Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

• Badge2025
Få pris & boka Ring 0455-473 03 Dela

Välkommen till Olofssons Kylarverkstad & Däck AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nättraby! Sedan 1954 har vår verkstad varit det självklara valet för bilägare i Karlskrona med omnejd. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och med högsta kvalité och personlig service. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning,...

481 omdömen om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Ingegerd Florence Ele B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra/ mycket nöjd Är nöjd med arbetet Byte av bromsskivor och belägg

Blekinge Hörselteknik A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid ett bra utfört arbete till ett bra pris. Får alltid reda på om det av någon anledning skulle kosta mer.

Jeanette Mariana R
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Fixade en hjulinställning med kort varsel. Var dessutom billigt i jämförelse med andra.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Britt Carina L
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Väldigt fint bemötande. Ingen lång väntetid för att få felet med bromsarna åtgärdat. Är alltid lika nöjd med Olofssons kylarverkstad som är professionella och har rimliga priser i förhållande till tex auktoriserad KIA-verkstad. Levde således upp till mina förväntningar vad gällde helheten, som pris, bemötande, åtgärd etc.

Bengt Anders P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Enkelt att boka, snabb återkoppling, bra bemötande samt service genomförd enligt överenskommelse. Bra genomgång vid hämtning.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Monica Carina B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid ett proffigt och hjälpsamt bemötande. Duktiga mekaniker.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Anna Camilla S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra service. Kunnig personen.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Mats Andreas Patrik H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra pris och bemötande. Fick problem med bromsarna efter dom bytt bromsvätskan men dom fixade de direkt utan kostnad. Rekommenderas varmt!

Eva Elisabet K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Fungerade så bra som alltid, fick också hjälp med vad som var med varningslampan för låg däcktryck

Ann-Charlotte Mar H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

* Trevliga * God och snabb service * Flexibla Köpte nya dubbdäck, kommer absolut anlita dom fler gånger då det gäller min bil. Kan varm rekommendera dom.

Malin Margareta R
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid bra service och trevlig personal.

Eva Britt-Marie P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid hjälpsamma, snabb service, trevliga killar. Topp betyg till dom 👍

Mats Ivan H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra arbete utfört, samt trevligt kundbemötande. Kan varmt rekommenderas till andra , vilket jag alltid gör!

Fredrika Maria Ther P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra service och trevlig personal

Lotta Malin Birgit B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Trevligt bemötande. Fick snabbt en tid o hjälp med min bil.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Asta Kristina Elisa H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid toppen! Bara beröm från mig.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Doru C
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid håller måttet på hur en verkstad ska vara: professionella och hjälpsamma!

Bo Gustav Sigvard L
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabbt och smidigt jobb. Utmärk service!

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Anna Malin S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Smidigt att lämna och hämta. Alltid bra återkoppling om det är något ytterligare som gjorts eller behöver göra. Bra med sms när bilen är klar.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Sebastian Fredrik Johan T
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra bemötande, duktiga mekaniker. Alltid ett förstahandsval!

Karl Mikael Lennart B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Anländer, lämnar i från sig nyckeln, sätter sig ner inomhus, nyckeln tillbaka, betalar och kör iväg. Väldigt smidigt och problemfritt, toppbetyg.

Karl Bengt Arne S

Bra och snabb service. Trevlig och kunnig personal. Bengt

Hans Olov D
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Jag har anlitat Olofssons för både för servicar, felavhjälpningar och däck i flera år. De har alltid givit ett professionellt bemötande. De är kompetenta, gör bra jobb och har en rimlig prisnivå. Rekommenderas.

Leif Stig Georg F
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Duktiga, ställer alltid upp. Varit trogen kund i minst 20 år och alltid varit nöjd med deras arbete.

Claes Anders G
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Skiftat däck sommar/vinter. Arbetet utfördes enligt tidsbokningen. Snabbt utfört.

Eva Katarina G
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra service och snabb respons alltid lika nöjd.

Fossa Mare A

Alltid kunnigt och professionellt

Majken Victoria Marga Å
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

De är jätteduktiga! Ställer alltid upp och hjälper mej!! Bästa verkstaden!!❤️

Marie Helen K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid tillmötesgående. Efter felsökning snabb lagning av bil. Byte av kamremssats med vattenpump.

Ann-Christin Elisabe S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra service och trevligt bemötande.

Inger Viola F
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabb service och trevligt bemötande

Baltic Offshore Kalmar A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vänligt bemötande o bra service

Monica Erene S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Jag har haft nöjet att anlita Olofssons kylarverkstad för underhåll och reparation av flera av mina bilar, och jag kan inte nog berömma deras arbete. Deras tjänster inkluderar däckbyte, däckköp, bilreparationer och service, och varje gång har jag blivit imponerad av den höga kvaliteten på deras arbete. Personalen är alltid supertrevlig och professionell. De tar sig tid att förklara vad som behöver göras och ger mig alltid tydliga alternativ. Jag uppskattar deras transparens och ärlighet när det kommer till priser och tjänster....

Lars-Gunnar N
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Ett väldigt bra bemötande och bra råd

Josefine Eleonore E
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Professionella och service inriktade, som alltid!

Inger A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra hjäp, Har alltid hjälp mej genom åren. Dom är kanonbra.

Rolf Markus E
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabbt byte av däck och trevlig personal

Ann-Marie Elisabet K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Denna gång däckbyte, alltid ärlighet att slippa bli lurad samt bra meddelande om vad som ev behöver åtgärdas.

Bengt Ove L

Utmärkt service! Snabbt, proffsigt och prisvärt. Mycket trevligt bemötande. 👍👏

Inger Marianne H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Hjälpsam personal o trevligt bemötande.

Stig Bertil Vilhelm N
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Jag har varit hos er i säkert 10 år och det är därför jag fortsätter att vara kund hos er att ni gör ett bra arbete.

Magnus Kenneth Å
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid snabb och bra service!

Karl Ibert L
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabb och bra service, trevlig personal som har bra kundfocus.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!

Siv Ellen Britt-Mari E
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabba och vänliga fick bra information

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Åse Madelene K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid bra och kunnig service.

Carl Magnus N
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra, mycket snabbt hjulbyte. Mycket kundvänliga

Jan Ingemar P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Ser inte kunden, nonchalans o opålitligt bemötande

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för ditt omdöme. Vi tar med oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt för att förbättra kundmötet.

Benny Ingemar C
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Däcksbyte. Gjordes omedelbart och snabbt på bokad tid. Utmärkt. Vad finns mer att säga?

Harald Marcus H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid snabb och bra service, bra priser dessutom👍

Johan Magnus K

Bra service mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm