Blev bra bemött vid mitt första besök och förfrågan bokade därefter tid för verkstadsbesök. Bra bemötande. Trevlig personal.
OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Vår verkstad är modern med all utrustning som krävs för att serva och reparera alla bilar enligt tillverkarens instruktion och vi tror på riktigt bra service för både dig och bilen. Därför är vår personal erfaren och välutbildad samtidigt som de alltid ger personlig och kundanpassad service! Vi reparerar och servar inte heller...
1210 omdömen om OKQ8 Bilverkstad - Bil och Släp Tyresö
Sedan starten hos Reco 2016
Trevligt bemötande, snabb service. Enkelt att lämna och hämta släpet.
Jag fick komma in direkt när jag ringde om mitt besvär med Acn. Grymt kundbemötande och oerhört trevliga. Rekommenderar starkt!
Snabba, trevliga, bra pris. Svarade utförligt på frågor.
Har servat min bil där i många år. Dom är trevliga och nogranna ,Nu va det service och kamremsbyte. När jag hämtade bilen och va nästan hemma uppstod ett fel på bilen som inte hadde med servicen att göra då fick jag mer hjälp en vad man kan förvänta .
Mycket hög servicegrad! Tack!.
Är alltid snabba och prisvärda.
Allt till full belåtenhet. Tack!
Allt har gått bra, inga konstigheter. Jag är nöjd!
Snabb smidig service och trevlig personal
Alltid bra bemötande gör ordentliga kontroller och hör av sig om något fel upptäcks Vidimerar även bytta delar.
Va dit först och visade upp släpet. Väl bemötande. Nu dom fixat bromsar och åkt och besiktat släpet. Nu ok.Trevlig Kille som fixat det.👍🏻
Bra bemötande, jättenöjd med servicen på bilen. Det känns tryggt och bra.
Trevligt be mötande ,pålitlig,proffsigt, kan sitt sitt jobb ,man blir nöjd varje gång ,jätte tack till hari ,Costas och gänget rekommenderar starkt
Bra verkstad med vänlig personal.
Bra kommunikation och utfört arbete
Lättsamt o trevligt bemötande. Lite missförstånd när arbetet skulle vara klart. Nöjd med utörandet!
Varm rekommendation! Riktigt bra ställe
Jag hade bokat tid för att justera halvljusen, Bil och Släp Tyresö tog in bilen vid 12 och skulle fixa till dem på 20 minuter, Kostas ringde och meddelade att ena xenon ljuset var dåligt och om jag ville byta och det var ju lika bra att göra på en gång. Kort senare kom ett SMS att bilen var klar och jag gick för att hämta. Det blev lite väntetid i kassan på OKQ8 då underlaget inte hunnit skrivas ut men flickan i kassan sprang in till verkstaden och ordnade det. Mycket bra service, jag servar mina bilar hos dem varje år.
Snabba på att lämna offert, bra pris jämfört med andra, lagade vårt fel med lastvagnen (plattan i botten) snabbt och riktigt trevliga att ha att göra med! Rekommenderas!
Superverkstad när man får prata med mekanikern direkt.
Enkelt, smidigt, snabbt och bra pris!
Inga konstigheter. Smidigt och bra.
Lampbyte gick på garanti och fick påfyllning av kylarvätska utan kostnad. Gick snabbt också.
Bra och snabb service! Trevligt bemötande.
Bemötandet är som alltid toppen. Ringer alltid och förklarar vad dom åtgärdat och hur det går.
Mycket trevligt bemötande och det kändes prisvärt.
Snabbt trevlig personal och inga problem.
Världsklass! Skönt att hitta en riktig verkstad som man kan lita på fullt ut!
Snabbt och bra, proffsigt bemötande,
Jag är mycket nöjd med ert mottagande och arbete, det är värt att åka från stan till er verkstad, hoppas att ses igen till hösten. ☀️☀️😀😀 önskar Christer Larsson
Otroligt kunniga, trevliga, proffesionella och dessutom till ett bra pris!
Väldigt tacksam för proffsig och snabb service. Ni hittar alltid lösningar för att ta hand om bilen så fort som möjligt. Ni är toppen på att kommunicera och att kunna hämta ut bilen under OKQ8 s tider underlättar oerhört. Rekommenderar alltid er när folk frågar om man vet någon bra bilmeck!! Återigen väldigt tacksam för er grymma service, ses nästa gång! Med vänlig hälsning, Maria Ekengren
Har anlitat bilverkstaden i många år, allt från årlig service till däckhotell. Alltid vänligt bemötande och professionell hjälp. Lätt att boka
Ett snabbt däckbyte blev det! Bra!
Kunnig och trevlig personal. Lämnar min bil i trygga händer där.
Bytte till sommardäck. Bra service som vanligt.
Verkstaden gav ett bra motande, de var snabba och jobbet var bra utfört.
Orsak till verkstadsbesök var byte av hjullager på släpkärra. Jag fick tid efter en vecka, verkstaden gav mig ett maxpris för reperationen inkl. ombesikning ( fick en 2:a vid besktningen pga missljud från hjullageret). Jobbet utfördes till min fulla belåtenhet och priset blev lite under angivet maxpris. Bemötandet på verkstaden var possitivt och bra!!
Smidigt att man kan hämta bil i ok macken fram till kl 22:00. Mycket nöjd med reparation och kundmottagande.
Bra och punktlig service vid däckbyte
Snabb och bra service. Tydlig kommunikation Lämnar alltid prisuppgift Trevlig personal
Som stamkund är jag mycket nöjd med deras service. Har mycket nära kontakt med Harry som ger mig många goda råd och är mycket duktig oc kompetent. Alltså full pott.
Jättetrevligt bemötande och smidig hantering rakt igenom. Perfekt!
Blev vänligt bemött på morgonen när jag lämnade in bilen. Ett byte av kamrem var beställt. Blev uppringt och fick ett sms när bilen var klar. Bara positiv feedback
Snabb och bra service till bra pris
Väl utfört arbete och bra bemötande👍
Fick hjälp efter stängning med ett söndertrasat däck. Ett nytt beställdes och var monterat nästa eftermiddag. Mkt snabbt o effektivt av trevlig personal.
Bra och snabb service och trevligt bemötande