Oktopal AB
Välkommen till Oktopal AB!
Vi på Oktopal AB är proffs på hus och fastigheter. Vi har lång erfarenhet och en stor kunskapsbas inom ventilation och husbesiktningar. Vi som jobbar på Oktopal AB är sex erfarna och kvalificerade besiktningsmän som kan det mesta inom fuktproblem, energifrågor, byggnadsteknik, problem med radon och mycket mer.
Vi hjälper dig med: Luftvärmepumpar, värmepump, badrumsbesiktning, OVK ventilation, husbesiktning och energideklaration.
Vi säljer och installerar avfuktare och du kan anlita oss oavsett om du är privatperson eller företag. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du har några frågor.
Utmärkelser
203 omdömen om Oktopal AB
Sedan starten hos Reco 2021
skrev om Oktopal AB
Bra och informationen var bra trevligt bemötande
skrev om Oktopal AB
Proffsig, trevlig och kunnig personal.
skrev om Oktopal AB
Alltid fantastiskt bra hjälp från Ronny!
skrev om Oktopal AB
Snabbt och professionellt agerande till vettig kostnad
skrev om Oktopal AB
Er besiktningsman var väldigt professionell och han såg till att berätta allt han noterade. Besiktningen var väldigt grundligt utförd och såhär i efterhand känner jag inte att det var något som glömdes bort. Vi fick också väldigt bra tips om saker att tänka på, praktiska åtgärder för mindre anmärkningar och annat värdefullt.
Mycket nöjd med besiktningen och besiktningsmannen. -
skrev om Oktopal AB
Kompetent, engagerad och grundlig besiktningsman.
skrev om Oktopal AB
Trevligt bemötade och snabbt utfört jobb
Energibesiktning av huset
Mycket trevlig besiktningsman -
skrev om Oktopal AB
Vi skickade offertförfrågan på energideklaration till flera olika företag, men fick ingen respons. Då kontaktade vi vår mäklare som gav kontaktuppgifter till Hans-Erik på oktopal, som kom till oss fyra dagar senare! Suveränt!!
skrev om Oktopal AB
Tack Oktopal för mycket bra information och återkoppling samt givetvis en väl utförd installation av en bra produkt (luftvärmeväxlare) till fjällstuga!
Bra bemötande
Bra information, känns tryggt -
skrev om Oktopal AB
Bra bemötande, kom när de skulle, trevlig personal
skrev om Oktopal AB
Bra bemött och väldigt hjälpsamma.
Bra betyg från oss. Professionella
skrev om Oktopal AB
Bara positivt genom att jag gjorde ett personligt besök.
skrev om Oktopal AB
Väl bemött snabb handläggning och mycket snabb leverans.
Jag köpte en avfuktare. -
skrev om Oktopal AB
Snabba och proffsiga. Kunden i fokus!
skrev om Oktopal AB
Köpte och fick installerat en ny luftvärmepump. Grabbarna gjorde, som förväntat, ett utmärkt jobb. Trevliga och proffsiga i den sena Luciakvällen!
Tack! -
skrev om Oktopal AB
Bra bemött och jag har haft med Oktopal att göra förut. Jag beställde service på min luftvärmepump.
Bbbjjjhyujjjjjjjhjjjjjjjjjj
Gghhhhjjkllööllll -
skrev om Oktopal AB
Energideklaration. Arrogant och oflexibel i kundkontakten.
skrev om Oktopal AB
Gott, personligt och proffsigt bemötande vid energibesiktningen.
skrev om Oktopal AB
Professionell och snabb energideklaration!
skrev om Oktopal AB
Energideklaration bra service trevlig personal
skrev om Oktopal AB
Mycket trevlig och tillmötesgående besiktningsman
skrev om Oktopal AB
Mycket bra bemött trevlig personal IVT varmluft pump
skrev om Oktopal AB
Besiktning inför en försäljning av radhus, allt gick väldigt smidigt, bra bemötande. Mycket bra genomfört.
skrev om Oktopal AB
Bra, men lite långsamt i kontakterna.
skrev om Oktopal AB
Oktopals uppdrag var att serva luftvärmepump.
Bra bemötande och utfört arbete till belåtenhet. -
skrev om Oktopal AB
Något svåra att få tag på via telefon
skrev om Oktopal AB
Jag blev bemött på ett trevligt och utmärkt sätt på alla vis.
Att det skulle gå bra och effektivt, vilket skedde.
Mycket trevlig, snabb och effektiv.
Energideklaration. -
skrev om Oktopal AB
Blev bemött mycket bra. Snabb service. Bra pris. Jag kan rekommendera Oktopal till andra
skrev om Oktopal AB
Trevlig man,lätt att prata med,saklig, bra information.
Energirådgivning -
skrev om Oktopal AB
Engagerad o tydlig medarbetare.
skrev om Oktopal AB
Jag får hjälp när jag behöver särskilt då jag försöker fjärrstyra värmepumparna. Jag har två installerade sedan hösten 2013.
Personalen är mycket vänlig och har alltid svarat direkt när jag ringt. -
skrev om Oktopal AB
Bra proffesionellt bemötande. Vi köpte energideklaration.
skrev om Oktopal AB
Mycket bra bemött av Hans Erik.
Jag köpte en energi deklaration. -
Proffessionellt och korrekt urfört
skrev om Oktopal AB
Trevligt bemötande inget att klaga på😊
skrev om Oktopal AB
Fick snabbt hjälp av kunnig hjälpsam personal.hjälp med avfuktare som havererat.
skrev om Oktopal AB
Vet ej vad det är för företag
skrev om Oktopal AB
Mycket trevlig representant från Oktopal AB Jag köpte en energideklaration , inför försäljning av min Villa
skrev om Oktopal AB
Trevligt bemötande och ba service
skrev om Oktopal AB
Vänligt och proffsigt bemötande samt enligt förväntan. OVK och Energideklaration
skrev om Oktopal AB
Vi köpte en luftvärmepump och fick ett jättebra bemötande.montörerna var jättetrevliga och gjorde ett snyggt och snabbt arbete.vi är jättenöjda 👍
Med vänlig hälsning,
Johnny Ohlsson. -
skrev om Oktopal AB
Trevlig montör kom i rätt tid som var bokad.
Han gjorde servicen -
skrev om Oktopal AB
Bra de håller koll på den produkt de sålt till mig gällande service.
skrev om Oktopal AB
Tiderna hölls och bemötandet var gott.
Mycket bra.
Ger tydlig information om vad som sker under hela byggprocessen. 👍