Väldigt bra att anlita riktigt nöjda med det dom utfört. Bengt
Öhrlings Måleri AB
Öhrlings Måleri AB är en lokal målerifirma i Göteborg med över 20 års erfarenhet inom måleri, renovering och ytskikt. Vi hjälper både privatpersoner och företag att förvandla och förnya sina miljöer – från mindre målningsarbeten till större renoveringsprojekt. För oss är ett lyckat projekt mer än ett snyggt slutresultat. Vi...
11 omdömen om Öhrlings Måleri AB
Sedan starten hos Reco 2026
Trevligt bemötande och engagerat och noggrant genomförande av toppklass
Vi är mycket nöjda med det målerijobb som Jimmy gjorde i vår lägenhet. Han är mycket noggrann och gör jobbet jättebra. Vi kommer absolut att anlita dom igen vid behov.
Professionella, kunniga och trevliga. De visste vad de gjorde och levererade ett mycket bra resultat. Väldigt nöjda!
Bra bemötande, kom när de hade avtalat tid. Gör ett väldigt bra jobb. Noggrann.
Mycket proffsigt och responsivt. Pålitligt intryck och kunnig i diskussion och under arbetets gång. Vi är mycket nöjda.
Dom var väldigt lätta att ha med att göra. Hjälpsamma med råd och dåd inför val av färger mm. Dom var snabba och effektiva och resultatet blev toppenbra. Lyhörda och trevliga.
Bra genomfört arbete som fungerade enligt plan. Vi är väldigt nöjda med det arbete som Öhrings måleri genomfört och vi har anlitat dem flera gånger.
Är mkt nöjd med bemötandet och arbetets utförande. Kan varmt rekommendera firman till andra
Mycket bra utfört arbete, under lovad tid. Kändes tryggt under hela arbetstiden.
kommer i tid & håller tidsplanen Har anlitat dom flera ggr & alltid toppenservice & resultat.