Onspot Logistic AB

Onspot Logistic AB

onspotlogistic.se
  • BadgeFiveYears
4.9

Onspot Logistic AB startades med ambitionen att erbjuda kunder flytt och städhjälp av högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vi utför allt inom flytt, transport och städ för såväl privatpersoner och företag. Vi har samtliga tillstånd för att bedriva transportverksamhet och är registrerade för F-skatt, moms och RUT. Vi har ansvarsförsäkring...

615 omdömen om Onspot Logistic AB

Sedan starten hos Reco 2021

Max W
Skrev om Onspot Logistic AB

Jag är jättenöjd med Onspot Logistic - de var punktliga, lyssnade på mina instruktioner, det gick snabbt och de var varsamma med mina grejer. Proffsigt!

Ting Z
Skrev om Onspot Logistic AB

Salome is amazing! She did an exceptionally great job, I never thought my kitchen could be that sparkling ✨ thank you Salome! 5 stars indeed.

Susanne L
Skrev om Onspot Logistic AB

Snabba nogranna och trevliga, dom plastar in möblerna det är toppen

Emilia H
Skrev om Onspot Logistic AB

Mycket bra flyttfirma! Skulle vända mig till dem igen om jag skulle flytta någon mer gång. De hade bra service och svar på frågor innan flytt och flyttgubbarna var punktliga, trevliga, effektiva, varsamma och anpassade sig efter våra önskemål.

Erik F
Skrev om Onspot Logistic AB

Snabba och flexibla, jättebra jobb!

Vladimiros F
Skrev om Onspot Logistic AB

Jag anlitade Onspot logistic för hjälp med flytt av mitt bohag, inklusive packning och transport. Från första kontakten blev jag väldigt bra bemött – trevliga, professionella och snabba på att svara på mina frågor. Flyttkillarna kom jobbade effektivt och tog väl hand om både möbler och kartonger. Allt gick smidigt och utan stress, vilket gjorde flytten mycket enklare än jag hade förväntat mig. Jag hade höga förväntningar på noggrannhet och service, och företaget levde verkligen upp till dem – till och med överträffade dem....

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Stort tack för att du tog dig tid att återkomma med en recension :) Vi är så glada att vi fick hjälpa dig med din flytt och en bra flyttupplevelse!

Sabina F
Skrev om Onspot Logistic AB

Väldigt bra flyttfirma. Trevliga och hjälpsamma, snabba, effektiva och noggranna.

Svar från Onspot Logistic AB

Stort tack för din recension! Skönt att höra att allt rullat på smidigt i samband med din flytt :)

Morris M
Skrev om Onspot Logistic AB

Bra jobbare och smidiga , kommer ganska bra överens med chefen , Dom är veldig bra flyttfirma och rekommenderar till andra . Flyttat från Norge till Sverige och allt var som det skulle 😊

Ragnhild Kerstin D
Skrev om Onspot Logistic AB

Jättebra!! Ordning och reda, trevliga personer överlag

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Va roligt att höra att du är nöjd med vår service och din flytt överlag :)

Jan L
Skrev om Onspot Logistic AB

Vi anlitade Onspot för hjälp med våran flytt, så nöjda, trevlig o kunnig personal. 😊😊

Isabelle N
Skrev om Onspot Logistic AB

Väldans nöjd med service! Jag har flyttat flera gånger i mitt liv och detta var min bästa upplevelse!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Stort tack för en fin recension, vi är så glada att vi kunde ge dig en sån bra flyttupplevelse :D

Linda N
Skrev om Onspot Logistic AB

Beställde flytt o städ från denna firman o är super nöjd. Trevliga killar o väldigt fint städat. Rekommenderar varmt 🌺

Svar från Onspot Logistic AB

Hej Linda! Tack för din recension och va härligt att du är nöjd med både flytt och städ :)

Sofia Q
Skrev om Onspot Logistic AB

Fantastiskt jobb med både flytt och flyttstäd. Flytten gick supersmidigt och de var jättetrevliga, effektiva och hjälpsamma. Även flyttstädningen var perfekt, otroligt noggrant. Uppskattade att de hörde av sig innan för att bekräfta tid och detaljer. Är verkligen jättenöjd & kan varmt rekommendera dem!

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för din recension! Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig med en smidig flytt och städning, från start till mål :)

Ida H
Skrev om Onspot Logistic AB

Kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Pålitliga, snabba och proffsiga. Kändes tryggt rakt igenom och vi är mycket nöjda!

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med en trygg och smidig flytt :)

Benny V
Skrev om Onspot Logistic AB

Snabba och noggranna. Och givetvis trevliga

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för din recension och härligt att du är nöjd med flytten :)

Nurten T
Skrev om Onspot Logistic AB

lytten gick verkligen lätt som en plätt tack vare deras hjälp. De var både proffsiga, omtänksamma och glada – hela tiden med ett leende och en trygg känsla som gjorde allt så mycket enklare. Jag är oerhört tacksam för deras insats och kan verkligen rekommendera denna underbara flyttfirma till alla som vill ha en smidig, trygg och riktigt trevlig flyttupplevelse!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension, så kul att höra att vi är nöjd med din flytt med oss :)

Carina O
Skrev om Onspot Logistic AB

3 glada goa killar kom till oss för att tömma vårat hus inför flytt. Slet som djur och jättetrevliga. Kul med folk som har humor och kan ha kul på jobbet. Försiktig med sakerna var dom också! Rekommenderas verkligen!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna feedback, det uppskattar vi :) Vi är glada att du är nöjd och gärna rekommenderar oss framöver, tack snälla!

David G
Skrev om Onspot Logistic AB

Supersmidig firma att ha och göra med. Tar uppdragen/tjänsterna på ett exceptionellt bra sätt och lämnar ett strålande resultat. Efter genomförd flyttstädning så såg lägenheten ut som att den var helt ny, och doftade riktigt gott dessutom.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension och härligt att vi kunde hjälpa dig till en smidig flytt :)

Karin T
Skrev om Onspot Logistic AB

Grymma killar som bar och fixade med ett leende på läpparna! Superbra, rekomenderar varmt!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din feedback, vi hälsar killarna såklart :)

Hans Kenneth A
Skrev om Onspot Logistic AB

Vi är mycket nöjda med vår flytthjälp från Onspot Logistic. Väldigt sent fick vi reda på att hissen till vår nya lägenhet var ur funktion så bar killarna från Onspot upp hela vårt bohag till fjärde våningen untan klagomål. Vi är mer än nöjda! // Kenneth & Tina

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för härlig feedback och skönt att vi kunde lösa flytten på ett smidigt sätt trots oförutsägbara händelser :)

Johnny J
Skrev om Onspot Logistic AB

Bra upplevelse från start till slut. Tydlig kommunikation såväl innan flytt och under. Hela flytten gjordes utan problem. De plastade in allt ömtåligt och hanterade allt varsamt. Även de mest skrymmande möblerna vi hade flyttade de utan problem. Stort tack till killarna som var där och hjälpte oss med flytten.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack snälla för din recension :) Vi är glada att vi kunde hjälpa dig till en smidig flytt, ska hälsa killarna som var hos dig :)

Mia L
Skrev om Onspot Logistic AB

Mycket bra hjälp, rekommenderas! Bra kommunikation och planering innan flytt och väldigt trevliga flyttkillar som kom på utsatt tid, jobbade på effektivt och tryggt med hänsyn till önskemål jag hade.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej och tack för din recension! Fint att höra att din flytt funkat bra från start till slut :)

Katarina Anette H
Skrev om Onspot Logistic AB

Proffsig från start till sista flyttkartong. Killarna var snabba, vänliga och lösningsorienterade. Rekommenderas!

Svar från Onspot Logistic AB

Tack snälla för din recension :) Kul att hör att allt gått bra med din flytt och att du kan rekommendera oss vidare!

Jovanka J
Skrev om Onspot Logistic AB

Det är en av de få företag som fins idag som håller så god kvalitet och servisen. De står för sina missar och rättar till de mer än gladeligen när de uppstår om de uppstår. Varm rekommendation och man kan absolut lita på det man kommer överens med de.

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för en fin recension :) Skönt att höra att du upplever oss pålitliga och ansvarstagande!

Per Ö
Skrev om Onspot Logistic AB

Mycket bra flyttfirma. 100% nöjd.

Svar från Onspot Logistic AB

Tack snälla för din recension, skönt att höra att du är nöjd med flytten :)

Magnus S
Skrev om Onspot Logistic AB

Utlandsflytt: Tyskland - Stockholm Efter att fått offerter från ett större antal företag fastnade vi för Onspot. Deras offert var sakligt beskriven och efter att ha läst tidigare kunders ratings (på bl.a. Reco) beslutade vi oss för att skapa en första kontakt. Philip beskrev deras tillvägagångssätt och hur dom ville genomföra vår flytt från södra Tyskland till Stockholm. En beskrivning som stämde väl överens med våra förväntningar. När dagen väl kom för lastning sköttes allt snyggt och våra tillhörigheter plastades och...

Magnus S och Onspot Logistic AB gillar detta
Svar från Onspot Logistic AB

Tack för en fin och utförlig recension :) Så fint att höra att allt har varit enligt er förväntan hela vägen och att ni gärna återkommer om det vankas flytt igen :)

Barebe N
Skrev om Onspot Logistic AB

Jag är så nöjd med denna flyttfirman! Hela min flytt från Norge till Stockholm gick så smidigt pga firman var professionella, pålitliga, punktliga och väldigt hjälpsamma med alla dokument som skulle vara på plats inför tullen. Jag fick uppdateringar under flyttens färd om status kring flytten. Flyttpersonalen tog väl hand om allt i bohag vid utbärning och inbärning. Det finns inte en enda sak jag har att anmärka på Onspot Logistic! Tack för att ni gjorde min flytt så enkel och smidig och väldigt prisvärt!

Svar från Onspot Logistic AB

Tack snälla för en härlig recension! Tack för att vi fick hjälpa dig med en enkel och smidig flytt :)

Lena T
Skrev om Onspot Logistic AB

Bästa tänkbara service och hjälp under hela flytten från södra Spanien till Sverige. Vi har flyttat med olika flyttfirmor under drygt 40 års tid både inom och utom Sverige men denna flytt är något som vi aldrig tidigare upplevt. Allt pga kompetenta, ansvarsfulla, engagerade och omtänksamma medarbetare. Allt gick lätt som en dans trots att vi flyttade i stort sett hela vårt hem. Onspotlogistic Logistic har verkligen kunden i centrum och förstår kundens behov från början till slut. Önskar er all lycka i framtiden. Tacksamma pensionärer!

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för en väldigt fin och utförlig recension :) Vi är så glada att vi fick hjälpa er med flytten från Spanien till Sverige!

Hugo Mikael Kristoffer E
Skrev om Onspot Logistic AB

Smidigt med flyttstädning, bra information och planering längs processen. Faktura på mejl efteråt. Inga klagomål!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension :) Skönt att höra att allt fungerade bra hela vägen, från bokning till utförande.

Elvira Moa Wu Qianlan T
Skrev om Onspot Logistic AB

De var snabba, effektiva och trevliga.

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för din recension! Vi är så glada att vi kunde hjälpa dig med en smidig flytt :)

Anita O

Superbra, proffsigt och trevligt bemötande. Rekommenderas 👍👍

Svar från Onspot Logistic AB

Tack för en fin recension! Så rolig att höra att du är nöjd med oss och kan rekommendera oss vidare :)

Martin Antonio L
Skrev om Onspot Logistic AB

Gick jätte smidigt och enkelt, försiktigt och genomtänkt packat med plast, filtar och noga med utbärningen och placeringen i lastbilarna, super trevliga och härliga killar som hjälpte oss med flytten.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för en härlig recension, vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din flytt :)

Hans N
Skrev om Onspot Logistic AB

Lämnade snabbt en prisvärd offert Trevligt bemötande u telefon Mycket proffsigt utfört arbete Hänsynsfull och pålitlig personal.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension hos oss :) Vi är glada att höra att du är nöjd med vår personal och service!

Johan L
Skrev om Onspot Logistic AB

Fem stjärnor är knappt nog! Vi har nyligen avslutat en sju månader lång renovering av vår lägenhet – och under den tiden har vi flyttat fyra gånger. Tack vare Onspotlogistic blev den processen inte bara möjlig, utan faktiskt smidig. Det är sällsynt att hitta en flyttfirma som kombinerar punktlighet, effektivitet och genuint trevligt bemötande, men det är precis vad Onspotlogistic levererar – varje gång. De har varit otroligt hjälpsamma och professionella, och alltid redo att hitta lösningar när något oväntat dykt upp....

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Wow, tack för att du tog dig tid att lämna en så utförlig och härlig recension! Det uppskattar vi :) Vi är så glada att vi kunnat hjälpa dig genom alla dina flyttar.

Kristoffer F
Skrev om Onspot Logistic AB

Helt suveränt! De fick hela vår flytt att kännas snabb, effektiv och rolig. Vi flyttade från ett hus i Västerås till ett hus i Trollhättan, ett rejält lass och en lång resa men de fixade det galant. De var professionella, effektiva och väldigt trevliga. Inget gick sönder utan allt var väldigt bra packat. Har bara positiva saker att säga om Onspot, rekommenderas varmt! Malin, Kristoffer och Sam Filipsson

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för en fin recension, så roligt att höra att ni är nöjda med oss på Onspot och att flytten gick smidigt och till och med blev rolig, bättre betyg än så kan vi knappt få :D

Isa N
Skrev om Onspot Logistic AB

Onspot Logistics hjälpte oss att flytta från Stockholm till Skövde. Vi beställde packning, flytt och städhjälp. Vi har varit mycket nöjda från start till slut. Vad jag värdesätter är seriositeten, bemötandet och den höga nivån av kundservice. Jag kan varmt rekommendera onspot logitstics och kommer vända mig till dem igen om jag skulle behöva flytthjälp igen.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för en fin recension :) Skönt att höra att du är nöjd med hela flytten och kan rekommendera oss vidare, det är det bästa betyget! Vi hjälper dig gärna vid en ny flytt framöver :)

Alexander I
Skrev om Onspot Logistic AB

Trevlig och effektiv flytt- och städhjälp.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension, vi uppskattar att du tog dig tid att lämna feedback till oss :)

Maja Susanna S
Skrev om Onspot Logistic AB

Andra gången jag flyttat med Onspot. Tryggt. Det gick kanonfint igen. De gjorde det där lilla extra som fick flytten att kännas väldigt okomplicerad (i alla fall för mig som kund). Bra kundservice när jag trodde att något hade tappats bort också. Däremot är jag inte säker på att jag hade bokat flyttstäd genom dom igen - deras samarbetspartners i Göteborg gav mig inte samma proffsiga intryck (t.ex. de dök inte upp på utsatt tid). I Stockholm var det bättre.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din feedback :) Skönt att det rullade på bra med flytten och att du upplevde vår service som bra. Gälland städningen ska vi självklart ta de vidare, återkom gärna till oss via mejl (info@onspotlogistic.se) om det finns något vi kan hjälpa dig med kring detta.

Eva Kristin A
Skrev om Onspot Logistic AB

Kan verkligen rekommendera Onspot Logistic AB, bra hjälp från början till slut. Jag gjorde två flyttar med magasinering och allt flöt bra. Lätt att få återkoppling vid frågor. Otroligt bra flyttkillar som hjälpte till, verkligen hjältar.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension :) Uppskattar att du tog dig tid att återkoppla med denna feedback och skönt att höra att allt rullade på smidigt med båda flyttarna.

Anna Linnéa H
Skrev om Onspot Logistic AB

Snabba och skickliga killar som packade in och fraktade hela vårt bohag säkert och utan problem. Kan varmt rekommendera, hela flytten flöt på problemfritt!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för att vi fick hjälpa dig med din flytt :)

Emelie Hilma Josefina D
Skrev om Onspot Logistic AB

Fantastiska medarbetare som flyttade för oss 2 dagar i rad. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Tusen tack till er 🌸

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack snälla för fint omdöme, skönt att höra att vi kunde hjälpa er till en smidig flytt :)

Lena L
Skrev om Onspot Logistic AB

Riktigt bra killar och trevlig. Så nöjd att jag valde dom. De jag köpte va flytthjälp som va de bästa jag varit med om. Kommer anlita dom igen. Så trevliga så flexibla .

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din fina recension :) Kul att höra att du är nöjd och gärna återkommer, det är det bästa betyget vi kan få :) Hoppas vi ses framöver!

Martin B
Skrev om Onspot Logistic AB

Mycket trevligt bemötande och okomplicerat att ordna upphämtning och avlastning. Philip som körde ner våra saker från Skåne till Spanien var mycket bra att ha och göra med!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Skönt att höra att allt gått bra med din flytt till Spanien :)

Maja S
Skrev om Onspot Logistic AB

Vi har nu använt Onspot Logistic för två flyttar i närtid. Vi har totalt träffat fem olika ur personalen och alla har varit trevliga, noggranna och snabba. Allt har känts tryggt och enkelt. Rekommenderas!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Roligt att höra att du använt dig av oss två gånger och är nöjd med flyttarna :)

Åsa E
Skrev om Onspot Logistic AB

Trevliga och hjälpsamma på alla sätt och vis!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack snälla för din recension :)

Carl V
Skrev om Onspot Logistic AB

Smidiga och flexibla. Fantastiska på att packa lastbilarna väl. Bra killar som höll i vår transport.

Zorab M
Skrev om Onspot Logistic AB

Väldigt positivt! Killarna som flyttade våra saker var väldigt proffsiga och hjälpsamma. Allt plastades med noggranhet och de lyckades få med alla våra saker utan att något gick sönder eller blev defekta. De monnterade även ner och upp matbordet som väger nästan 100 kg. Guldstjärna till killarna. Kommer garanterat kontakta Onspot Logistic AB om jag skulle flytta igen.

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme :) Vi är så glada att höra att du är nöjd med flytten och vi hoppas vi får hjälpa dig igen framöver!

Felicia H
Skrev om Onspot Logistic AB

Otroligt smidig flytt från Stockholm till västkusten tack vare Onspot. Trevliga och grymt bemötande från samtliga. Inget att klaga på!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för en fin recension och skönt att hör att du är nöjd :)

Lars N
Skrev om Onspot Logistic AB

Helt fantastiska medarbetare och ett proffsigt företag i alla sina delar!! Använd dom!!! Du blir garanterat NÖJD!!

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Vilken härlig recension, tack snälla för att du tog dig tid att lämna en recension hos oss :) Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med din flytt!

Alain-Fredor K
Skrev om Onspot Logistic AB

Lyhörd och fantastisk personal som är hjälpsam samt schysst sällskap vid flyttet. Nöjd kund!👍

Svar från Onspot Logistic AB

Hej! Tack för din recension! Så roligt att höra att du är nöjd med flytten och vår personal :)