Snabb o bra service ................!
Olofssons i Syd AB
Välkommen till Olofssons i Syd AB! Sedan 1986 har vi dedikerat oss till att leverera högkvalitativa entreprenadmaskiner, redskap och reservdelar till en mångfald av kunder. Återförsäljare för: Manitou Teleskoplastare, liftar och hjullastare. Baoli truckar. GMG saxliftar. Importörer för: NC trailers och vagnar. Rojo trailer...
67 omdömen om Olofssons i Syd AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack så mycket Christian! 🤩👍 härligt att du var nöjd!
Trevlig och bra återförsäljare som alltid sätter kunden i centrum
Roligt att höra Per! Tack så mycket för din fina recension. :)
Väldigt trevliga och bra bemötande!
Tusen tack André! Du är med mycket bra att ha att göra med!
Otroligt stort kunnande med högt kundfokus!
Hej Lars! Tack för dina fina ord. Kul att ha er som kund! :)
Kunnig personal. Ett fel på min maskin som jag hade uppfattning om vad som behövde bytas. Tanken var att köpa reservdelar o laga själv. När jag beskrev problemet förklarade personalen att felet var på annan plats i maskinen. Överlämnade maskinen till verkstaden. Dom fixade sedan det faktiska felet. Bra bemötande o kunnig personal. Mvh Kent Petersson Chaffisen AB
Hej Kent! Tusen tack för ditt fina omdöme! Härligt att det blev så bra och att du blev så nöjd med vårt verkstadsteam! 🤩🙏👍 Varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och kunnig personal
Tusen tack! Eric hälsar! 🤩👍 hoppas att du blir nöjd med skopan!
Bra bemötanden och snabb service.
Tusen tack Johan! Fina ord! Varmt välkommen tillbaka.
Bra bemött från första samtalet och leveransen skedde utan problem. En leverantör som bryr sig om kunden.
Tack för din fina recension Bo! Hoppas att du blir nöjd med liften! Den kommer älska skärgården hos dig! 🤩👍
Väldigt trevligt bemötande och bra kommunikation.
Tusen tack Juha! Alltid välkommen tillbaka! :) Lycka till med grejerna!
Trevligt bemötande och informerade om strul i leveransen på ett bra sätt.
Roligt att höra! Jaa ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig men bara man kommunicerar så löser det sig oftast bra ändå 👍 tack för affären Göran och varmt välkommen tillbaka. 😊👍
Proffessionellt och vänlig attityd!
Stort tack för din fina recension! Alltid välkommen tillbaka! :)
Trevligt bemötande snabb leverans
Tack så mycket Erik. Det värmer!
Trevligt bemötande och snabb service 👍
Hej Klas! Tack för din fina recension. Vi ser fram emot att ge dig 5 stjärnig service även nästa gång! Varmt välkommen tillbaka!
När jag kom till Olssons i syd, så möttes jag av två trevliga försäljare som hjälpte mig med lastning o allt. Tack 🙏
Det var mycket trevligt att träffa dig med Göran! Nu får vi hoppas att gafflarna får ett bra liv hos dig! Ha det så bra!
Alltid bra service. Snabb återkoppling med kunden i fokus. Hittar lösningar på problem
Tack så mycket Marco för ditt fina omdöme! Kul att du känner så. Ja vi vill och försöker alltid!
Bra, korrekt och höll vad de lovade.
Hej Peter! Tack för din fina recension och varmt välkommen tillbaka!
Väl bemött och återkopplad , inget att klaga på
Hej Tobias! Tack så mycket, kul att höra 🤩👍
Fantastiskt fin och snabb service! Det blir väldigt bekymmersfritt att äga en maskin som Olofssons i Syd hjälper en med att serva och reparera.
Ett stort tack Karin för du tyckte det! Det ska vara bekymmersfritt är ju meningen! Tack för dina fina ord! :)
Mycket kunniga, hjälpsamma och trevliga
Tack så mycket Erik! Kul att höra att vi har kunnat ge dig så bra intryck! 🤩👍 Ha en härlig sommar!
Snabba leveranser av reservdelar . TOPPEN!
Ett stort tack för detta! Hoppas att du blir nöjd med dem och varmt välkommen åter! :)
Hjälpsamma med snabb och bra service ..............
Stort tack Ingemar! Du är en klippa med! :)
Trevligt bemötande Mycket god service
Tack för din fina recension Tord! Riktigt roligt att höra, du är alltid välkommen! :)
Har köpt teleskoplastare utav er samt reservdelar och utrustning/ redskap. Bra och trevligt bemötande både vid inköp och nu vid försäljning. Bra återkoppling.
Tack så mycket Roger. Du är alltid trevlig och korrekt att ha och göra med också. Tack för ditt förtroende.
Mycket bra, trevligt bemötande bra service 👍🏻
Tack så mycket Calle! Du är legend! Hoppas att du blir nöjd med maskinen! 🤩👍
Mycket bra service och bra bemötande
Ett stort tack Conny! Du är grym! 👍
Tyvärr väldigt dålig information av säljare, info kom fram efter avtal och maskinen stod på transport. En hel del överraskningar dök upp som ej informeras om. Tyvärr kalla handen ang transportkostnader från dem vid återlämnande. Företaget rekommenderas ej!
Hej Jonas! Tråkigt att maskinen inte motsvarade dina förväntningar. Det handlar om en mindre hjullastare som är tillverkad 1985, således 40 år gammal! Du valde att köpa maskinen utan att besöka oss och provköra den. Maskinen anländer till dig, Du vill annullera affären, Vi går med på detta om Du står för frakterna. Vi enas slutligen om att Du står för huvuddelen av frakterna. Maskinen har nu anlänt till oss, när Du betalat din del av fraktkostnaden är denna affär avslutad.
Sabb och bra service när vi behövde hjälp akut.
Tack så mycket Marcus! Tack för dina fina ord, vi hjälper alltid till och gör vårt bästa! Ha det gott!
really client friendly , good..
Thank you very much Mr. Nice to hear my friend.
Bra service, trevligt bemötande!
Tack så mycket för din fina recension Thommy! 🤩👍 kul att du kände så 🙏🙏
Trevlig bemötande och snabb leverans
Tack så mycket för din fina recension. Kul att det fungerade bra!
Fantastisk trevlig och hjälpsam personal.
Tack så hemskt mycket! Lycka till med er mycket fina trailer! 🤩👍
Trevliga och hjälpsamma, försöker alltid lösa det man behöver.
Riktigt rolig att höra Martin! Du är grym! :)
Bra utbud o hjälpsamma så det blir rätt delar mm
Tack så mycket för din recension Thomas. Det är viktigt att det blir rätt! 😊👍
Snabbt svar fastän det var helg, trevligt bemötande vid hämtning, kunnig om hanteringen av kundregister då det gick att uppdatera direkt. Inga konstigheter angående betalning då man kunde välja swish eller bankgiro.
Tack så mycket för din recension Christer! 😊👍 Riktigt roligt att höra!
Ett bra företag med stora ambitioner med trevilg personal
Tack så mycket för din recension! 😊👍 Riktigt roligt att höra!
Bra bemötande,smidigt och prisvärd!
Tack så mycket för din recension Magnus! 😊👍 Riktigt roligt att höra!
Ett bra företag som levererar kunskap och kvalitet
Riktigt roligt att höra Ingemar! Ett stort tack för din fina recension! 🤩👍
Blev jättebra bemött. när jag behövde reservdel och dom hade det på lagret,trailern var återigen körbar samma dag👍
Riktigt kul att höra Niklas! Tack för din fina recension! :)
Mycket trevliga, perfekt service. De ställer upp 7dagar i veckan det är service. Hälsningar från en mycket nöjd köpare.Bo Danielsson
Ett stort tack verkligen Bo för dina fina ord och din recension Bo! Det var så lite så. Hoppas att du blir nöjd med maskinen! :)
Trevlig personal som är väldigt service minded
Tack så mycket Torsten för din Recension. Mycket roligt att höra, du är alltid välkommen! 😊👍
Alltid snabb, bra och personlig service. Aldrig några bekymmer. / larsiskogen
Riktigt roligt att höra. Tack för din Recension Lars! :)
I highly recommend it, nice and trouble-free cooperation
Thank you Oskar! You are a star! :)
Trevligt bemötande, bra information om köp objektet samt smidigt ordnande av transport för köpt trailer till traktor.
Riktigt roligt att höra! Tack för din recension! 🤩👍
Mycket bra bemötande och snabb leverans av hjubultar till min äldre maskitrailer som jag köpt här för x antal år sedan.
Riktigt roligt att höra Thomas! Tack för din recension.
Ordning och bra hjälp med frakt efter affär
Riktigt roligt att höra Robert! Tack för din recension.
Utmärkt leverantör av maskiner och utrustning.
Riktigt roligt att höra Magnus! Tack för din recension.
Trevligt bemötande och snabb leverans så det passade mig då det var lite bråttom för min del
Härligt att höra Per! Ja det är aldrig fel med snabba leveranser! Tack för din recension.
Bra service och bemötande och leverans brs
Tack så mycket Ingemar för dina härliga ord och din recension! :)
Bra service å trevlig personal
Tack Pär för din recension! Roligt att höra!
Trevligt bemötande känns som ett rejält och stabilt företag. Med vänlig hälsning, Hans-Åke Johansson Brosättra Entreprenad AB .
Tack för recensionen! Riktigt roligt att höra. Ha det så bra Hans-Åke! :)