Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

• BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026
4.9
Få pris & boka Ring 0455-473 03 Dela

Välkommen till Olofssons Kylarverkstad & Däck AB – din Autoexperten Bilverkstad i Nättraby! Sedan 1954 har vår verkstad varit det självklara valet för bilägare i Karlskrona med omnejd. Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke och modell och med högsta kvalité och personlig service. Vi erbjuder bilservice, reparationer, felsökning,...

546 omdömen om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Karl-Eric Vilhelm P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Allt bra! Bra mottagning, bra arbete trevligt bemötande.

Camilla Viktoria S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Jag skulle ha en inspektion på min bil, vilket jag fick till ett utomordentligt pris och en snabb tid. Både bokad och utfört. Väldigt trevlig personal.

Hanna Camilla Josefin P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Trevlig bemött och bra hjälp att fixa bilen till ett bra pris

Björn Peter S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Trevliga o tydliga med allt dom gör. Bra pris jämfört med flera andra verkstäder, framförallt märkesverkstäderna. Rekommenderas varmt

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Jimmy Alexander John M
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Effektiva snabba och trevligt bemötande.

Paul Kristian C
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra med info när de upptäckte fler saker än beräknat. Väldigt bra med lånebil.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Åke Uno Fritiof B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Som alltid trevligt bemötande. Bra utfört arbete. Denna gången gällde det service på min Mercedes. Kan inte annat än ge dom en klapp på axlen. Vänlig Åke

Jan Christian Ö
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid lika hjälpsamma och trevliga när man kommer dit /Janne

Lars Johnas Mikael M
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Ett mycket bra bemötande vid både beställning och hämtning av bil. Mycket prisvärt.

Annelie Pernilla T
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra kompetens och trevligt bemötande

Ingemar Josef Natanae A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Är mån om kund och Sköter alltid sina åtaganden.

Sofia Eva Maria A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bästa stället! Bra service, kunniga och snabba. Allt man kan önska sig!

Lars-Erik A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Jag tycker att det blev mycket bra det som blev åtgärdat

Birgitta P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Fått ett väldigt gott bemötande, snabba och väl underbyggda svar och fin service hela vägen från start till leverans. Supernöjda!!!

Jessica A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Pålitlig verkstad som alltid ställer upp. Rekommenderar dem verkligen.

Berit Anne-Chatrine O
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Årlig service och byte av spindelleder. Snabb och professionell hjälp. Rekommenderas starkt.

Ann-Louise Maria S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Helt supeperpt!! Trevligt bemötande och underbar service!

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Sven Arne Ronny H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Proffsigt bemötande och snabbt arbetsmoment

Anders Hilding B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Varit kund i många år. Alltid toppen. Kunnig trevlig personal. Har alltid tid åt kunden. Superbra. Rekommenderar denna verkstad till 100 procent. Gjorde stor service. Anders Bergvall

Alexandra W
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket hög kompetens och förstklassig kundservice

Yvonne Marianne S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid lika tillmötesgående. Litar fullt ut på att de gör sitt bästa.

Magnus Fredrik H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bästa verkstaden i Karlskrona!

Eva Katarina G
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra bemötande av trevlig personal. Fick tid och lånebil den dagen jag önskade. Och så ingår det ju ett års assistansförsäkring när man servar bilen här 😊 Service m kamremsbyte utfört.

Tintin Helena D
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra kontakt. Snabb återkoppling och ett mycket väl utfört arbete.

Ulrika Anna Elisabet W
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Kompetent personal, hjälpsamma, snabb hjälp och trevligt bemötande.

Karl Christop J
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Har använt mig av Olofssons i många år nu med många olika bilar. De gör allt en märkesverkstad gör fast de gör det billigare och bättre.

Ingrid Helmi N
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabb och bra service som alltid!

Christina Margareta L
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Som alltid den absolut bästa servicen.

Anna K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Allt bra, fint bemött och bilen blev servad, som förväntat

Lina Maria R
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra bemötande och alltid professionella.

Bujar Z
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra, bra service och bemötande.

Nito Erling Hartmu S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Suveränt mottagande,perfekt service.På en Saab ger jag 10 av 10 poäng.

Leif Pontus H
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra service. Alltid trevliga och löser problemet.

Karl-gustav P
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid trevliga De löste det som var problem. Lämna in bilen åtgärda ett fel Jag är mycket nöjd, återkommer.

Malin Eva Margareta R
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid hjälpsamt och korrekt bemötande!

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Barbro Johanna Anne E
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Väldigt bra! De hade lånebil, och gick igenom bilen grundligt för betydligt bättre pris än andra.

Jonas Karl-Erik B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bästa servicen och bemötandet!

Lars Roland S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Vi fick akut hjälp med nya däck efter punktering, stort tack.

Mikael John Richa R

Toppenservice, alltid trevliga!

Lisa Liselotte Maria K
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Trevliga, kunniga och bra återkoppling. Helnöjd.

Petra Ingegerd Anita B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Allt fungerade bra. God jul och gott nytt år!

Kerstin Ingegerd Vio A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra upplevelse. Trevliga och tillmötesgående och hade dessutom förståelse för min begränsade betalningsförmåga. Tack Mvh Hans Sandeberg

Sven Bertil L
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra läge, och smidig bokning på nätet. De ger tips på vad man skall ha ögonen på framöver. Verkar seriösa.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Ida Annelie Irene M
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid tillmötesgående med bra service. Använder dem till allt gällande min bil och dess service & underhåll.

Christer Fredrik B
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Alltid bra och trevligt bemötande hos Olofssons och jag vet att dom gör ett bra jobb med bilen.

Mats Gunnar Å
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Mycket bra. Fick snabbt tid för balansering. Trevligt bemötande och som jag uppfattade noggrant arbete.

Hans-Evert Tony J
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Ordning och reda. Bra återkoppling. Service i bästa klass.

Britt Carina S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Bra bemötande, klara besked angående pris vid beställning. God service med lånebil. Bra med all documentation vid hämtning av bilen. Bra medcinfo angående assitansservice.

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Emelie Anna Elisab S
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Snabb reparation enligt överenskommelse samt fick råd och kostnadsförslag om ytterligare delar som behöver bytas. Trevligt och sakkunnigt bemötande. Rekommenderas.

Nättraby Trading A
Skrev om Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Lysande bemötande så dom kan jag rekommendera

Svar från Olofssons Kylarverkstad & Däck AB

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.