Oktopal AB

Oktopal AB

www.oktopal.se
  • BadgeThreeYears
4.5

Välkommen till Oktopal AB! Vi på Oktopal AB är proffs på hus och fastigheter. Vi har lång erfarenhet och en stor kunskapsbas inom ventilation och husbesiktningar. Vi som jobbar på Oktopal AB är sex erfarna och kvalificerade besiktningsmän som kan det mesta inom fuktproblem, energifrågor, byggnadsteknik, problem med radon och...

237 omdömen om Oktopal AB

Sedan starten hos Reco 2021

Robin J
Skrev om Oktopal AB

Trevlig och kunnig personal som gav förtroende.

Stig J
Skrev om Oktopal AB

Mycket bra bemötande. Snabb handläggning av min beställning av energideklaration.

Mats B
Skrev om Oktopal AB

Trevlig och lättsam besiktningsman Energibesiktningen gick snabbt och smidigt

Helge S
Skrev om Oktopal AB

Väldigt bra punktlig och bra installatörer

Christian W
Skrev om Oktopal AB

Bra och trevliga telefonsamtal. Bra leverans och montering av beställd luftvärmepump

Ove R
Skrev om Oktopal AB

Alltid på bästa sätt, jätte trevlig personal. Alltid punktlig gör sitt jobb på bästa sätt. Jag köpte en energideklaration. Hans- Erik.. klart bästa killen😀

Karin B
Skrev om Oktopal AB

Proffsigt genomförande, bra dialog och trevligt bemötande!

Bertil R
Skrev om Oktopal AB

Jag blev väl bemött med en avslappnad känsla. Arbetet blev som jag uppfattade det, väl och noggrant utfört. Dom frågor jag hade blev väl besvarade.

Peter V
Skrev om Oktopal AB

Oktopal bemötte mig professionell, snabbt, vänligt och allt de lovade/sade stämde: från offert, kontakter med Tommy och installatörerna, som var kunniga, avslappnade, kommunikativa och effektiva.

Sonja L
Skrev om Oktopal AB

Ska sälja min villa och fick kontakt via Mäklarhuset med eran representant. Blev trevligt bemött och kände stort förtroende för honom.

Maria P
Skrev om Oktopal AB

Trevligt bemötande och snabb i sitt arbete

Carlos C
Skrev om Oktopal AB

Jag fick snabbt hjälp men det blev mycket dyrare än vad jag förväntade mig.

Rafal R
Skrev om Oktopal AB

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Som vanligt, Super nöjd 👌 Rekommender självklart Oktopal , jätte trevlig , snabbt, punktlig. Jobbet utfört utan problem varje gång. Kontaktar Rickard , trevlig , professionell ⭐️

Olof N
Skrev om Oktopal AB

Utmärkt!! Tydligt och klart vid besiktning. Protokollet är för en lekman tydligt och klart.

Claes R
Skrev om Oktopal AB

Jag köpte energideklaration. Arbetet gick mycket smidigt. Uppdraget utfördes även fast jag inte var hemma.

Tomas V
Skrev om Oktopal AB

Mycket kompetent och trevlig besiktningsman. Allt gick smidigt och leveransen av besiktningsrapporten kom omgående. Jag köpte en överlåtandebesiktning.

Ulf Ö
Skrev om Oktopal AB

Bra bemötande kunnig person visste vad som skulle göras

Sune B
Skrev om Oktopal AB

Jag känner mig trygg med den rapport som Oktopal AB levererat till mig. Det grundar jag på den uppfattnings jag fick om dem då de gjorde uppdraget. Överenskommen tid fungerade och den som gjorde mätningen tog sin uppgift på fullaste allvar.

Jennie M
Skrev om Oktopal AB

Rickard var både proffsig och pedagogisk. Svarade tålmodigt på frågor och genomförde besiktningen noggrant och systematiskt. Hög servicenivå då han pressade in min besiktning pga kort tidsutrymme.

Mats B
Skrev om Oktopal AB

Mycket snabbt och proffsigt ordnat

Malin D
Skrev om Oktopal AB

Snabb och proffsig installation. Telefonkontakten innehöll mer svordomar än fakta. Sedan skulle det gynna mig som kund om de läste på om att det finns luftvärmepumpar som installeras vid golvet, golvmodell. Eftersom den kunskapen fattades är jag nu utan garanti på att pumpen kommer att göra sitt jobb. Samt att jag fick upplevelsen av att vara en tjurig och jobbig kund.

Anne-Marie F
Skrev om Oktopal AB

Fattade faktiskt ingenting om vilket företag det handlade om. Tänkte att eftersom det är så mycket ruffel och båg så kanske så kanske det är någon som vill lura mig. Trodde länge att det var ett företag som säljer skotrar som har ett närliggande namn. Nu förstår jag och ska betala räkningen jag fått av er. Mannen som kom var trevlig och gjorde sina undersökningar och gick igenom frågor om fastigheten med mig.

Börje O
Skrev om Oktopal AB

En energideklaration gjordes med vår villa, där det inte fanns något att slå ner på. Helt okej bemötande.

Lise-Lott H
Skrev om Oktopal AB

Vi beställde OVK besiktning till vår BRF. Oktopal är kommunikativ, ordningssam och lätt att ha att göra med. Det var inga problem att ringa och fråga om man hade funderingar. Bra pris för bra service!

Margarete P
Skrev om Oktopal AB

Har ingen tidigare erfarenhet av detta uppdrag jag förmodar att det va helt ok att det går till som det gjorde.

Filip B
Skrev om Oktopal AB

Allt va toppen! Bra hjälp, väl utfört, proffsigt och snyggt! Höll tid och allt funkade fint! Mycket nöjd och rekommenderat flera redan!

Elsy U
Skrev om Oktopal AB

Trevlig person som verkade kunna sitt jobb

Mattias J
Skrev om Oktopal AB

Snabb service och handläggning av mitt ärende. Stort plus till trevlig besiktningsman, Rickard Sjölin

Håkan L

Kompetent,upplysande, sakliga..

Per-Eric B
Skrev om Oktopal AB

Bra förslag på lösning. Lite "svajig" offert underlag. Bokning av installation funkade perfekt och utfördes som utlovat. Har köp en krypgrundsavfuktare med installation. Bra kunskap finns i företaget vilket ger en trygg investering.

Johan Ö
Skrev om Oktopal AB

Ett proffsigt bemötande. Kunde sin grej. Det var energideklaration vi hade beställt.

Jan M
Skrev om Oktopal AB

Pehr Loo var mycket professionell i sitt bemötande. Hans arbete kevdenupp till våra förväntningar och han återkopplade efter genomförd besiktning

Anders N
Skrev om Oktopal AB

Snabb, trevlig och bra service!

Annbjörg T
Skrev om Oktopal AB

Bedrövligt dåligt bemötande av servicetekniker. Uselt helt enkelt.

Svar från Oktopal AB

Hej, jag vill väldigt gärna att du kontaktar oss så jag får veta mer detaljer och vad som var problemet samt vad du har köpt av oss. Jag hittar inte dig i vårt kundregister.

Ingrid N
Skrev om Oktopal AB

Bra och informationen var bra trevligt bemötande

Andreas L
Skrev om Oktopal AB

Proffsig, trevlig och kunnig personal.

Helena R
Skrev om Oktopal AB

Alltid fantastiskt bra hjälp från Ronny!

Mats T
Skrev om Oktopal AB

Snabbt och professionellt agerande till vettig kostnad

Jakob W
Skrev om Oktopal AB

Er besiktningsman var väldigt professionell och han såg till att berätta allt han noterade. Besiktningen var väldigt grundligt utförd och såhär i efterhand känner jag inte att det var något som glömdes bort. Vi fick också väldigt bra tips om saker att tänka på, praktiska åtgärder för mindre anmärkningar och annat värdefullt. Mycket nöjd med besiktningen och besiktningsmannen.

Jon W
Skrev om Oktopal AB

Kompetent, engagerad och grundlig besiktningsman.

Sven J
Skrev om Oktopal AB

Trevligt bemötade och snabbt utfört jobb

Sune S
Skrev om Oktopal AB

Energibesiktning av huset Mycket trevlig besiktningsman

Peter W
Skrev om Oktopal AB

Vi skickade offertförfrågan på energideklaration till flera olika företag, men fick ingen respons. Då kontaktade vi vår mäklare som gav kontaktuppgifter till Hans-Erik på oktopal, som kom till oss fyra dagar senare! Suveränt!!

Lars G
Skrev om Oktopal AB

Tack Oktopal för mycket bra information och återkoppling samt givetvis en väl utförd installation av en bra produkt (luftvärmeväxlare) till fjällstuga!

Eva L
Skrev om Oktopal AB

Bra bemötande Bra information, känns tryggt

Jonas B
Skrev om Oktopal AB

Bra bemötande, kom när de skulle, trevlig personal

Eagles M
Skrev om Oktopal AB

Bra bemött och väldigt hjälpsamma.

Emma E

Bra betyg från oss. Professionella

Per-Martin E
Skrev om Oktopal AB

Bara positivt genom att jag gjorde ett personligt besök.

Carl-Olof V
Skrev om Oktopal AB

Väl bemött snabb handläggning och mycket snabb leverans. Jag köpte en avfuktare.