Mycket bra/ mycket nöjd Är nöjd med arbetet Byte av bromsskivor och belägg
Olofssons Kylarverkstad & Däck AB
Välkommen till Olofssons Kylarverkstad & Däck AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nättraby! Sedan 1954 har vår verkstad varit det självklara valet för bilägare i Karlskrona med omnejd. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och med högsta kvalité och personlig service. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning,...
481 omdömen om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB
Alltid ett bra utfört arbete till ett bra pris. Får alltid reda på om det av någon anledning skulle kosta mer.
Fixade en hjulinställning med kort varsel. Var dessutom billigt i jämförelse med andra.
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
Väldigt fint bemötande. Ingen lång väntetid för att få felet med bromsarna åtgärdat. Är alltid lika nöjd med Olofssons kylarverkstad som är professionella och har rimliga priser i förhållande till tex auktoriserad KIA-verkstad. Levde således upp till mina förväntningar vad gällde helheten, som pris, bemötande, åtgärd etc.
Enkelt att boka, snabb återkoppling, bra bemötande samt service genomförd enligt överenskommelse. Bra genomgång vid hämtning.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Alltid ett proffigt och hjälpsamt bemötande. Duktiga mekaniker.
Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.
Mycket bra service. Kunnig personen.
Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.
Bra pris och bemötande. Fick problem med bromsarna efter dom bytt bromsvätskan men dom fixade de direkt utan kostnad. Rekommenderas varmt!
Fungerade så bra som alltid, fick också hjälp med vad som var med varningslampan för låg däcktryck
* Trevliga * God och snabb service * Flexibla Köpte nya dubbdäck, kommer absolut anlita dom fler gånger då det gäller min bil. Kan varm rekommendera dom.
Alltid bra service och trevlig personal.
Alltid hjälpsamma, snabb service, trevliga killar. Topp betyg till dom 👍
Mycket bra arbete utfört, samt trevligt kundbemötande. Kan varmt rekommenderas till andra , vilket jag alltid gör!
Bra service och trevlig personal
Trevligt bemötande. Fick snabbt en tid o hjälp med min bil.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Alltid toppen! Bara beröm från mig.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Alltid håller måttet på hur en verkstad ska vara: professionella och hjälpsamma!
Snabbt och smidigt jobb. Utmärk service!
Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Smidigt att lämna och hämta. Alltid bra återkoppling om det är något ytterligare som gjorts eller behöver göra. Bra med sms när bilen är klar.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra bemötande, duktiga mekaniker. Alltid ett förstahandsval!
Anländer, lämnar i från sig nyckeln, sätter sig ner inomhus, nyckeln tillbaka, betalar och kör iväg. Väldigt smidigt och problemfritt, toppbetyg.
Bra och snabb service. Trevlig och kunnig personal. Bengt
Jag har anlitat Olofssons för både för servicar, felavhjälpningar och däck i flera år. De har alltid givit ett professionellt bemötande. De är kompetenta, gör bra jobb och har en rimlig prisnivå. Rekommenderas.
Duktiga, ställer alltid upp. Varit trogen kund i minst 20 år och alltid varit nöjd med deras arbete.
Skiftat däck sommar/vinter. Arbetet utfördes enligt tidsbokningen. Snabbt utfört.
Mycket bra service och snabb respons alltid lika nöjd.
Alltid kunnigt och professionellt
De är jätteduktiga! Ställer alltid upp och hjälper mej!! Bästa verkstaden!!❤️
Alltid tillmötesgående. Efter felsökning snabb lagning av bil. Byte av kamremssats med vattenpump.
Bra service och trevligt bemötande.
Snabb service och trevligt bemötande
Vänligt bemötande o bra service
Jag har haft nöjet att anlita Olofssons kylarverkstad för underhåll och reparation av flera av mina bilar, och jag kan inte nog berömma deras arbete. Deras tjänster inkluderar däckbyte, däckköp, bilreparationer och service, och varje gång har jag blivit imponerad av den höga kvaliteten på deras arbete. Personalen är alltid supertrevlig och professionell. De tar sig tid att förklara vad som behöver göras och ger mig alltid tydliga alternativ. Jag uppskattar deras transparens och ärlighet när det kommer till priser och tjänster....
Ett väldigt bra bemötande och bra råd
Professionella och service inriktade, som alltid!
Mycket bra hjäp, Har alltid hjälp mej genom åren. Dom är kanonbra.
Snabbt byte av däck och trevlig personal
Denna gång däckbyte, alltid ärlighet att slippa bli lurad samt bra meddelande om vad som ev behöver åtgärdas.
Utmärkt service! Snabbt, proffsigt och prisvärt. Mycket trevligt bemötande. 👍👏
Hjälpsam personal o trevligt bemötande.
Jag har varit hos er i säkert 10 år och det är därför jag fortsätter att vara kund hos er att ni gör ett bra arbete.
Alltid snabb och bra service!
Snabb och bra service, trevlig personal som har bra kundfocus.
Din feedback är viktig och hjälper oss att bli ännu bättre!
Snabba och vänliga fick bra information
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Alltid bra och kunnig service.
Bra, mycket snabbt hjulbyte. Mycket kundvänliga
Ser inte kunden, nonchalans o opålitligt bemötande
Tack för ditt omdöme. Vi tar med oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt för att förbättra kundmötet.
Däcksbyte. Gjordes omedelbart och snabbt på bokad tid. Utmärkt. Vad finns mer att säga?
Alltid snabb och bra service, bra priser dessutom👍
Bra service mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm