Tar sig an stora som små problem på ett smidigt och trevligt sätt.
OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Vår verkstad är modern med all utrustning som krävs för att serva och reparera alla bilar enligt tillverkarens instruktion och vi tror på riktigt bra service för både dig och bilen. Därför är vår personal erfaren och välutbildad samtidigt som de alltid ger personlig och kundanpassad service! Vi reparerar och servar inte heller...
1040 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Proffsigt bemötande och bra genomförande.
Toppensnabb tillgänglig bokning av tid och bilen blev klar snabbt!
Snabbt och bra och väldigt bra bemötande. Håller kontakt på telefon så man vet vad som görs. Mycket nöjd
Jag blev väldigt trevligt bemött hela vägen från bokningen till hämtningen av bilen. Hade hört bara bra vitsord från vänner och kände mig därför trygg att lämna bilen för service hos OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö. Återkommer gärna för hjälp med Service eller annan åtgärd med bilen hos dem.
Mycket trevligt bemötande både vid bokning, inlämning och hämtning. Det är inte alltid man lyckas locka fram ett leende hos en kundmottagare men här fick jag fin respons! Ingeli 2/12 -25
Så trevligt kundbemötande, trygg verkstad för service, och uppkommande problem. Och alltid snabb hjälp när det behövs.
Min uppfattning är bra service ock trevligt ock besiktning är klar
I stora hela fungerade detta väldigt bra. Det blev snabbt utfört beställt arbete. Samt info om övriga synpunkter på kontrollen av bilen.
Snabbt, proffsigt, vänligt bemötande och till bra pris. Har varit kund nu flera år och jättenöjd.
Fick hjälp med däckbyte. Alltid lika bra mottagande och kunande av personalen oavsett vem man pratar med. Vänligen Suzanne
Alltid bra service, hjälpsamma och kunniga och alltid till ett bra pris!
Bra service och trevligt mottagande. Jättenöjd!
Proffsiga, informativa, vänliga och bra priser.
Fantastisk personal med proffsigt bemötande och hög kompetens. Återkommer gärna för att serva min gamla SAAB.
Proffsigt bemötande, väl utfört arbete. Jag är, som vanligt, helt nöjd efter besöket.
Bästa tänkbara service och trevlig bemötande. Fick även hjälp med att fatta ett för mej knivigt beslut om vinterdäck
5 stjärnor – Alltid mycket nöjd! Har anlitat denna verkstad flera gånger. Dom är pålitliga, ärliga, ordentliga och professionella. Personalen är väldigt kunnig, tar sig tid att förklara och man känner sig trygg. Rekommenderas varmt!
Bra bemötande, snabbt däckskifte till vinterdäck.
Trevliga och Utmärkt service!
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt sätt. Möttes upp av en anställd direkt vid ankomst som tog bilen för däckbytet. Behövde inte köra in bilen själv utan kunde gå till butiken och ta en fika under tiden vilket uppskattas. Däckbytet gick snabbt och smidigt. Tack!
Alltid bra bemötande av en trevlig och kunnig personal .
Perfekt, snabbt byte av däck , bra däckhotell!
Förklarade vad som behövde göras. Talade om vad det skulle kosta. Ringde och frågade om jag måste ombesiktiga och erbjöd dig göra även detta. Toppen tycker jag.
Snabbhet, kvalitet, vänlighet.
Jätte bra 😊 Noggranna bra service kunniga
Mycket fint bemötande, professionella snabbt och smidigt. Mycket nöjd
Jag bytte däck. Allt gick enligt mina förväntningar. Satt o väntade i lugn o ro tills jag blev hämtad.
Snabb service Trevligt bemötande varje besök
Vänliga, tillmötesgående och utmärkt service.
Alltid lika trevliga och gör dessutom bra job.
Mycket trevlig personal o gott mottagande rekommenderas verkligen
Bra bemötande, mycket serviceinriktade
Bra bemötande så får vi hoppas att servicen blev bra då är det kanon
Trevligt bemötande och snabb leverans av arbetet. Gällde service på bilen och hjulbyte. Även tvätt och vinterförvaring av sommardäcken. Allt till full belåtenhet. Toppen!
Snabbt och lätt. Jag kommer tillbaka i vår
Snabbt gjort och trevligt bemötande.
Bra service, trevliga att ha göra med
Bra service och trevligt bemötande samt bra kunskap
Oslagbar service, alltid trevliga! Rekommenderar :)
Proffsigt. Allt från bokning på nätet, pris och orderbekräftelse, öppet sent vid hämtning
Professionellt, snabbt, prisvärt hjulbyte samt lagning okänd punktering på 20 minuter. Samtidigt med trevligt bemötande.
Tydlig kommunikation och jobbar noggrant och snabbt. Uppfattar att de har bra priser också jämfört med konkurrenterna.
Toppen service och trevliga Rekommenderas
Bra information om vad som gjorts
.kunniga personal. nära och bra
Köp av nya däck samt däckbyte. Mycket bra bemötande och hjälp.
Alltid bra service och OK priser!
Förtroendeingivande kunnig personal. Mycket bra service. Man får alltid bra hjälp. Tack då mycket.
Trevliga och proffsiga killar som alltid hjälper mig när jag behöver. 😀