operose.se, sid 2

Operose tillverkar och säljer hållbart producerade arbetskläder, speciellt framtagna för kvinnliga former. Både arbetsbyxorna och överdelarna finns i ett stort storleksspann.

Operose är ett litet och personligt företag med säte i Stallarholmen, Södermanland. Här tas arbetskläderna fram och utvecklas och vårt fokus ligger på funktion, passform och slitstyrka. Vi tänker på de små detaljerna som designen, sömnaden och tygerna, till leverans- och emballagealternativen och vårt motto är att viktiga saker får ta tid.

Utmärkelser

438 omdömen om operose.se

Sedan starten hos Reco 2020
    2023-03-19 Verifierad kund
    Supersnabb leverans. Färg och storlek stämde helt med beskrivningen på hemsidan. Köpte arbetsbyxor med vettygsficka till. Sköna byxor, sitter perfekt. Köpte arbetshandskar av bambu. Sååå sköna!
    Helt enkelt supernöjd. 😊
    2023-03-17 Verifierad kund
    Mina förväntningar har inte varit allt för höga just för att det alltid brukar vara svårt att hitta arbetsbyxor som sitter bra.
    Men dom här är ju helt underbara. Har dom ena målarbyxorna och dom sitter superskönt runt höfterna och låren. Köpte nu senast ett par hängselbyxor och var återigen osäker på hur det skulle sitta men dom överträffade mina förväntningar helt!
    Det är välgenomtänkta kläder och accessoarer med detaljer man ibland inte visste att man behövde.
    Lösa trädgårdsfickan använder jag dagligen i mitt arbete även över mina vanliga jeans. Har snart övertalat alla mina kollegor att skaffa en sådan. Är själv glad att jag blev övertalad av en tidigare kollega.
    2023-03-14 Verifierad kund
    Helt igenom suveränt köp! Bra hemsida, snabb leverans, bra produktkvalitet å design, trevlig och generös kundtjänst! Smart att emballaget va återvunnet havs-skräp dessutom! Jag ger företaget fem stjärnor av fem möjliga! :)
    Tack snälla för dina väldigt fina ord, det värmer verkligen!! Jätteroligt att höra att du är nöjd, vi hoppas nu att du får stor användning av dina nya byxor och en jättefin vår! operose.se
    2023-03-13 Verifierad kund
    Äntligen riktiga arbetarbyxor för kvinnor även i större storlek! Använder dem hela tiden i arbete i ladugården- mycket bekväma😊
    Jag köpte arbetsbyxor med stretch + hängselbyxor (mer för kommande trädgårdsarbete).
    Kan mycket väl bli favoriter att återkomma till…
    Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, jättefint att läsa att du är nöjd med dina nya byxor!! Hoppas båda paren kommer till väl användning hos dig, all lycka till både på gården och i trädgården! operose.se
    2023-03-11 Verifierad kund
    Mycket bra kundtjänst när posten dröjde.

Köpte målarbyxor stl. 42. De är väldigt sköna och passar perfekt! Köpte även en mössa och den är så skön att jag vill ha på mig den hela tiden! Jag kommer absolut handla från Operose igen!
    Tack snälla för dina fina ord!! Kul att höra att du fick bra hjälp när det inte riktigt gick som tänkt med posten! Skönt att byxorna kom fram och att dom passade dig väl, håller tummarna för att dom kommer till fortsatt väl användning hos dig, ochd u är självklart välkommen tillbaka när behovet uppstår! operose.se
    2023-03-08 Verifierad kund
    Snabb leverans, hjälpsam personal och så otroligt snygga brallor!
    Vad fint att du fick bra hjälp av oss!! Extra kul att du blev nöjd med dina nya arbetsbyxor! :D Önskar dig en fin vår, operose.se
    2023-03-08 Verifierad kund
    Allt gick snabbt och enkelt vid beställning och mina arbetsbyggsor är både snygga och håller hög kvalitet
    Vad roligt att höra att du blev nöjd med både ditt köp och din köpupplevelse hos oss! Tack snälla för dina fina ord :D Hoppas du får stor användning av dina nya byxor! operose.se
    2023-02-24 Verifierad kund
    Superbra service och fint bemötande! Älskar mina nya hängselbyxor.
    Vad fint att höra att du är nöjd med både hängselbyxan och din köpupplevelse. Hoppas du och byxorna får en fin vår 😊 operose.se
    2023-02-23 Verifierad kund
    Byxor och skjorta är jättebra och skön. Bra storlekar!
    Så bra att både storlek och modell passade. Hoppas du och dina nya arbetskläder får många roliga projekt tillsammans 😁 operose.se
    2023-02-15 Verifierad kund
    Jag fick jättebra hjälp med en retur och är också mycket nöjd med det paret byxor det blev: wilja arbetsbyxa i svart. Dom sitter skönt och känns välsydda. Skulle verkligen rekommendera till andra.

Önskvärt på hemsidan är att när man går in på t ex kategorin arbetsbyxor, kunna välja underkategori av en specifik modell så man kan kolla på bara dom och jämföra färg, eller tvärtom kolla på alla modeller i en specifik färg. Det är lite långt att scrolla mellan alla byxor i listan annars. Detta är från mobil och jag vet inte hur det ser ut på dator.
    Vad roligt att du fått bra hjälp av oss vid ditt köp av arbetsbyxor! Extra kul att du blev så nöjd med byxan! Tack snälla för feedbacken angående layouten på hemsidan, väldigt konstruktivt och uppskattat!! Vi tar absolut med oss det och ser hur vi kan förbättra kategorierna och förenkla detta steg!
    Hoppas du får en jättefin vår, och stor användning av dina Wiljor!
    2023-02-15 Verifierad kund
    Snabb leverans, bara massa plus!
    Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Jätteroligt att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! operose.se
    2023-02-06 Verifierad kund
    Alltid ett bra kundbemötande, snabb leverans och otroligt bra arbetskläder i fantastisk kvalitet!
    Tack snälla för så fina ord, det värmer att du upplever oss så! Hoppas du får stor användning av dina nya arbetsplagg! operose.se
    2023-02-01 Verifierad kund
    Denna gång köpte jag bara extrafickor, men när det blir dags att köpa arbetskläder så blir Operose det självklara valet.
    Bra beskrivning av varan på hemsidan.
    Snabb leverans.
    Perfekt, det är ju inte alltid man behöver ett helt nytt set! Du är självklart jättevälkommen tillbaka när som och jag hoppas du blir nöjd med dina nya fickor. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! operose.se
  • Ilona M
    skrev om operose.se
    2023-01-31 Verifierad kund
    Köpte först AVA byxan grön i st 40, passade perfekt jag är mellan 2 storlekar och följde rekommendationer att ta en mindre, mycket bra!
    Sedan beställde jag även Felicia( gul) där följde jag rekommendationerna och tog st 42 och det passade bra. Tänkte ha de gula på sommaren på jobbet. Bra kvalitet är det oxå.
    Vad roligt att du hittade byxor som passade och att rekommendationerna stämde för din del! Hoppas du får stor användning av dina nya arbetsbyxor, och tack snälla för att du tog av din tid för att lämna ett så utförligt omdöme! operose.se
    2023-01-30 Verifierad kund
    Snabb frakt och lättsamt att beställa. Nöjd med byxorna Tilde
    Vad roligt att höra att ni är nöjd med ert köp och med arbetsbyxorna! Tack snälla för ert omdöme! operose.se
    2023-01-27 Verifierad kund
    Uppskattar en snabb leverans och genomtänkt förpackning/bortvald plast runt kläderna. Köpte trädgårdsbyxor med mycket bra kvalitet och passform.
    Tack snälla för ditt utförliga omdöme! Jätteroligt att höra att du blev nöjd, jag hoppas att du kommer trivas i byxorna och att de kommer komma till väl användning hos dig! operose.se
    2023-01-23 Verifierad kund
    Snabb leverans, varorna verkar hålla vad de lovade.
    Vad härligt att det gick snabbt för paketet att komma fram till dig! Håller tummarna för att du kommer trivas i plaggen du köpt. Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! operose.se
    2023-01-21 Verifierad kund
    Snabb leverans, superfina arbetarbyxor och bra service!
    Vad roligt att du verkar ha fått en bra bemötande av oss och att det dessutom gick snabbt och smidigt! Vi håller tummarna för att du får stor användning av dina nya arbetskläder! operose.se
    2023-01-21 Verifierad kund
    Bra passform i benen och toppen med höga midjan och hällor i olika höjd. Bekväma.
    Tack snälla för ditt omdöme, vad fint att höra att du trivs med passformen och att byxorna är bekväma för dig! Hoppas de kommer till väl användning hos dig! operose.se
    2023-01-21 Verifierad kund
    Efter att ha kommit in på min utbildning var jag tvungen att införskaffa arbetsbyxor. Till min förvåning insåg jag att det i stort sätt inte fanns arbetskläder till en tjock kvinna. Så jag började gräva på nätet för att se om det fanns några byxor som passade mig och finner företaget Operose som jag aldrig hört talas om.

Efter att ha velat mellan dom olika färgerna så bestämde jag mig för ett par svarta byxor. Efter bara några få dagar kom byxorna hem och med spänning provade jag dom genast.
    Till min besvikelse kunde jag få på mig dom men dom var lite tajta runt magen. Så jag blev genast förkrossad och visste inte vad jag nu skulle göra.

Efter att ha pratat med min mamma så ringde hon upp Operose där jag blev erbjuden att få prata med kundtjänst och även boka in ett videomöte. Sagt och gjort hade jag ett videomöte med Operose där dom så snällt kunde sy in kilar på byxorna samt göra byxorna mindre långa utan extra kostnad.

Jag är mer än nöjd med byxorna och kan nu med riktigt snygga och bra byxor svetsa vidare.
    Tack för all hjälp, Operose! Ni är verkligen räddaren i nöden.
    Jag kommer förevigt att vara tacksam för allt den hjälp ni erbjöd mig. Tack tack tack! ❤️
    Tack snälla för dina värmande och fina ord!! Vi är jätteglada över att vi kunde hjälpa dig hitta arbetskläder som passar och funkar för dig! ALL lycka till på nya utbildningen, vi hoppas att du kommer trivas på den och att du får stor användning av dina nya arbetsbyxor!! operose.se
    2023-01-21 Verifierad kund
    En känsla av genomtänkt Kvalitet, snabb leverans och super passform!
    Åh vad roligt att höra att du upplever våra produkter på det sättet! Tack snälla du för ditt omdöme och hoppas du kommer trivas i dina plagg! operose.se
    2023-01-19 Verifierad kund
    Fick bra hjälp när jag kontaktade Operose för byte av byxor Ava.
    Bytte från stl 42 till 40.
    Jättesköna och snygga. Ser fram mot våren då det är dags för trädgårdsarbete.
    Vad roligt att höra att du fått bra hjälp av oss! Och extra roligt att du fick hem en byxa som både passar bra och som du trivs i! All lycka till i trädgården! operose.se
    2023-01-19 Verifierad kund
    Supertrevligt företag men så synd att man inte kunde testa plaggen innan man beställer. Mina byxor var stora. Men värt att behålla och känner att jag kommer att ha dessa många många år!
    Tack snälla för ditt omdöme och fina ord om oss! Vi har butik i Stallarholmen, och ett fåtal återförsäljare (maila eller ring oss så ska vi försöka hjälpa dig hitta något nära dig). Härligt att du trots lite stora byxor verkar trivas i dem, men om du ändå känner att du vill byta eller önskar hjälp med val av storlek är det bara att du hör av dig! operose.se
    Bra kundbemötande! Bra produkter! Snabb frakt
    Tack snälla för ditt omdöme, jätteroligt att höra att du var nöjd med ditt köp hos oss! operose.se
    2023-01-17 Verifierad kund
    Snabb och hjälpsam kundservice.
    Vad roligt att du fick ett bra bra mötande av vår kundtjänst och stor tack för ditt omdöme! operose.se
    2023-01-14 Verifierad kund
    Snabba leveranser och trevligt bemötande.
    Jag har handlat flera ggr hos er. Kläder och produkter har passat bra så jag har inte varit i direkt kontakt med er.
    Kläderna är gjorda för kvinnor och passar bra.
    Jag fick Anja murarskjorta i julklapp av min man. Jag själv beställde på rea, extra fickor och knäskydd.
    Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt (och fint) omdöme! Jätteroligt att höra att du trivs med våra plagg, och vi hoppas du får stor användning även av skojan nu och att det kan bli en ny favorit! Önskar dig en fortsatt fin vecka, operose.se
    2023-01-12 Verifierad kund
    Fina varor men märkliga storlekar. Tycker inte det hjälpte att mäta enligt tabellen eller använda sig av tidigare storlek . Fick gå upp 2 st på bycor och skjortan var väl stor. Förvånad över detta. När man sedan också själv betalar returen är jag ju inte så sugen på att prova olika storlekar. Skickade tillbaka skjortan utan byte och köper en annan skjorta. Synd, men sant.
    Hej Sara, vad tråkigt att det blev tokigt med storlekarna! Nu vet jag inte om ditt ärende redan är klart, men om du önskar byta byxorna/skjortan så hjälper vi självklart gärna till med att hitta storlekar som funkar för dig! Vi vet att det är svårt, och erbjuder bla videosamtal eller om det känns obekvämt får du självklart ringa eller maila till oss. Vi står även för fraktkostnaden på produkterna som vi skickar tillbaka till dig, så vill du prova en annan så ordnar vi självklart det!
    Hur som helst så hoppas jag att du hittar arbetskläder som passar för dig och att du får en fortsatt fin vecka, /Operose
    2023-01-11 Verifierad kund
    Hjälpsam och superfint att handla från dom.
    Tack för det fina omdömet och fint att höra att du är nöjd med hela din köpupplevelse 😊 operose.se
    2023-01-11 Verifierad kund
    Köpte ett paket med bl a kortbyxor. Snabb leverans och väldigt fina och rejäla byxor. Motsvarar mina förväntningar med råge!
    Tack för det finfina omdömet! Hoppas du kommer att få mycket användning av dina byxor och att de håller i många år 😁 operose.se
    2023-01-10 Verifierad kund
    Älskar förkläde kommer användas i köket och trädgård smart lösning. Skjortan underbar bra i storlekar.
    Tack för det fina omdömet. Hoppas du får mycket användning av både förklädet och skjortan och det låter som att de får hänga med dig på många roliga saker 😁 operose.se
    2023-01-10 Verifierad kund
    Jag har handlat på Operose 3 ggr och vid ett tillfälle var det en detalj jag upplevde som "fel". Hörde av mig till kundtjänst och fick snabbt svar på hur det kunde lösas, vilket det också gjorde.
    Kanske lite dyra kläder, men den kvaliteten och passformen gör det värt det i alla fall.
    Är så nöjd!
    Tack Ingrid för det fina omdömet och att upplevt att du fått hjälp. Också fint att höra att du upplever att kläderna är värda sitt pris. Önskar dig ett fint 2023! operose.se
    2023-01-02 Verifierad kund
    Snabb leverans och kanonsköna byxor
    Tack för det fina omdömet. Hoppas byxorna fortsätter att vara kanonsköna och kanonpraktiska! operose.se
    2022-12-31 Verifierad kund
    Bra snabb service. Bekväma byxor.
    Vad roligt att höra att du fått bra service av oss, och dessutom är nöjd med produkten du köpte! Tack för digg omdöme och god fortsättning! operose.se
    2022-12-31 Verifierad kund
    Tack för mycket snabb leverans!
    Tack själv för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! God fortsättning, operose.se
    2022-12-30 Verifierad kund
    Fantastiska kläder och underbart bemötande!
    Vad jätteroligt att höra att ni trivs med era arbetskläder och att ni blivit väl bemötta av oss! God fortsättning! operose.se
    2022-12-30 Verifierad kund
    Snabbleverans & hög kvalitet på produkterna.

Köpte ett par byxor, ett förkläde och en trädgårdsficka till sambon i julklapp (med farhågan att jag var sent ute).
    Leveransen var väldigt snabb och kvaliten på allt var bra. De uppskattades väldigt mycket av sambon, och de satt bra på henne också.
    Vilken generös gåva, och vad roligt att det både hann fram i tid, att det uppskattades av mottagaren och dessutom passade bra! Nu håller vi tummarna för att plaggen kommer till väl användning hos er, god fortsättning och stort tack för ett utförligt omdöme! operose.se
    2022-12-24 Verifierad kund
    Arbeidsbukser Wilja. Stor størrelse, sitter utmerket. Jeg er spent på hvor slitesterk den er i bruk i hagen.
    Tack snälla för att du tog dig tid att lämna ett omdöme, vi är glada att höra att byxan passar dig väl och håller tummarna för att du får stor användning av dom! God fortsättning /operose operose.se
    2022-12-22 Verifierad kund
    Jag köpte Saras väska, trädgårdshanskar och en sekatör. Jag hade ingen personlig kontakt med företaget, men leveransen kom mycket snabbt och jag är mycket nöjd med mitt köp. Vid ett tidigare tillfälle blev jag väl bemött av personalen.
    Vad fint att din beställning kom snabbt fram till dig och att du är nöjd med produkterna du köpte! Härligt också att höra att du vid tidigare tillfällen fått en fint bemötande av oss. Hoppas du får stor användning av produkterna och god fortsättning /Operose operose.se
    2022-12-18 Verifierad kund
    Mycket vänligt företag. Lätt att få personlig hjälp vilket är helt underbart! Jag köpte ett par arbetsbrallor , Felicia, till mig själv i julklapp! Ska ha dem i min keramikverkstad. Ett par till min dotter. Hon ska ha dem på sin arbetsplats. Hon är fysioterapeut. Jag har skickat tillbaks mina för att byta storlek! Hoppas de kommer i veckan! Jag längtar! Hälsn. Anne
    Vilka vänliga ord, tack snälla för att du tog dig tid att lämna en så fin kommentar! Jag håller tummarna för att dina nya byxor passar bättre i storlek, och att både du och din dotter blir nöjda med era nya arbetskläder! Vi önskar dig ett fint avslut på året och ett gott nytt sådant! operose.se
    2022-12-15 Verifierad kund
    Jag har sett deras produkter på nätet o tycker de verkar så fina i modell o kvalite. Därför var steget till att beställa en blus mycket kort. Annars handlar jag aldrig/nästan aldrig på nätet.
    Jag är nöjd med min blus och kan tänka mig handla fler produkter där.
    Bra med klar o tydlig upplysning kring återköp mm.
    Hej Maria, vad roligt att du blev nöjd med ditt köp, och även att du kände dig säker med hur eventuell retur går till! Tack snälla du för att du tog dig att lämna ett omdöme, vi önskar dig ett jättefint avslut på året, och hoppas plagget du köpte kommer komma till bra användning hos dig! operose.se
    2022-12-11 Verifierad kund
    Arbetsbyxan var bra i storlek. Tog en storlek större då er midja inte riktigt stämmer med min. Längd och bredd kanske något stor men men jag fick ju kompensation över midjan och kan andas, å det är ju bra.
    Tack snälla för att du tog av din tid för att lämna ett omdöme! Och vad skönt att du hittade en byxa som kändes bra för dig! Hoppas du får en fortsatt fin vinter, operose.se
    2022-12-04 Verifierad kund
    Snabb leverans och de bästa jäkla brallor jag någonsin haft! Sitter som en smäck och är om möjligt ännu snyggare i verkligheten än på bilden. Tack!
    Åh vad roligt att höra att du är nöjd både med köpet och byxorna du fick hem!! Tack själv, och hoppas du får stor användning av dina byxor och en jättefin vinter! operose.se
    2022-11-28 Verifierad kund
    Beställde arbetsbyxor och fick dem efter några dagar, väldigt snabba.
    Vad härligt att det gick fort för ditt paket att komma fram! Hoppas nu att du får stor användning av dina byxor, och såklart en jättefin vinter! operose.se
    2022-11-21 Verifierad kund
    Jag köpte byxan Felicia och är supernöjd. Väldigt bra storlekstabell, stämde precis. Jag stortrivs med mina byxor 👍
    Hej Ylva. Tack för det fina omdömet och härligt att höra att du tycker om byxorna 😁 operose.se
    2022-11-19 Verifierad kund
    Snabb leverans samt effektiv och vänlig kundservice.
    Hej Ingalill, tack för det fina omdömet och höga betyget. Ha en riktigt fin fortsatt vinter. operose.se
    2022-11-19 Verifierad kund
    Bra beskrivning på mått och passform.
    Snabb leverans.
    Jag och mina byxor har redan första veckan varit i storstan på museibesök,
    glassat runt i staden och varit på två fine dining. Man behöver inte ha någon trädgård eller ett hus att snickra på för att ha sköna, bekväma och skitsnygga byxor
    Hej Charlotte, vad härligt att du känner dig så nöjd och att dina byxor (och du själv) fått hitta på så mycket roligt. Helt rätt att bekvämlighet och stil inte behöver vara låst till trädgård eller arbete. Fortsätt hitta på kul saker och hoppas du får en riktigt fin fortsatt vinter! operose.se
    2022-11-18 Verifierad kund
    Snabb leverans och bra produkter!
    Hej Ulrika, tack för det höga betyget och att du tagit dig tid att lämna ett omdöme. Vi önskar dig en fortsatt fin vinter. operose.se
  • Eva J
    skrev om operose.se
    2022-11-04 Verifierad kund
    Den bästa kundtjänst jag någonsin upplevt. Kunniga, hjälpsamma och vänliga. Beställde en arbetsbyxa men valde fel storlek. Byte skickades till mig så jag kunde prova, innan jag skickade tillbaks det för stora paret. Tror inget annat företag skulle lita så mycket på sina kunder.
    Byxorna med stretch är perfekta för en normal kvinnokropp, dvs med mage o rumpa. Vill definitivt rekommendera Operose.
    Hej Eva, tack för det fina betyget och för att du valt att lämna ett så fint omdöme. Så kul att du känner dig nöjd med din upplevelse av Operose och att du nu har ett par byxor som du känner dig bekväm med. Vi önskar dig en fortsatt fin höst och kommande vinter! operose.se
    2022-10-30 Verifierad kund
    Jättebra service. Snabb frakt. Fina produkter.
    Hej Julia, tack för det höga betyget och att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd. Hoppas du får en fortsatt fin höst! operose.se
    2022-10-20 Verifierad kund
    Snabba och väldigt bra kvalitet
    Vad roligt att höra, både att det gick snabbt och att du är nöjd med kvaliteten på plagget! operose.se