Oliwias Städ
Välkommen till Oliwias städ AB!
Vi Oliwias städ AB hjälper privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd,
byggstäd mm. Vi gör alltid ett kostnadsfritt hembesök innan vi påbörjar ett samarbete. Då går vi igenom dina behov, du får ställa frågor och vi kan diskutera oss fram till ett upplägg som fungerar för dig och oss.
100 % Nöjdkundgaranti
Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar angående hur du vill att din städning ska utföras. Vi hjälper dig med ett rent hem.
100 % Nöjdkundgaranti
Utmärkelser
39 omdömen om Oliwias Städ
Sedan starten hos Reco 2022
skrev om Oliwias Städ
Oliwias städ har städat varannan vecka hos oss sedan många år tillbaka och vi är jättenöjda. Pålitliga, noggranna och lyhörda. Rekommenderas varmt!
skrev om Oliwias Städ
Den flyttstädning vi anlitade för ett par år sedan var fantastisk. Nu städas det hos oss var 14:e dag. Är inte helt nöjd då företaget inte städar (dammsuger/våttorkar under soffa och sängar.
Vänligt bemötande.
Effektivt städning. -
skrev om Oliwias Städ
Oliwias städ lever upp till alla förväntningar man kan ha på ett städföretag. De är trevliga, smidiga och gör huset skinande rent.
skrev om Oliwias Städ
Fint bemötande och bra städning!
skrev om Oliwias Städ
Mycket nöjd med Oliwias städservice! Proffsigt och ger alltid det lilla extra! Rekommenderas varmt!
Utmärkt städning!
Vi har varit mkt nöjda i många år. -
skrev om Oliwias Städ
Hög standard på städningen, alltid rent och snyggt. Flexibla och riktigt serviceinriktade. Jag kan varmt rekommendera Oliwias städ.
skrev om Oliwias Städ
Snabb och grundligt utförandeäven billigt
skrev om Oliwias Städ
Vi har använt oss Oliwias länge och är nöjda.
skrev om Oliwias Städ
Mycket bra, blev rekommenderad av Svensk Fastighetsförmedling.
Kan rekommendera Olivias Städ -
skrev om Oliwias Städ
Bra bemött. Mycket bra städat. Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera firman till nya uppdrag.
Noggranna
Flexibla
De lever upp till våra förväntningar -
skrev om Oliwias Städ
Noggrann och väldigt tillmötesgående. Kan varmt rekommendera!
skrev om Oliwias Städ
Vi är mycket nöjda med bemötandet och den proffsiga städningen av Oliwias Städ. Vi kan varmt rekommendera detta företag.
skrev om Oliwias Städ
Vi är mycket nöjda med Oliwias städ. De håller huset rent med en städning varannan vecka och städar också mellan uthyrningar under sommaren. Uppvisar både stor flexibilitet och tillförlitlighet!
/Martin -
skrev om Oliwias Städ
städarna kommer punktligt på den dagen som är bestämd. Gör ett bra jobb. Snabbt och utan anmärkning.
Mycket bra bemötande.
Bra resultat och trevlig personal.
Har använt tjänsten flyttstädning och veckostädning var tredje vecka. Är mycket nöjd med resultaten. -
Tillförlitliga och effektiva.
Kan rekommenderas. -
skrev om Oliwias Städ
Pålitliga och noggranna. Vi har varit nöjda i flera år och fortsätter anlita Oliwias städ. Rekommenderas!
skrev om Oliwias Städ
Proffsigt och väldigt noggranna!
skrev om Oliwias Städ
Bra städ och trevlig personal på Oliwias städ. Tillgängliga och flexibla
skrev om Oliwias Städ
Jag är så nöjd med dem. Noga, duktiga och trevliga
skrev om Oliwias Städ
Jag har varit nöjd varje gång!
skrev om Oliwias Städ
Noggrann städning med fint resultat!
skrev om Oliwias Städ
Efter en första genomgång av omfattningen av uppdraget så har Oliwias städ levererat en återkommande hög service till vår fulla belåtenhet!
skrev om Oliwias Städ
Fick tips av en god vän om Oliwias Städ. Har sedan flera år haft deras hjälp regelbundet och är mer än nöjd med deras arbete.
Vi har hjälp med städning var 14e dag och det fungerar alldeles utmärkt.
Inger Gulldén -
skrev om Oliwias Städ
mycket vänlig och hjälpsam personal mycket bra på att städa, speciellt den italienska killen 😂
Oliwias Städ är pålitliga och jätteduktiga. Kan verkligen rekommenderas
skrev om Oliwias Städ
Alltid snabb återkoppling vid frågor, smidigt om man vill byta tid eller dag.
skrev om Oliwias Städ
Underbart att komma hem efter att Oliwias städ gått över hemmet…då skiner och blänker det!
Mycket nöjd med dem som städbolag! -
skrev om Oliwias Städ
Vi har under fler år använt oss av Oliwias städtjänster och uppskattar deras flexibilitet och kvalitet. Håller måttet av utförda arbetsuppgifter över tid, vilket vi upplevt tidigare avtar efter en tid ”i samma hus” .
skrev om Oliwias Städ
Jag är väldigt nöjd med Oliwias Städ. Blir alltid bra städat, de är flexibla och lätta att nå. Kan varmt rekommendera Oliwias Städ.
skrev om Oliwias Städ
Proffsig städning av trevlig personal!
skrev om Oliwias Städ
Bra kvalitet och flexibilitet. Punktlighet och pålitlighet.
skrev om Oliwias Städ
Är mycket nöjd. Kommer alltid på överkommen dag och gör ett mycket gott arbete.
skrev om Oliwias Städ
Jag varit nöjd efter varje städning.
skrev om Oliwias Städ
Trevlig personal, kommer alltid med ett glatt humör, flexibla med städtider.
skrev om Oliwias Städ
Städningen alltid väl utförd. Punktliga. Alltid tillmötesgående om tid behöver ändras.