operose.se

operose.se

  • BadgeFourYears
Omdömen totalt
506
Snittbetyg
4.8
Ring 0159-77 42 85 Dela

Om företaget

Operose tillverkar och säljer hållbart producerade arbetskläder, speciellt framtagna för kvinnliga former. Både arbetsbyxorna och överdelarna finns i ett stort storleksspann. Operose är ett litet och personligt företag med säte i Stallarholmen, Södermanland. Här tas arbetskläderna fram och utvecklas och vårt fokus ligger... 

506 omdömen om operose.se

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 506 omdömen med 4.8 i snittbetyg
Inger H
Skrev om operose.se

Jag köpte en flanellskjorta på en mässa och efter det en beställning på nätet av en arbetsjacka i bomull. Jag fick ett mycket trevligt och personligt bemötande på mässan och snabb hantering av min beställning på nätet. Plaggen har en praktisk design med utrymme för arbete men är samtidigt ”snygga”. Det är viktigt att plagg är både praktiska och estetiska så att man kan trivas i dem när man jobbar praktiskt. Tack!

Siv A
Skrev om operose.se

De har hjälpt mig mycket då jag strulat med en leverans. De har löst mitt problem på ett utmärkt sätt. Vänlga och vill hjälpa till. Super nöjd. Tusen tack.

Stina N
Skrev om operose.se

Fin välgjord och genomtänkt väska som dessutom är väldigt snygg.Snabb frakt.

Ann O
Skrev om operose.se

Gillar byxorna väldigt mycket! Provade och köpte på trädgårdsmässan. Drog en storlek större än vad jag brukar främst i midjan, dessutom krympte de lite efter tvätt. Men drar man i dem så går det bra. Väldigt nöjd!

Veterinär A
Skrev om operose.se

Trevlig kommunikation kring varorna/storlek osv. Bra kvalitet och snabb leverans.

Svar från operose.se

Vad fint att läsa att ni blivit nöjda och väl bemötta vid kontakt/köp hos oss! Tack snälla för att ni tog er tid att lämna ett omdöme!

Ann J
Skrev om operose.se

Jag köpte mitt 3:e par arbetsbyxor . Jag är keramiker och använder dem i jobbet och på skogspromenader. Älskar byxorna🌸🌸🌸 Ert företag får bästa betyg av mig!!! Anne

Svar från operose.se

Tack snälla du för dom väldigt värmande orden! Det uppskattas massor att du delar med dig :D Jätteglad att höra att du är så nöjd med plaggen du köpt hos oss, hoppas du får stor användning även av dessa byxor och att du hinner med många härliga skogspromenader!

Kerstin B
Skrev om operose.se

Jag blev glatt överraskad. Har skickat efter en del arbetsbyxor från andra leverantörer och alla har jag varit tvungen att returnera för passformen har absolut inte överensstämt med min kropp. Därför förväntade jag mig nästan att det skulle vara så även nu. Men denna gång så passade de väldigt bra! Ingen retur denna gång :)

Svar från operose.se

Vad roligt att höra att våra arbetsbyxor levde upp till dina förväntningar och passade som tänkt! Jag håller tummarna för att du får stor användning av dom och en jättefin höst!

Mira T
Skrev om operose.se

Välsittande kläder, mycket bra kvalitet och trevligt bemötande. Rekommenderas.

Svar från operose.se

Vad härligt att du blev nöjd med ditt köp av oss, extra fint att läsa att du fått en fint bemötande utav oss! Tack snälla för ditt omdöme!

Angelica S
Skrev om operose.se

Fint sortiment och bra kvalité!

Svar från operose.se

Tack snälla för att du tog av din tid att lämna ett omdöme! Och vad roligt att läsa att du är nöjd med våra produkter!!

Ingrid K
Skrev om operose.se

Blev mkt bra bemött. En beställning som gått snett åtgärdades otroligt snabbt. Även beställningen gick mkt snabbare än förväntat

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du fått en bra bemötande av oss, och att du fick bra hjälp med att fixa till felbeställning! Hoppas nu du får stor användning av dina arbetskläder och en jättefin fortsatt sommar!

Karin F
Skrev om operose.se

Snabb leverans och bra kvalitet.

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du blev nöjd med produkterna som du fick hem och att dom dessutom kom till dig snabbt! Ha en fortsatt fin sommar,

Ann N
Skrev om operose.se

Mycket trevligt bemötande och arbetsbyxorna samt extrafickorna jag köpte har verkligen levt upp till mina förväntningar. Jag gillar att tyget i byxorna är kraftigt men ändå så mjukt och extrafickorna för att de går att använda på så många sätt. De är redan favoritplagg som jag använder i princip dagligen här på landet, när jag grejar på tomten, i skogen eller i verkstan.

Svar från operose.se

Vad jätteroligt att hör att du är så nöjd med byxorna, och att dom kommer till väl användning hos dig! Extra kul såklart att du känner att du blivit väl bemött av oss, det värmer att höra! Önskar dig en jättefin fortsatt sommar

Solveig I
Skrev om operose.se

Jag beställde ett par arbetsbyxor som jag blev mycket nöjd med, bra kvalitet och snabb leverans. Mycket bra kundsupport, kan verkligen rekommendera detta företag.

Svar från operose.se

Tack snälla du för dom väldigt fina orden, det värmer att höra att du känner så! Håller tummarna för att du kommer trivas bra i dina arbetskläder, att dom kommer till väl användning och att du får en jättefin fortsatt sommar!

Bungemuseet (
Skrev om operose.se

Den enda kontakten vi har haft är beställning och leverans, vilket fungerade helt felfritt. Vi beställde ett par arbetsbyxor (Wilja) till en anställd, som är väldigt nöjd med dem. Ett litet, litet minus är att grenen upplevs som lite väl hög, men anställd låter hälsa att det kan bero på kroppsform och/eller ovana vid byxbärande!

Svar från operose.se

Vad härligt att det funkade bra för er vid köp av arbetskläder av oss! Tack snälla både för feedbacken och för att ni tog er tid att lämna ett omdöme! Önskar er en fin sommar och hoppas byxorna kommer till väl användning hos er!

Elin G
Skrev om operose.se

Köpte byxor, bra passform. Hade gärna haft snabbfäste till fickorna så man inte behöver bälte bara.

Svar från operose.se

Vad roligt att du trivs med byxorna! Och vilken jättebra idé/feedback på fickorna, det tar vi med oss i vår fortsatta produktutveckling av modellerna!! :D Tack snälla för din feedback och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, ha en jättefin sommar!

Malena S
Skrev om operose.se

Enkelt att beställa, snabb leveranstid, bra passform

Svar från operose.se

Vad fint att höra att du upplever ditt köp och produkterna du fick hem som bra! Hoppas du får en jättefin sommar och stort tack för att du lämnade ett omdöme!

Ann-mari L
Skrev om operose.se

Väldigt bra kundtjänst. Lyhörd för feedback och utvecklar sina produkter efter det. Skönt med hög midja på byxorna. Har köpt både Ava och gravidbyxan. Rekommenderar att beställa två storlekar och testa då benen kan kännas lite smala. Inne på sjunde paret eller nått sånt. Enda nackdelen är utanpåliggande knäskyddsfickor. Men det finns vit målarbyxa med insydda knäskyddsfickor som man kan färga om man ids.

Svar från operose.se

Stort tack för dina väldigt fina ord och dina konstruktiva kommentarer!! Det värmer verkligen att läsa om att du är så nöjd och väljer att komma tillbaka. Jag hoppas att du får stor användning av dina nya byxor, och självklart en jättefin sommar!

Linn M
Skrev om operose.se

Jag beställde ett par hängsel arbetsbyxor. Allt var smidigt med beställning och leverans, kom ganska snabbt. Skönt att få en tabell med mått på olika storlekar! Är väldigt nöjd med passformen! Älskar byxor som sitter ordentlig i midjan och nu dessutom dundersnygga hängselbyxor! Kan inte bli bättre! Har dessutom fått många komplimanger för dem då jag jobbar på en välbesökt plats!

Svar från operose.se

Vad roligt att höra att du trivs i dina nya hängselbyxor!! Och skönt att det gick smidigt med beställningen och att få hem det. Vi tackar för att du tog av din tid för att lämna ett så fint och konstruktivt omdöme, och önskar dig en fin sommar fylld av roliga projekt!

Eva S
Skrev om operose.se

Fick ett bra och trevligt bemötande. Serviceinriktade. Fick med extra band för att fästa knäskydd längre ner på byxan, Felicia tror jag, vilket i mitt fall behövdes. Mitt tips är att göra ett fäste längre ner som standard för det borde finnas fler än jag med långa ben. Snabb order och leverans.

Svar från operose.se

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme och för uppskattad feedback. Vi ska absolut se över hur vi kan lösa det så att det passar fler benlängder. Önskar dig en fin sommar!

Annette E
Skrev om operose.se

Bra, men jag valde mellan stil 40 o 42 och valde 40eftersom de rekommenderade att man väljer den mindre storleken. Jag kunde valt en 38. De är stora i storleken.

Svar från operose.se

Hej Anette och tack för att du tog dig tid att ge ett omdöme! Jag gissar att det är modellen AVA med stretch som du köpt? Hör av dig om du behöver byta igen så bjuder vi på den frakten. Det är bättre om byxan sitter tajt från början eftersom de dessutom töjer sig en aning efter lite användning. Önskar dig en fin sommar 😊

Timmie A
Skrev om operose.se

Bra produkt och bra kundservice.

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du är nöjd med både kundservicen och plagget du köpte! Hoppas det kommer till väl användning hos er och att du får en fin sommar!

Suzanne G
Skrev om operose.se

Mycket snabb leverans. Jag köpte ett par hängselbyxor, fin modell med finurliga funktioner, färg och tyg. Jag köpte även verktygsväskan som tagits fram i samarbete med Sara Bäckmo. Den har jag inte hunnit prova än. Jag ville handla tidigare men upplevde att mina personliga mått inte stämde överens med tillgängliga kläder. Jag är normalviktig men upplever att klädernas midjemått generellt är i underkant. Hängselbyxorna har knappar som gör det möjligt att justera midjevidden, vilket gjorde att jag vågade prova att beställa.... 

Svar från operose.se

Tack snälla du för den väldigt konstruktiva kritiken! Först och främst är jag glad att höra att du generellt trivs med byxan, jag hoppas att hängselbyxorna (och väskan!) kommer att komma till väl användning hos dig. Modellen du har hemma, Jenny, är anpassad till en väldigt kurvig kropp, med större skillnader mellan midja och stuss, samt har en vid passform över benen (detsamma gäller för Wilja och Felicia - dessa modeller bygger på varandra). Vi har även våra andra modeller med stretch, som är snävare över benen och formar... 

Annicka B
Skrev om operose.se

Så trevligt bemötande och så snabb leverans! Jag missade att ange rabattkod innan jag betalade med Swish, men de 10% kom tillbaks med vändande Swish med en trevlig kommentar !!! Jag köpte shortsen och den större väskan man kan knäppa på bältet eller i sina vanliga byxor eller shorts. Jag får bra plats åt allt jag behöver för en dag i trädgården ( 1700 kvm fd skogstomt med grönsaksodlingar och blommor o buskar.) Sekatörer, blomsaxar, kniv, handskar, näsdukar m.m. Telefonen passar perfekt i byxfickan! Om jag fick önska skulle shortsen vara lite vidare längst ner och lite kortare.

Svar från operose.se

Tack Annicka för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vad roligt att läsa att du är nöjd med ditt köp och att plaggen och tillbehören du köpte väl fyller sin funktion! Toppen också att det löste sig så smidigt med återbetalningen. Önskar dig all lycka till med både odlingarna och skogstomten, samt såklart en jättefin sommar!

Yvonne R
Skrev om operose.se

Verkligen fina och välsydda kläder. Jag är jättenöjd

Svar från operose.se

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, jag hoppas du blir nöjd med plaggen och får en fin sommar!

Hanna M
Skrev om operose.se

Operose behandlande och skickade beställningen väldigt snabbt. Jag hade några frågor som de snabbt besvarade på mail med mycket trevligt bemötande. Jag är mycket nöjd med byxor AVA samt skjorta ANJA: slitstarka material, god komfort och många praktiska detaljer.

Svar från operose.se

Tack Hanna för det mycket fina och utförliga omdömet. Hoppas du kommer att få mycket användning av både byxan och skjortan under sommarens arbete och i många år framöver!

Torun P
Skrev om operose.se

Köpt ett par shorts som absolut motsvarar mina förväntningar på ett par byxor med passform för en tjejrumpa. Snabb service och byxor med mjukt men stadigt tyg, skönt höga i ryggen och så fin passform kring mage o midja, även när man tycker att magen är lite fluffigare än man önskar.

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du trivs i dina nya shorts! Vi håller tummarna för att det blir ett favoritplagg i sommar, och tackar ödmjukast för att du tog av din tid för att lämna ett omdöme!

Min J
Skrev om operose.se

Proffsigt, positivt intryck. Snabb leverans av en vara som levde upp till förväntningarna. Jag är nöjd!

Svar från operose.se

Vad roligt att du blev nöjd med din beställning och att plagget du köpte levde upp till dina förväntningar! Vi hoppas du får stor användning av det och önskar dig en jättefin sommar!

Tove L
Skrev om operose.se

Tyvärr blev storlekarna enligt mått tabellen, helt fel för mig, jackan var för trång och byxorna alldeles för stora. Eftersom jag blir tvungen att betala för frakt vid byten( bor i Finland) så kommer jag nog inte att köpa kläder av operose fler gånger, det blir oskäligt dyrt helt enkelt. Synd, för kvaliteten verkar bra och tyget var behagligt !

Svar från operose.se

Tack snälla för din feedback! Men såklart tråkigt att du inte kände att måttlistorna var korrekta, du får jättegärna kontakta vår kundtjänst (info@operose.se) så vi vet på vilket sätt det är fel, och självklart ska du inte behöva stå för fraktkostnaden om vi trasslat till det med måttlistorna! Det är ju i sådant fall på oss :) Hoppas hur som helst du får en jättefin sommar och tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Karin G
Skrev om operose.se

Superbra kundtjänst 👌 Köpte FELICIA, jag låg precis mellan strl 40/42. Valde efter att ha provat båda tillslut strl 40, första dagen liiite tight i midjan men efter en arbetsdag är jag supernöjd och får sååå mycket fin respons på mina arbetsbyxor. De töjde sig eg inte men man "går in dem".

Svar från operose.se

Vad härligt att höra att du är nöjd med vår kundtjänst!! Och såklart även byxorna, jag hoppas du får stor användning av dina nya arbetskläder och tackar ödmjukast för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Kirsten T
Skrev om operose.se

De beste arbeidsbuksene for kvinner. Og så fine at de kan brukes til mange anledninger. Mitt favorittmerke!!!

Svar från operose.se

Tack snälla du för ditt väldigt fina omdöme, det värmer verkligen! Jag hoppas du får stor användning av dina arbetskläder och en jättefin sommar fylld av härliga projekt!

Irene E
Skrev om operose.se

Toppenbra varor. Snabb leverans Bra, tydlig hemsida

Svar från operose.se

Vad bra att det gick snabbt med leveransen och att du upplevde köpet som smidigt! Jag hoppas du nu blir nöjd med dina arbetskläder och tackar för att du ville lämna ett omdöme!!

Malin S
Skrev om operose.se

Alltid trevlig och proffsig kontakt med kundservice. Snabb leverans av bra arbetskläder med snygga färger och passform. Älskar alla mina Ava!

Svar från operose.se

Tack snälla du för väldigt fina ord! Jätteroligt tt höra att du upplever oss så. Jag hoppas du får stor användning av dina arbetsbyxor och önskar dig en härlig sommar :D

Christel T
Skrev om operose.se

Väldigt bra byxor. Enkelt att handla och trevligt bemötande.

Svar från operose.se

Tack för det finfina omdömet! Hoppas du och dina nya arbetsbyxor får en fin vår och sommar 😊

Ingrid S
Skrev om operose.se

Jag köpte hängselbyxor. Dom passar mig fint och kom väldigt snabbt! Jag är äntligen proffsklädd i trädgården :-)

Svar från operose.se

Vad roligt att hängselbyxan Jenny passade dig väl! :D Jag hoppas du kommer få stor användning av dom och önskar dig all lycka till i trädgården i sommar!

Anna J
Skrev om operose.se

Tydliga klädbeskrivningar, bra måttabell. Supersnabb leverans och jättesköna byxor. Jag är väldigt nöjd!

Svar från operose.se

Tack Anna för ditt fina omdöme. Så bra att du upplever att måttabellen och beskrivningarna känns tydliga och ännu bättre att du är nöjd med både leverans och arbetskläderna 😁 Önskar dig en fin sommar och att du och dina nya arbetskläder får mycket uträttat tillsammans!

Sofia E
Skrev om operose.se

Snabb leverans. Superfina o sköna arbetarbyxor!

Svar från operose.se

Hej Sofia och tack snälla för ditt omdöme. Så kul att läsa att du är nöjd med både leveransen och dina nya arbetskläder. Önskar dig en fin sommar!

Gerd Ö
Skrev om operose.se

Tyvärr passade inte byxan min kropp, för hög i midjan. Skjortan var perfekt. Största problemet blev när varan skulle returneras. Att vara tvungen att själv få fram en retursedel. För mig innebar det att få hjälp att göra det vilket gör att jag inte kommer att beställa något mer från er. Eftersom jag jobbar väldigt mycket i trädgården, hade jag sett fram emot en ny snygg ”outfit” i sommar. Tyvärr blev det inte så.

Svar från operose.se

Tack Gerd för att du tog dig tid att ge ett omdöme och vad fint att höra att du är nöjd med skjortan. Tråkigt att det inte fungerade med returfraktsedeln dock. Om du ångrar dig och ändå skulle vilja beställa igen, hjälper vi dig mer än gärna med retursedeln om det skulle strula igen. Det är bara att du hör av dig på mejl, så hittar vi en lösning som känns ok för dig. Hoppas annars att du hittar byxor som passar på annat håll och att du fortsätter vara nöjd med skjortan 😊 Önskar dig en fin sommar!

Emma O
Skrev om operose.se

Superbra bemötande och snabb leverans!

Svar från operose.se

Tack Emma för ditt fina omdöme 😁 Önskar dig en fin sommar i dina nya arbetskläder!

Lisa M
Skrev om operose.se

Byxorna var superfina och passade perfekt

Svar från operose.se

Tack så jättemycket för det fina omdömet och så bra att byxan satt bra på dig! Önskar dig en fin sommar!

Ann-Cathrine Å

Bra! Upplever att företaget visar engagemang, både för hållbarhet i miljöhänseende och för kunderna.

Svar från operose.se

Tack för det fina omdömet och fint att höra att vårt engagemang märks 😊 Önskar dig en fin vår och sommar i dina nya arbetskläder!

Blankbacken B
Skrev om operose.se

Helt underbara. När man tar på sig byxorna är det samma känsla som att komma hem.

Svar från operose.se

Härligt att höra att du beskriver precis det vi vill åstadkomma 😁 Tack för det fina omdömet och hoppas du fortsätter att känna samma sak lång tid framöver!

Clara F
Skrev om operose.se

Jättenöjd, snabb leverans och jättefina produkter!

Svar från operose.se

Vad roligt att du blev nöjd med ditt köp och plaggen du fick hem! Tack snälla du för att du tog av din tid för att lämna ett omdöme, hoppas nu du får en jättefin fortsatt vår!

Hanna V
Skrev om operose.se

Snabb leverans, snygga arbetsshorts i snygg färg och skön passform

Svar från operose.se

Men tack snälla du för ditt omdöme, och fina ord om både köp och byxa! Jag hoppas du får en superbra vår iklädd dina nya arbetsshorts!

Agneta L
Skrev om operose.se

Snabb leverans. Byxan passade perfekt.

Svar från operose.se

Vad roligt att höra att du blev nöjd med ditt köp och dina nya arbetsbyxor! Jag hoppas du får stor användning av dom och en jättefin vår!

Cindy A
Skrev om operose.se

Välbemött, trots bra info på webben, hade jag svårt att välja storlek. Fick samtala och vi kom överens att de skickade 2 storlekar och retur sedel. Snabb leverans. Mycket fin kvalité i byxor Jenny! Byxtyget är så kraftig att jag tror att jag måste bo in dem ett tag först. Mindre nöjd med knä skydd som glid åt sidan särskilt när jag försökte röra mig på knä. Gillar info på webbsidan om miljön och tänk!

Svar från operose.se

Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Väldigt roligt att höra att du blev nöjd med dina byxor :) Angående knäskydden; det låter nästan som att dom elastiska banden kanske är lite för långa i förhållande till byxans vidd vid knäna, och det är kanske därför dom glider iväg för dig? Om det känns som att detta kan stämma så kan du prova att slå en knut på banden (mellan knapp och knäskyddspåse) så att dom blir lite kortare, och se om det hjälper! Annars får du höra av dig till vår kundtjänst på info@operose.se... 

Elin W
Skrev om operose.se

Jag har länge följt Operose och deras produkter. Tyvärr har jag tidigare inte haft någon orsak att köpa något från dem men har tyckt om det som de gör och står för. Nu när jag fick en orsak att köpa ett par arbetsbyxor av dem så tvekade jag inte, jag köpte ett par Felicia och storleken jag valde var så nära perfekt till min kropp det gick att komma förutom på längden. Känslan för mig när jag tog på mig ett par arbetsbyxor som passar på min kropp, obeskrivlig! Men tyvärr fick jag returnera just den modellen jag köpte,... 

Svar från operose.se

Hej Elin! Tack snälla du för det väldigt fina omdömet! Så roligt att höra att byxan du beställde hem levde upp till dina förväntningar, trots att dom blev för korta för dig! Angående förkortning; under "butik-klädvård" på vår hemsida så hittar du bla förkortning som en tjänst du kan köpa till, det häver dock bytesrätten. Vill du istället beställa hem och lägga upp byxorna själv så är fållen på byxan enkel och det är relativt snabbt ordnat att förkorta en byxa :) Vi har även en Youtube-film på vår kanal där vi lägger upp... 

Åse T
Skrev om operose.se

Proffsigt bemötande, snabb leverans. Jag behövde byta storlek och det gick snabbt och smidigt. Efter att länge ha letat efter arbetsbyxor i bra storlekar som det går att röra sig i och i bra material så har min önskedröm gått i uppfyllelse. Jag är mer än nöjd!

Svar från operose.se

Men tack snäll för dom väldigt fina och värmande orden! Vad jätteroligt att läsa at du hittade arbetsbyxor som du blev så nöjd med, och skönt att bytet gick smidigt! Önskar dig nu en jättefin vår och all lycka till med framtida projekt!

Pernilla L
Skrev om operose.se

Snabb leverans. Välsydda och snygga kläder. Jag köpte ett par Wilma byxor och de var för små men det var mycket enkelt att returnera dem

Svar från operose.se

Vad härligt att det gick bra även med ditt byte!! :D Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, hoppas du får stor användning av dina nya arbetsbyxor och en jättefin vår!

Cecilia G
Skrev om operose.se

Mycket trevligt företag med kläder som passar! De gula hängslebyxorna har en fin färg som är lite mörkare och dovare än på bilderna, mer senap, helt i min smak. De blir super tillsammans med murarskjortan!

Svar från operose.se

Tack snälla för ditt omdöme, och tack för kommentaren på färgåtergivelsen! Jätteroligt att höra att du är nöjd med både byxorna och linneskjortan! Ha en superfin vår nu :)

Karin G
Skrev om operose.se

Allt super! Toppen kvalitet på byxorna. Kommer förmodligen handla igen.

Svar från operose.se

Hej Karin, vad fint att du är nöjd med kvalitén på byxorna du köpte hem! Du är självklart välkommen tillbaka när behovet uppstår, önskar dig så länge en jättefin vår och stort tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme!

Filtrera omdömen