Alla kategorier Byggföretag Halland Kungsbacka Onsalagrävaren AB

Onsalagrävaren AB

Hällingsjövägen 374, 434 97 Kungsbacka — Visa karta

2.6 i betyg av 5 rekommendationer
Reco tipsar om:
5 / 5 i betyg — 34 rekommendationer
Gjutjärnsgatan 16, 41707, Göteborg
Martinez Totalentreprenad
Maria W:
Jag är supernöjd med bemötandet jag fick från Martinez totalentreprenad. Mycket trevlig och professionel personal som snabbt bokade in en ti...

Byggföretag nära Onsalagrävaren AB:

Bröderna Bräder Bygg AB

Bröderna Bräder Bygg AB

12 recos
Heljesvägen 6, LINDOME
Varmt välkommen till Bröderna Bräder Bygg, med stor passion och glädje för byggk... Läs mer ›
Bröderna Bräder Bygg AB
Dan I:
Jag tycker att företaget har bemött mig på ett mycket positivt och trevligt sett i samband med ett stambytesprojekt. De har varit lyhörda oc...
Företagare? Börja samla in rekommendationer.
Reco.se är Sveriges största oberoende rekommendationssajt.
Vi hjälper företag att samla in och lyfta digitala rekommendationer.
Är det här ditt företag?
Genom några enkla steg kan du förbättra din profil på Reco.se. Det tar bara några minuter!
Ändra beskrivning
Lägg till öppettider

Läs vad 5 kunder tycker om Onsalagrävaren AB

 • micke
  micke skrev om Onsalagrävaren AB
  När Onsalagrävaren gjort sitt så går dom inte att få tag på. Några veckor efter slutbesiktningen av vårt Eksjöhus märkte vi att golvvärmen i köket inte fungerade, fönsterlister spricker och parkettgolv börjar knarra efter 3 månader . Jag har sökt Tommy säkert 10 gånger på olika sätt men han svarar ej och återkommer inte heller. Var försiktiga med detta företag för de är inte seriösa. Ett seriöst företag tar hand om sina kunder och de har ett ansvar men de försöker smita undan på olika sätt. Jag kommer att gå vidare med detta för detta är inte acceptabelt. Jag ger bottenbetyg till detta företag och jag har hört mig för och jag är inte den enda som ger negativa omdömen till Onsalagrävaren. Se upp!!!
  gillar detta
 • Conny R
  Conny R skrev om Onsalagrävaren AB
  Instämmer med Niklas A. Vi byggde också ett Eksjöhus som vi nu bott i sedan 2011. Och vi är oerhört nöjda med såväl huset och den arbetsinsats som gjordes från varenda arbetare från Onsalagrävaren. Och att det vid besiktningen kom fram vissa smäsaker som inte var OK måste man räkna med. Men allt som vi påpekade eller som upptäcktes åtgärdades både snabbt och på ett proffesionellt sätt. Vi hade även en del individuella ändringar i förhållande till standardlösningen som vi ville ändra på som en väggs placering, garderobers placering, köksöns storlek m.m. som fixades utan någon som helst diskussion (eller extra kostnad). Och vi upplevde det som att vi hade en diskussionsparnter där vi kunde ta upp i princip vad som helst till diskussion och få ett professionellt svar på. Så från vår sida kan vi bar varmt rekommendera Onsalagrävaren som totalentreprenör
  gillar detta
 • Niklas A
  Niklas A skrev om Onsalagrävaren AB
  Håller absolut inte med föregående talare! Köpte ett hus utav Eksjöhus där Onsalagrävarn var entreprenör och blev positivt överraskad! Jag och min fru hade köpt 1 1/2 villa och bygget fortlöpte som planerat och det blev inga extra utlägg och dom var väldigt tillmötesgående! Vid besiktningen så var det någon list som var repad, men inget större. Så jag och min fru är helt nöjda med arbetet och slutresultatet! Sen vet jag inte, ni byggde för 10 årsedan. Kanske inte är samma ägare nu och inte samma hantverkare? Vi är iallafall nöjda med vårt första nybygge!
  gillar detta
 • christian f
  christian f skrev om Onsalagrävaren AB
  visst han kan väl köra grävmaskin, men att ha en total entreprenad med denna mannen vill jag avråda.Han och de han jobbar med verkar inte ha någon yrkesstolthet. Lister glipar,sönder slagna dörrfoder spikade sparksocklar under kök,ett överflöd av silikon,sneda röranslutningar m,m.Så man undrar ju vad det är man inte ser.
  gillar detta
 • Åsa S
  Åsa S skrev om Onsalagrävaren AB
  Vi vill bestämt avråda från att anlita Onsalagrävaren! Vi byggde hus för snart tio år sedan då de var entreprenör...det var mycket problem under under hela byggtiden samt saker som aldrig blev åtgärdade. Därefter blev det rättegång som Onsalagrävaren aldrig kom till...säger ju en del.

  tio år senare har vi upptäckt att vi redan har fuktskador i huset...

  Onsalagrävaren sa om och om igen att detta var vårt livs affär och att det var viktigt att det blev bra!!! Ska ni bygga hus som verkligen är en stor sak i livet så se till att inte anlita Onsalagrävaren!!!
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hällingsjövägen 374, 434 97 Kungsbacka
Kategorier