande
Lugnt och fint bemötande av superproffs!!!
Optikern tog mina problem på stort allvar så jag får den hjälp jag behöver. De hjälpte mig hitta ett par superfina bågar också!
Bra och duktiga och snabba , tydliga med allt
Personligt bemötande, där kundens behov står i centrum
Mycket bra trevlig personal.bra bemötande
Proffsigt och pedagogiskt förklarat. Fint bemötande.
Får alltid ett mycket bra bemötande! Gott om tid både på synundersökning och val av båge!! Har varit kund länge, i många år! Alltid trivts med mina glasögon!
Jag blev väldigt trevligt bemött. Optikern upplevdes som väldigt kunnig. Under synundersökningen berättade och förklarade hon hela tiden vad hon gjorde.
Trevlig och omtänksam. Gav goda råd till köp av båge Trevlig personal
Jag köpte endast ögondroppar. Fick en grundlig undersökning av lugn och proffsig personal. Fick remiss för att genomgå en starroperation. ( som är genomförd med gott resultat)
Det har varit ett bra bemötande.
Trevligt och professionellt bemötande. Fick det som utlovades. Köpte nya glasögon + undersökning.
Mycket trevligt bemötande. Noggrann undersökning. Professionellt utförande.
Proffesionellt bemötande. Noggrant utfört och lugn och bra miljö!