Ögonexperten

Ögonexperten

www.ogonexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Ögonexperten i Varberg! Vi är Varbergs äldsta lokala optiker sedan 1956 (tidigare känt som Optiker Haar). Med vår långa erfarenhet är vi din kompletta lösning för ögonhälsa, kontaktlinser och glasögonmode i Varberg. Senaste Glasögontrenderna Upptäck de senaste glasögontrenderna hos oss med ett brett sortiment...

379 omdömen om Ögonexperten

Sedan starten hos Reco 2023

Jeanine K
Skrev om Ögonexperten

Mycket positiv upplevelse. Mycket kompetent personal, tog sin tid för att undersöka ordentligt mina ögon. Fick bra tips på medicin och glasögon jag fick i tid fungerar mycket bra.?Ge dem 10/10

Iovana G
Skrev om Ögonexperten

Väldigt bra bemötande av personalen. Har varit kund hos dem sedan länge, alltid nöjd. Även rekommenderat andra.

Magnus L
Skrev om Ögonexperten

Professionellt och genomgående. Bra förklaringar och hjälp.

Frida J
Skrev om Ögonexperten

Jag var på en synundersökning för att kolla upp ögonen. Fick bra tips.

Anette H
Skrev om Ögonexperten

Suveränt bemötande Suveränt service Superprofessionella Jättestort urval av bågar, solglasögon och linser Bästa personalen i Sveriges bästa optikeraffär!!

Lisa B
Skrev om Ögonexperten

Väldigt bra och professionellt bemötande

Jennie C
Skrev om Ögonexperten

Vänligt bemött och fick mycket god hjälp.

Torleif H

Som vanligt superbra naturligtvis

Rustan G
Skrev om Ögonexperten

Trots att det blev lite fel i början gjordes allt för att det skulle bli bra och det blev det. Hängiven optiker som gjorde allt. Väldigt engagerat och bra service.

Armina O
Skrev om Ögonexperten

Mycket trevliga och serviceminded!

David S
Skrev om Ögonexperten

Inget att klaga på. Undersökningen gick snabbt och smidigt.

Ronnie S
Skrev om Ögonexperten

Var på en inplanerad synkontroll; som tidigare ett mycket trevligt, professionellt och förtroendeingivande bemötande. Jag upplever att kompetens och teknisk utrustning är på högsta nivå. Jag kommer att fortsätta anlita Ögonexperten i Varberg!

Gertrud J
Skrev om Ögonexperten

Trevligt bemötande, kunnig personal och stor hjälp vid undersökningen.

Anett L
Skrev om Ögonexperten

Kände mig trygg Köpte två par glasögon , ett par terminal å ett par att använda dagligen Fick prova ut olika bågar tillsammans med optikern , det gick bra. Är nöjd

Maria G
Skrev om Ögonexperten

Jag kände jag kan fråga om vad som helst och inget var för dumt. Varmt bemötande!

Eva S
Skrev om Ögonexperten

Trevligt och avslappnat. Mycket proffsigt. Fick reda på mycket och bra förklarat

Ulf B
Skrev om Ögonexperten

Proffsigt, bra bemötande. Fick reda på det som jag behövde.

Annika S
Skrev om Ögonexperten

Vänligt, hjälpsamt och professionellt bemötande!

Elisabeth A
Skrev om Ögonexperten

Blivit bra bemött och man har lyssnat på mina symtom på ett lugnt och inkännande sätt. Upplever kompetens och välvilja. Gäller både vid undersökning och och vid utprovning av nya glasögonbågar. Förväntan på att mina symtom skall vika har i stort sett infriats, sedan besöket och med de nya glasögonen.

Kay L

Bra Bra duktig personal Ögonundersökning

Emma S
Skrev om Ögonexperten

Trevlig personal och undersökningen gjordes riktigt och väl. Kändes toppen!

Georg G
Skrev om Ögonexperten

Vänlig och proffsigt bemötande. Försökte inte sälja på mig dyra glasögon. Kommer gärna tillbaka

Ann-Sofie B
Skrev om Ögonexperten

Kunniga, omhändertagande, kundfokuserade. Ett helt igenom trevligt bemötande.

Emelie E

Bra bemötande. Hög kompetens. Allt perfekt

Annika L
Skrev om Ögonexperten

Kändes mycket professionellt och tog sig tid att ge information på ett pedagogiskt sätt

Birgitta K
Skrev om Ögonexperten

Jag blev bemött på ett mycket trevligt sätt.

Karl-Henrik W
Skrev om Ögonexperten

Mycket bra. Proffsigt bemötande. Tar sig tid. Ingen stress.

Else-Britt A
Skrev om Ögonexperten

Trevligt bemötande. Mycket noggrann undersökning. Fick en remiss skickad som genererade att jag fick tid på sjukhus på två veckor

Kjell S
Skrev om Ögonexperten

Bra bemötande. Ville göra en grundlig ögonhälsokontroll, och så blev det. Upplever dock att min synskärpa är sämre än vad de kom fram till.

Charlotte F
Skrev om Ögonexperten

Blev bemött mycket bra. Mina förväntningar tillgodosågs då jag köpte både terminalglasögon och privata glasögon

Evert J
Skrev om Ögonexperten

Bra bemötande från alla. Rekommenderas .

Ola V

Enkelt, professionellt och trevligt

Eva C
Skrev om Ögonexperten

Trevligt och proffsigt bemötande och glasögonen var klara på en vecka.

Anna-Lena S
Skrev om Ögonexperten

Trevliga Bra grundlig synundersökning.

Marinette K
Skrev om Ögonexperten

Väldigt proffsigt och fint bemötande av all personal.

Anneli B
Skrev om Ögonexperten

Fick jätte bra service. Dom bar vänliga och såg till att hitta tid när det blev lite strul.

Annette H
Skrev om Ögonexperten

Bara positivt . Bra bemötande och goda råd med snabb service

Ronja K
Skrev om Ögonexperten

Alltid lika nöjd med mina besök hos Ögonexperten. Cecilia är alltid lika trevlig & proffsig, likväl är de övriga personalen också trevliga då man träffar på dem. Kommer alltid rekommendera Ögonexperten om någon jag känner behöver gå till optiker.

Ann-Louise I
Skrev om Ögonexperten

Proffesionellt och trevligt bemötande, snabb leverans

Jenny I
Skrev om Ögonexperten

Gjorde synundersökning och besökte ögonexperten i samband med det. Trevlig och tjänstvillig personal, bra bemötande. Fick bra information.

Anette S
Skrev om Ögonexperten

Bra och kunnig personal. Provat ut linser.

Eva R
Skrev om Ögonexperten

Jag blir väldigt väl bemött när jag på besök hos Ögonexperten. Proffsigt bemötande. Jag är helnöjd.

Staffan S
Skrev om Ögonexperten

Mycket proffsigt, bästa optikern i Vbg.

Ewa S
Skrev om Ögonexperten

Trevligt och professionellt! Handlade inget denna gången!

Maria S
Skrev om Ögonexperten

Väldigt kompetent och trevlig personal.

Tina N
Skrev om Ögonexperten

Professionellt och trevligt bemötande. Rekommenderar starkt!

Ing-Britt F
Skrev om Ögonexperten

Proffsigt bemötande,kunniga. God hjälp att välja bågar känns som de är ärliga. Alltid enkelt att få hjälp

Åsa L
Skrev om Ögonexperten

Vänligt bemötande Noggrann undersökning Tog sig tid att förklara allt Köpte progressiva glasögon MVH Åsa

Gun K

Fullt godkänt betr.mottagandet. Gammal kund .Fullt godkänd Nöjd

Majlis Ä
Skrev om Ögonexperten

Bra på allt har alltid varit kund där