Bra service..Min inbokade tid fungerade på pricken !
OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Vår verkstad är modern med all utrustning som krävs för att serva och reparera alla bilar enligt tillverkarens instruktion och vi tror på riktigt bra service för både dig och bilen. Därför är vår personal erfaren och välutbildad samtidigt som de alltid ger personlig och kundanpassad service! Vi reparerar och servar inte heller...
1128 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt bemötande känns proffsigt ……
Bra bemötande. Ordning och reda.
Toppenbra och proffsigt bemötande
Hej! Däckskifte, samt justering av helljus. Snabb service, samt väl bemött.
Fantastiskt service vänliga! Lämnar alltid pris vid tilläggs jobb och håller vad dom lovar
Mycket bra ha andhämtning dom i många år
Trevliga och man får alltid fin service
Trevigt bemötande, bra pris. Kunnig personal. Rekommenderar👍
Jättebra service och mycket trevligt bemötande. De gav ett proffesionellt intryck.
Enkelt, prisvärt , kvalité Grymma grabbar med kunskap
Alltid bra jobb och service. Inte första gången det blir billigare än vad de trott från början. I will be back(tyvärr)
Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både jobbet och servicen, det ger oss bränsle att fortsätta. Du är varmt välkommen tillbaka — även om vi såklart hoppas att saaben håller sig frisk ett tag nu 😊 // Team Bil och Släp
Att ha en bilverkstad med personlig kontakt samt kunnig personal är mycket värt. Och att kunna lämna och hämta bilen på OKQ8 macken är toppen.
Bra bemötande och fin service!
Snabb service med kort framförhållning!
Dom förstår mina behov o fixar det
Bra service och bemötande, stor tack till Kostas som är oerhört duktig
Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Erhöll snabbt tid för min bil. Fick tydlig information om pris och åtgärdstid. Även tydlig information kring annat arbete som rekommenderades. Kombinerade åtgärderna och fick allt utfört samma dag. Toppen!
Det funkar hur bra som helst trevligt att ha att göra med
Trevlig och kunnig peronal som beskriver problemen på ett föståligt sätt. Bra framförhållning. Ser även andra problem än problemet som jag kom för.
Väldigt bra och omfattande återkoppling i samband med årsservice.
Allt fungerade som det skulle. Lätt o boka. Fick digital offert som stämde helt med fakturan. Rekomenderas varmt/Hasse
Allt stämde enl abvtalet. Jag är gammal kund och vet hur det fungerar.
Mycket trevligt och proffsigt bemötande. Superbra felsökning och råd. Jättenöjd! Rekommenderas!
Alltid supertrevliga o hjälpsamma
Allt funkade som det skall, snabb service
Jag fick bra och snabb hjälp med min bil!
Perfekt service bra bemötande
Allt var perfekt. Vänligt bemötande.
Tydligt pris på förhand och bra återkoppling.
Fixade min bil när jag stod felparkerad med urladdat batteri och punka, mycket nöjd.
Bra jobb, snabbt åtgärdat,trevlig personal
Trevlig personal och rimliga priser.
Så jättetrevliga och tillmötesgående och hjälpsamma🥰🥰👻
Bra bemötande och snabb service vid inlämning av bilen. Kostnaderna enligt offert. Positiv överraskning vid upphämtning att bilen var tvättad det lite extra som överträffar kundens förväntan. Stort tack för hjälpen med våran bil OZT 559 Törnblom
Bokat, lämnat in bilen, fått fixat, betalt och hoppas ha en bil till nästa år service
Snabb hjälp och trevligt bemötande.
Toppen betyg trevlig personal och god service
Alltid bra, snabb och trevlig service! De ringer innan de fixar något upptäckt fel så man känner sig delaktig i alla beslut om bilen. Inga dolda kostnader. Flexibel tid på att hämta bilen (öppet till 22). Jag har bara bra saker att säga om den här verkstaden.
Trevligt bemötande, gick snabbt att få tid. Bra service på plats, fick bilen framkörd utanför dörren efteråt i samband med genomgång av protokollet.
Snabb byte av strålkastareglödlampa.Trevlig och proffsig bemötande.
Snabb service och bra återkoppling.
Trevligt bemötande och bra hantering. Hoppas och tror att mina nya bromsskivor kommer vara bra fungerande. Ok pris.
Bra service, bra mottagande med kort varsel av åtgärd som ledde till service och åtgärd ihop. Har varit kund många år och jag är mycket nöjd kund!
Riktigt bra service, bra verkstad och personal.
Ett fantastiskt och snabbt bemötande och vi fick dessutom felet åtgärdat omedelbart! Vilken service!
Fick exakt den hjälp jag behövde på ett lätt och trevligt sätt
Mycket bra service och tydlighet från start
Trevligt och sakligt bemötande. Men för mig som är arbetslös blev kostnaden för stor trots att jag fick lite rabatt.
Mycket trevlig och serviceinriktad personal mycket kunniga. Lämnar in våra bilar för service och reparationer. Vi har alltid varit nöjda. Rekommenderas till 100%. Göran Ehn