Mycket bra 🤩Alltid trevliga och duktiga och man återvänder gärna.😁🌸
Ögonexperten
Välkommen till Ögonexperten i Varberg! Vi är Varbergs äldsta lokala optiker sedan 1956 (tidigare känt som Optiker Haar). Med vår långa erfarenhet är vi din kompletta lösning för ögonhälsa, kontaktlinser och glasögonmode i Varberg. Senaste Glasögontrenderna Upptäck de senaste glasögontrenderna hos oss med ett brett sortiment...
18 omdömen om Ögonexperten
Sedan starten hos Reco 2023
Trevligt och professionellt bemötande.
Bra bemötande. Saklig och professionell undersökning. Tydlig beskrivning av ögonsjukdomens utveckling och möjlighet att förbättra synen.
Mycket bra bemötande jag är mycket nöjd.
Bra service, snabba och lyhörda!
Bra o professionellt bemötande. God service. Ögon koll och köp av glasögon
Bra bemötande, proffsigt Motsvarade förväntningarna Starrundersökning
Ett varmt och respektfullt bemötande. Förväntningarna var höga. Företaget levde absolut upp till förväntningarna. Blev väl omhändertagen av proffs. Progressiva glasögon.
Snabb,smidig och tryggt. Har inte så mycket mer att skriva om det!!
Proffsigt bemött och ögonen känns grundligt undersökta
Kunniga och proffsiga. Dock inte så mycket urval att välja på om man skulle ha glasögon via jobbet.
Proffsigt och vänligt bemötande. Grundliga undersökningar. Snygga bågar och snabb leverans. Uppfyller alla mina önskemål på en bra optiker.
Trevligt mottagande, ok undersökning.
Jag provade ut terminal glasögon. Jag har aldrig mött en sådan duktig, engagerad optiker. Hon var så proffsig och tog sig tid. Jag fick även strålande bra hjälp att finna bågar som både passade mitt ansikte och som jag gillade. Jag förväntade mig att det skulle gå snabbt och att jag skulle känna mig stressad för det brukar jag göra hos andra optiker, men butiken hade ett välkomnande och lugnt bemötande och jag fick så bra hjälp! Topp betyg!!
Proffsig och hjälpsam personal.
Mycket trevligt bemötande. Proffsigt o snabbt.
Har blivit väl omhändertagen hade gjort en starroperation med vissa problem. Fick byta glas två gånger. Har absolut inget att klaga på. Folke
Snabb service. Trevligt bemötande.
Kompetenta och trevligt bemötande. Är ingen dussinbutik. Är både glasögon och linskund. Upplever att utbudet av bågar inte matchar resten av verksamheten.